Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem że część z Was poszukuje ładnych obrusów na święta, polecam z H&Y biały ze srebrną oblamówką, udało mi wreszcie kupić duży 150cm/300cm - obrus Havana Shine Biały

http://img825.imageshack.us/img825/742/obrushavanashinebialy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I do tego kilkanaście sztuk serwetek Havana Shine Biała ( takie same jak obrus, ze srebrnym paseczkiem) do obrączek ( na które czekam aż dojdą od Karolki) ;)

No nie jakie cudności,a skarpety zaje...te,poduchy super.Już widzę jak domek zaprezentuje się w pełnej krasie:yes:

A dziękuję Jolu:)

wow!

Jelonki i towarzystwo, które im zapewniłaś genialne!

proste ale z klasą - super:)

co do choinki to dziecko mnie katuje /prawie 2 latka ma/ od miesiąca Mikołajem i Choinką- codziennie pokazuje gdzie będzie stała:)

Mój też się gorączkuję o choinkę, ale jest trochę starszy i daję sobie wytłumaczyć jakoś :rolleyes:

a co to za skrzydełka :confused:

http://img7.imageshack.us/img7/526/indeksoo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tylko moje sporo dłuższe :)

Marta - Madzi pół sklepu wykupiłaś :lol2: byłaś w Warszawce czy na odległość?

jakbyś jeszcze przy okazji kiedyś była to do mojego sklepiku na kawkę wpadnij:hug:

Aguś , toż jakbym była to do Ciebie bym nie zajechała?!:mad: wszystko na odległość...

Już pisałam Madzi , że zrobię specjalny wypad i napad na wasze sklepy, już odkładam kesz ;)

Marta-zarabiaste!!!!

Prosze daj na priva ceny-pisalam do nich i prosilam o cene poduch,ale nikt sie nie odezwal...

DZIEKUJE I WSZYSTKO JEST SLICZNE

Gumisiu pisz do Magdy na maila. Nie wiem jaką mam cenę podać bo Magda daje rabaty:rolleyes: Wolałabym żeby ona ceny podawała;)

mail: [email protected]

Ślężanka, a nie lepiej zamówić na stronce tak jak ja? W razie wu odesłać...Też wcześniej nie mierzyłam i zamawiałam w ciemno :) Ja już w nim śmigam i jestem baaardzo zadowolona.

MarJel Już pisałam u Oli że Ty jesteś taką Top Model :rolleyes::rolleyes: Ja jestem drobnej budowy ciała i boję się zaryzykować tym bardziej, że nie przebywam w Polsce i koszt przesyłki byłby spory w jedną stronę [nie wspominając o ewentualnych kosztach odsyłania ;) ] W Polsce będę wiosną, więc albo kupię tutaj albo obejdę się smakiem :roll:

Zakupy SUPER :) Też mam słabość do jelonków ;) Skarpetki są takie słodziutkie :wiggle:

MarJel Już pisałam u Oli że Ty jesteś taką Top Model :rolleyes::rolleyes: Ja jestem drobnej budowy ciała i boję się zaryzykować tym bardziej, że nie przebywam w Polsce i koszt przesyłki byłby spory w jedną stronę [nie wspominając o ewentualnych kosztach odsyłania ;) ] W Polsce będę wiosną, więc albo kupię tutaj albo obejdę się smakiem :roll:

Zakupy SUPER :) Też mam słabość do jelonków ;) Skarpetki są takie słodziutkie :wiggle:

Top Model!? :rotfl:

To wszystko czaję już...Powiem Ci że on ma taki krój specyficzny że na większych babkach chyba lepiej wygląda, to nie ryzykuj i nie zamawiaj w ciemno.

Skarpetki słodziuchne wiem... :rolleyes:

dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gumiś? ale to dziękuję to takie z fochem chyba co? :rolleyes:

:p

A ja nie wiem co to za sklep:sick: Pewnie dlatego, że krótko na forum jestem.:oops:

Bardzo fajne dodatki, "jelonki" boskie, a skarpety:jawdrop::jawdrop::jawdrop: "wymiatają";) Zresztą wszystko bardzo mi się podoba:yes:

Możesz mi wysłać namiar na ten sklep?? Bo strasznie mi się spodobało lustro, pasowałoby mi to mojej koncepcji sypialni;)

Martuśka musisz psuć mi dzień:bash:, takie cuda pokazujesz aż mnie krew z zazdrości zalewa:P

Tak na poważnie- to zakupy idealne- wszystko bym chciała:P Może kiedyś jak pojedziemy do Wawy to odwiedzę sklep forumowej Madzi, oglądałam zdjęcia z otwarcia sklepu i wszystko prezentuje się super!!!!!!

Ty mi takie cuda pokazujesz, a później pytasz o moje fotki- teraz to się wstydzę dom pokazać:p

Po weekendzie pstryknę jakieś zdjęcia. Wtedy powinno być już w miarę posprzątane;)

:bye:

Edytowane przez Magdzinska

Martuśka zakupy cudne :D

Ja Magdy asortyment uwielbiam :D

A lustro od dawna miałam upatrzone :p tylko ,ze ja go chche do sypialni nad konsolkę biała z giętymi nóżkami ;)

W lutym jadę na chwilkę do wawy i zamierzam odwiedzić sklepik Magdy własnie, bo czuję,ze sporo rzeczy trafi do mojego domku ;)

Buziaki :***

A ja nie wiem co to za sklep:sick: Pewnie dlatego, że krótko na forum jestem.:oops:

Bardzo fajne dodatki, "jelonki" boskie, a skarpety:jawdrop::jawdrop::jawdrop: "wymiatają";) Zresztą wszystko bardzo mi się podoba:yes:

Możesz mi wysłać namiar na ten sklep?? Bo strasznie mi się spodobało lustro, pasowałoby mi to mojej koncepcji sypialni;)

Żubróweczko zaraz wyślę privka;)

Widać, że święta za pasem:)...wszystko takie piękniste, już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądać u Marty:)...na pewno nie przegapię:)

Dziękuję Tamaro:) Jak nie przegnę z ozdobami( a mam takie predyspozycje ;)) to może będzie ładnie ;)

Piękne zakupy :cool:,aż mi gula w gardle wyrosła :p:P:lol2:.

Pisz skąd te skrzydełka do świec :rolleyes:

Zaraz wyślę privka, mój kochany gulku :hug:

Martuśka musisz psuć mi dzień:bash:, takie cuda pokazujesz aż mnie krew z zazdrości zalewa:P

Tak na poważnie- to zakupy idealne- wszystko bym chciała:P Może kiedyś jak pojedziemy do Wawy to odwiedzę sklep forumowej Madzi, oglądałam zdjęcia z otwarcia sklepu i wszystko prezentuje się super!!!!!!

Ty mi takie cuda pokazujesz, a później pytasz o moje fotki- teraz to się wstydzę dom pokazać:p

Po weekendzie pstryknę jakieś zdjęcia. Wtedy powinno być już w miarę posprzątane;)

:bye:

Skromnisia :p:P:P Tu już mnie nie czaruj :p

Mnie to już tak skręca na tą twoje chałupkę że szok!

Ja się też do W- wy pewnie po nowym roku bryknę, bo jeszcze parę gadżetów mam na oku u Madziuchny :rolleyes:

Martuśka zakupy cudne :D

Ja Magdy asortyment uwielbiam :D

A lustro od dawna miałam upatrzone :p tylko ,ze ja go chche do sypialni nad konsolkę biała z giętymi nóżkami ;)

W lutym jadę na chwilkę do wawy i zamierzam odwiedzić sklepik Magdy własnie, bo czuję,ze sporo rzeczy trafi do mojego domku ;)

Buziaki :***

Nio piękne ma gadżety, meble, lampy......... ja siedzę na tej stronce jak zaczarowana :rolleyes: Nawet mój D stwierdził że musimy się do Madzi wybrać osobiście ;)

mARjELKA -NO CO TY:hug: I LOVE YOU ,ja tylko malego mam chorego-wymiotujaco-sraczkowego(sorry)i leze obok niego w lozku:rolleyes:

Kobiko kochana a moze zdradzisz cene swoich poduch tak tylko orientacyjnie-czy moge stratowac;)

Kobito o Raju :jawdrop: ależ się męczycie razem :hug:

Masz privka

marta wrociła i pol sklepu Magdy wykupiła:lol2::lol2::lol2

a poduchy fajowe: ja się nie lubuję w poduchach, ale takie świąteczne są super:) Czemu ten sklep Magdy jest w Wawie i Pasi. u nas by sie przydAL;)

Monia, przeca było wiadomo że jak mnie nie ma to interesy kręcę ;)