MarJel 02.12.2012 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja w zeszłym roku kupowałam płaszczyki i kurtki bez opamiętania. W rezultacie pozapominałam że je mam Wszystkie powydawałam i teraz muszę sobie kupić nowe moje z zeszłego roku, za duże i też muszę po wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Nosz kurna Marta, zajęłam się swoimi fotami nie widziałam modelki:mad: To niesprawiedliwe..... O której jutro sesyjka będzie? Żebym znowu nie przegapiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Nic na temat S nie powiem bo ja wstydliwa jestem:D Ty wstydliwa?! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif Nie to teraz to już ide se, ale nie mogłam jeszcze tego skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Nosz kurna Marta, zajęłam się swoimi fotami nie widziałam modelki:mad: To niesprawiedliwe..... O której jutro sesyjka będzie? Żebym znowu nie przegapiła... Jak Cię jutro przyfiluję że sie kręcisz po fm to wrzucę, a jak nie to jutro podeśle na privka oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.12.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ty wstydliwa?! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif Nie to teraz to już ide se, ale nie mogłam jeszcze tego skomentować :yes::yes: Ja tez zegnam mile panie-jutro mam meksyk-rano fryzjer,pozniej mycie okien,i przygotowania do roczku Buziale dla gospodyni i calej reszty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jak Cię jutro przyfiluję że sie kręcisz po fm to wrzucę, a jak nie to jutro podeśle na privka oki? Dobrze kochana:hug:Ja będę pewnie po południu- jak się w firmie obrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 :yes::yes: Ja tez zegnam mile panie-jutro mam meksyk-rano fryzjer,pozniej mycie okien,i przygotowania do roczku Buziale dla gospodyni i calej reszty:hug: Dobrze kochana:hug:Ja będę pewnie po południu- jak się w firmie obrobię jutro podeślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.12.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja też się żegam z uroczymi Paniami i życzę nam wszystkim wolnego od wszelich zakłóceń (mężowie) snu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Pa dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Jak Cię jutro przyfiluję że sie kręcisz po fm to wrzucę, a jak nie to jutro podeśle na privka oki? no i dla mnie z lupami z Zary Pa dziewczynki:hug: cześć dziewczyny, ale nagadałyście stronek:lol2: u nas też biało:jawdrop: zapowiadali , więc.... mamy snieg Marta , ile ty schudłaś>>>>>???że nową garderobę musisz kupować????ja mam 3 z tamtego roku, i w nich na razie śmigam. Ale plaszcz z ZAry bym chciała, może Mikolaj mi pzryniesie( sama sobie kupię Mikolaja). ale muszę się wybrać do ZAry, ja kurcze coś nigdy nie wiem , ktory rozmiar, w tej Zarze. zazwyczaj M, biorę też S...jeszcze taki sztuczny dluzszy kożuch bym zobaczyła. mam jeszcze do pralni 2 puchowki zawieść do pralni - nie zdążyłam:yes: a tu Zima i pochwal się kurtkami z tamtego roku, może coś na fm przehandlujesz Edytowane 3 Grudnia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 JEzu GADUŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ileż można napaplac przez weekend ?? I na fotki się nie załapałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.12.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 JEzu GADUŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ileż można napaplac przez weekend ?? I na fotki się nie załapałam . Chyba z 3-4 strony w sama niedziele naklepaly tu te Gaduly Fotek tez nie widzialam, a taka ciekawa bylam zakupow Martuski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 03.12.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Chyba z 3-4 strony w sama niedziele naklepaly tu te Gaduly Fotek tez nie widzialam, a taka ciekawa bylam zakupow Martuski.. No gaduły gaduły:lol2: Jedno dziecko w przedszkolu, drugie ładnie śpi to może mi się uda nadrobić Ale na fotki jak zwykle się nie załapałam:sick: A też byłam ciekawa zakupów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 no i dla mnie z lupami z Zary cześć dziewczyny, ale nagadałyście stronek:lol2: u nas też biało:jawdrop: zapowiadali , więc.... mamy snieg Marta , ile ty schudłaś>>>>>???że nową garderobę musisz kupować????ja mam 3 z tamtego roku, i w nich na razie śmigam. Ale plaszcz z ZAry bym chciała, może Mikolaj mi pzryniesie( sama sobie kupię Mikolaja). ale muszę się wybrać do ZAry, ja kurcze coś nigdy nie wiem , ktory rozmiar, w tej Zarze. zazwyczaj M, biorę też S...jeszcze taki sztuczny dluzszy kożuch bym zobaczyła. mam jeszcze do pralni 2 puchowki zawieść do pralni - nie zdążyłam:yes: a tu Zima i pochwal się kurtkami z tamtego roku, może coś na fm przehandlujesz Moni, ja schudłam ok.9 kilo:cool: W tamtym roku nosiłam rozmiar M- takie duże M , a teraz w S-ke na luzaka wchodzę Można powiedzieć że tak 1.5 rozmiar w dół. W zasadzie wymieniłam większość bo, spodnie ściągałam bez rozpinania guzika:lol2: niektóre zapięte leciały same z tyłka w dół. Ja moje ciuszki stare nie sprzedaję, wywożę do pracy i tam mam chętne. Tak się skubanice nauczyły, że jak czasem coś kupię nowego to już sobie zaklepują na przyszły rok:lol2: Moni ja w zarze s-ki wszystkie wzięłam. Jedź kochana z puchowymi do pralni czym prędzej, u nas sypie dzień i noc, wszędzie biało JEzu GADUŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ileż można napaplac przez weekend ?? I na fotki się nie załapałam . Mirela nie przez weekened, tylko przez niedzielny wieczór:p Chyba z 3-4 strony w sama niedziele naklepaly tu te Gaduly Fotek tez nie widzialam, a taka ciekawa bylam zakupow Martuski.. No gaduły gaduły:lol2: Jedno dziecko w przedszkolu, drugie ładnie śpi to może mi się uda nadrobić Ale na fotki jak zwykle się nie załapałam:sick: A też byłam ciekawa zakupów:( No i co my z tym fantem zrobimy? Trzeba było iść wczoraj tak wcześnie spać? Jeszcze nie tak dawno.... http://img38.imageshack.us/img38/3331/18404046696351999180194.jpg Uploaded with ImageShack.us I dzisiaj rano:rolleyes: http://img832.imageshack.us/img832/1359/20121203094641.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.12.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 ło matko, ale nagadałyście , widzę zakupy udane, powrót męża tez:D, motto zajebiste:lol2:, szkoda że na fotki się nie załapałam:( u mnie dziś tyle samo śniegu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No i co my z tym fantem zrobimy? Trzeba było iść wczoraj tak wcześnie spać? może na chwilkę jeszcze wrzucimy ??? ja na swoje wytłumaczenie wczesnego snu mam mega grypę ktora mnie zmogła wczoraj...i dzisiaj siedzę w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 03.12.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 może na chwilkę jeszcze wrzucimy ??? To jest bardzo dobry pomysł A moim wytłumaczeniem wczesnego snu jest mała dzidzia, która mamie nie daje spać w nocy:sick: więc o 22 to ja już w łóżeczku grzecznie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) szkoda że na fotki się nie załapałam:( może na chwilkę jeszcze wrzucimy ???( To jest bardzo dobry pomysł: Dobra namówiłyście mnie:P To na chwilkę nowy zestaw z wczorajszego wczorajszego dnia, a reszty ciuszków nowych nie zrobiłam fotek, bo to zwykłe spodnie rurki i bluzeczki z nadrukami takie do dżynsów, plus golfik netoperek o taki: -------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 3 Grudnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.12.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No i co my z tym fantem zrobimy? Trzeba było iść wczoraj tak wcześnie spać? Hmmm.. mam pomysla! Usmiechniemy sie ladnie i Martusia wstawi nam na chwile raz jeszcze fotencje P.S. W sobote zabalowalismy z siostra i szwagrem, jakos przed 4 poszlismy spac, wiec cala niedziale dochodzilam do siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Hmmm.. mam pomysla! Usmiechniemy sie ladnie i Martusia wstawi nam na chwile raz jeszcze fotencje P.S. W sobote zabalowalismy z siostra i szwagrem, jakos przed 4 poszlismy spac, wiec cala niedziale dochodzilam do siebie.. Już som focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts