Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu!!! no musiał Ci ktoś wreszcie strzelić reklamę;) Siedzisz cichutko, w swoim wątku, a ostatnio wklejasz przepisy :jawdrop::o zamiast te cuda które masz w sklepie :p To się wkurzyłam ;) A ty wiesz że za reklamę się płaci? ;):lol:(żarcik)

Madziulku, zaraziłaś mnie miłością do lustrzanych ram-rameczek, teraz ja zarażam innych :lol2:

Ciekawi mnie co jest teraz rozchwytywane:rolleyes: skarpety? jelonki? lustra?......czy to tajemnica lekarska ;) może być na priv ;):lol2:

Mąż wiertarkę zakupił:o Lustro od Ciebie będzie pierwszą rzeczą którą w domu sam planuję zawiesić, wywiercić dziury w ścianie i w ogóle;) ale Cię zaszczyt kopną co ? :lol2::lol2:

Czekam na przesyłkę z niecierpliwością, mówiłam Ci już że interesy z Tobą to sama przyjemność? :)

Szukasz może menadżera? :lol:

Aguś powinna pasować:rolleyes: jest podobna do kuchni, czyli proste, białe fronty i do prostej konsoli w jadalni....Jest tania, więc nie ma spinki w razie wu nie będzie rozpaczy ;)

Witaj koza:)

Jeżeli na kawałku ściany( bo rozumie że narazie próbujesz?) wydają się za ciemne, to pewnie nie to....:rolleyes:

Moja szarość jest baardzo jaśniutka i ciepła.

Jest to farba Para P 5221-14 ( jest ta najjaśniejsza szarość u mnie w domu)

Mar Jel mąż przywiózł farbę którą mi podałaś ale to jakiś krem jest. Czy to na pewno te numery?

Martuś,pleciugo ,nie wyrabiam z czytaniem o pisaniu nie wspomnę :p.
i ja jestem i nadrobiłam@@@@@UFFFF!!! ALE naplotłyście:)

zaraz pedzę na stronkę Magdy i chyba zacznę budować nowy dom, żeby jej piękności zmieścić;)

a lustro szklane chodzi za mną , tylko nie mam go gdzie powiesić( nie pasuje)a 2 STARE ANTYCZNE:) czekają w garażu na powieszenie( i chyba też się nie doczekają):)

Martusiu zegnam sie na miesiac i juz teraz przesylam swiateczne zyczenia :hug:

http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif

Zdrowych - bo to najważniejsze.

Pełnych miłości - bo to sens życia.

Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile.

Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe.

Dla calej MarJelkowej Rodzinki zyczy Kasia

Witam ponownie, jeszcze raz gorąco proszę o namiar na sklep , w którym mogę zakupić poduszki okrągłe siwe lub może stronkę na której są takowe. W necie są okrągłe, lecz troszkę inne. Mam jeszcze prośbę o namiar na kinkiet nad konsolą białą w salonie. Jeszcze raz wyrazy uznania za dom jest cudny, znalazłam bardzo dużo inspiracji !!!!!!!!!!!!!! Gorąco pozdrawiam i dziękuję z góry :bye:

Cześć Dziewczynki, wpadłam na chwilusie bo na kuriera czekam (ciekawe czy od Karolki, czy Madzi :popcorn:) I muszę uciekać do pracy. Na privy i posty odpiszę późnym wieczorem :)

Pani Ania działa:) To jest niesamowita kobieta :rolleyes:, jest już u nas ponad pół roku, wcześniej była inna :mad: I tak kupiłam przeróżne szmatki, a to do luster, a ta do szyb ta do kurzu itd. itp.....A gdzie, po co jej to to :rolleyes: Ona za każdym razem przychodzi do mnie z siatą starych pociętych prześcieradeł :rolleyes:,Myślę sobie kupię oddzielną szczotkę do mycia kibelków, bo po co zużywać te ładne wiszące na ścianie :p Mówię jej to dzisiaj, a ona : ale po co jej to to ona kibelki myje ręką :jawdrop: I taką o to mam jedyną w swoim rodzaju złotą Anię :rolleyes::rolleyes::lol2::hug:

U nas mroźno i słonecznie:)

Życzę miłego Dnia:)

MadziaBartek ;) wyślę Linka ze stronką na priv:)

Ja jak nie umyję kibelka ręką (wkładam moją chudą rękę najgłębiej jak tylko się da) - to uważam, że jest brudny. :) Takie mam zboczenie :wiggle:

ale pani zazdraszczam :)

Mirelko w rekawiczce chyba:lol2: ja w tym domu czyszczę szczotką. bardzo rzadko ręcznie. i moja Aga też pani, nie umyje inaczej niż szczotą;)