reni1980 13.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 zakupy piękne, lustro tez mi się najbardziej podoba:) co za bufecik kupiłaś, mów no szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ja się zastanawiam, czy biało-czarną gazetę nie zapakuję. Ale widziała by mi się czarna rafia - niestety w mojej mieścinie takowej nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 :hug: Ale fajne skrzydełka Alicjo!!! Witam Kochana!!!! I znikaj już na tak długo draniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.12.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No to poszalałaś kobieto, teraz to ci żyć nie dadzą to na fm;) Lustro bomba, będzie pasowało idealnie:) Ja od Magdy ze stronki mogłabym nie wychodzić, ma dziewczyna dobre oko:bye:Ja zakochana jestem w niebieskich pufach na białych nożkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.12.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Alicjo!!! Witam Kochana!!!! I znikaj już na tak długo draniu;) i kto to mówi:P Cześć Alu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.12.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 MarJel-same cudnosci u Ciebie!!!A co do pakowania -ja tak kiedys zapakowalam w brazowy papier i piekna wstega obwiazalam-bylo tak nowoczesnie-patrzyli na mnie jakbym papieru w ciapki swiateczne nie zdazyla kupic:rolleyes:Rok pozniej zapakowalam w renifery:lol2:Mam tylko jedna psiapsiulke ktora docenia modern design:lol2:i ona dostanie w szarym papierze;)BUZIALKI DLA WSZYSTKICH-BOZE JAK DZIS PIEKNIE ZA OKNEM!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No to poszalałaś kobieto, teraz to ci żyć nie dadzą to na fm;) Lustro bomba, będzie pasowało idealnie:) Ja od Magdy ze stronki mogłabym nie wychodzić, ma dziewczyna dobre oko:bye:Ja zakochana jestem w niebieskich pufach na białych nożkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.12.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No to poszalałaś kobieto, teraz to ci żyć nie dadzą to na fm;) Lustro bomba, będzie pasowało idealnie:) Ja od Magdy ze stronki mogłabym nie wychodzić, ma dziewczyna dobre oko:bye:Ja zakochana jestem w niebieskich pufach na białych nożkach:rolleyes: Cholera a ja nie za duzo tam widze tzn.duzo ale slabo-specjalnie zalogowalam sie na facebooku bo ja nie z tych portalowych,ale czy ona ma jakas konkretna stronke poza portalowym? ZAKOCHALAM sie w tym co widzialam i juz mojemu M powiedzialam ze pierwsze wyplaty po powrocie do pracy jade tam rozwalic:lol2: a maz na to a ciucha nie chcesz nowego?-Pewnie ze chce -ty mi kupisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Cholera a ja nie za duzo tam widze tzn.duzo ale slabo-specjalnie zalogowalam sie na facebooku bo ja nie z tych portalowych,ale czy ona ma jakas konkretna stronke poza portalowym? ZAKOCHALAM sie w tym co widzialam i juz mojemu M powiedzialam ze pierwsze wyplaty po powrocie do pracy jade tam rozwalic:lol2: a maz na to a ciucha nie chcesz nowego?-Pewnie ze chce -ty mi kupisz:lol2: Hej GUMISIOWA Na fanpage'u na fb jest nasz prawie cały asortyment:yes: (nie to co na stronie www;)) Jak już trafisz na profil MG to wejdź w zdjęcia, a potem najlepiej albumy - wszystko podzielone tematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 zakupy piękne, lustro tez mi się najbardziej podoba:) co za bufecik kupiłaś, mów no szybko:) Reni wkleję Ci na privka;) Na razie wstępnie zaklepałam...pochwalę się na fm jak kupie, nauczona doświadczeniem ja się zastanawiam, czy biało-czarną gazetę nie zapakuję. Ale widziała by mi się czarna rafia - niestety w mojej mieścinie takowej nie uświadczysz Ja mam całą rolkę sznurka, gazety też, dokupię papier szary i przynajmniej na jednym zaoszczędzę w ten świąteczny czas No to poszalałaś kobieto, teraz to ci żyć nie dadzą to na fm;) Lustro bomba, będzie pasowało idealnie:) Ja od Magdy ze stronki mogłabym nie wychodzić, ma dziewczyna dobre oko:bye:Ja zakochana jestem w niebieskich pufach na białych nożkach:rolleyes: Ja też się ślinię jeszcze do paru rzeczy, ale to już po nowym roku;) O ile będzie jeszcze w czym wybierać i kto to mówi:P : A ja! MarJel-same cudnosci u Ciebie!!!A co do pakowania -ja tak kiedys zapakowalam w brazowy papier i piekna wstega obwiazalam-bylo tak nowoczesnie-patrzyli na mnie jakbym papieru w ciapki swiateczne nie zdazyla kupic:rolleyes: Rok pozniej zapakowalam w renifery:lol2: Mam tylko jedna psiapsiulke ktora docenia modern design:lol2:i ona dostanie w szarym papierze;) BUZIALKI DLA WSZYSTKICH-BOZE JAK DZIS PIEKNIE ZA OKNEM!!!!!!! Nie ma co kupować na 5 min. drogich papierów, pudełeczek, torebeczek bo to i tak po chwili podarte ląduje w koszu ( w szale rozpakowywanie, ja drę od razu ) Madziu Ty na fm?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.12.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej GUMISIOWA Na fanpage'u na fb jest nasz prawie cały asortyment:yes: (nie to co na stronie www;)) Jak już trafisz na profil MG to wejdź w zdjęcia, a potem najlepiej albumy - wszystko podzielone tematycznie Dziekuje dobra kobieto;)PIEKNY SKLEP ,PIEKNE RZECZY!!!!!Zycze wszystkiego co naj dla Ciebie i biznesu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Madziu Ty na fm?! A co? Mam zakaz wstępu? Dziekuje dobra kobieto;)PIEKNY SKLEP ,PIEKNE RZECZY!!!!!Zycze wszystkiego co naj dla Ciebie i biznesu;) Dzięki śliczne:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A co? Mam zakaz wstępu? : Madziu http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif to za ten zakaz wstępu http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif a tak się cieszę że jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 qrczę... nie odpisałam Ci wczoraj w sprawie kuriera... sprawa aktualna??? czy sobie poradziłyście?Bo coś tak zrozumiałam, że wszystko już nadane:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Martulka, prosze tu sąsiadce podesłać namiar na skrzydełka To co może kawuśka jutro po południu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 qrczę... nie odpisałam Ci wczoraj w sprawie kuriera... sprawa aktualna??? czy sobie poradziłyście?Bo coś tak zrozumiałam, że wszystko już nadane:rolleyes: Spoczko Madziu już po sprawie, Karolka znalazła jakiś tani Martulka, prosze tu sąsiadce podesłać namiar na skrzydełka To co może kawuśka jutro po południu??? Karolcia, tyle że mnie jutro wpada Ania i cały dzień spędzi u nas na porządkach przedświątecznych I popołudniu się ewakuuję z dziećmi, bo się jej zejdzie do wieczora:rolleyes: Chyba że dasz radę na mieście w ciągu dnia? Lub w przyszłym tyg. wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ale ci zazdroszę tej Ani, też miałam taką mieć i wyszło jak zawsze, skończyło się na gadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.12.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Raaaaany, ale nasmarowalyscie tych postow.. kiedy ja to nadrobie?! Martus, zakupy cudniaste :rolleyes: I jelonki i lustro i skarpety ekstra - Magda nie ma brzydkich rzeczy u siebie, tylko same przepiekne cacka :rolleyes: przy najblizszym wyjezdzie do Wwy koniecznie musze sie tam wybrac A za opinie w sprawie tapety dziekuje I wiesz, z kazdym dniem jakos tak badziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.12.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ale ci zazdroszę tej Ani, też miałam taką mieć i wyszło jak zawsze, skończyło się na gadaniu Sama sobie jej zazdroszczę Ciężko o taką złotą kobietę jak moja Ania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Martusia, to moze w nastepnym tygodniu, nawiedze Cie na szybką przedświąteczną kawusię i krótkie plotki A co do Twojej Ani:rolleyes: to ja tak samo ciepło myślę o mojej Lucynce Nie mam jej w tym tygodniu, ale w przedświąteczny czwartek będzie Buaizki i dzięi za privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts