Kasia1719508754 12.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wymyślałam jakieś drożyzny, dziwaki ....a tak naprawdę to ja szukałam zwykłej prostej, białej na wysoki połysk, przez środek szuflady po bokach szafki, taki ala bufet, no i patrz po roku znalazłam Lepiej pozniej niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.12.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ło matko, Martuśka aleś mi tu reklamę zrobiła A ja spokojnie sklep zamknęłam i do CH na zakupy popędziłam w celu namierzenia jakichś świątecznych giftów dla rodzinki... wracam - a tu skrzynka zapchana :lol2: Kochani, spokojnie - nie bijcie się - starczy dla wszystkich Paczki już spakowane, kurier zamówiony - jutro wyjdą - w piątek u Ciebie O to lustro to aż drżę Choć dobrze zabezpieczone i ubezpieczone - więc mam nadzieję, że obejdzie się bez przykrych niespodzianek Marta-zarabiaste!!!! Prosze daj na priva ceny-pisalam do nich i prosilam o cene poduch,ale nikt sie nie odezwal... DZIEKUJE I WSZYSTKO JEST SLICZNE Już odpisujemy, już odpisujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 no i patrz po roku znalazłam Pełen sukces:lol: Prosta w połysku będzie bardzo pasować No i chyba tym samym urządziłaś już wszystko Martuś, co? Cześć Madzia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.12.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 cześć aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 cześć aguś No to się wyściskamy raz jeszcze http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hugging.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.12.2012 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam!. Od kilku dni zachwycama się pięknymi wnętrzami tu prezentowanymi. Po tym Poście o cichych podglądaczach postanowiłam się ujawnić choć sumienie mam czyste i niczego nie podkradłam . Proszę tylko o informację na temat farb i kolorów zastosowanych w wiatrołapie i salonie. Poszukuję ciepłej jasnej szarości. Na razie mam na ścianie niezły mix bo nie mogę się zdecydować. Wszystkie odcienie wydają mi się za ciemne. A może to brak odwagi? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ło matko, Martuśka aleś mi tu reklamę zrobiła A ja spokojnie sklep zamknęłam i do CH na zakupy popędziłam w celu namierzenia jakichś świątecznych giftów dla rodzinki... wracam - a tu skrzynka zapchana :lol2: Kochani, spokojnie - nie bijcie się - starczy dla wszystkich Paczki już spakowane, kurier zamówiony - jutro wyjdą - w piątek u Ciebie O to lustro to aż drżę Choć dobrze zabezpieczone i ubezpieczone - więc mam nadzieję, że obejdzie się bez przykrych niespodzianek Madziu!!! no musiał Ci ktoś wreszcie strzelić reklamę Siedzisz cichutko, w swoim wątku, a ostatnio wklejasz przepisy zamiast te cuda które masz w sklepie To się wkurzyłam A ty wiesz że za reklamę się płaci? (żarcik) Madziulku, zaraziłaś mnie miłością do lustrzanych ram-rameczek, teraz ja zarażam innych Ciekawi mnie co jest teraz rozchwytywane:rolleyes: skarpety? jelonki? lustra?......czy to tajemnica lekarska może być na priv Mąż wiertarkę zakupił Lustro od Ciebie będzie pierwszą rzeczą którą w domu sam planuję zawiesić, wywiercić dziury w ścianie i w ogóle;) ale Cię zaszczyt kopną co ? :lol2: Czekam na przesyłkę z niecierpliwością, mówiłam Ci już że interesy z Tobą to sama przyjemność? Szukasz może menadżera? Pełen sukces:lol: Prosta w połysku będzie bardzo pasować No i chyba tym samym urządziłaś już wszystko Martuś, co? Aguś powinna pasować jest podobna do kuchni, czyli proste, białe fronty i do prostej konsoli w jadalni....Jest tania, więc nie ma spinki w razie wu nie będzie rozpaczy Witam!. Od kilku dni zachwycama się pięknymi wnętrzami tu prezentowanymi. Po tym Poście o cichych podglądaczach postanowiłam się ujawnić choć sumienie mam czyste i niczego nie podkradłam . Proszę tylko o informację na temat farb i kolorów zastosowanych w wiatrołapie i salonie. Poszukuję ciepłej jasnej szarości. Na razie mam na ścianie niezły mix bo nie mogę się zdecydować. Wszystkie odcienie wydają mi się za ciemne. A może to brak odwagi? ..... Witaj koza:) Jeżeli na kawałku ściany( bo rozumie że narazie próbujesz?) wydają się za ciemne, to pewnie nie to.... Moja szarość jest baardzo jaśniutka i ciepła. Jest to farba Para P 5221-14 ( jest ta najjaśniejsza szarość u mnie w domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.12.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Marta, wykupiłaś Magdzie cały asortyment???? Zakupy FANTASTYCZNE!!!!!!!!!!! Uwielbiam srebra, srebrzystości, chromy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.12.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dzięki za info. Lecę szukać mieszalnika Pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Marta, wykupiłaś Magdzie cały asortyment???? Zakupy FANTASTYCZNE!!!!!!!!!!! Uwielbiam srebra, srebrzystości, chromy!!! Jeszcze nie wykupiłam Sharlotko:D, ale ostatniego słowa nie powiedziałam Tylko teraz się zrobił ruch w interesie i nie wiadomo czy po nowym roku będzie po co jechać do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dzięki za info. Lecę szukać mieszalnika Pary Proszę Tylko się nie przeraź bo ten mój kolor na kawałku nie wyglądał zbyt ciekawie Pierwsze wrażenie jakiś taki brudny:o Dopiero jak doszła reszta....wyszedł prześliczny kolor Szczególnie przy białych listwach i drzwiach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.12.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No widzę, że zaszalałaś!!! Super, zakupy naprawdę piękne!!! A pw Ci wyślę zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 13.12.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Martuś.... ale zakupy !!!!!! wszystko, wszystko mi się podoba !!!!!!!!!!!! też chciałabym tak poszaleć zakupowo oj ja z Madzi sklepu to bym ....ehhh piękne ma tam rzeczy :rolleyes: szkoda, że nie było Cię na otwarciu MG....poznałybyśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ale zakupy !!! Nieźle poszalałaś. Mi się najbardziej podobają rogacze, poduszki i ... zajebiste lustro. Takie lustro to moje marzenie, ale już wiem, że pewnie cena by mnie zabiła . Nie mogę doczekać, aż to wszystko u siebie poukładasz i fotki pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.12.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mirelko,ja też uwielbiam takie lustra, choć są pieruńsko drogie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No widzę, że zaszalałaś!!! Super, zakupy naprawdę piękne!!! A pw Ci wyślę zaraz! Już odpisałam Martuś.... ale zakupy !!!!!! wszystko, wszystko mi się podoba !!!!!!!!!!!! też chciałabym tak poszaleć zakupowo oj ja z Madzi sklepu to bym ....ehhh piękne ma tam rzeczy :rolleyes: szkoda, że nie było Cię na otwarciu MG....poznałybyśmy się Też żałuję , ale w tym czasie u mnie wesoło nie było....i nie mogłam przyjechać... Może jeszcze będzie okazja się poznać Ale zakupy !!! Nieźle poszalałaś. Mi się najbardziej podobają rogacze, poduszki i ... zajebiste lustro. Takie lustro to moje marzenie, ale już wiem, że pewnie cena by mnie zabiła . Nie mogę doczekać, aż to wszystko u siebie poukładasz i fotki pokażesz Dzikęi Mirela Jak bufet nie przyjdzie przed świętami (a raczej nie przyjdzie) to chyba trochę przegięłam z ilością dupereli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 To jeszcze skrzydełka metalowe zainspirowałam się dwa lata temu (chyba) pewną forumką Metalowa taca, metalowe skrzydełka http://img141.imageshack.us/img141/7548/dsc01962e.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.12.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 :hug: Ale fajne skrzydełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 I jeszcze pomysł na tanie pakowanie prezentów: szary, papier, sznurek i gazeta http://img90.imageshack.us/img90/3143/105764291218732828gfiib.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img43.imageshack.us/img43/9435/1411597695399801044cove.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img832.imageshack.us/img832/8208/11850103391528128465l7a.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img594.imageshack.us/img594/7417/1295489267512311858r1yo.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.12.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts