Kasia1719508754 11.12.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Pani pisze w innych watkach, a swoj nie odwiedza? Martus masz juz ubrany domek na swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Jeszcze mam pytanie powiedz mi Kochana jakie masz wrazenia po dojechaniu i pobycie na lotnisku w Modlinie? Dobrze jest oznaczona droga z Warszawy do Modlina? Laduje tam w piatek pierwszy raz zawsze do Rzeszowa latalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.12.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Marta pokazuj te nowiuśkie ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dziewczęta, szłam od rana do siebie i nie doszłam.... byłam na plotach u innych Muszę na chwilunie odejść od kompa, ale niebawem wrócę to po odpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.12.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wpadne poczytac wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dzień doberek MarJel Melduję, że pomimo intensywnych poszukiwań płaszczyka nie udało mi się go kupić Nie mieli nawet S aby przymierzyć, nie wspominająć o XS. Może uda mi się jeszcze raz wyskoczyć przed 2013 r. aby sprawdzić czy pojawił się mój rozmiar Milutkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.12.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dzień doberek MarJel Melduję, że pomimo intensywnych poszukiwań płaszczyka nie udało mi się go kupić Nie mieli nawet S aby przymierzyć, nie wspominająć o XS. Może uda mi się jeszcze raz wyskoczyć przed 2013 r. aby sprawdzić czy pojawił się mój rozmiar Milutkiego dnia w krk jest tylko xs (na manekinie) i L , i XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Hej Martusia, byłaś u mnie na plotkach jak mnie nie było.... Teraz Ciebie nie ma... Tulaski wieczorne zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.12.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Martuśka się zgubiła:P Nie dotarła do nas od godziny 11 rano:P Może to i dobrze, bo znowu byście naklepały, a mnie teraz mniej na forum, bo odliczanie do przeprowadzki jest włączone;) Pozdrawiam gospodynie i przyjdę jutro:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwii77 11.12.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam serdecznie Jestem wielką fanką Pani domku, który jest prześliczny!!!Mam pytanie o białe świeczniki w salonie, gdzie można je nabyć oraz o poduszki okrągłe z guzikiem na środkuBędę bardzo wdzięczna .Dom z gustem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 12.12.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Hej Martuśa, mam pytanie,jakie wymiary mają na korytarzu świetliki i stelaż wokół nich,ja mam korytarz 120szer.,240dł, i nie wiem czy jak zrobię dwa świetliki 40X40, to czy będą dobrze wyglądały?Pozdrawiam. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 12.12.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zapomniałam o najważniejszym:bash:,nie będę orginalna i się powtórzę, masz piękny i super urządzony dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja jej Mikołaja w Mikołajki zostawiam ,a ona się pyta "o co ho ":P:P Martuś ja do płaszczy tylko w szpileczkach .Do płaskich butów ,w puchówkach chodzę . Olu, jak w szpileczkach to ok. ho ho ho:hug: To co- fotek nie będzie ;):sick: Żaluzje zamówiłam, na razie do sypialni:P, i holu (przez który mój mąż na golasa planuje biegać) On sobie zamówił plisę do gabinetu - grafitowa w środku a biała na zewnątrz ( to jest jedyny pokój który on urzadza więc niech się cieszy, bo pracuje z domu więc musi się czuć tam dobrze:P) Do reszty okien zamówimy na pewno białe żaluzję, pewnie na wiosnę (kasa) chyba, że luby da się namówić chociaż na salon jeszcze w tym roku;) To jak nima fotek to ja idę lulu :P :bye: Świetnie Madziu że powoli idzie u Ciebie urządzanie ku końcowi Ty chcesz ode mnie foty? A ja czekam ciągle na twoje:P na pewno? moze poszlac sie PARowac Martus a tak powaznie to nie bedziesz w tym roku czasami polowac na kolejnego misia z fundacji tvn ? Gdybys wybierala sie do Rossmana to mialabym romans Kaka u nas w rossmanie misie przebrane, sama chciałam Czesia i nie kupiłam:rolleyes: Wyprasujesz mężowu koszule a potem spokojnie będzie czas na 2xS . :lol: :lol2: dzien dobry wiele wczoraj nie napaplałyście:p dxzięki szybko nadrobiłam. marta jak wyprobuje odkurzacz to napiszę , ale cyba już nie w tym roku. zasypalo igły z modrzewia, na wiosnę je wciągniemy odkurzacz rozdmuchuje i zasysa( ma worek). mam nadzieję ,że się sprawdzi, bo ja serdecznie dośc mam tych igieł w jesieni. sprawdzę na tujach, bo z 1 rodzaju spadają rude igły( chyba igły ma tyja) i nasiona. kurcze Zima sie pośpieszyła:p Moj M caly czas myślal o takim odkurzaczyku, tylko tak zeszlo i MikołAJ PZRYNIOSŁ, Monia, my też pewnie dopiero na wiosne kupimy, to może zdążysz zdać relacje czy warto to kolejne koromysło kupować A ja myslalam, ze beda fotki ogrodu na Mikolaja Takie sliczne kubki rozdajesz, a dla forumek nic ? (a tak na prawde, to bardzo mily pomysl taki prezencik na Mikolajki, mysle ze obdarowani ucieszyli sie ) Dla forumek przytulasek E&co teraz czas przedświąteczny to co ja będę z fotkami wiosennego ogrodu wyskakiwać Zaraz się pochwalę nowymi zakupami A pewnie, że fotki by chciały:lol2: Czyli na fotki altanki i ogrodu będziemy musiały poczekać do wiosny?? Pomysł z kubkami bardzo fajny:yes: A ręczniki zajeb***e:cool: Żubróweczko , zamydlę wam na razie oczka innymi fotkami ;)bardziej świątecznymi:) A po nowym roku jak będą nudy na forum to wrzucę ogródek. Teraz sama widzisz szał pał, przedświąteczny to trzeba trzymać się tematu Lo raaaany! ja nie cierpie prasowac :sick: Prace spoleczne duzo przyjemniejsze czyz nie Martek..? :lol2: :rotfl: A jakże:lol: Prace społeczne przyjemne i pożyteczne Kamiku byłam u Ciebie, ale nie zostawiłam wpisu:o, poprawię się W każdym razie widziałam tapetę i wyszło prze-śli-cznie!!!!! Marta udalo mi sie kupic misia przez allegro wiec nie bede zawracac Ci juz glowy Super! A jakie kupiłaś? I dla kogo? A Martuśki też nie ma na FM;) A jest A panna Marjelka gdzię się podziewa, choinkę już ubrała? Choinkę!? toż ja będę miała żywą Witam Panie:) a propo choinki myślicie, że jak w sobotę ubiorę żywa z korzeniem to wytrzyma do sylwestra? czy mala przesada? Chyba lekka przesada:rolleyes: a co Ci tak się spieszy z tą choinką? Pani pisze w innych watkach, a swoj nie odwiedza? Martus masz juz ubrany domek na swieta? Już trochę ubrany, reszta ozdób i nie tylko już do mnie jedzie;) Jeszcze mam pytanie powiedz mi Kochana jakie masz wrazenia po dojechaniu i pobycie na lotnisku w Modlinie? Dobrze jest oznaczona droga z Warszawy do Modlina? Laduje tam w piatek pierwszy raz zawsze do Rzeszowa latalam.... Kasieńko, ja z nawigacją zabłądziłam , ale szybko się odlazłam bo pamiętałam, że ma się na Gdańsk kierować... Oznaczenia powiem szczerze takie se:rolleyes:, ale jak ja dałam radę to Ty na pewno dasz! Marta pokazuj te nowiuśkie ozdoby. :P Zaraz pokaże Wpadne poczytac wieczorem W końcu wczoraj nie dotarłam, nie miałam czasu robiłam kolejne interesa zakupowo świąteczne Dzień doberek MarJel Melduję, że pomimo intensywnych poszukiwań płaszczyka nie udało mi się go kupić Nie mieli nawet S aby przymierzyć, nie wspominająć o XS. Może uda mi się jeszcze raz wyskoczyć przed 2013 r. aby sprawdzić czy pojawił się mój rozmiar Milutkiego dnia Ślężanka, a nie lepiej zamówić na stronce tak jak ja? W razie wu odesłać...Też wcześniej nie mierzyłam i zamawiałam w ciemno Ja już w nim śmigam i jestem baaardzo zadowolona. Hej Martusia, byłaś u mnie na plotkach jak mnie nie było.... Teraz Ciebie nie ma... Tulaski wieczorne zostawiam:hug: Aguś, bo my się tak ostatnio coś mijamy ja jestem, to Ciebie nie ma:rolleyes: Martuśka się zgubiła:P Nie dotarła do nas od godziny 11 rano:P Może to i dobrze, bo znowu byście naklepały, a mnie teraz mniej na forum, bo odliczanie do przeprowadzki jest włączone;) Pozdrawiam gospodynie i przyjdę jutro:bye: Zgubiła i znalazła Cześć Madziu:) Witam serdecznie Jestem wielką fanką Pani domku, który jest prześliczny!!! Mam pytanie o białe świeczniki w salonie, gdzie można je nabyć oraz o poduszki okrągłe z guzikiem na środku Będę bardzo wdzięczna . Dom z gustem !!! Witaj Sylwia i dziękuję Świeczniki te które na stole w jadalni na fotkach stały? (bo teraz to chyba na górę je wyniosłam;)) One są z home&you. Poduszki kupiłam w Lublinie w stacjonarnym sklepie, wiem że są gdzieś na internecie, jak znajdę to dam znać. Hej Martuśa, mam pytanie,jakie wymiary mają na korytarzu świetliki i stelaż wokół nich,ja mam korytarz 120szer.,240dł, i nie wiem czy jak zrobię dwa świetliki 40X40, to czy będą dobrze wyglądały?Pozdrawiam. Hej Jolu, pozwolisz że jutro wskoczę na drabinę i dam wymiary Wolę tego przy synku nie robić, gdyż on zaraz chce ze mną pomiary robić Zapomniałam o najważniejszym:bash:,nie będę orginalna i się powtórzę, masz piękny i super urządzony dom. Bardzo dziękuję, obiecuję jutro dać znać w sprawie świetlików, jeszcze się upewnię...chodzi o te kasetony które mam na górze, na suficie w holu? Fotki nowych nabytków bendom, jeszcze dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 12.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Martuś, no to dawaj te fotki;) Mój m pojechał montować włączniki i gniazdka do domku, więc mam wolny wieczór na siedzenie na forum i oglądanie nowych fotek:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Już się biorę za wklejanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 12.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Tak Martuś o kasetony mi chodzi,ale pierdoła ze mnie,wymyśliłam- stelaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zaczęło się od skarpet świątecznych na kominek......:rolleyes: Szukałam, szukałam ( te z zeszłego roku mi się nie podobały) i tak sobie weszłam do jednego, pewnie wszystkim Wam znanego sklepu;) A o to moje zakupy:) Jelonki, czy jak kto woli łosie;) Dla mnie Jelonki, pewnie niektóre z Was się domyślają skąd mój sentyment do jeleni;) Takie dwa, będą stały na białej konsoli w jadalni... http://img195.imageshack.us/img195/8952/52747648873544115955615.jpg Dla towarzystwa dostały , dwie ramki lustrzane na zdjęcia;) http://img10.imageshack.us/img10/3741/38493048518605818116165.jpg Uploaded with ImageShack.us Oraz zegar:rolleyes: http://img24.imageshack.us/img24/6382/40355948475304489112911.jpg Uploaded with ImageShack.us A nad konsolą z tymi gadżetami będzie wisiało lustro w lustrzanej ramie O takie: http://img856.imageshack.us/img856/6544/26665492042187495548304.jpg Uploaded with ImageShack.us Będzie to wyglądało podobnie jak na tej fotce, tyle że u mnie jest biała konsola http://img43.imageshack.us/img43/1238/59908748934757776500917.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A i takie jeszcze dwie podusie, z tego sentymentu dla rogaczy http://img96.imageshack.us/img96/3946/67764499698766729890191.jpg Uploaded with ImageShack.us I na koniec skarpety od których się wszystko zaczęło Będą trzy czerwone w szkocką kratę i do tego trzy puchate zawieszki tkj. na fotce Uchwyty na te skarpety mam identyczne z zeszłoroczne od naszej Madzi z którą to przez ostatnie dni prowadziłam interesy http://img29.imageshack.us/img29/9364/img3227lv.jpg Uploaded with ImageShack.us To jeszcze nie koniec Zamówiłam wstępnie bufet do jadalni i dokupiłam kilka ozdób św. w h&Y Ale to już zobaczycie jak ustroję w tym wszystkim domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Tak Martuś o kasetony mi chodzi,ale pierdoła ze mnie,wymyśliłam- stelaż Jutro Jolu wszystko zmierzę to sobie porównasz Wiadomość dla *Kasi* Skrzydełka metalowe do świec są baaaardzo ok dzisiaj przyszły już są w świecach Trzeba delikatnie je wkładać bo świeczka pęka...mi się udało i świeczki nie rozwaliłam, ale trochę pęknięć jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts