emiranda 13.12.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Alicjo!!! Witam Kochana!!!! I znikaj już na tak długo draniu;) Rozumiem mam znikać Hm, ciekawe dlaczego?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Madziu!!! no musiał Ci ktoś wreszcie strzelić reklamę Siedzisz cichutko, w swoim wątku, a ostatnio wklejasz przepisy zamiast te cuda które masz w sklepie To się wkurzyłam A ty wiesz że za reklamę się płaci? (żarcik) Madziulku, zaraziłaś mnie miłością do lustrzanych ram-rameczek, teraz ja zarażam innych Ciekawi mnie co jest teraz rozchwytywane:rolleyes: skarpety? jelonki? lustra?......czy to tajemnica lekarska może być na priv Mąż wiertarkę zakupił Lustro od Ciebie będzie pierwszą rzeczą którą w domu sam planuję zawiesić, wywiercić dziury w ścianie i w ogóle;) ale Cię zaszczyt kopną co ? :lol2: Czekam na przesyłkę z niecierpliwością, mówiłam Ci już że interesy z Tobą to sama przyjemność? Szukasz może menadżera? Aguś powinna pasować jest podobna do kuchni, czyli proste, białe fronty i do prostej konsoli w jadalni....Jest tania, więc nie ma spinki w razie wu nie będzie rozpaczy Witaj koza:) Jeżeli na kawałku ściany( bo rozumie że narazie próbujesz?) wydają się za ciemne, to pewnie nie to.... Moja szarość jest baardzo jaśniutka i ciepła. Jest to farba Para P 5221-14 ( jest ta najjaśniejsza szarość u mnie w domu) Mar Jel mąż przywiózł farbę którą mi podałaś ale to jakiś krem jest. Czy to na pewno te numery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Koza79 napewno, napewno Ja tez ta farbą miałam pomalowany salon i pokój córeczki i ona na duzej powiezchni wyglada na ciepły jasnoszary odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ale super zakupy:wiggle:Martusia ramki z LB mamy takie same;) odpisze na pv jak wene złapie bo ostatnio u mnie kiepsko i z ta swiateczną i tą do pisania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.12.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Martuś,pleciugo ,nie wyrabiam z czytaniem o pisaniu nie wspomnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Martuś cudne zakupy!! Lustro też będę mieć takie na dolnym hollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Martuś,pleciugo ,nie wyrabiam z czytaniem o pisaniu nie wspomnę . i ja jestem i nadrobiłam@@@@@UFFFF!!! ALE naplotłyście:) zaraz pedzę na stronkę Magdy i chyba zacznę budować nowy dom, żeby jej piękności zmieścić a lustro szklane chodzi za mną , tylko nie mam go gdzie powiesić( nie pasuje)a 2 STARE ANTYCZNE:) czekają w garażu na powieszenie( i chyba też się nie doczekają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Martusiu zegnam sie na miesiac i juz teraz przesylam swiateczne zyczenia http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Zdrowych - bo to najważniejsze. Pełnych miłości - bo to sens życia. Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile. Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe. Dla calej MarJelkowej Rodzinki zyczy Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Niezłe zakupy -widze ze forma dopisuje;) Martus dobrze ze wspomnialas o skrzydelkach bo przypomnialas mi ze tez chcialam kiedys takie kupic-dasz linka? Co do misiow tvn kupilam Czesia i Julke.Mialamw piatek wolne i wlazalm rano na allegro a tam licytacja wiec zlapalam okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwii77 13.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam ponownie, jeszcze raz gorąco proszę o namiar na sklep , w którym mogę zakupić poduszki okrągłe siwe lub może stronkę na której są takowe. W necie są okrągłe, lecz troszkę inne. Mam jeszcze prośbę o namiar na kinkiet nad konsolą białą w salonie. Jeszcze raz wyrazy uznania za dom jest cudny, znalazłam bardzo dużo inspiracji !!!!!!!!!!!!!! Gorąco pozdrawiam i dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Marjelka pewnie znowu na zakupach :P :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej Martuś, ja się tylko przywitam i spadam, no bo jak tu nadrobić tyyyleee stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Hej Dziewczyny:) a ja dalej na fb nie umiem profilu znależć - oświećcie mnie na pw:) z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć Dziewczynki, wpadłam na chwilusie bo na kuriera czekam (ciekawe czy od Karolki, czy Madzi ) I muszę uciekać do pracy. Na privy i posty odpiszę późnym wieczorem Pani Ania działa:) To jest niesamowita kobieta , jest już u nas ponad pół roku, wcześniej była inna I tak kupiłam przeróżne szmatki, a to do luster, a ta do szyb ta do kurzu itd. itp.....A gdzie, po co jej to to Ona za każdym razem przychodzi do mnie z siatą starych pociętych prześcieradeł ,Myślę sobie kupię oddzielną szczotkę do mycia kibelków, bo po co zużywać te ładne wiszące na ścianie Mówię jej to dzisiaj, a ona : ale po co jej to to ona kibelki myje ręką I taką o to mam jedyną w swoim rodzaju złotą Anię :rolleyes: U nas mroźno i słonecznie:) Życzę miłego Dnia:) MadziaBartek wyślę Linka ze stronką na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja jak nie umyję kibelka ręką (wkładam moją chudą rękę najgłębiej jak tylko się da) - to uważam, że jest brudny. Takie mam zboczenie ale pani zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 eee ja ręką to mogę ale nie kibelek:) dzięki za linka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja jak nie umyję kibelka ręką (wkładam moją chudą rękę najgłębiej jak tylko się da) - to uważam, że jest brudny. Takie mam zboczenie ale pani zazdraszczam Mirelko w rekawiczce chyba:lol2: ja w tym domu czyszczę szczotką. bardzo rzadko ręcznie. i moja Aga też pani, nie umyje inaczej niż szczotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.12.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzień doberek MarJel Nie chcę nic mówić ale wszystkie Anie są takie niesamowite W takim razie ja się przypomnę - będzie dla mnie privek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 tak znam też jedną taką Anię ( mamę)Dzień doberek MarJel Nie chcę nic mówić ale wszystkie Anie są takie niesamowite W takim razie ja się przypomnę - będzie dla mnie privek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 marta a kiedy będzie u ciebie choinka???? jestem ciekawa czy wszystkie bombki od Magdy wykupiłas, bo ma Boskie. a ja mam pierniczki od Moni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts