Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek MarJel

Melduję, że pomimo intensywnych poszukiwań płaszczyka nie udało mi się go kupić :( Nie mieli nawet S aby przymierzyć, nie wspominająć o XS. Może uda mi się jeszcze raz wyskoczyć przed 2013 r. aby sprawdzić czy pojawił się mój rozmiar :)

Milutkiego dnia :hug::bye:

Dzień doberek MarJel

Melduję, że pomimo intensywnych poszukiwań płaszczyka nie udało mi się go kupić :( Nie mieli nawet S aby przymierzyć, nie wspominająć o XS. Może uda mi się jeszcze raz wyskoczyć przed 2013 r. aby sprawdzić czy pojawił się mój rozmiar :)

w krk jest tylko xs (na manekinie) i L , i XL

Ja jej Mikołaja w Mikołajki zostawiam ,a ona się pyta "o co ho ":P:P

Martuś ja do płaszczy tylko w szpileczkach :rolleyes:.Do płaskich butów ,w puchówkach chodzę :yes:.

Olu, jak w szpileczkach to ok.;) ho ho ho:hug:

To co- fotek nie będzie ;););):sick::sick:

Żaluzje zamówiłam, na razie do sypialni:P, i holu (przez który mój mąż na golasa planuje biegać:p) On sobie zamówił plisę do gabinetu - grafitowa w środku a biała na zewnątrz ( to jest jedyny pokój który on urzadza więc niech się cieszy, bo pracuje z domu więc musi się czuć tam dobrze:P) Do reszty okien zamówimy na pewno białe żaluzję, pewnie na wiosnę (kasa) chyba, że luby da się namówić chociaż na salon jeszcze w tym roku;);)

To jak nima fotek to ja idę lulu :p:P :bye::bye:

Świetnie Madziu że powoli idzie u Ciebie urządzanie ku końcowi :) Ty chcesz ode mnie foty?:p A ja czekam ciągle na twoje:P

na pewno?:rolleyes: moze poszlac sie PARowac :p

Martus a tak powaznie to nie bedziesz w tym roku czasami polowac na kolejnego misia z fundacji tvn ? Gdybys wybierala sie do Rossmana to mialabym romans :D

Kaka u nas w rossmanie misie przebrane, sama chciałam Czesia i nie kupiłam:rolleyes:

Wyprasujesz mężowu koszule a potem spokojnie będzie czas na 2xS :). :p

:p:lol::p

:lol2::lol2:

dzien dobry

wiele wczoraj nie napaplałyście:p dxzięki szybko nadrobiłam.

marta jak wyprobuje odkurzacz to napiszę , ale cyba już nie w tym roku.:p zasypalo igły z modrzewia, na wiosnę je wciągniemy odkurzacz rozdmuchuje i zasysa( ma worek). mam nadzieję ,że się sprawdzi, bo ja serdecznie dośc mam tych igieł w jesieni. sprawdzę na tujach, bo z 1 rodzaju spadają rude igły( chyba igły ma tyja) i nasiona. :p

kurcze Zima sie pośpieszyła:p Moj M caly czas myślal o takim odkurzaczyku, tylko tak zeszlo i MikołAJ PZRYNIOSŁ,

Monia, my też pewnie dopiero na wiosne kupimy, to może zdążysz zdać relacje czy warto to kolejne koromysło kupować :)

A ja myslalam, ze beda fotki ogrodu na Mikolaja :confused:

Takie sliczne kubki rozdajesz, a dla forumek nic ?

(a tak na prawde, to bardzo mily pomysl taki prezencik na Mikolajki, mysle ze obdarowani ucieszyli sie )

Dla forumek przytulasek :hug: E&co teraz czas przedświąteczny to co ja będę z fotkami wiosennego ogrodu wyskakiwać :rolleyes: Zaraz się pochwalę nowymi zakupami ;)

A pewnie, że fotki by chciały:lol2: Czyli na fotki altanki i ogrodu będziemy musiały poczekać do wiosny??:confused:;)

Pomysł z kubkami bardzo fajny:yes: A ręczniki zajeb***e:cool:

Żubróweczko , zamydlę wam na razie oczka innymi fotkami ;)bardziej świątecznymi:) A po nowym roku jak będą nudy na forum to wrzucę ogródek.

Teraz sama widzisz szał pał, przedświąteczny to trzeba trzymać się tematu ;)

Lo raaaany! ja nie cierpie prasowac :sick::sick:

Prace spoleczne duzo przyjemniejsze :p czyz nie Martek..? :lol2::lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

A jakże:lol: Prace społeczne przyjemne i pożyteczne ;)

Kamiku byłam u Ciebie, ale nie zostawiłam wpisu:o, poprawię się ;) W każdym razie widziałam tapetę i wyszło prze-śli-cznie!!!!!:)

Marta udalo mi sie kupic misia przez allegro wiec nie bede zawracac Ci juz glowy :p

Super! A jakie kupiłaś? I dla kogo? :)

A Martuśki też nie ma na FM;)

A jest :)

A panna Marjelka gdzię się podziewa, choinkę już ubrała?

:bye:

Choinkę!? :o toż ja będę miała żywą:p

Witam Panie:)

a propo choinki myślicie, że jak w sobotę ubiorę żywa z korzeniem to wytrzyma do sylwestra?

czy mala przesada?

Chyba lekka przesada:rolleyes: a co Ci tak się spieszy z tą choinką?

Pani pisze w innych watkach, a swoj nie odwiedza? :D

Martus masz juz ubrany domek na swieta?

Już trochę ubrany, reszta ozdób i nie tylko już do mnie jedzie;)

Jeszcze mam pytanie :D powiedz mi Kochana jakie masz wrazenia po dojechaniu i pobycie na lotnisku w Modlinie? Dobrze jest oznaczona droga z Warszawy do Modlina? Laduje tam w piatek pierwszy raz :rolleyes: zawsze do Rzeszowa latalam....

Kasieńko, ja z nawigacją zabłądziłam :rolleyes::lol2:, ale szybko się odlazłam bo pamiętałam, że ma się na Gdańsk kierować...

Oznaczenia powiem szczerze takie se:rolleyes:, ale jak ja dałam radę to Ty na pewno dasz! :lol:;)

Marta pokazuj te nowiuśkie ozdoby.

:p:P

Zaraz pokaże :p

Wpadne poczytac wieczorem :hug:

W końcu wczoraj nie dotarłam, nie miałam czasu robiłam kolejne interesa zakupowo świąteczne ;)

Dzień doberek MarJel

Ślężanka, a nie lepiej zamówić na stronce tak jak ja? W razie wu odesłać...Też wcześniej nie mierzyłam i zamawiałam w ciemno :) Ja już w nim śmigam i jestem baaardzo zadowolona.

Hej Martusia,

byłaś u mnie na plotkach jak mnie nie było.... Teraz Ciebie nie ma... :p

Tulaski wieczorne zostawiam:hug:

Aguś, bo my się tak ostatnio coś mijamy :rolleyes: ja jestem, to Ciebie nie ma:rolleyes:

Martuśka się zgubiła:P Nie dotarła do nas od godziny 11 rano:P

Może to i dobrze, bo znowu byście naklepały, a mnie teraz mniej na forum, bo odliczanie do przeprowadzki jest włączone;);)

Pozdrawiam gospodynie i przyjdę jutro:bye:

Zgubiła i znalazła ;) Cześć Madziu:)

Witam serdecznie

Jestem wielką fanką Pani domku, który jest prześliczny!!!

Mam pytanie o białe świeczniki w salonie, gdzie można je nabyć oraz o poduszki okrągłe z guzikiem na środku

Będę bardzo wdzięczna .

Dom z gustem !!!

Witaj Sylwia i dziękuję :)

Świeczniki te które na stole w jadalni na fotkach stały? (bo teraz to chyba na górę je wyniosłam;)) One są z home&you. Poduszki kupiłam w Lublinie w stacjonarnym sklepie, wiem że są gdzieś na internecie, jak znajdę to dam znać.

Hej Martuśa, mam pytanie,jakie wymiary mają na korytarzu świetliki i stelaż wokół nich,ja mam korytarz 120szer.,240dł, i nie wiem czy jak zrobię dwa świetliki 40X40, to czy będą dobrze wyglądały?Pozdrawiam.

Hej Jolu, pozwolisz że jutro wskoczę na drabinę i dam wymiary ;) Wolę tego przy synku nie robić, gdyż on zaraz chce ze mną pomiary robić;)

Zapomniałam o najważniejszym:bash:,nie będę orginalna i się powtórzę, masz piękny i super urządzony dom.:jawdrop:

Bardzo dziękuję, obiecuję jutro dać znać w sprawie świetlików, jeszcze się upewnię...chodzi o te kasetony które mam na górze, na suficie w holu?

Fotki nowych nabytków bendom, jeszcze dziś :popcorn:

Zaczęło się od skarpet świątecznych na kominek......:rolleyes::rolleyes:

Szukałam, szukałam ( te z zeszłego roku mi się nie podobały) i tak sobie weszłam do jednego, pewnie wszystkim Wam znanego sklepu;)

A o to moje zakupy:)

Jelonki, czy jak kto woli łosie;) Dla mnie Jelonki, pewnie niektóre z Was się domyślają skąd mój sentyment do jeleni;)

Takie dwa, będą stały na białej konsoli w jadalni...

http://img195.imageshack.us/img195/8952/52747648873544115955615.jpg

Dla towarzystwa dostały , dwie ramki lustrzane na zdjęcia;)

http://img10.imageshack.us/img10/3741/38493048518605818116165.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Oraz zegar:rolleyes:

http://img24.imageshack.us/img24/6382/40355948475304489112911.jpg

A nad konsolą z tymi gadżetami będzie wisiało lustro w lustrzanej ramie :p O takie:

http://img856.imageshack.us/img856/6544/26665492042187495548304.jpg

Będzie to wyglądało podobnie jak na tej fotce, tyle że u mnie jest biała konsola :rolleyes:

http://img43.imageshack.us/img43/1238/59908748934757776500917.jpg

A i takie jeszcze dwie podusie, z tego sentymentu dla rogaczy ;):lol2:

http://img96.imageshack.us/img96/3946/67764499698766729890191.jpg

I na koniec skarpety od których się wszystko zaczęło :rolleyes: Będą trzy czerwone w szkocką kratę i do tego trzy puchate zawieszki :rolleyes: tkj. na fotce

Uchwyty na te skarpety mam identyczne z zeszłoroczne od naszej Madzi :hug: z którą to przez ostatnie dni prowadziłam interesy :lol:

http://img29.imageshack.us/img29/9364/img3227lv.jpg

To jeszcze nie koniec :rolleyes: Zamówiłam wstępnie bufet do jadalni :rotfl: i dokupiłam kilka ozdób św. w h&Y :rotfl: Ale to już zobaczycie jak ustroję w tym wszystkim domek :rotfl:

Tak Martuś o kasetony mi chodzi,ale pierdoła ze mnie,wymyśliłam- stelaż:sick:

Jutro Jolu wszystko zmierzę to sobie porównasz :)

Wiadomość dla *Kasi*

Skrzydełka metalowe do świec są baaaardzo ok dzisiaj przyszły już są w świecach :lol:

Trzeba delikatnie je wkładać bo świeczka pęka...mi się udało i świeczki nie rozwaliłam, ale trochę pęknięć jest:rolleyes: