Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martuśka czyli już problem z głowy:P:P Jeśli Ty i Ola mówicie żaluzję to jutro zamawiam:rolleyes: Narazie tylko na kilka okien, tych najpotrzebniejszych, reszta pewnie na wiosnę;)

Wielkie dzięki:wiggle::wiggle:

Ja idę spać:sleep::sleep: Paaaaaaaaaaaa

I co zamówiłaś te żaluzje ? :rolleyes:

Martuś:hug:

Następnym razem z wieeeelką chęcią Cię nawiedzimy (swoją drogą kawusie robisz rewelacyjną i mimo że ekspres mamy taki sam to w miłym towarzystwie smakuje o niebo lepiej):yes:

A w Lulinie byliśmy dosłownie chwilunie u Karolci na budowie a potem ten Kazimierz...

Może następnym razem się skusisz z nami na jakieś spa???? Planujemy teraz na luty Pomyś pomyśl no i oczywiście Łódź czeka :-))))

Torba -rewelacyjna Mam podobną kocham ją nad życie Tylko stara prawda im większa torba tym więcej się do niej pakuje:lol2:

Pozdrawiam serdecznie

Saly

Aniu dajcie wcześniej znać jak będziecie się do spa wybierać, to może się skuszę :rolleyes:, jak będę uziemiona to przyjedziecie do mnie na mini spa:P

Posiedzimy w saunie i zrobimy wspólną kąpiel, w miłym towarzystwie będzie lepiej jak w Nałęczowie :lol:

Kubki bardzo fajne :yes: Ja mam słabość do kubków :p

A ręzniki kupuj koniecznie :D

A kawuśka w przyszłym tygodniu na bank ;)

Siuper! :D

Ręczników nie kupiłam jeszcze, ale dzis mierzyłam w H&Y czy dobre w obwodzie:rolleyes: i dobre:lol:

ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif

ale o co ho ;)

marta ręczniki pod choinkę. kubki zajefajne. tylko u nas h&y tylko w 2 galeriach. i wczoraj byłam w tej , co go nie ma:p na mikolaja zapomnialam kupilam sobie ( sama) perfumki ulubione:p

i tak jak pisalam u Kingi u nas dla dzieciuf mikolaj, więć od rodziców M dostaliśmy odkurzacz do liściuf.....:lol2::lol2::lol2: M będzie dizś igły z modrzwia dmuchał, są wszędzie , w kostce, w kamykach, wszędzie - to zaraza:sick:

Moni, koniecznie i to szybciutko mi tu pisz o tym odkurzaczu :rolleyes:

Też się koło takiego kręcimy, ale się zastanawiamy czy wart i czy potrzebne kolejne koromysło w garażu:rolleyes:

My mamy problem z rabatami w kamyczkach....bo z trawy, leżące liście można grabkami, a jak je usunąć z rabat z kamykami:rolleyes:

Ciekawe czy ten odkurzacz by się sprawdził????:rolleyes:

:welcome: MarJel:hug:

Widziałam, że pisałaś u Oli, że dostałaś płaszczyk :) Jak wrażenia? :D

Zostawiam mikołajkowego http://emotikona.pl/emotikony/pic/57jelen.gif

Ślęzanka, a cóż to za pytanie;)

Wyglądam ja fashion models na wybiegu w Mediolanie :lol2::lol2::lol2:;)

A tak poważnie płaszczyk bardzo ok. W pięknym, pudełeczku, pięknie zapakowany przyszedł dziś.

Ja wzięłam s-eczke i jest ok. ale jakby była ciut mniejsza też bym się nie obraziła:rolleyes:

Na mnie sięga tuż przed kolona (170) i dobrze wygląda w wyższych butach, w niskich bleee:sick:

Niskie dziewuszki które planują go kupić(Ola) ;) Tylko do szpileczek, ale wiem że lubisz, więc ok.

Płaszczyk ma fajny krój... można pod niego żakiet i grubszy sweterek, ponieważ w talii jest luźny i rozszerza się ku dołowi, a nie tak jak większość, która jest dopasowana w talii :rolleyes:

płaszczyk:wave::wave:

Wywód i sprawozdanie o płaszczyku wyżej ;)

Martuska a ja chciałm sobie kupić płaszczyk puchowy a kupiłam taką kusą kurteczkę w Sisley:lol2:

Reni pokazuj !!!!!http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif

tez przyszłam zobaczyć...a tu nic nie ma :p

A co by chciała? a? ;):p

cisza....;) chyba Marta jest na robotach społecznych;)

A ja nie mam co robić tylko się bzykam dzień i noc ;):lol2: http://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gif

Sesja juz była?

:no::no::no:

To co- fotek nie będzie ;););):sick::sick:

Żaluzje zamówiłam, na razie do sypialni:P, i holu (przez który mój mąż na golasa planuje biegać:p) On sobie zamówił plisę do gabinetu - grafitowa w środku a biała na zewnątrz ( to jest jedyny pokój który on urzadza więc niech się cieszy, bo pracuje z domu więc musi się czuć tam dobrze:P) Do reszty okien zamówimy na pewno białe żaluzję, pewnie na wiosnę (kasa) chyba, że luby da się namówić chociaż na salon jeszcze w tym roku;);)

To jak nima fotek to ja idę lulu :p:P :bye::bye:

:lol2:

Wyprasujesz mężowu koszule a potem spokojnie będzie czas na 2xS :). :p
:lol2:

dzien dobry

wiele wczoraj nie napaplałyście:p dxzięki szybko nadrobiłam.

marta jak wyprobuje odkurzacz to napiszę , ale cyba już nie w tym roku.:p zasypalo igły z modrzewia, na wiosnę je wciągniemy odkurzacz rozdmuchuje i zasysa( ma worek). mam nadzieję ,że się sprawdzi, bo ja serdecznie dośc mam tych igieł w jesieni. sprawdzę na tujach, bo z 1 rodzaju spadają rude igły( chyba igły ma tyja) i nasiona. :p

kurcze Zima sie pośpieszyła:p Moj M caly czas myślal o takim odkurzaczyku, tylko tak zeszlo i MikołAJ PZRYNIOSŁ,

A już!! Tylko by fotki chciały:P To co ja mam wam teraz robić focie w każdym nowym ciuszku :o:o

Altanka stoi na agrodzie, a ogród zasypany ;)

A pewnie, że fotki by chciały:lol2: Czyli na fotki altanki i ogrodu będziemy musiały poczekać do wiosny??:confused:;)

Pomysł z kubkami bardzo fajny:yes: A ręczniki zajeb***e:cool: