JOLA440 12.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No nie jakie cudności,a skarpety zaje...te,poduchy super.Już widzę jak domek zaprezentuje się w pełnej krasie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 wow!Jelonki i towarzystwo, które im zapewniłaś genialne!proste ale z klasą - super:) co do choinki to dziecko mnie katuje /prawie 2 latka ma/ od miesiąca Mikołajem i Choinką- codziennie pokazuje gdzie będzie stała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wiem że część z Was poszukuje ładnych obrusów na święta, polecam z H&Y biały ze srebrną oblamówką, udało mi wreszcie kupić duży 150cm/300cm - obrus Havana Shine Biały http://img825.imageshack.us/img825/742/obrushavanashinebialy.jpg Uploaded with ImageShack.us I do tego kilkanaście sztuk serwetek Havana Shine Biała ( takie same jak obrus, ze srebrnym paseczkiem) do obrączek ( na które czekam aż dojdą od Karolki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Skrzydełka metalowe do świec są baaaardzo ok dzisiaj przyszły już są w świecach a co to za skrzydełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Marta - Madzi pół sklepu wykupiłaś byłaś w Warszawce czy na odległość? jakbyś jeszcze przy okazji kiedyś była to do mojego sklepiku na kawkę wpadnij:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Marta-zarabiaste!!!!Prosze daj na priva ceny-pisalam do nich i prosilam o cene poduch,ale nikt sie nie odezwal... DZIEKUJE I WSZYSTKO JEST SLICZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No nie jakie cudności,a skarpety zaje...te,poduchy super.Już widzę jak domek zaprezentuje się w pełnej krasie:yes: A dziękuję Jolu:) wow! Jelonki i towarzystwo, które im zapewniłaś genialne! proste ale z klasą - super:) co do choinki to dziecko mnie katuje /prawie 2 latka ma/ od miesiąca Mikołajem i Choinką- codziennie pokazuje gdzie będzie stała:) Mój też się gorączkuję o choinkę, ale jest trochę starszy i daję sobie wytłumaczyć jakoś a co to za skrzydełka http://img7.imageshack.us/img7/526/indeksoo.jpg Uploaded with ImageShack.us Tylko moje sporo dłuższe Marta - Madzi pół sklepu wykupiłaś byłaś w Warszawce czy na odległość? jakbyś jeszcze przy okazji kiedyś była to do mojego sklepiku na kawkę wpadnij:hug: Aguś , toż jakbym była to do Ciebie bym nie zajechała?! wszystko na odległość... Już pisałam Madzi , że zrobię specjalny wypad i napad na wasze sklepy, już odkładam kesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Marta-zarabiaste!!!! Prosze daj na priva ceny-pisalam do nich i prosilam o cene poduch,ale nikt sie nie odezwal... DZIEKUJE I WSZYSTKO JEST SLICZNE Gumisiu pisz do Magdy na maila. Nie wiem jaką mam cenę podać bo Magda daje rabaty:rolleyes: Wolałabym żeby ona ceny podawała;) mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ślężanka, a nie lepiej zamówić na stronce tak jak ja? W razie wu odesłać...Też wcześniej nie mierzyłam i zamawiałam w ciemno Ja już w nim śmigam i jestem baaardzo zadowolona. MarJel Już pisałam u Oli że Ty jesteś taką Top Model :rolleyes: Ja jestem drobnej budowy ciała i boję się zaryzykować tym bardziej, że nie przebywam w Polsce i koszt przesyłki byłby spory w jedną stronę [nie wspominając o ewentualnych kosztach odsyłania ] W Polsce będę wiosną, więc albo kupię tutaj albo obejdę się smakiem Zakupy SUPER Też mam słabość do jelonków Skarpetki są takie słodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 gumisiu pisz do magdy na maila. Nie wiem jaką mam cenę podać bo magda daje rabaty:rolleyes: Wolałabym żeby ona ceny podawała;) mail: [email protected] dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 MarJel Już pisałam u Oli że Ty jesteś taką Top Model :rolleyes: Ja jestem drobnej budowy ciała i boję się zaryzykować tym bardziej, że nie przebywam w Polsce i koszt przesyłki byłby spory w jedną stronę [nie wspominając o ewentualnych kosztach odsyłania ] W Polsce będę wiosną, więc albo kupię tutaj albo obejdę się smakiem Zakupy SUPER Też mam słabość do jelonków Skarpetki są takie słodziutkie Top Model!? To wszystko czaję już...Powiem Ci że on ma taki krój specyficzny że na większych babkach chyba lepiej wygląda, to nie ryzykuj i nie zamawiaj w ciemno. Skarpetki słodziuchne wiem... dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gumiś? ale to dziękuję to takie z fochem chyba co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 12.12.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 A ja nie wiem co to za sklep:sick: Pewnie dlatego, że krótko na forum jestem. Bardzo fajne dodatki, "jelonki" boskie, a skarpety:jawdrop::jawdrop: "wymiatają";) Zresztą wszystko bardzo mi się podoba:yes: Możesz mi wysłać namiar na ten sklep?? Bo strasznie mi się spodobało lustro, pasowałoby mi to mojej koncepcji sypialni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 12.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Widać, że święta za pasem:)...wszystko takie piękniste, już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądać u Marty:)...na pewno nie przegapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Piękne zakupy ,aż mi gula w gardle wyrosła :P:lol2:. Pisz skąd te skrzydełka do świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Martuśka musisz psuć mi dzień, takie cuda pokazujesz aż mnie krew z zazdrości zalewa:P Tak na poważnie- to zakupy idealne- wszystko bym chciała:P Może kiedyś jak pojedziemy do Wawy to odwiedzę sklep forumowej Madzi, oglądałam zdjęcia z otwarcia sklepu i wszystko prezentuje się super!!!!!! Ty mi takie cuda pokazujesz, a później pytasz o moje fotki- teraz to się wstydzę dom pokazać Po weekendzie pstryknę jakieś zdjęcia. Wtedy powinno być już w miarę posprzątane;) Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Martuśka zakupy cudne Ja Magdy asortyment uwielbiam A lustro od dawna miałam upatrzone tylko ,ze ja go chche do sypialni nad konsolkę biała z giętymi nóżkami W lutym jadę na chwilkę do wawy i zamierzam odwiedzić sklepik Magdy własnie, bo czuję,ze sporo rzeczy trafi do mojego domku Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 A ja nie wiem co to za sklep:sick: Pewnie dlatego, że krótko na forum jestem. Bardzo fajne dodatki, "jelonki" boskie, a skarpety:jawdrop::jawdrop: "wymiatają";) Zresztą wszystko bardzo mi się podoba:yes: Możesz mi wysłać namiar na ten sklep?? Bo strasznie mi się spodobało lustro, pasowałoby mi to mojej koncepcji sypialni;) Żubróweczko zaraz wyślę privka;) Widać, że święta za pasem:)...wszystko takie piękniste, już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądać u Marty:)...na pewno nie przegapię Dziękuję Tamaro:) Jak nie przegnę z ozdobami( a mam takie predyspozycje ) to może będzie ładnie Piękne zakupy ,aż mi gula w gardle wyrosła :P:lol2:. Pisz skąd te skrzydełka do świec Zaraz wyślę privka, mój kochany gulku Martuśka musisz psuć mi dzień, takie cuda pokazujesz aż mnie krew z zazdrości zalewa:P Tak na poważnie- to zakupy idealne- wszystko bym chciała:P Może kiedyś jak pojedziemy do Wawy to odwiedzę sklep forumowej Madzi, oglądałam zdjęcia z otwarcia sklepu i wszystko prezentuje się super!!!!!! Ty mi takie cuda pokazujesz, a później pytasz o moje fotki- teraz to się wstydzę dom pokazać Po weekendzie pstryknę jakieś zdjęcia. Wtedy powinno być już w miarę posprzątane;) Skromnisia :P:P Tu już mnie nie czaruj Mnie to już tak skręca na tą twoje chałupkę że szok! Ja się też do W- wy pewnie po nowym roku bryknę, bo jeszcze parę gadżetów mam na oku u Madziuchny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.12.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 mARjELKA -NO CO TY:hug: I LOVE YOU ,ja tylko malego mam chorego-wymiotujaco-sraczkowego(sorry)i leze obok niego w lozku:rolleyes: Kobiko kochana a moze zdradzisz cene swoich poduch tak tylko orientacyjnie-czy moge stratowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 marta wrociła i pol sklepu Magdy wykupiła:lol2::lol2 a poduchy fajowe: ja się nie lubuję w poduchach, ale takie świąteczne są super:) Czemu ten sklep Magdy jest w Wawie i Pasi. u nas by sie przydAL;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Martuśka zakupy cudne Ja Magdy asortyment uwielbiam A lustro od dawna miałam upatrzone tylko ,ze ja go chche do sypialni nad konsolkę biała z giętymi nóżkami W lutym jadę na chwilkę do wawy i zamierzam odwiedzić sklepik Magdy własnie, bo czuję,ze sporo rzeczy trafi do mojego domku Buziaki :*** Nio piękne ma gadżety, meble, lampy......... ja siedzę na tej stronce jak zaczarowana Nawet mój D stwierdził że musimy się do Madzi wybrać osobiście mARjELKA -NO CO TY:hug: I LOVE YOU ,ja tylko malego mam chorego-wymiotujaco-sraczkowego(sorry)i leze obok niego w lozku:rolleyes: Kobiko kochana a moze zdradzisz cene swoich poduch tak tylko orientacyjnie-czy moge stratowac;) Kobito o Raju ależ się męczycie razem Masz privka marta wrociła i pol sklepu Magdy wykupiła:lol2::lol2 a poduchy fajowe: ja się nie lubuję w poduchach, ale takie świąteczne są super:) Czemu ten sklep Magdy jest w Wawie i Pasi. u nas by sie przydAL;) Monia, przeca było wiadomo że jak mnie nie ma to interesy kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts