reni1980 06.12.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Martuska a ja chciałm sobie kupić płaszczyk puchowy a kupiłam taką kusą kurteczkę w Sisley:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 płaszczyk:wave: tez przyszłam zobaczyć...a tu nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 cisza.... chyba Marta jest na robotach społecznych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.12.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Sesja juz była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja też czekam, a że jestem bardzo głodna to chyba nażrę się tego forumowego popcornu :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Martuśka czyli już problem z głowy:P:P Jeśli Ty i Ola mówicie żaluzję to jutro zamawiam:rolleyes: Narazie tylko na kilka okien, tych najpotrzebniejszych, reszta pewnie na wiosnę Wielkie dzięki:wiggle: Ja idę spać:sleep: Paaaaaaaaaaaa I co zamówiłaś te żaluzje ? Martuś Następnym razem z wieeeelką chęcią Cię nawiedzimy (swoją drogą kawusie robisz rewelacyjną i mimo że ekspres mamy taki sam to w miłym towarzystwie smakuje o niebo lepiej) A w Lulinie byliśmy dosłownie chwilunie u Karolci na budowie a potem ten Kazimierz... Może następnym razem się skusisz z nami na jakieś spa???? Planujemy teraz na luty Pomyś pomyśl no i oczywiście Łódź czeka ))) Torba -rewelacyjna Mam podobną kocham ją nad życie Tylko stara prawda im większa torba tym więcej się do niej pakuje:lol2: Pozdrawiam serdecznie Saly Aniu dajcie wcześniej znać jak będziecie się do spa wybierać, to może się skuszę , jak będę uziemiona to przyjedziecie do mnie na mini spa:P Posiedzimy w saunie i zrobimy wspólną kąpiel, w miłym towarzystwie będzie lepiej jak w Nałęczowie Kubki bardzo fajne Ja mam słabość do kubków A ręzniki kupuj koniecznie A kawuśka w przyszłym tygodniu na bank Siuper! Ręczników nie kupiłam jeszcze, ale dzis mierzyłam w H&Y czy dobre w obwodzie:rolleyes: i dobre:lol: ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif ale o co ho marta ręczniki pod choinkę. kubki zajefajne. tylko u nas h&y tylko w 2 galeriach. i wczoraj byłam w tej , co go nie ma:p na mikolaja zapomnialam kupilam sobie ( sama) perfumki ulubione:p i tak jak pisalam u Kingi u nas dla dzieciuf mikolaj, więć od rodziców M dostaliśmy odkurzacz do liściuf.....:lol2: M będzie dizś igły z modrzwia dmuchał, są wszędzie , w kostce, w kamykach, wszędzie - to zaraza:sick: Moni, koniecznie i to szybciutko mi tu pisz o tym odkurzaczu Też się koło takiego kręcimy, ale się zastanawiamy czy wart i czy potrzebne kolejne koromysło w garażu:rolleyes: My mamy problem z rabatami w kamyczkach....bo z trawy, leżące liście można grabkami, a jak je usunąć z rabat z kamykami:rolleyes: Ciekawe czy ten odkurzacz by się sprawdził???? MarJel Widziałam, że pisałaś u Oli, że dostałaś płaszczyk Jak wrażenia? Zostawiam mikołajkowego http://emotikona.pl/emotikony/pic/57jelen.gif Ślęzanka, a cóż to za pytanie;) Wyglądam ja fashion models na wybiegu w Mediolanie :lol2: A tak poważnie płaszczyk bardzo ok. W pięknym, pudełeczku, pięknie zapakowany przyszedł dziś. Ja wzięłam s-eczke i jest ok. ale jakby była ciut mniejsza też bym się nie obraziła:rolleyes: Na mnie sięga tuż przed kolona (170) i dobrze wygląda w wyższych butach, w niskich bleee:sick: Niskie dziewuszki które planują go kupić(Ola) Tylko do szpileczek, ale wiem że lubisz, więc ok. Płaszczyk ma fajny krój... można pod niego żakiet i grubszy sweterek, ponieważ w talii jest luźny i rozszerza się ku dołowi, a nie tak jak większość, która jest dopasowana w talii płaszczyk:wave: Wywód i sprawozdanie o płaszczyku wyżej Martuska a ja chciałm sobie kupić płaszczyk puchowy a kupiłam taką kusą kurteczkę w Sisley:lol2: Reni pokazuj !!!!!http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif tez przyszłam zobaczyć...a tu nic nie ma A co by chciała? a? cisza.... chyba Marta jest na robotach społecznych;) A ja nie mam co robić tylko się bzykam dzień i noc http://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gif Sesja juz była? :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja też czekam, a że jestem bardzo głodna to chyba nażrę się tego forumowego popcornu :popcorn: Mogę się poczęstować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Nie pobajdurze dziś z Wami idę prasować Pra-so-wać ---Ola, Moni rozumiecie?! nie prace społeczne:no:, nie robótki ręczne -parsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja jej Mikołaja w Mikołajki zostawiam ,a ona się pyta "o co ho ":P:P Martuś ja do płaszczy tylko w szpileczkach .Do płaskich butów ,w puchówkach chodzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.12.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 To co- fotek nie będzie ;):sick: Żaluzje zamówiłam, na razie do sypialni:P, i holu (przez który mój mąż na golasa planuje biegać) On sobie zamówił plisę do gabinetu - grafitowa w środku a biała na zewnątrz ( to jest jedyny pokój który on urzadza więc niech się cieszy, bo pracuje z domu więc musi się czuć tam dobrze:P) Do reszty okien zamówimy na pewno białe żaluzję, pewnie na wiosnę (kasa) chyba, że luby da się namówić chociaż na salon jeszcze w tym roku;) To jak nima fotek to ja idę lulu :P :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 -parsować na pewno? moze poszlac sie PARowac Martus a tak powaznie to nie bedziesz w tym roku czasami polowac na kolejnego misia z fundacji tvn ? Gdybys wybierala sie do Rossmana to mialabym romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Wyprasujesz mężowu koszule a potem spokojnie będzie czas na 2xS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Wyprasujesz mężowu koszule a potem spokojnie będzie czas na 2xS . dzien dobry wiele wczoraj nie napaplałyście:p dxzięki szybko nadrobiłam. marta jak wyprobuje odkurzacz to napiszę , ale cyba już nie w tym roku. zasypalo igły z modrzewia, na wiosnę je wciągniemy odkurzacz rozdmuchuje i zasysa( ma worek). mam nadzieję ,że się sprawdzi, bo ja serdecznie dośc mam tych igieł w jesieni. sprawdzę na tujach, bo z 1 rodzaju spadają rude igły( chyba igły ma tyja) i nasiona. kurcze Zima sie pośpieszyła:p Moj M caly czas myślal o takim odkurzaczyku, tylko tak zeszlo i MikołAJ PZRYNIOSŁ, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 07.12.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 A ja myslalam, ze beda fotki ogrodu na Mikolaja Takie sliczne kubki rozdajesz, a dla forumek nic ? (a tak na prawde, to bardzo mily pomysl taki prezencik na Mikolajki, mysle ze obdarowani ucieszyli sie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 07.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 A już!! Tylko by fotki chciały:P To co ja mam wam teraz robić focie w każdym nowym ciuszku :o Altanka stoi na agrodzie, a ogród zasypany A pewnie, że fotki by chciały:lol2: Czyli na fotki altanki i ogrodu będziemy musiały poczekać do wiosny?? Pomysł z kubkami bardzo fajny:yes: A ręczniki zajeb***e:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.12.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Nie pobajdurze dziś z Wami idę prasować Pra-so-wać ---Ola, Moni rozumiecie?! nie prace społeczne:no:, nie robótki ręczne -parsować Lo raaaany! ja nie cierpie prasowac :sick: Prace spoleczne duzo przyjemniejsze czyz nie Martek..? :lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.12.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Marta udalo mi sie kupic misia przez allegro wiec nie bede zawracac Ci juz glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 A Martuśki też nie ma na FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.12.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A panna Marjelka gdzię się podziewa, choinkę już ubrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Witam Panie:) a propo choinki myślicie, że jak w sobotę ubiorę żywa z korzeniem to wytrzyma do sylwestra? czy mala przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts