JOLA440 14.12.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Martuś, a świetliki:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 14.12.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Witam- dawno mnie tu nie było.. bo tez wlascicielka domu zniknęła, ale od czasu do czasu zagladam, że jest cos nowego ... i .. jest coraz piekniej, czarna konsolka super , zaslony też pięknie wyglądają a ostatnie zakupy to ho.ho.. Ja też marzę o takim lustrze .. czy mogę dostac nazwę strony na której można zobaczyc wszystkie artykuły ze sklepu forumowej MagdyZ(na jej strone tez zaglądam:) , ps i jeszcze pochwale sie, że zainspirowana m.in Twoim domem skonczyłam w końcu remont mojej kuchni .. i kombinuję dalej, coby tu jeszcze.. serdecznie pozdrawiam , na pewno będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.12.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Martusia melduję ,ze nabyłam ostatni obrus w H&Y 150x300 Biały ze srebrną lamówką, dzięki Na mój stół 110x220 idealny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 15.12.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 hej Martusia:bye: ależ zaszalała:o PIĘKNE te błyskotki świąteczne.Marta jestem przed dylematem zakupu krzeseł i zastanawiam się nad białymi eamsami.... możesz wyrazić swoją opinię, czy są wygodne i nadają się na dłuższe siedzenie przy stole??? nie widziałam ich na żywo i nie miałam możliwości sprawdzenia - bardzo będę wdzięczna:cool:ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.12.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ja tylko wpadłam, aby pomachać i życzyć udanej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.12.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Martusia, to moze w nastepnym tygodniu, nawiedze Cie na szybką przedświąteczną kawusię i krótkie plotki A co do Twojej Ani:rolleyes: to ja tak samo ciepło myślę o mojej Lucynce Nie mam jej w tym tygodniu, ale w przedświąteczny czwartek będzie Buaizki i dzięi za privka Karolka, zapraszam w przyszłym tygodniu, jak najbardziej:yes: W środę na przykład jestem sama z dzieciami , bo m na śledziku firmowym będzie:cool: Ale to już kiedy Ci pasuje... Rozumiem mam znikać Hm, ciekawe dlaczego?????? Alu, możesz znikać, ale tylko do lepienia pierogów;) Oj coś ostatnio Cie malutko tutaj Mar Jel mąż przywiózł farbę którą mi podałaś ale to jakiś krem jest. Czy to na pewno te numery? Koza79 napewno, napewno Ja tez ta farbą miałam pomalowany salon i pokój córeczki i ona na duzej powiezchni wyglada na ciepły jasnoszary odcień Potwierdzam , na pewno Daj koza znać jak wyszedł ten krem ale super zakupy:wiggle:Martusia ramki z LB mamy takie same;) odpisze na pv jak wene złapie bo ostatnio u mnie kiepsko i z ta swiateczną i tą do pisania;) Aneciu, bez spinki, sama wiesz ile ja potrafię odpisywać na te nasze privki Martuś,pleciugo ,nie wyrabiam z czytaniem o pisaniu nie wspomnę . Spoko Ola, mamy przedświąteczny czas, wybaczam Martuś cudne zakupy!! Lustro też będę mieć takie na dolnym hollu Co?! O nie ;) i ja jestem i nadrobiłam@@@@@UFFFF!!! ALE naplotłyście:) zaraz pedzę na stronkę Magdy i chyba zacznę budować nowy dom, żeby jej piękności zmieścić a lustro szklane chodzi za mną , tylko nie mam go gdzie powiesić( nie pasuje)a 2 STARE ANTYCZNE:) czekają w garażu na powieszenie( i chyba też się nie doczekają) Monia te lustra ze szklaną ramą to wpasują się w każde wnętrze, na pewno gdzieś go wścibisz Martusiu zegnam sie na miesiac i juz teraz przesylam swiateczne zyczenia http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Zdrowych - bo to najważniejsze. Pełnych miłości - bo to sens życia. Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile. Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe. Dla calej MarJelkowej Rodzinki zyczy Kasia Kasieńko!!!! Pewnie przeczytasz po świętach, ale Ty wiesz......że my tu wszystkie wiemy jakie cudne święta cię czekają i takich też Ci z całego serducha życzę. Wracaj do nas szczęśliwa cała i zdrowa Mam nadzieję że nie zabłądziłaś z Modlina Niezłe zakupy -widze ze forma dopisuje;) Martus dobrze ze wspomnialas o skrzydelkach bo przypomnialas mi ze tez chcialam kiedys takie kupic-dasz linka? Co do misiow tvn kupilam Czesia i Julke.Mialamw piatek wolne i wlazalm rano na allegro a tam licytacja wiec zlapalam okazje Kakusku zaraz wyślę namiar na skrzydła Czesiek rządzi Witam ponownie, jeszcze raz gorąco proszę o namiar na sklep , w którym mogę zakupić poduszki okrągłe siwe lub może stronkę na której są takowe. W necie są okrągłe, lecz troszkę inne. Mam jeszcze prośbę o namiar na kinkiet nad konsolą białą w salonie. Jeszcze raz wyrazy uznania za dom jest cudny, znalazłam bardzo dużo inspiracji !!!!!!!!!!!!!! Gorąco pozdrawiam i dziękuję z góry Sylwii przypomniałam sobie, że poduszki kupowałam w Mezzo w Lublinie nazywają się poduszki retro bloomingville, poszukaj może w necie( ja szukałam dla Ciebie, ale nie znalazłam...) Kinkiety kupowałam przez net w Romantic Home, przez allegro:yes: Marjelka pewnie znowu na zakupach :P :hug: Zakupy u mnie na porządku dziennym Jak tam Madziu, przeprowadzona już??? Hej Martuś, ja się tylko przywitam i spadam, no bo jak tu nadrobić tyyyleee stron? Sama z ledwością u siebie nadążam Aguś Dzień doberek MarJel Nie chcę nic mówić ale wszystkie Anie są takie niesamowite W takim razie ja się przypomnę - będzie dla mnie privek? Ślężanaka a ten privek to odnośnie tych wymiarów w sypialni:rolleyes:, bo mi się chyba zapomniało marta a kiedy będzie u ciebie choinka???? jestem ciekawa czy wszystkie bombki od Magdy wykupiłas, bo ma Boskie. a ja mam pierniczki od Moni;) Moniś u mnie choinka, chyba w poniedziałek lub wtorek Martuś, a świetliki:rolleyes::rolleyes: Jolu, przepraszam że tak późno.... Cały kaseton ma ok. 162cm/105cm Szerokość holu 230cm, czyli tylko po bokach zostaje po 34 cm Kaseton jest bardzo duży i dobrze to wygląda:yes: Witam- dawno mnie tu nie było.. bo tez wlascicielka domu zniknęła, ale od czasu do czasu zagladam, że jest cos nowego ... i .. jest coraz piekniej, czarna konsolka super , zaslony też pięknie wyglądają a ostatnie zakupy to ho.ho.. Ja też marzę o takim lustrze .. czy mogę dostac nazwę strony na której można zobaczyc wszystkie artykuły ze sklepu forumowej MagdyZ(na jej strone tez zaglądam:) , ps i jeszcze pochwale sie, że zainspirowana m.in Twoim domem skonczyłam w końcu remont mojej kuchni .. i kombinuję dalej, coby tu jeszcze.. serdecznie pozdrawiam , na pewno będę zaglądać Witaj Fra, za chwilkę wyślę namiar:yes: No ciekawa jestem baardzo Twojej kuchni, skoro się moją inspirowałaś Pokarzesz? Martusia melduję ,ze nabyłam ostatni obrus w H&Y 150x300 Biały ze srebrną lamówką, dzięki Na mój stół 110x220 idealny będzie Nio widzisz:D czasem MarJelkowe latanie po sklepach ma jakiś cel hej Martusia:bye: ależ zaszalała:o PIĘKNE te błyskotki świąteczne. Marta jestem przed dylematem zakupu krzeseł i zastanawiam się nad białymi eamsami.... możesz wyrazić swoją opinię, czy są wygodne i nadają się na dłuższe siedzenie przy stole??? nie widziałam ich na żywo i nie miałam możliwości sprawdzenia - bardzo będę wdzięczna:cool: ściskam:hug: Oldzia, powiem tak....jakbym miała jeszcze raz kupować krzesła kupiłam bym eamsy :yes:, jestem bardzo zadowolona, nie mogę sobie złego słowa powiedzieć. Wygodne, super w utrzymaniu czystości, ładne i w sumie nie drogie Ja polecam szczerze!!!! Ja tylko wpadłam, aby pomachać i życzyć udanej niedzieli Cześć Daluśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 cześć Martusia. u mnie też planuję kupić choinkę we wtorek i albo ją ubierzemy od razu, albo w środę/ jeszcze od razu (lampek M dokupi bo jak powiedział on tylko się zna:lol2:).. bomki tamtoroczne i trochę pierniczkow . jeszcze chodzą za mną suszone owocki(pomarancze, cytryny). podobno robi się je w suszarce do grzybow. ja zrobię w piekarniku- jutro. zobaczę co mi z tego wyjdzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Hej MarJel. kuchnię chętnie pokaże tylko nie mam gdzie a poza tym nie bardzo wiem jak to zrobić. jesli sie nauczę i pozwolisz mi to wkleje u Ciebie. zaglądałam do swojej skrzynki ale nie dostałam wiadomości od Ciebie odnośnie namiarów sklepu MagdyZ.(:(chyba, że cos żle patrzę bo ja na tym forum narazie słabo sie poruszam:( pozdrawiam cieplo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.12.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ślężanaka a ten privek to odnośnie tych wymiarów w sypialni:rolleyes:, bo mi się chyba zapomniało Bardzo dobrze pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 listę podpisuje i lecę dalej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 marta to ja czekam a cudne fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.12.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 MarJel-dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.12.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 cześć Martusia. u mnie też planuję kupić choinkę we wtorek i albo ją ubierzemy od razu, albo w środę/ jeszcze od razu (lampek M dokupi bo jak powiedział on tylko się zna:lol2:).. bomki tamtoroczne i trochę pierniczkow . jeszcze chodzą za mną suszone owocki(pomarancze, cytryny). podobno robi się je w suszarce do grzybow. ja zrobię w piekarniku- jutro. zobaczę co mi z tego wyjdzie:yes: Monia, a ja w zeszłym roku, chyba nie suszyłam plasterków pomarańczy tylko same sobie schły na ściereczce U mnie też pewnie choinka jutro Hej MarJel. kuchnię chętnie pokaże tylko nie mam gdzie a poza tym nie bardzo wiem jak to zrobić. jesli sie nauczę i pozwolisz mi to wkleje u Ciebie. zaglądałam do swojej skrzynki ale nie dostałam wiadomości od Ciebie odnośnie namiarów sklepu MagdyZ.(:(chyba, że cos żle patrzę bo ja na tym forum narazie słabo sie poruszam:( pozdrawiam cieplo:hug: Fra, jak najbardziej możesz u mnie wkleić kuchnie :yes: Namiar do sklepu Madzi wczoraj wysłałam. Bardzo dobrze pamiętasz Ups...w takim razie dzisiaj zmierzę i napiszę privka wieczorem listę podpisuje i lecę dalej:D marta to ja czekam a cudne fotki:yes: Jeszcze cudnych fotek nie ma,zrobię wszystkie ozdoby jak już będzie choinka, ale zaraz coś tam wrzucę MarJel-dziękuję A proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.12.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Jeśli komuś nie odpisałam na privka, odnośnie skrzydełek upominać się, bo mogłam przegapić czyjąś wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 no to dzis pomarańczki suszę!!!!! jadę je zaraz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 to czekamy na zdjęcia:yes:byle szybko, bo pracować przez to nie mogę:cool:a w wolnej chwili poproszę o przepis na wklejanie zdjęć, bo sierota ze mnie w tym zakresie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.12.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 U nas przygotowania świąteczne pełną parą Wiecie że ja wolę ten czas przedświąteczny niż same święta :lol2: Właśnie miałam tel. od teściowej i uzgodniłyśmy że pierwszy dzień świąt u nas Myślę nad menu.......Pieczenie ciast mam z głowy, przyniesie teściowa:lol: (nie cierpię piec ciast) Przyszły w piętek paczki od Karolki i Madzi Z:yes: Miały być 3, jedna od Karolki, dwie od Madzi.....ale Madziuchna postanowiła mi zrobić psikusa przedświątecznego :lol2::lol2:i doszła tylko jedna, na szczęście druga znalazła się w moim byłym mieszkaniu :lol2: Cuuud, cuuuda, cuda ogłaszają, jak to w święta BN:lol2: To Karolkowe, przepiękne ozdoby na choinkę, plus obrączki na serwetki Dwie największe białe bombki z imionami dzieci to prezencik od Karolki http://img577.imageshack.us/img577/999/20121214173854.jpg Uploaded with ImageShack.us Jeszcze mam sporo z zeszłego roku.... Jak widać choinka nie będzie zbyt kolorowa, ale będzie kropla czerwonego Niestety mój syn jest bardzo zawiedziony z kolorów ozdób i musiałam z nim pójść na układ, żeby dziecku świąt nie zepsuć W zamian za to że choinka będzie po mojemu, obiecaliśmy mu świecącego renifera z saniami na balkon:D a że pokój jego jest od frontu domu to możecie sobie wyobrazić... Przez chwilę pomyślałam żeby go postawić pod konsolką (coś mi tam brakowało ), ale że miał czarny kabel to nie chciałam ŻARCIK oczywiście:lol2: Widać przy okazji lustro i ozdoby od Madzi, wszystko obłędne, jak dla mnie Na razie wszystko stoi na konsoli ot tak, część będzie na bufecie w jadalni, ale to już po świętach.....Na bufet trzeba czekać 5tyg. http://img846.imageshack.us/img846/4870/20121216105614.jpg Uploaded with ImageShack.us I szczęśliwy pomysłodawca w saniach http://img547.imageshack.us/img547/7956/20121216105733.jpg Uploaded with ImageShack.us A tu wczoraj w trakcie wieszania światełek i reniferka na balkonie młodego. Pewnie części z Was takie ozdoby kojarzą się tandetnie, ja uwielbiam patrzeć na oświetlone świątecznie domki..... http://img690.imageshack.us/img690/4334/20121216173209.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.12.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Resztę ozdób świątecznych wkleję jak będzie choina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 zaje..pięknie:jawdrop:też tak chcę:bash:ale ten anioł ze zrebrnymi skrzydłami to z H&Y. Jesli tak to tez takiego mam:Dps. wiecie że to forum wciąga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.12.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 zaje..pięknie:jawdrop:też tak chcę:bash:ale ten anioł ze zrebrnymi skrzydłami to z H&Y. Jesli tak to tez takiego mam:D ps. wiecie że to forum wciąga ? Anioł z H&Y śliczny Oj wiemy że wciąga, straszny pożeracz czasu , miły pożeracz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts