Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale z Ciebie laska:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Jaka chudzinka:) Chyba czas się wziąć za siebie:sick: A kurtkę mam taką samą tylko czarną:lol2: i wiesz gdzie kupiłam? W naszym lubelskim Realu, w małym sklepiku z ciuchami. Mieli kilka sztuk tylko z metki napis ZARA wycięty, bo nie mogą sprzedawać rzeczy ZARY i na dodatek zapłaciłam 260zł za nią:lol2: A spodnie świetne, chyba muszę namówić mojego m na wyprawę do wawy;)

ufff zdążyłam :D super ta kurteczka i modelka idealnie się prezentuje ...muszę sie rozejrzeć za czymś fajnym puchowym bo juz same puchowo- narciarskie mi zostały na ten sezon :(

Kurteczka fajna faktycznie, tym bardziej że w domu mam długie, a krótkiej szukałam:cool:

WOW :jawdrop:

Szczena opada, bo zakupy takie fajne, a modelka na fotkach wyzej jesczze ladniejsza :D

eeeeee:hug:

o materyjo.... ale masz figurę !!!! Nie żebyś wcześniej nie miała ... ale teraz .... ja się przy Tobie teraz chowam dziewczyno :cool:

A ... w biuscie Ci też poszło na dół ? Czy należysz to tych szczęśliwych które są chude i cycate ??

Mirelko ty do tapmadl bez kastingu przechodzisz ze swoimi nogami, mnie by pogonili za sztuczne rzęsy :lol2::lol2::lol2:

Biuścik spadł ale do rozmiaru D, więc mi pasuje, bo wcześniej był za duży :eek: o ile biust może być za duży!:lol2:

Edytowane przez MarJel

MarJel mam pytanie do Ciebie jakiej wysokości masz listwy przypodłogowe bo chyba masz wysokie i ładnie wyglądają, a wydawało mi się że leprze są niskie. Będę zamawiać i mam wątpliwości. druga rzecz to proszę o namiar gdzie kupywałaś cabosche jeśli przez internet, no chyba że w salonie to czy okolice Poznania? czy cena to tajemnica?

Ps śliczny domek, o modelce już nie wspomnę:yes:

Rany Martuśka! Więcej nie wykrztuszę, śliczna byłaś i jesteś. Nie wiem skąd Ty wzięłaś takie duże dzieci, przyznaj się!

P.s. lubię takie połączenie spodni z koszulą :yes:.

Dzięki Aniu:hug:

Ja uwielbiam ostatnio koszule body, ładnie przylegają i nie wyłażą ze spodni przy każdym schyleniu się :D

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

dzięki wielkie, kurteczka faktycznie zajebista chyba tez polecę do zary ja przymierzyć, bardzo zgrabiutka jesteś Martuśka

a co w ikea kupione, jakieś ozdoby świąteczne tez

Reniu:hug:

Ozdób nie kupowałam bo już jestem obkupiona :D świeczki jedynie i podstawkę po dnie:yes: A tak poza tym to sporo gadżetów kuchennych, pościel świąteczną dla Mai, wycieraczki pod drzwi( przed dom, do wiatrołapu, do garażu) kosze na śmieci do łazienki, ręczniki białe do sauny i sporo pierdół....

A i takie fajne naczynie, zawsze miałam problem, w co wykładać ziemniaki, ryż, czy warzywa na ciepło, żeby szybko nie stygły...

http://img515.imageshack.us/img515/8819/ikeamiskazpokrywka01727.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Utrzymuje ciepło:yes:

MarJel mam pytanie do Ciebie jakiej wysokości masz listwy przypodłogowe bo chyba masz wysokie i ładnie wyglądają, a wydawało mi się że leprze są niskie. Będę zamawiać i mam wątpliwości. druga rzecz to proszę o namiar gdzie kupywałaś cabosche jeśli przez internet, no chyba że w salonie to czy okolice Poznania? czy cena to tajemnica?

Ps śliczny domek, o modelce już nie wspomnę:yes:

Do wysokich zachęcam:yes:naprawdę dobrze sie prezentują. Moje mają 10cm, a caboche mam trzy szt. dwie kupiłam na allegro, a jedno w black red white:)

I jeszcze D do tego ... jaka to niesprawidliwość :(. Wyglądasz BOSKO !!!

A męża ile zrzuciła ?

20 dyszek :cool:

Dla ciężarnej to nie jest dobry widok :D.

Widok ciężarnej przyćmi najpiękniejszą i najzgrabniejszą kobietę:cool: Ja się za ciężarówkami oglądam (z łezką w oku:D) Pochwalisz się brzusiem :popcorn:

Ale z Ciebie laska:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Jaka chudzinka:) Chyba czas się wziąć za siebie:sick: A kurtkę mam taką samą tylko czarną:lol2: i wiesz gdzie kupiłam? W naszym lubelskim Realu, w małym sklepiku z ciuchami. Mieli kilka sztuk tylko z metki napis ZARA wycięty, bo nie mogą sprzedawać rzeczy ZARY i na dodatek zapłaciłam 260zł za nią:lol2: A spodnie świetne, chyba muszę namówić mojego m na wyprawę do wawy;)

W realu :eek::jawdrop: ja nie jeżdżę do hipermarketów bo nie lubię, ale chyba zacznę:D

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

dzięki wielkie, kurteczka faktycznie zajebista chyba tez polecę do zary ja przymierzyć, bardzo zgrabiutka jesteś Martuśka

a co w ikea kupione, jakieś ozdoby świąteczne tez

No wreszcie załapałam się na zdjęcia :eek::jawdrop::jawdrop::jawdrop:. Kobieto jak Ty tu pięknie wyglądasz. Ja przed niedzielą byłam w Zarze i już miałam przymierzać te spodenki granatowe, ale poszłam szukać bluzki, a później zapomniałam i kurteczka też mi się rzuciła w oczy to chyba ja też za Reni polecę jeszcze raz do tej Zary. Ja za to przepadłam na zakupach w MD dobrze, że byłam sama to miałam wolną rękę. Hulaj duszo piekła nie ma :lol2:.

To mężowi też całą garderobę wymieniłaś ? Ciągle utrzumujecie dietę czy to problemy tak na was działają ?

U męża dieta i problemy, u mnie to drugie...

Jego garderoba w 80% wymieniona:yes:

On jeszcze chce 10kg zgubić, mi na szczęście waga stanęła :cool:

No wreszcie załapałam się na zdjęcia :eek::jawdrop::jawdrop::jawdrop:. Kobieto jak Ty tu pięknie wyglądasz. Ja przed niedzielą byłam w Zarze i już miałam przymierzać te spodenki granatowe, ale poszłam szukać bluzki, a później zapomniałam i kurteczka też mi się rzuciła w oczy to chyba ja też za Reni polecę jeszcze raz do tej Zary. Ja za to przepadłam na zakupach w MD dobrze, że byłam sama to miałam wolną rękę. Hulaj duszo piekła nie ma :lol2:.

Dzięki Daila:hug: Co to MD?

Ja miałam mało czasu bo pewno bym coś jeszcze kupiła:(

Super zakupy ale Ty kochana wygladasz fantastycznie :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ja chce sie pozbyc 15kg i musze sie wreszcie za to wziasc :bash: pierwszy raz w zyciu bede sie odchudzala i musze poczytac jak to zrobic:(

Brawa dla meza za te 20kg brawa.gif nie dziwie sie ze tak chrapal wczoraj jak zaliczyl 2xS :lol2: