Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OMG, jaki zegar piękny!!! :jawdrop: To od Magdy też?

(sówka na fotelu rozkoszna:lol2:)

O i Dropek przyszedł ;) :hug: Zegar ją przyciągnął ;)

Tak od Madzi, jeszcze ma inne fajne, pierwotnie wybrałam inny, ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie na tego kwadraciaka ;)

marta podeślij mi stronkę Magdy;) czy na fb jest???

Interesy, prawie wszystkie jelenie wykupiłaś:lol2::hug:

Monia zaraz Ci podeślę :)

Proszę nie pisz, że Cie skręca bo tym bardziej będę się wstydzić:p

Brakuje sporo rzeczy- po pierwsze jest stary stół i krzesła i zostaje na razie (do wymiany mam nadzieję w przyszłym roku) ;)

Nowe sofy zamówione, ale będą dopiero w nowym roku;)

Zasłony do salonu się uszyły, ale mama je zaraz zwróciła do sklepu bo uszyły ze złego materiału, na szczęscie będą na święta;)

Szafy w wiatrołapie na razie też nie będzie (kasa);)

Ale i tak się cieszę :wiggle::wiggle:

P>S Na fotkach pewnie zobaczysz, że mam ten czajnik biały "brylantowy":)

Nie używałam go jeszcze, ale powiem Ci że jak dla mnie prezentuje się super. Nie mam wrażenia że jest plastykowy :p A Ty już jakiś kupiłaś ?:p

Edytowane przez Magdzinska

Martuś, piękne zakupy poczyniłać. Jelonki piękne i te poduchy :rolleyes:. Choć ja nie mam takiego sentymentu do rogaczy ;)

A obrus masz fantastyczny. Ja sobie identyko uszyłam rok temu, tylko zamiast srebnej tasiemki mam biel w połysku. Piękny ;)

Cieszę się z zakupów bardzo, tym bardziej że wyszły spontanicznie (jak to u mnie;)) Nie planowałam tego wszystkiego, porostu szukałam skarpet na kominek :lol2: Obrusik eligancki, długo takiego szukałam :rolleyes:

Bywam często, ale tak pędzicie, że nie zawsze nadążam :)

A tak się jakoś nakręcamy na wzajem ;)

Proszę nie pisz, że Cie skręca bo tym bardziej będę się wstydzić:p

Brakuje sporo rzeczy- po pierwsze jest stary stół i krzesła i zostaje na razie (do wymiany mam nadzieję w przyszłym roku) ;)

Nowe sofy zamówione, ale będą dopiero w nowym roku;)

Zasłony do salonu się uszyły, ale mama je zaraz zwróciła do sklepu bo uszyły ze złego materiału, na szczęscie będą na święta;)

Szafy w wiatrołapie na razie też nie będzie (kasa);)

Ale i tak się cieszę :wiggle::wiggle:

Madziu!!! Wściekłaś się:p toż ja cudów nie wymagam i nie oczekuję:p

Cieszę się Twoim szczęściem i chcę je zobaczyć, żeby cieszyć się jeszcze bardziej :lol:

W tkaninie się pomyliły?! O matko!

Martusiu bardzo dziekuje za info o lotnisku i o skrzydelkach :hug: powiedz mi jeszcze Kochana ile czekalas na przesylke i ile tych skrzydelek jest w 1 opakowaniu? 2 pary czy 1? :hug:

Zakupy fantastyczne :D w Madzi skepie podoba mi sie praktycznie wszystko:rolleyes:

Proszę :hug:

3 dni czekałam, a w opakowaniu są dwie pary, czyli 4 skrzydełka:rolleyes: Ja potrzebowałam na dwie świeczki.

Zakupy fantastyczne :o:oZaszalałaś na maksa

na ten zegar tę zsię czaję od dłuższego czasu

ale na razie odpusczam

a skarpet tez szukałam i niestety kiszka

wiec seee sama uszyłam

co prawda nie sa tak piękne jak twoje

ale ujdą w tłoku

jak wyślę paczkę tzn jutro dam ci cynka

Spoczko Karolka, jeszcze choinki nie ubieram ;) Ale bombki już bym obmacała ;)

Karolciu, wiadomo coś o tych lampionach może o które kiedyś cię pytałam :rolleyes: Bendom jeszcze?

a czy ja moge prosic tez o namiar na skrzydelka :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Już wysyłam :)

Proszę :hug:

3 dni czekałam, a w opakowaniu są dwie pary, czyli 4 skrzydełka:rolleyes: Ja potrzebowałam na dwie świeczki.

A ja zamowilam 4 opakowania:rolleyes: czyli bede miala tych skrzydelek troche:P ale bratowa pewnie przygarnie jedno opakowanie plus mama :D i dla mnie zostanie 2 :D jeszcze raz serdecznie dziekuje http://img5.imageshack.us/img5/7483/chomikimage.jpg

Kasiu to też dlatego daje namiar na privka bo wiedziałam że się będą cieszyć powodzeniem ;) Chciałam żeby najpierw obkupiły się moje forumowe kuliżanki, a nie cisi podglądacze co mi już nie raz coś sprzątnęli sprzed nosa, bo się za wcześnie pochwaliłam zanim zamówiłam :p

jutro wysyłam

więc jak się kurier spisze to może na piątek będzie paczuszka u Ciebie

na razie ich nie widziałam

ale w sobotę wybieram się do innej hurtowni może tak się coś uchowało;)

choć wątpię bo one schodzą w ekspresowym tempie

Super!!!! ja też wyślę za przesyłkę :)

Karolka to pamiętaj o tych lampionach i o mnie :hug:

Kasiu to też dlatego daje namiar na privka bo wiedziałam że się będą cieszyć powodzeniem ;) Chciałam żeby najpierw obkupiły się moje forumowe kuliżanki, a nie cisi podglądacze co mi już nie raz coś sprzątnęli sprzed nosa, bo się za wcześnie pochwaliłam zanim zamówiłam :p

Ostatnio tak bylo z lawa Vesilki :(

Ciesze sie bardzo ze o mnie pomyslalas i dzieki temu bede je miala:wiggle::wiggle::wiggle:

oki

jak tylko będą to dam ci cynka ;)

Moja Ty Kochana!:)

Ostatnio tak bylo z lawa Vesilki :(

Ciesze sie bardzo ze o mnie pomyslalas i dzieki temu bede je miala:wiggle::wiggle::wiggle:

Oj Kasiu! Ja nawet nie będę wymieniać moich podkradzionych :rolleyes: Ale nie ma tego złego....mijał jakiś czas i zawsze znalazłam lepsze zastępstwo ;)

Heyka Martuś,

zakupy poczyniłaś piękne:jawdrop::jawdrop:

W Twoim domku będą pasowały jak ulał:wiggle:

Tylko nie bardzo wiem jaką to komodę zamówiłaś?:rolleyes: Dopiero co pisałaś, że czegoś szukasz, a tu już hop i będzie:lol::lol:

Chciałabym tak szybko szukać jak Ty:lol2:

:lol2::lol2::lol2:

Aguś bo to tak zwyczajna komoda, że zwyczajniesza być nie może:rolleyes: Gdzie jej tam do twoich wyszukanych stylowych mebelków :p

Wymyślałam jakieś drożyzny, dziwaki ....a tak naprawdę to ja szukałam zwykłej prostej, białej na wysoki połysk, przez środek szuflady po bokach szafki, taki ala bufet, no i patrz po roku znalazłam :lol: