Drop_Inn 12.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 OMG, jaki zegar piękny!!! To od Magdy też? (sówka na fotelu rozkoszna:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 marta podeślij mi stronkę Magdy;) czy na fb jest??? Interesy, prawie wszystkie jelenie wykupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 OMG, jaki zegar piękny!!! To od Magdy też? (sówka na fotelu rozkoszna:lol2:) O i Dropek przyszedł Zegar ją przyciągnął Tak od Madzi, jeszcze ma inne fajne, pierwotnie wybrałam inny, ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie na tego kwadraciaka marta podeślij mi stronkę Magdy;) czy na fb jest??? Interesy, prawie wszystkie jelenie wykupiłaś Monia zaraz Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.12.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Martuś, piękne zakupy poczyniłać. Jelonki piękne i te poduchy . Choć ja nie mam takiego sentymentu do rogaczy A obrus masz fantastyczny. Ja sobie identyko uszyłam rok temu, tylko zamiast srebnej tasiemki mam biel w połysku. Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 O i Dropek przyszedł Zegar ją przyciągnął Bywam często, ale tak pędzicie, że nie zawsze nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.12.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Proszę nie pisz, że Cie skręca bo tym bardziej będę się wstydzić Brakuje sporo rzeczy- po pierwsze jest stary stół i krzesła i zostaje na razie (do wymiany mam nadzieję w przyszłym roku) Nowe sofy zamówione, ale będą dopiero w nowym roku;) Zasłony do salonu się uszyły, ale mama je zaraz zwróciła do sklepu bo uszyły ze złego materiału, na szczęscie będą na święta;) Szafy w wiatrołapie na razie też nie będzie (kasa) Ale i tak się cieszę :wiggle: P>S Na fotkach pewnie zobaczysz, że mam ten czajnik biały "brylantowy":) Nie używałam go jeszcze, ale powiem Ci że jak dla mnie prezentuje się super. Nie mam wrażenia że jest plastykowy A Ty już jakiś kupiłaś ? Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Martuś, piękne zakupy poczyniłać. Jelonki piękne i te poduchy . Choć ja nie mam takiego sentymentu do rogaczy A obrus masz fantastyczny. Ja sobie identyko uszyłam rok temu, tylko zamiast srebnej tasiemki mam biel w połysku. Piękny Cieszę się z zakupów bardzo, tym bardziej że wyszły spontanicznie (jak to u mnie;)) Nie planowałam tego wszystkiego, porostu szukałam skarpet na kominek Obrusik eligancki, długo takiego szukałam Bywam często, ale tak pędzicie, że nie zawsze nadążam A tak się jakoś nakręcamy na wzajem Proszę nie pisz, że Cie skręca bo tym bardziej będę się wstydzić Brakuje sporo rzeczy- po pierwsze jest stary stół i krzesła i zostaje na razie (do wymiany mam nadzieję w przyszłym roku) Nowe sofy zamówione, ale będą dopiero w nowym roku;) Zasłony do salonu się uszyły, ale mama je zaraz zwróciła do sklepu bo uszyły ze złego materiału, na szczęscie będą na święta;) Szafy w wiatrołapie na razie też nie będzie (kasa) Ale i tak się cieszę :wiggle: Madziu!!! Wściekłaś się toż ja cudów nie wymagam i nie oczekuję Cieszę się Twoim szczęściem i chcę je zobaczyć, żeby cieszyć się jeszcze bardziej W tkaninie się pomyliły?! O matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Martusiu bardzo dziekuje za info o lotnisku i o skrzydelkach powiedz mi jeszcze Kochana ile czekalas na przesylke i ile tych skrzydelek jest w 1 opakowaniu? 2 pary czy 1? Zakupy fantastyczne w Madzi skepie podoba mi sie praktycznie wszystko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.12.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zakupy fantastyczne :oZaszalałaś na maksa na ten zegar tę zsię czaję od dłuższego czasu ale na razie odpusczam a skarpet tez szukałam i niestety kiszka wiec seee sama uszyłam co prawda nie sa tak piękne jak twoje ale ujdą w tłoku jak wyślę paczkę tzn jutro dam ci cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Martusiu bardzo dziekuje za info o lotnisku i o skrzydelkach powiedz mi jeszcze Kochana ile czekalas na przesylke i ile tych skrzydelek jest w 1 opakowaniu? 2 pary czy 1? Zakupy fantastyczne w Madzi skepie podoba mi sie praktycznie wszystko:rolleyes: Proszę 3 dni czekałam, a w opakowaniu są dwie pary, czyli 4 skrzydełka:rolleyes: Ja potrzebowałam na dwie świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Proszę 3 dni czekałam, a w opakowaniu są dwie pary, czyli 4 skrzydełka:rolleyes: Ja potrzebowałam na dwie świeczki. a czy ja moge prosic tez o namiar na skrzydelka :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zakupy fantastyczne :oZaszalałaś na maksa na ten zegar tę zsię czaję od dłuższego czasu ale na razie odpusczam a skarpet tez szukałam i niestety kiszka wiec seee sama uszyłam co prawda nie sa tak piękne jak twoje ale ujdą w tłoku jak wyślę paczkę tzn jutro dam ci cynka Spoczko Karolka, jeszcze choinki nie ubieram Ale bombki już bym obmacała Karolciu, wiadomo coś o tych lampionach może o które kiedyś cię pytałam Bendom jeszcze? a czy ja moge prosic tez o namiar na skrzydelka :rolleyes: Już wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Proszę 3 dni czekałam, a w opakowaniu są dwie pary, czyli 4 skrzydełka:rolleyes: Ja potrzebowałam na dwie świeczki. A ja zamowilam 4 opakowania:rolleyes: czyli bede miala tych skrzydelek troche:P ale bratowa pewnie przygarnie jedno opakowanie plus mama i dla mnie zostanie 2 jeszcze raz serdecznie dziekuje http://img5.imageshack.us/img5/7483/chomikimage.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.12.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 jutro wysyłam więc jak się kurier spisze to może na piątek będzie paczuszka u Ciebiena razie ich nie widziałam ale w sobotę wybieram się do innej hurtowni może tak się coś uchowało;)choć wątpię bo one schodzą w ekspresowym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kasiu to też dlatego daje namiar na privka bo wiedziałam że się będą cieszyć powodzeniem Chciałam żeby najpierw obkupiły się moje forumowe kuliżanki, a nie cisi podglądacze co mi już nie raz coś sprzątnęli sprzed nosa, bo się za wcześnie pochwaliłam zanim zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 jutro wysyłam więc jak się kurier spisze to może na piątek będzie paczuszka u Ciebie na razie ich nie widziałam ale w sobotę wybieram się do innej hurtowni może tak się coś uchowało;) choć wątpię bo one schodzą w ekspresowym tempie Super!!!! ja też wyślę za przesyłkę Karolka to pamiętaj o tych lampionach i o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.12.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Super!!!! ja też wyślę za przesyłkę Karolka to pamiętaj o tych lampionach i o mnie oki jak tylko będą to dam ci cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kasiu to też dlatego daje namiar na privka bo wiedziałam że się będą cieszyć powodzeniem Chciałam żeby najpierw obkupiły się moje forumowe kuliżanki, a nie cisi podglądacze co mi już nie raz coś sprzątnęli sprzed nosa, bo się za wcześnie pochwaliłam zanim zamówiłam Ostatnio tak bylo z lawa Vesilki Ciesze sie bardzo ze o mnie pomyslalas i dzieki temu bede je miala:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Heyka Martuś, zakupy poczyniłaś piękne:jawdrop: W Twoim domku będą pasowały jak ulał Tylko nie bardzo wiem jaką to komodę zamówiłaś? Dopiero co pisałaś, że czegoś szukasz, a tu już hop i będzie:lol: Chciałabym tak szybko szukać jak Ty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 oki jak tylko będą to dam ci cynka Moja Ty Kochana! Ostatnio tak bylo z lawa Vesilki Ciesze sie bardzo ze o mnie pomyslalas i dzieki temu bede je miala:wiggle::wiggle: Oj Kasiu! Ja nawet nie będę wymieniać moich podkradzionych Ale nie ma tego złego....mijał jakiś czas i zawsze znalazłam lepsze zastępstwo Heyka Martuś, zakupy poczyniłaś piękne:jawdrop: W Twoim domku będą pasowały jak ulał Tylko nie bardzo wiem jaką to komodę zamówiłaś? Dopiero co pisałaś, że czegoś szukasz, a tu już hop i będzie:lol: Chciałabym tak szybko szukać jak Ty:lol2: :lol2: Aguś bo to tak zwyczajna komoda, że zwyczajniesza być nie może:rolleyes: Gdzie jej tam do twoich wyszukanych stylowych mebelków Wymyślałam jakieś drożyzny, dziwaki ....a tak naprawdę to ja szukałam zwykłej prostej, białej na wysoki połysk, przez środek szuflady po bokach szafki, taki ala bufet, no i patrz po roku znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts