Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

przypadkowo trafiłam na ten post bo szukam wnętrz z szarymi oknami ale tutaj uwiodła mnie podłoga w kuchni, wiatrołapie, salonie itd więc

mam pytanie do właścicielki tak pięknego wnętrza - z czego ta podłoga i jakiej firmy? i jak z pielęgnacją?

Tak mi się podoba ta podłoga że szok :) a na dodatek jest w moim ulubionym kolorze :p a w związku z tym że jestem na etapie budowy, co prawda do wykończenie jeszcze trochę potrwa ale to nie zmienia faktu że nie można szukać płytek na podłogę :p

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Witam się w ten piękny słoneczny dzień:bye:

Takie postanowienie to ja mam - od nowego roku fitness i dieta. Obiecałam sobie, że w wakacje będę ważyć tylko co przed pierwszą ciążą, dużo tego nie ma, bo niby tylko 5 kg, ale dla mnie to bardzo ważne, bo źle się czuję ze swoją wagą teraz.

Super, że zdecydowałaś się na płaszczyk. Jest świetny:yes: Pokaż jaką torebkę kupiłaś do niego, bo ja to miłośniczka torebek;), już nawet nie liczę ile ich mam:lol2: wiem jedno- ciągle za mało:rotfl::rotfl::rotfl:

No i pokazuj w końcu fotki altany i ogrodu, bo jestem bardzo ciekawa:popcorn:

Ja sporadycznie też na siłowni bywam:rolleyes: wolałbym regularnie przynajmniej raz w tygodniu:rolleyes:, może też by sobie zrobić postanowienie noworoczne :rolleyes:;)

Niestety po drugiej ciąży, przynajmniej w moim przypadku trudniej było zgubić zbędne kilogramy. Po pierwszej ciąży raz dwa do siebie doszłam, a nawet byłam szczuplejsza niż z przed:rolleyes:

Zaraz będzie torebka ;)

3 lata temu bylam z M, siostra i szwagrem na sylwka w Kazimierzu. Przy okazji odwiedzilismy tez Lublin - piekne miasto, bardzo mi sie podobalo.. A zima wtedy byla wyjatkowo cudna (mimo, ze zimy nieznosze :D) - duzo, duzo sniegu, lekki przymrozek i slonce caly czas swiecilo :rolleyes:

Tych delikatnych to ja juz moim zdaniem dawno nie mam :D

Ja kocham swoje miasto, ma swój urok i wielkość idealną, takie nie za duże, nie za małe.....mogłoby być więcej sklepów, niektórych mi brakuje bardzo;), ale podobno w ciągu dwóch lat( takie plany) mają powstać:)

Zmarszczkami się nie przejmuj, ja tam lubię moje kurze łapki :p;)

no ładnie :p Tyrała widzę, ale płaszczyk obłędny :yes:

Dzięki Venusik:)

Takie tam miłe tyranko;)

A to ja też poproszę o fotki! Bo się nie załapałam!

O! następna! a może mi ktoś tak by wysłał fotkę, co? :p wyślę, wyślę;)

Martuś

,dziękuję za fotki :hug::hug:,pięknie wyglądasz :cool:

U nas leje od rana :sick: i po sniegu już nie ma śladu ;)

A procię i dziękuję :hug:

U nas mrozik, więc śnieg się trzyma dobrze

Dzień dobry lasko:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Nie lubię tego określenia, ale nie mogłam znaleźć innego słowa :p:P:P Wyglądasz naprawdę super, ślicznie długieeee nogi :jawdrop::jawdrop: Ja karzełek więc zazdraszczam:P:P

:bye::bye:

Karzełku:P;) nie przesadzaj, przecież Cię widziałam! Nie grzesz dziewczyno! :mad:

Witam,

przypadkowo trafiłam na ten post bo szukam wnętrz z szarymi oknami ale tutaj uwiodła mnie podłoga w kuchni, wiatrołapie, salonie itd więc

mam pytanie do właścicielki tak pięknego wnętrza - z czego ta podłoga i jakiej firmy? i jak z pielęgnacją?

Tak mi się podoba ta podłoga że szok :) a na dodatek jest w moim ulubionym kolorze :p a w związku z tym że jestem na etapie budowy, co prawda do wykończenie jeszcze trochę potrwa ale to nie zmienia faktu że nie można szukać płytek na podłogę :p

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Witaj Karolino-S:)

Podłoga to gres polerowany OPOCZNO Lazio bianco rozmiar 59,3x59,3

Pielęgnacja: nie impregnowałam (nie ma takiej potrzeby) a, poza tym mop, płyn do podług i to tyle z pielęgnacji. Jest ok. mało problemowy, łatwy w utrzymaniu czystości.

Pozdrawiam również :D

Martusia Witam się tylko z wieczorka, nadrobić nie dam rady, bo u Ciebie gwarno i tłoczno i pełno gaduł :p

Melduję że kryzys minął i zamienił się w power do sprzątania :p

Wiedziałam że się raz dwa pozbierasz :hug:

Marta dzięki bardzo:)...wiedziałam, że koszula na pewno ładna i się nie pomyliłam, że nie wspomnę o modelce:)...teraz czekam na wypracowany płaszczyk:)

Dzięki Tamara.

Ja też czekam na płaszczyk:lol:

Trzeba będzie chyba zmienić tytuł mojego wątku na fotki, plotki, zakupy i moda u MarJel:rolleyes::lol2:

Miałam się pochwalić torebką......:cool:

Dziwna sprawa bo nie miałam dużej czarnej, prostej torby:rolleyes: pomyślałam sobie że by mi taka pasowała do płaszcza którego jeszcze nie mam :o:p Wczoraj znalazłam i kupiłam ....Jest wielka i skórzana.

Zdjęcia ze stronki:

http://img42.imageshack.us/img42/3553/627326main.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img843.imageshack.us/img843/758/627326rollover.jpg

Tu moja.

http://img42.imageshack.us/img42/8995/dsc01972u.jpg

Żeby nie było nudno:rolleyes:, dokupiłam jej dziś w ochniku zimowe szare ubranko :rotfl: , kawałek puchowej dupki( i tu Venuska mnie zlinczuje;))

No co!:p nie będzie pasowało to szaro-czarnego płaszcza? :rotfl:

http://img402.imageshack.us/img402/2569/dsc0199dng.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/3148/dsc02002v.jpg

A mi to fotki nie pokazała :mad::mad::mad:,oj Magdzinska podpadłaś :p:P:P:P:P:P:P

p.s. torebka bardzo fajna :yes:

Tylko mi się tu nie awanturować :p to jest wątek oazy i spokoju, tu się trzeba relaksować, wyciszać;) Ola :licz....raz, dwa, trzy....oddychaj, już? ;):lol2::lol2::lol2:

Kurka, muszę już lecieć, ale załapałam się jeszcze na nową torebkę:wiggle:

Jest PIĘKNA:jawdrop:Uwielbiam takie proste i duże torby:rolleyes:

Puchata dupka rządzi:lol2:

Dzięki Aguś, to mówisz nie przesadziłam z puchową d...? :p:p

marta przepadłam., ale wrociłam bez niczego:sick: coś nie mialam chyba dziś nastroju na włoczenie się po sklepach. od wczoraj coś nie wyrażna jestem. :o co u mnie dziwne. oczy pieką jak cholera i ledwo na monitor patrzę.

byłam jednak dziś w Zarze i tylko beżowe twoje były. szarych niet:no: kupiłaś swój na allegro???

mi poodobał się ten http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7691/850/800/1/7691850800_1_1_4.jpg?timestamp=1344412049430

ale jest bardzo ich dużo na allegro i sprzedawczyni powiedziala mi ,że jest ich okropnie dużpo podrobionuch już za 230 zł na placu. Więc wymiękłam . :no: zresztą nie było na mnie rozmiaru

Myslę o tym http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7997/280/800/1/7997280800_1_1_4.jpg?timestamp=1350489759594 ale nie było na M, S za małe

albo o tym tylko ze skorzanym kolnierzem http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7923/744/800/1/7923744800_1_1_4.jpg?timestamp=1351269015015

Marta u mnie Co do wzrostu to się nie zmienił, ale waga ostatnia 5 z przodu( 59). nie mogę schudnąc te 2 kilo:sick: kolacja kusi i ciastko do kawy

Marta widzę ze my torby w tym samym sklepie kupujemy, tez ja mam upatrzona i w sobotę będzie moja. Mój m zawsze mi tam kupuje torebki na urodziny, imieniny i tak bez okazji :)

O widzisz! Ja z tego sklepu to też najwięcej torebek wynoszę i jeszcze portfele te bardzo duże od nich kupuję namiętnie :rolleyes:

Dawaj altane :)

Ale dziś :cry:, nie :lol:

torba cudna. też taką chcę puchata dupka rządzi :p

Monia a co teraz nie podrabiają, proszę ja ciebie ;) Tę kurtkę krótką którą ostatnio kupiłam też podobno podrabiają (dziewczyny z pracy mi mówiły że są na targu:jawdrop:) Bardzo fajne te płaszczyki :yes:

A co do podrób jeszcze....

W tamtym roku kupiłam taką torbę w zarze http://img547.imageshack.us/img547/5027/4316104105114.jpg

Uploaded with ImageShack.us znany bardzo model.....W tym roku jest ich od zaj....a, pełno podróbek :jawdrop: w różnych kolarach:o

Monia , spróbuj zrezygnować z białego pieczywa, ziemniaków do obiadu, wcześniejsza i mniejsza kolacja, dużo wody, to tylko dwa kilo!!!!

Ja sporadycznie też na siłowni bywam:rolleyes: wolałbym regularnie przynajmniej raz w tygodniu:rolleyes:, może też by sobie zrobić postanowienie noworoczne :rolleyes:;)

Niestety po drugiej ciąży, przynajmniej w moim przypadku trudniej było zgubić zbędne kilogramy. Po pierwszej ciąży raz dwa do siebie doszłam, a nawet byłam szczuplejsza niż z przed:rolleyes:

Zaraz będzie torebka ;)

Ja mam tak samo, po pierwszej ciąży już wychodząc ze szpitala ważyłam tyle co przed ciążą, teraz jest gorzej:sick: Ale postanowienie noworoczne jest, siłownia już wybrana więc teraz tylko zostaje kupić strój na fitness i jazda:lol2:

Torebka boska:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Ja uwielbiam takie wielkie worki, mój tata się kiedyś śmiał, że ja to kupuje worki na ziemniaki a nie torebki:lol2: Jeśli mogę spytać gdzie kupiłaś, bo niestety nie widziałam jeszcze takiej, może by tak poprosić mikołaja o nią;) Tą z Zary też mam tylko czarną, kupiłam jak jeszcze w ogóle nie były "popularne" ale teraz jakoś i zbrzydła, bo za dużo jej na mieście ;)

No i gdzie ta altanka i ogród??;)