Venus_m 04.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 no ładnie Tyrała widzę, ale płaszczyk obłędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 04.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A u nas piękneeee słoneczko świeci i wszędzie biało ehhh :rolleyes: Takie dni, to jedyne chwile, kiedy lubie zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A to ja też poproszę o fotki! Bo się nie załapałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.12.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Martuś ,dziękuję za fotki :hug:,pięknie wyglądasz U nas leje od rana i po sniegu już nie ma śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.12.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dzień dobry lasko:jawdrop::jawdrop: Nie lubię tego określenia, ale nie mogłam znaleźć innego słowa :P:P Wyglądasz naprawdę super, ślicznie długieeee nogi :jawdrop: Ja karzełek więc zazdraszczam:P:P :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 04.12.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam, przypadkowo trafiłam na ten post bo szukam wnętrz z szarymi oknami ale tutaj uwiodła mnie podłoga w kuchni, wiatrołapie, salonie itd więc mam pytanie do właścicielki tak pięknego wnętrza - z czego ta podłoga i jakiej firmy? i jak z pielęgnacją? Tak mi się podoba ta podłoga że szok a na dodatek jest w moim ulubionym kolorze a w związku z tym że jestem na etapie budowy, co prawda do wykończenie jeszcze trochę potrwa ale to nie zmienia faktu że nie można szukać płytek na podłogę Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Martusia Witam się tylko z wieczorka, nadrobić nie dam rady, bo u Ciebie gwarno i tłoczno i pełno gaduł Melduję że kryzys minął i zamienił się w power do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 04.12.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Marta dzięki bardzo:)...wiedziałam, że koszula na pewno ładna i się nie pomyliłam, że nie wspomnę o modelce:)...teraz czekam na wypracowany płaszczyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam się w ten piękny słoneczny dzień Takie postanowienie to ja mam - od nowego roku fitness i dieta. Obiecałam sobie, że w wakacje będę ważyć tylko co przed pierwszą ciążą, dużo tego nie ma, bo niby tylko 5 kg, ale dla mnie to bardzo ważne, bo źle się czuję ze swoją wagą teraz. Super, że zdecydowałaś się na płaszczyk. Jest świetny:yes: Pokaż jaką torebkę kupiłaś do niego, bo ja to miłośniczka torebek;), już nawet nie liczę ile ich mam:lol2: wiem jedno- ciągle za mało:rotfl::rotfl: No i pokazuj w końcu fotki altany i ogrodu, bo jestem bardzo ciekawa:popcorn: Ja sporadycznie też na siłowni bywam:rolleyes: wolałbym regularnie przynajmniej raz w tygodniu:rolleyes:, może też by sobie zrobić postanowienie noworoczne Niestety po drugiej ciąży, przynajmniej w moim przypadku trudniej było zgubić zbędne kilogramy. Po pierwszej ciąży raz dwa do siebie doszłam, a nawet byłam szczuplejsza niż z przed:rolleyes: Zaraz będzie torebka 3 lata temu bylam z M, siostra i szwagrem na sylwka w Kazimierzu. Przy okazji odwiedzilismy tez Lublin - piekne miasto, bardzo mi sie podobalo.. A zima wtedy byla wyjatkowo cudna (mimo, ze zimy nieznosze ) - duzo, duzo sniegu, lekki przymrozek i slonce caly czas swiecilo Tych delikatnych to ja juz moim zdaniem dawno nie mam Ja kocham swoje miasto, ma swój urok i wielkość idealną, takie nie za duże, nie za małe.....mogłoby być więcej sklepów, niektórych mi brakuje bardzo;), ale podobno w ciągu dwóch lat( takie plany) mają powstać Zmarszczkami się nie przejmuj, ja tam lubię moje kurze łapki ;) no ładnie Tyrała widzę, ale płaszczyk obłędny Dzięki Venusik:) Takie tam miłe tyranko;) A to ja też poproszę o fotki! Bo się nie załapałam! O! następna! a może mi ktoś tak by wysłał fotkę, co? wyślę, wyślę Martuś ,dziękuję za fotki :hug:,pięknie wyglądasz U nas leje od rana i po sniegu już nie ma śladu A procię i dziękuję U nas mrozik, więc śnieg się trzyma dobrze Dzień dobry lasko:jawdrop::jawdrop: Nie lubię tego określenia, ale nie mogłam znaleźć innego słowa :P:P Wyglądasz naprawdę super, ślicznie długieeee nogi :jawdrop: Ja karzełek więc zazdraszczam:P:P :bye: Karzełku:P;) nie przesadzaj, przecież Cię widziałam! Nie grzesz dziewczyno! Witam, przypadkowo trafiłam na ten post bo szukam wnętrz z szarymi oknami ale tutaj uwiodła mnie podłoga w kuchni, wiatrołapie, salonie itd więc mam pytanie do właścicielki tak pięknego wnętrza - z czego ta podłoga i jakiej firmy? i jak z pielęgnacją? Tak mi się podoba ta podłoga że szok a na dodatek jest w moim ulubionym kolorze a w związku z tym że jestem na etapie budowy, co prawda do wykończenie jeszcze trochę potrwa ale to nie zmienia faktu że nie można szukać płytek na podłogę Z góry dziękuję Pozdrawiam Witaj Karolino-S:) Podłoga to gres polerowany OPOCZNO Lazio bianco rozmiar 59,3x59,3 Pielęgnacja: nie impregnowałam (nie ma takiej potrzeby) a, poza tym mop, płyn do podług i to tyle z pielęgnacji. Jest ok. mało problemowy, łatwy w utrzymaniu czystości. Pozdrawiam również Martusia Witam się tylko z wieczorka, nadrobić nie dam rady, bo u Ciebie gwarno i tłoczno i pełno gaduł Melduję że kryzys minął i zamienił się w power do sprzątania Wiedziałam że się raz dwa pozbierasz Marta dzięki bardzo:)...wiedziałam, że koszula na pewno ładna i się nie pomyliłam, że nie wspomnę o modelce:)...teraz czekam na wypracowany płaszczyk:) Dzięki Tamara. Ja też czekam na płaszczyk:lol: Trzeba będzie chyba zmienić tytuł mojego wątku na fotki, plotki, zakupy i moda u MarJel:rolleyes: Miałam się pochwalić torebką...... Dziwna sprawa bo nie miałam dużej czarnej, prostej torby:rolleyes: pomyślałam sobie że by mi taka pasowała do płaszcza którego jeszcze nie mam Wczoraj znalazłam i kupiłam ....Jest wielka i skórzana. Zdjęcia ze stronki: http://img42.imageshack.us/img42/3553/627326main.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img843.imageshack.us/img843/758/627326rollover.jpg Uploaded with ImageShack.us Tu moja. http://img42.imageshack.us/img42/8995/dsc01972u.jpg Uploaded with ImageShack.us Żeby nie było nudno:rolleyes:, dokupiłam jej dziś w ochniku zimowe szare ubranko , kawałek puchowej dupki( i tu Venuska mnie zlinczuje;)) No co! nie będzie pasowało to szaro-czarnego płaszcza? http://img402.imageshack.us/img402/2569/dsc0199dng.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img694.imageshack.us/img694/3148/dsc02002v.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aaaaaa, na wklejenie fotek altanki i ogrodu, wciąż się zbieram:o:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.12.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Karzełku:P;) nie przesadzaj, przecież Cię widziałam! Nie grzesz dziewczyno! A mi to fotki nie pokazała :mad:,oj Magdzinska podpadłaś :P:P:P:P:P:P p.s. torebka bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Kurka, muszę już lecieć, ale załapałam się jeszcze na nową torebkę Jest PIĘKNA:jawdrop:Uwielbiam takie proste i duże torby:rolleyes: Puchata dupka rządzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.12.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Marta widzę ze my torby w tym samym sklepie kupujemy, tez ja mam upatrzona i w sobotę będzie moja. Mój m zawsze mi tam kupuje torebki na urodziny, imieniny i tak bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.12.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dawaj altane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A mi to fotki nie pokazała :mad:,oj Magdzinska podpadłaś :P:P:P:P:P:P p.s. torebka bardzo fajna Tylko mi się tu nie awanturować to jest wątek oazy i spokoju, tu się trzeba relaksować, wyciszać Ola :licz....raz, dwa, trzy....oddychaj, już? :lol2: Kurka, muszę już lecieć, ale załapałam się jeszcze na nową torebkę Jest PIĘKNA:jawdrop:Uwielbiam takie proste i duże torby:rolleyes: Puchata dupka rządzi:lol2: Dzięki Aguś, to mówisz nie przesadziłam z puchową d...? :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 marta przepadłam., ale wrociłam bez niczego:sick: coś nie mialam chyba dziś nastroju na włoczenie się po sklepach. od wczoraj coś nie wyrażna jestem. co u mnie dziwne. oczy pieką jak cholera i ledwo na monitor patrzę. byłam jednak dziś w Zarze i tylko beżowe twoje były. szarych niet:no: kupiłaś swój na allegro??? mi poodobał się ten http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7691/850/800/1/7691850800_1_1_4.jpg?timestamp=1344412049430 ale jest bardzo ich dużo na allegro i sprzedawczyni powiedziala mi ,że jest ich okropnie dużpo podrobionuch już za 230 zł na placu. Więc wymiękłam . zresztą nie było na mnie rozmiaru Myslę o tym http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7997/280/800/1/7997280800_1_1_4.jpg?timestamp=1350489759594 ale nie było na M, S za małe albo o tym tylko ze skorzanym kolnierzem http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7923/744/800/1/7923744800_1_1_4.jpg?timestamp=1351269015015 Marta u mnie Co do wzrostu to się nie zmienił, ale waga ostatnia 5 z przodu( 59). nie mogę schudnąc te 2 kilo:sick: kolacja kusi i ciastko do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 torba cudna. też taką chcę puchata dupka rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Marta widzę ze my torby w tym samym sklepie kupujemy, tez ja mam upatrzona i w sobotę będzie moja. Mój m zawsze mi tam kupuje torebki na urodziny, imieniny i tak bez okazji O widzisz! Ja z tego sklepu to też najwięcej torebek wynoszę i jeszcze portfele te bardzo duże od nich kupuję namiętnie Dawaj altane Ale dziś , nie torba cudna. też taką chcę puchata dupka rządzi Monia a co teraz nie podrabiają, proszę ja ciebie Tę kurtkę krótką którą ostatnio kupiłam też podobno podrabiają (dziewczyny z pracy mi mówiły że są na targu:jawdrop:) Bardzo fajne te płaszczyki A co do podrób jeszcze.... W tamtym roku kupiłam taką torbę w zarze http://img547.imageshack.us/img547/5027/4316104105114.jpg Uploaded with ImageShack.us znany bardzo model.....W tym roku jest ich od zaj....a, pełno podróbek w różnych kolarach:o Monia , spróbuj zrezygnować z białego pieczywa, ziemniaków do obiadu, wcześniejsza i mniejsza kolacja, dużo wody, to tylko dwa kilo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.12.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) MarJel Torebka super:yes: Uwielbiam takie gabaryty Futrzany ogonek THE BEST:p Tylko go pilnuj no on lubi się urywać Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 04.12.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ja sporadycznie też na siłowni bywam:rolleyes: wolałbym regularnie przynajmniej raz w tygodniu:rolleyes:, może też by sobie zrobić postanowienie noworoczne Niestety po drugiej ciąży, przynajmniej w moim przypadku trudniej było zgubić zbędne kilogramy. Po pierwszej ciąży raz dwa do siebie doszłam, a nawet byłam szczuplejsza niż z przed:rolleyes: Zaraz będzie torebka Ja mam tak samo, po pierwszej ciąży już wychodząc ze szpitala ważyłam tyle co przed ciążą, teraz jest gorzej:sick: Ale postanowienie noworoczne jest, siłownia już wybrana więc teraz tylko zostaje kupić strój na fitness i jazda:lol2: Torebka boska:jawdrop::jawdrop: Ja uwielbiam takie wielkie worki, mój tata się kiedyś śmiał, że ja to kupuje worki na ziemniaki a nie torebki:lol2: Jeśli mogę spytać gdzie kupiłaś, bo niestety nie widziałam jeszcze takiej, może by tak poprosić mikołaja o nią Tą z Zary też mam tylko czarną, kupiłam jak jeszcze w ogóle nie były "popularne" ale teraz jakoś i zbrzydła, bo za dużo jej na mieście No i gdzie ta altanka i ogród?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts