Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żeby nie było że mój wykonawca taki idealny ( choć uwielbiam go miłością pierwszą;)) proszę zwrócić uwagę jakie żarówki mi kupił do mojego elaganckiego żyrandola w salonie :lol2::o:wtf:, jedną dzisiaj wymieniłam żeby sprawdzić czy ewentualnie taka- widać chyba ją? Ale nie w tym problem, otóż szukam kinkietów, sztuk 3 do salonu i jadalni w której jak wiadomo są(będą) białe abażury. Pomysł mój jest aby kinkiety dopasować do żyrandola w salonie:rolleyes:, który jest połączony z jadalnią.

http://img706.imageshack.us/img706/2695/dsc0640k.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img6.imageshack.us/img6/5779/dsc0638j.jpg

Pomysł na kinkiety, mogą być? czy na nic? szukać czegoś na wzór abażurów?

http://img263.imageshack.us/img263/6571/2aurorachrom24ab0aed183.jpg

Marielko wszystko pięknie zaczynając od Twojej łazienki i dzieciaczków, w gabinecie fajnie wyszła ta tapeta ( gdzie ją zamawiałaś ) Żyrandol w salonie świetny taki delikatny, oczywiście prosze o namiar. Lampy nad jadalnią też fajne i nawet w tym kolorku ale jak już uprosiłaś panią zeby Ci zamieniła na białe to też będzie dobrze;)

reni skonczyli ci wkoncu te schody?? bo ja czekam na fotki od was;-)

ja schody mam zrobione od miesiąca ale w tym czasie 2 razy były zrywane a teraz czekają na trzecie zerwanie, jakoś cały czas ucieka poziom Panom fachmanom, także siłą rzeczy użytkuję je i dlatego wiem że nie są śliskie

Hej Marjelko!

Ty już wiesz,że Twoją sypialnianą łazienkę to ja uwielbiam :)Cudna jest.Fajna(nawet bardzo fajna) również łazienka dziecięca.

Jak zobaczyłam fotkę lamp geneve to przyznaję Ci rację-są faktycznie za żółte.Wcześniej myślałam,że przesadzasz :D.

Fajnie,że zgodzili Ci się wymienić abażury.

Widzę też żyrandol z Almi Decor-zdjęcia niestety nie oddają jego uroku.Mam nadzieję podziwiać go w rzeczywistości :D

Buziole!

Ależ tu pięknie!!!

Świetny klimat, bardzo podoba mi się cały ogrom rzeczy!

Klimatycznie, stylowo, elegancko, a jednocześnie domowo.

Czekam na fotorelację z galerii zdjęć, ramki świetnie skomponowane.

MarJel,

Przecudny masz żyrandol w salonie, czy możesz zdradzić, skąd/gdzie? To Almi Decor?

I te klosze do czarnego są przepiękne – były w komplecie, czy kupiłaś je osobno?