Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel-same cudnosci u Ciebie!!!A co do pakowania -ja tak kiedys zapakowalam w brazowy papier i piekna wstega obwiazalam-bylo tak nowoczesnie-patrzyli na mnie jakbym papieru w ciapki swiateczne nie zdazyla kupic:rolleyes:

Rok pozniej zapakowalam w renifery:lol2:

Mam tylko jedna psiapsiulke ktora docenia modern design:lol2:i ona dostanie w szarym papierze;)

BUZIALKI DLA WSZYSTKICH-BOZE JAK DZIS PIEKNIE ZA OKNEM!!!!!!!

No to poszalałaś kobieto, teraz to ci żyć nie dadzą to na fm;) Lustro bomba, będzie pasowało idealnie:) Ja od Magdy ze stronki mogłabym nie wychodzić, ma dziewczyna dobre oko:bye:Ja zakochana jestem w niebieskich pufach na białych nożkach:rolleyes:

:bye:

Cholera a ja nie za duzo tam widze tzn.duzo ale slabo-specjalnie zalogowalam sie na facebooku bo ja nie z tych portalowych,ale czy ona ma jakas konkretna stronke poza portalowym?

ZAKOCHALAM sie w tym co widzialam i juz mojemu M powiedzialam ze pierwsze wyplaty po powrocie do pracy jade tam rozwalic:lol2: a maz na to a ciucha nie chcesz nowego?-Pewnie ze chce -ty mi kupisz:lol2:

Cholera a ja nie za duzo tam widze tzn.duzo ale slabo-specjalnie zalogowalam sie na facebooku bo ja nie z tych portalowych,ale czy ona ma jakas konkretna stronke poza portalowym?

ZAKOCHALAM sie w tym co widzialam i juz mojemu M powiedzialam ze pierwsze wyplaty po powrocie do pracy jade tam rozwalic:lol2: a maz na to a ciucha nie chcesz nowego?-Pewnie ze chce -ty mi kupisz:lol2:

Hej GUMISIOWA :bye:

Na fanpage'u na fb jest nasz prawie cały asortyment:yes: (nie to co na stronie www;)) Jak już trafisz na profil MG to wejdź w zdjęcia, a potem najlepiej albumy - wszystko podzielone tematycznie :)

zakupy piękne, lustro tez mi się najbardziej podoba:)

co za bufecik kupiłaś, mów no szybko:)

Reni wkleję Ci na privka;) Na razie wstępnie zaklepałam...pochwalę się na fm jak kupie, nauczona doświadczeniem ;)

ja się zastanawiam, czy biało-czarną gazetę nie zapakuję. Ale widziała by mi się czarna rafia - niestety w mojej mieścinie takowej nie uświadczysz :(

Ja mam całą rolkę sznurka, gazety też, dokupię papier szary i przynajmniej na jednym zaoszczędzę w ten świąteczny czas ;)

No to poszalałaś kobieto, teraz to ci żyć nie dadzą to na fm;) Lustro bomba, będzie pasowało idealnie:) Ja od Magdy ze stronki mogłabym nie wychodzić, ma dziewczyna dobre oko:bye:Ja zakochana jestem w niebieskich pufach na białych nożkach:rolleyes:

:bye:

Ja też się ślinię jeszcze do paru rzeczy, ale to już po nowym roku;) O ile będzie jeszcze w czym wybierać ;):lol2:

i kto to mówi:P

:

A ja! :p

MarJel-same cudnosci u Ciebie!!!A co do pakowania -ja tak kiedys zapakowalam w brazowy papier i piekna wstega obwiazalam-bylo tak nowoczesnie-patrzyli na mnie jakbym papieru w ciapki swiateczne nie zdazyla kupic:rolleyes:

Rok pozniej zapakowalam w renifery:lol2:

Mam tylko jedna psiapsiulke ktora docenia modern design:lol2:i ona dostanie w szarym papierze;)

BUZIALKI DLA WSZYSTKICH-BOZE JAK DZIS PIEKNIE ZA OKNEM!!!!!!!

Nie ma co kupować na 5 min. drogich papierów, pudełeczek, torebeczek bo to i tak po chwili podarte ląduje w koszu ( w szale rozpakowywanie, ja drę od razu ;))

:bye::hug:

Madziu Ty na fm?! :rolleyes:

Hej GUMISIOWA :bye:

Na fanpage'u na fb jest nasz prawie cały asortyment:yes: (nie to co na stronie www;)) Jak już trafisz na profil MG to wejdź w zdjęcia, a potem najlepiej albumy - wszystko podzielone tematycznie :)

Dziekuje dobra kobieto;)PIEKNY SKLEP ,PIEKNE RZECZY!!!!!Zycze wszystkiego co naj dla Ciebie i biznesu;)

;)

qrczę... nie odpisałam Ci wczoraj w sprawie kuriera... sprawa aktualna??? czy sobie poradziłyście?Bo coś tak zrozumiałam, że wszystko już nadane:rolleyes:

Spoczko Madziu już po sprawie, Karolka znalazła jakiś tani :)

Martulka, prosze tu sąsiadce podesłać namiar na skrzydełka :p

To co może kawuśka jutro po południu??? :D

Karolcia, tyle że mnie jutro wpada Ania i cały dzień spędzi u nas na porządkach przedświątecznych :rolleyes: I popołudniu się ewakuuję z dziećmi, bo się jej zejdzie do wieczora:rolleyes: Chyba że dasz radę na mieście w ciągu dnia? Lub w przyszłym tyg. wpadniesz?

Raaaaany, ale nasmarowalyscie tych postow.. :o kiedy ja to nadrobie?! :confused:

Martus, zakupy cudniaste :rolleyes::rolleyes: I jelonki i lustro i skarpety ekstra - Magda nie ma brzydkich rzeczy u siebie, tylko same przepiekne cacka :rolleyes::rolleyes: przy najblizszym wyjezdzie do Wwy koniecznie musze sie tam wybrac :yes:

A za opinie w sprawie tapety dziekuje :hug:

I wiesz, z kazdym dniem jakos tak badziej mi sie podoba ;)

Martusia, to moze w nastepnym tygodniu, nawiedze Cie na szybką przedświąteczną kawusię i krótkie plotki :p

A co do Twojej Ani:rolleyes: to ja tak samo ciepło myślę o mojej Lucynce :wiggle:

Nie mam jej w tym tygodniu, ale w przedświąteczny czwartek będzie :D

Buaizki i dzięi za privka :hug: