Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ło matko, Martuśka aleś mi tu reklamę zrobiła :jawdrop::hug:

A ja spokojnie sklep zamknęłam i do CH na zakupy popędziłam w celu namierzenia jakichś świątecznych giftów dla rodzinki... wracam - a tu skrzynka zapchana :o:lol2:

Kochani, spokojnie - nie bijcie się - starczy dla wszystkich :lol2:

Paczki już spakowane, kurier zamówiony - jutro wyjdą - w piątek u Ciebie :wiggle:

O to lustro to aż drżę :(:rolleyes: Choć dobrze zabezpieczone i ubezpieczone ;) - więc mam nadzieję, że obejdzie się bez przykrych niespodzianek :roll:

Marta-zarabiaste!!!!

Prosze daj na priva ceny-pisalam do nich i prosilam o cene poduch,ale nikt sie nie odezwal...

DZIEKUJE I WSZYSTKO JEST SLICZNE

Już odpisujemy, już odpisujemy :yes:

Witam!.

Od kilku dni zachwycama się pięknymi wnętrzami tu prezentowanymi. Po tym Poście o cichych podglądaczach postanowiłam się ujawnić choć sumienie mam czyste i niczego nie podkradłam :).

Proszę tylko o informację na temat farb i kolorów zastosowanych w wiatrołapie i salonie. Poszukuję ciepłej jasnej szarości. Na razie mam na ścianie niezły mix bo nie mogę się zdecydować. Wszystkie odcienie wydają mi się za ciemne. A może to brak odwagi? .....

Ło matko, Martuśka aleś mi tu reklamę zrobiła :jawdrop::hug:

A ja spokojnie sklep zamknęłam i do CH na zakupy popędziłam w celu namierzenia jakichś świątecznych giftów dla rodzinki... wracam - a tu skrzynka zapchana :o:lol2:

Kochani, spokojnie - nie bijcie się - starczy dla wszystkich :lol2:

Paczki już spakowane, kurier zamówiony - jutro wyjdą - w piątek u Ciebie :wiggle:

O to lustro to aż drżę :(:rolleyes: Choć dobrze zabezpieczone i ubezpieczone ;) - więc mam nadzieję, że obejdzie się bez przykrych niespodzianek :roll:

Madziu!!! no musiał Ci ktoś wreszcie strzelić reklamę;) Siedzisz cichutko, w swoim wątku, a ostatnio wklejasz przepisy :jawdrop::o zamiast te cuda które masz w sklepie :p To się wkurzyłam ;) A ty wiesz że za reklamę się płaci? ;):lol:(żarcik)

Madziulku, zaraziłaś mnie miłością do lustrzanych ram-rameczek, teraz ja zarażam innych :lol2:

Ciekawi mnie co jest teraz rozchwytywane:rolleyes: skarpety? jelonki? lustra?......czy to tajemnica lekarska ;) może być na priv ;):lol2:

Mąż wiertarkę zakupił:o Lustro od Ciebie będzie pierwszą rzeczą którą w domu sam planuję zawiesić, wywiercić dziury w ścianie i w ogóle;) ale Cię zaszczyt kopną co ? :lol2::lol2:

Czekam na przesyłkę z niecierpliwością, mówiłam Ci już że interesy z Tobą to sama przyjemność? :)

Szukasz może menadżera? :lol:

Pełen sukces:lol::lol2: Prosta w połysku będzie bardzo pasować:wiggle: No i chyba tym samym urządziłaś już wszystko Martuś, co?:rolleyes:

Aguś powinna pasować:rolleyes: jest podobna do kuchni, czyli proste, białe fronty i do prostej konsoli w jadalni....Jest tania, więc nie ma spinki w razie wu nie będzie rozpaczy ;)

Witam!.

Od kilku dni zachwycama się pięknymi wnętrzami tu prezentowanymi. Po tym Poście o cichych podglądaczach postanowiłam się ujawnić choć sumienie mam czyste i niczego nie podkradłam :).

Proszę tylko o informację na temat farb i kolorów zastosowanych w wiatrołapie i salonie. Poszukuję ciepłej jasnej szarości. Na razie mam na ścianie niezły mix bo nie mogę się zdecydować. Wszystkie odcienie wydają mi się za ciemne. A może to brak odwagi? .....

Witaj koza:)

Jeżeli na kawałku ściany( bo rozumie że narazie próbujesz?) wydają się za ciemne, to pewnie nie to....:rolleyes:

Moja szarość jest baardzo jaśniutka i ciepła.

Jest to farba Para P 5221-14 ( jest ta najjaśniejsza szarość u mnie w domu)

Marta,

wykupiłaś Magdzie cały asortyment????:lol2:

Zakupy FANTASTYCZNE!!!!!!!!!!!

Uwielbiam srebra, srebrzystości, chromy!!!

Jeszcze nie wykupiłam Sharlotko:D, ale ostatniego słowa nie powiedziałam :lol2:

Tylko teraz się zrobił ruch w interesie i nie wiadomo czy po nowym roku będzie po co jechać do W-wy ;):lol2:

Dzięki za info. Lecę szukać mieszalnika Pary :)

Proszę :)

Tylko się nie przeraź bo ten mój kolor na kawałku nie wyglądał zbyt ciekawie :rolleyes: Pierwsze wrażenie :jawdrop: jakiś taki brudny:o

Dopiero jak doszła reszta....wyszedł prześliczny kolor :rolleyes: Szczególnie przy białych listwach i drzwiach:rolleyes:

No widzę, że zaszalałaś!!!:lol2:

Super, zakupy naprawdę piękne!!!

A pw Ci wyślę zaraz!

Już odpisałam ;)

:bye: Martuś.... ale zakupy !!!!!! wszystko, wszystko mi się podoba !!!!!!!!!!!! też chciałabym tak poszaleć zakupowo :rolleyes:

oj ja z Madzi sklepu to bym ....ehhh piękne ma tam rzeczy :rolleyes::rolleyes:

szkoda, że nie było Cię na otwarciu MG....poznałybyśmy się :D

Też żałuję :( , ale w tym czasie u mnie wesoło nie było....i nie mogłam przyjechać...

Może jeszcze będzie okazja się poznać :)

Ale zakupy !!! Nieźle poszalałaś.

Mi się najbardziej podobają rogacze, poduszki i ... zajebiste lustro. Takie lustro to moje marzenie, ale już wiem, że pewnie cena by mnie zabiła :(. Nie mogę doczekać, aż to wszystko u siebie poukładasz i fotki pokażesz :)

Dzikęi Mirela :)

Jak bufet nie przyjdzie przed świętami :rolleyes:(a raczej nie przyjdzie) to chyba trochę przegięłam z ilością dupereli...