ivy17 03.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 ufff zdążyłam super ta kurteczka i modelka idealnie się prezentuje ...muszę sie rozejrzeć za czymś fajnym puchowym bo juz same puchowo- narciarskie mi zostały na ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 I o tym szarym płaszczu z pikowanymi rękawami śniłam całą kupić, nie kupić? o to jest pytanie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 WOW Szczena opada, bo zakupy takie fajne, a modelka na fotkach wyzej jesczze ladniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 o materyjo.... ale masz figurę !!!! Nie żebyś wcześniej nie miała ... ale teraz .... ja się przy Tobie teraz chowam dziewczyno A ... w biuscie Ci też poszło na dół ? Czy należysz to tych szczęśliwych które są chude i cycate ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 03.12.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ale z Ciebie laska:jawdrop::jawdrop: Jaka chudzinka:) Chyba czas się wziąć za siebie:sick: A kurtkę mam taką samą tylko czarną i wiesz gdzie kupiłam? W naszym lubelskim Realu, w małym sklepiku z ciuchami. Mieli kilka sztuk tylko z metki napis ZARA wycięty, bo nie mogą sprzedawać rzeczy ZARY i na dodatek zapłaciłam 260zł za nią A spodnie świetne, chyba muszę namówić mojego m na wyprawę do wawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) ufff zdążyłam super ta kurteczka i modelka idealnie się prezentuje ...muszę sie rozejrzeć za czymś fajnym puchowym bo juz same puchowo- narciarskie mi zostały na ten sezon Kurteczka fajna faktycznie, tym bardziej że w domu mam długie, a krótkiej szukałam:cool: WOW Szczena opada, bo zakupy takie fajne, a modelka na fotkach wyzej jesczze ladniejsza eeeeee:hug: o materyjo.... ale masz figurę !!!! Nie żebyś wcześniej nie miała ... ale teraz .... ja się przy Tobie teraz chowam dziewczyno A ... w biuscie Ci też poszło na dół ? Czy należysz to tych szczęśliwych które są chude i cycate ?? Mirelko ty do tapmadl bez kastingu przechodzisz ze swoimi nogami, mnie by pogonili za sztuczne rzęsy :lol2: Biuścik spadł ale do rozmiaru D, więc mi pasuje, bo wcześniej był za duży o ile biust może być za duży! Edytowane 3 Grudnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Rany Martuśka! Więcej nie wykrztuszę, śliczna byłaś i jesteś. Nie wiem skąd Ty wzięłaś takie duże dzieci, przyznaj się! P.s. lubię takie połączenie spodni z koszulą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 :jawdrop::jawdrop: dzięki wielkie, kurteczka faktycznie zajebista chyba tez polecę do zary ja przymierzyć, bardzo zgrabiutka jesteś Martuśka a co w ikea kupione, jakieś ozdoby świąteczne tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 03.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 MarJel mam pytanie do Ciebie jakiej wysokości masz listwy przypodłogowe bo chyba masz wysokie i ładnie wyglądają, a wydawało mi się że leprze są niskie. Będę zamawiać i mam wątpliwości. druga rzecz to proszę o namiar gdzie kupywałaś cabosche jeśli przez internet, no chyba że w salonie to czy okolice Poznania? czy cena to tajemnica? Ps śliczny domek, o modelce już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 I jeszcze D do tego ... jaka to niesprawidliwość . Wyglądasz BOSKO !!! A męża ile zrzuciła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dla ciężarnej to nie jest dobry widok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Rany Martuśka! Więcej nie wykrztuszę, śliczna byłaś i jesteś. Nie wiem skąd Ty wzięłaś takie duże dzieci, przyznaj się! P.s. lubię takie połączenie spodni z koszulą . Dzięki Aniu:hug: Ja uwielbiam ostatnio koszule body, ładnie przylegają i nie wyłażą ze spodni przy każdym schyleniu się :jawdrop::jawdrop: dzięki wielkie, kurteczka faktycznie zajebista chyba tez polecę do zary ja przymierzyć, bardzo zgrabiutka jesteś Martuśka a co w ikea kupione, jakieś ozdoby świąteczne tez Reniu:hug: Ozdób nie kupowałam bo już jestem obkupiona świeczki jedynie i podstawkę po dnie:yes: A tak poza tym to sporo gadżetów kuchennych, pościel świąteczną dla Mai, wycieraczki pod drzwi( przed dom, do wiatrołapu, do garażu) kosze na śmieci do łazienki, ręczniki białe do sauny i sporo pierdół.... A i takie fajne naczynie, zawsze miałam problem, w co wykładać ziemniaki, ryż, czy warzywa na ciepło, żeby szybko nie stygły... http://img515.imageshack.us/img515/8819/ikeamiskazpokrywka01727.jpg Uploaded with ImageShack.us Utrzymuje ciepło:yes: MarJel mam pytanie do Ciebie jakiej wysokości masz listwy przypodłogowe bo chyba masz wysokie i ładnie wyglądają, a wydawało mi się że leprze są niskie. Będę zamawiać i mam wątpliwości. druga rzecz to proszę o namiar gdzie kupywałaś cabosche jeśli przez internet, no chyba że w salonie to czy okolice Poznania? czy cena to tajemnica? Ps śliczny domek, o modelce już nie wspomnę Do wysokich zachęcam:yes:naprawdę dobrze sie prezentują. Moje mają 10cm, a caboche mam trzy szt. dwie kupiłam na allegro, a jedno w black red white:) I jeszcze D do tego ... jaka to niesprawidliwość . Wyglądasz BOSKO !!! A męża ile zrzuciła ? 20 dyszek Dla ciężarnej to nie jest dobry widok . Widok ciężarnej przyćmi najpiękniejszą i najzgrabniejszą kobietę Ja się za ciężarówkami oglądam (z łezką w oku:D) Pochwalisz się brzusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ale z Ciebie laska:jawdrop::jawdrop: Jaka chudzinka:) Chyba czas się wziąć za siebie:sick: A kurtkę mam taką samą tylko czarną i wiesz gdzie kupiłam? W naszym lubelskim Realu, w małym sklepiku z ciuchami. Mieli kilka sztuk tylko z metki napis ZARA wycięty, bo nie mogą sprzedawać rzeczy ZARY i na dodatek zapłaciłam 260zł za nią A spodnie świetne, chyba muszę namówić mojego m na wyprawę do wawy;) W realu ja nie jeżdżę do hipermarketów bo nie lubię, ale chyba zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 To mężowi też całą garderobę wymieniłaś ? Ciągle utrzumujecie dietę czy to problemy tak na was działają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.12.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 :jawdrop::jawdrop: dzięki wielkie, kurteczka faktycznie zajebista chyba tez polecę do zary ja przymierzyć, bardzo zgrabiutka jesteś Martuśka a co w ikea kupione, jakieś ozdoby świąteczne tez No wreszcie załapałam się na zdjęcia :jawdrop:. Kobieto jak Ty tu pięknie wyglądasz. Ja przed niedzielą byłam w Zarze i już miałam przymierzać te spodenki granatowe, ale poszłam szukać bluzki, a później zapomniałam i kurteczka też mi się rzuciła w oczy to chyba ja też za Reni polecę jeszcze raz do tej Zary. Ja za to przepadłam na zakupach w MD dobrze, że byłam sama to miałam wolną rękę. Hulaj duszo piekła nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Jak zrobi mi ktoś zdjęcie to Ci prześlę . Edytowane 3 Grudnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 To mężowi też całą garderobę wymieniłaś ? Ciągle utrzumujecie dietę czy to problemy tak na was działają ? U męża dieta i problemy, u mnie to drugie... Jego garderoba w 80% wymieniona:yes: On jeszcze chce 10kg zgubić, mi na szczęście waga stanęła No wreszcie załapałam się na zdjęcia :jawdrop:. Kobieto jak Ty tu pięknie wyglądasz. Ja przed niedzielą byłam w Zarze i już miałam przymierzać te spodenki granatowe, ale poszłam szukać bluzki, a później zapomniałam i kurteczka też mi się rzuciła w oczy to chyba ja też za Reni polecę jeszcze raz do tej Zary. Ja za to przepadłam na zakupach w MD dobrze, że byłam sama to miałam wolną rękę. Hulaj duszo piekła nie ma . Dzięki Daila:hug: Co to MD? Ja miałam mało czasu bo pewno bym coś jeszcze kupiła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 wow ... Anoś :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aniu!! czad!!!! Antoś!?? Moje ulubione imię....Nie mogę sobie darować że mój Bartuś nie jest Antkiem lub Staśkiem Maja nalegała na Bartka, a ja uległam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.12.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Super zakupy ale Ty kochana wygladasz fantastycznie :jawdrop: Ja chce sie pozbyc 15kg i musze sie wreszcie za to wziasc pierwszy raz w zyciu bede sie odchudzala i musze poczytac jak to zrobic:( Brawa dla meza za te 20kg nie dziwie sie ze tak chrapal wczoraj jak zaliczyl 2xS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts