MarJel 02.12.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) No to mata jeszcze jedną na pożarcie tak jak pisałam strój dzisiejszego dnia w między czasie obfocony, jak już z domu wychodziliśmy...reszta jutro, nie będę się już tłukła w garderobie po nocy i fot pykałam ciuchom -------------------------------------------------------------------- Edytowane 2 Grudnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A widzisz a mi m kazał mierzyć, a ja nie chciałam, bo se myślę dopiero co kupiłam płaszcz też szary:D no i nie zmierzyłam:(, a potem całą drogę o tym płaszczyku przestać myślec nie mogłam. Ileż ja razy popełniłam ten błąd :bash:Ja muszę podjechać do Zary przymierzyć ten płaszczyk. Jeśli tylko będę się w nim dobrze czuła i będzie ładnie wyglądał to KUPUJĘ A czemu się wahasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.12.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 jezedm wykąpałam się i wlazłam jeszcze na momentu a tu takie rarytasy :yes: donosze że spodnie mam takie same granatowe nawet dzisiaj w nich latałam koszulę tez mam :lol2:ale mi się potargała i zareklamowałam Kurteczka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.12.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A modelka :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 :lol:, poważnie tak dziś daje, jak nigdy Jak mojemu się zdarzy tak gulgotać w nocy to go pociągnę z łokcia i przestaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.12.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jak mojemu się zdarzy tak gulgotać w nocy to go pociągnę z łokcia i przestaje A ja mojemu nos zatykam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) No to mata jeszcze jedną na pożarcie tak jak pisałam strój dzisiejszego dnia w między czasie obfocony, jak już z domu wychodziliśmy...reszta jutro, nie będę się już tłukła w garderobie po nocy i fot pykałam ciuchom Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Martitka (tak mówię do mojej młodszej kuzynki Zaraz normalnie padnę - mam identyczny wzór koszuli (łącznie z kolorem) :yes:Tylko ja mam kieszonki na piersiach i nie mam białych wstawek Spodnie też bardzo w moim typie.. Prezentujesz się świetnie. Bardzo elegancko Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 OJ TAM ,OJ TAM ja podglada-kuteczka sliczna ,modelka tez:D A moj chrapie takze:Dco najmniej jakby byl po partyjce bilarda albo kreglowaniu:lol2::lol2: A mlody lezy jedna noga na mnie i zadowolony :lol2: Mów tu lepiej co robiłas jak Cię nie było? było S? Ileż ja razy popełniłam ten błąd :bash:Ja muszę podjechać do Zary przymierzyć ten płaszczyk. Jeśli tylko będę się w nim dobrze czuła i będzie ładnie wyglądał to KUPUJĘ A czemu się wahasz? Bo tak jak pisałam na zimę już kupiłam 3 kurtki płaszczyk byłby 4 jezedm wykąpałam się i wlazłam jeszcze na momentu a tu takie rarytasy :yes: donosze że spodnie mam takie same granatowe nawet dzisiaj w nich latałam koszulę tez mam ale mi się potargała i zareklamowałam Kurteczka świetna Jak to potargała Jak mojemu się zdarzy tak gulgotać w nocy to go pociągnę z łokcia i przestaje ja za nos łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.12.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Świetny zestawik ... koszula mi się baaaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ślężanka gapo nie cytuj zdjęć bo potem nie wykasuje A te modelki na stronce zary to masakra:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A ja mojemu nos zatykam :lol2: Oooo maj :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A ja mojemu nos zatykam :lol2: Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.12.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Martano najnormalniej w świecie potargała sie tak pod cyckiem na zaszewce pękła i srruu poszła mega dziuraale przyjęli i kasę oddali wiec to chyba nie nic nadzwyczajnego:(być może zdarza im się częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.12.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja też :lol2: jedyna skuteczna meteoda dobra zmykam baju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ślężanka gapo nie cytuj zdjęć bo potem nie wykasuje A te modelki na stronce zary to masakra:eek: Wybacz Poleciało z automatu Obiecuję to już się nie powtórzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Marta no najnormalniej w świecie potargała sie tak pod cyckiem na zaszewce pękła i srruu poszła mega dziura ale przyjęli i kasę oddali wiec to chyba nie nic nadzwyczajnego:(być może zdarza im się częsciej aha :lol2: jedyna skuteczna meteoda dobra zmykam baju Ja też spadam:goodnight: Wybacz Poleciało z automatu Obiecuję to już się nie powtórzy:D Spoczko:hug: kasuje foty i ide lulu, właśnie wyjrzałam za okno a tu biało, bielusieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 : Bo tak jak pisałam na zimę już kupiłam 3 kurtki płaszczyk byłby 4 ja za nos łapie Ja w zeszłym roku kupowałam płaszczyki i kurtki bez opamiętania. W rezultacie pozapominałam że je mam Wszystkie powydawałam i teraz muszę sobie kupić nowe Może moja metoda łokciowa jest zbut brutalna i czas zacząć zatykać mu nos Gumisiowa a może Twój m bawił się sam kulkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.12.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Nic na temat S nie powiem bo ja wstydliwa jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Do jutra Dobranoc Karolcia Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.12.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Slezanka-nie bo mam na niego oko:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts