Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam- dawno mnie tu nie było.. bo tez wlascicielka domu zniknęła, ale od czasu do czasu zagladam, że jest cos nowego ... i .. jest coraz piekniej, czarna konsolka super , zaslony też pięknie wyglądają a ostatnie zakupy to ho.ho.. Ja też marzę o takim lustrze .. czy mogę dostac nazwę strony na której można zobaczyc wszystkie artykuły ze sklepu forumowej MagdyZ(na jej strone tez zaglądam:) ,

ps i jeszcze pochwale sie, że zainspirowana m.in Twoim domem skonczyłam w końcu remont mojej kuchni .. i kombinuję dalej, coby tu jeszcze..

serdecznie pozdrawiam , na pewno będę zaglądać:bye:

hej Martusia:bye: ależ zaszalała:o PIĘKNE te błyskotki świąteczne.

Marta jestem przed dylematem zakupu krzeseł i zastanawiam się nad białymi eamsami.... możesz wyrazić swoją opinię, czy są wygodne i nadają się na dłuższe siedzenie przy stole??? nie widziałam ich na żywo i nie miałam możliwości sprawdzenia - bardzo będę wdzięczna:cool:

ściskam:hug:

Martusia, to moze w nastepnym tygodniu, nawiedze Cie na szybką przedświąteczną kawusię i krótkie plotki :p

A co do Twojej Ani:rolleyes: to ja tak samo ciepło myślę o mojej Lucynce :wiggle:

Nie mam jej w tym tygodniu, ale w przedświąteczny czwartek będzie :D

Buaizki i dzięi za privka :hug:

Karolka, zapraszam w przyszłym tygodniu, jak najbardziej:yes: W środę na przykład jestem sama z dzieciami , bo m na śledziku firmowym będzie:cool: Ale to już kiedy Ci pasuje...

Rozumiem mam znikać ;) Hm, ciekawe dlaczego??????

:hug:

Alu, możesz znikać, ale tylko do lepienia pierogów;) Oj coś ostatnio Cie malutko tutaj :(

Mar Jel mąż przywiózł farbę którą mi podałaś ale to jakiś krem jest. Czy to na pewno te numery?

Koza79 napewno, napewno :yes:

Ja tez ta farbą miałam pomalowany salon i pokój córeczki i ona na duzej powiezchni wyglada na ciepły jasnoszary odcień :yes:

Potwierdzam , na pewno :yes:

Daj koza znać jak wyszedł ten krem ;)

ale super zakupy:wiggle:Martusia ramki z LB mamy takie same;) odpisze na pv jak wene złapie bo ostatnio u mnie kiepsko i z ta swiateczną i tą do pisania;)

Aneciu, bez spinki, sama wiesz ile ja potrafię odpisywać na te nasze privki ;):hug:

Martuś,pleciugo ,nie wyrabiam z czytaniem o pisaniu nie wspomnę :p.

Spoko Ola, mamy przedświąteczny czas, wybaczam ;)

Martuś cudne zakupy!! :D

Lustro też będę mieć takie na dolnym hollu :lol2:

Co?! O nie :p;)

i ja jestem i nadrobiłam@@@@@UFFFF!!! ALE naplotłyście:)

zaraz pedzę na stronkę Magdy i chyba zacznę budować nowy dom, żeby jej piękności zmieścić;)

a lustro szklane chodzi za mną , tylko nie mam go gdzie powiesić( nie pasuje)a 2 STARE ANTYCZNE:) czekają w garażu na powieszenie( i chyba też się nie doczekają):)

Monia te lustra ze szklaną ramą to wpasują się w każde wnętrze, na pewno gdzieś go wścibisz :lol2:

Martusiu zegnam sie na miesiac i juz teraz przesylam swiateczne zyczenia :hug:

http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif

Zdrowych - bo to najważniejsze.

Pełnych miłości - bo to sens życia.

Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile.

Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe.

Dla calej MarJelkowej Rodzinki zyczy Kasia

Kasieńko!!!! :hug:

Pewnie przeczytasz po świętach, ale Ty wiesz......że my tu wszystkie wiemy jakie cudne święta cię czekają i takich też Ci z całego serducha życzę. Wracaj do nas szczęśliwa cała i zdrowa :D

Mam nadzieję że nie zabłądziłaś z Modlina :D

Niezłe zakupy -widze ze forma dopisuje;) Martus dobrze ze wspomnialas o skrzydelkach bo przypomnialas mi ze tez chcialam kiedys takie kupic-dasz linka?:rolleyes: Co do misiow tvn kupilam Czesia i Julke.Mialamw piatek wolne i wlazalm rano na allegro a tam licytacja wiec zlapalam okazje ;)

Kakusku zaraz wyślę namiar na skrzydła :yes: Czesiek rządzi :lol2:

Witam ponownie, jeszcze raz gorąco proszę o namiar na sklep , w którym mogę zakupić poduszki okrągłe siwe lub może stronkę na której są takowe. W necie są okrągłe, lecz troszkę inne. Mam jeszcze prośbę o namiar na kinkiet nad konsolą białą w salonie. Jeszcze raz wyrazy uznania za dom jest cudny, znalazłam bardzo dużo inspiracji !!!!!!!!!!!!!! Gorąco pozdrawiam i dziękuję z góry :bye:

Sylwii przypomniałam sobie, że poduszki kupowałam w Mezzo w Lublinie nazywają się poduszki retro bloomingville, poszukaj może w necie( ja szukałam dla Ciebie, ale nie znalazłam...) Kinkiety kupowałam przez net w Romantic Home, przez allegro:yes:

Marjelka pewnie znowu na zakupach :p:P

:hug::hug::hug:

Zakupy u mnie na porządku dziennym :lol2:

Jak tam Madziu, przeprowadzona już???

Hej Martuś,

ja się tylko przywitam i spadam, no bo jak tu nadrobić tyyyleee stron?:jawdrop::bash::p :bye:

Sama z ledwością u siebie nadążam Aguś ;) :hug:

Dzień doberek MarJel :)

Nie chcę nic mówić ale wszystkie Anie są takie niesamowite ;)

W takim razie ja się przypomnę - będzie dla mnie privek? :rolleyes: :)

:hug:

Ślężanaka a ten privek to odnośnie tych wymiarów w sypialni:rolleyes:, bo mi się chyba zapomniało :oops:

marta a kiedy będzie u ciebie choinka???? jestem ciekawa czy wszystkie bombki od Magdy wykupiłas, bo ma Boskie.

a ja mam pierniczki od Moni;)

Moniś u mnie choinka, chyba w poniedziałek lub wtorek :D

Martuś, a świetliki:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Jolu, przepraszam że tak późno....

Cały kaseton ma ok. 162cm/105cm

Szerokość holu 230cm, czyli tylko po bokach zostaje po 34 cm

Kaseton jest bardzo duży i dobrze to wygląda:yes:

Witam- dawno mnie tu nie było.. bo tez wlascicielka domu zniknęła, ale od czasu do czasu zagladam, że jest cos nowego ... i .. jest coraz piekniej, czarna konsolka super , zaslony też pięknie wyglądają a ostatnie zakupy to ho.ho.. Ja też marzę o takim lustrze .. czy mogę dostac nazwę strony na której można zobaczyc wszystkie artykuły ze sklepu forumowej MagdyZ(na jej strone tez zaglądam:) ,

ps i jeszcze pochwale sie, że zainspirowana m.in Twoim domem skonczyłam w końcu remont mojej kuchni .. i kombinuję dalej, coby tu jeszcze..

serdecznie pozdrawiam , na pewno będę zaglądać:bye:

Witaj Fra, za chwilkę wyślę namiar:yes:

No ciekawa jestem baardzo Twojej kuchni, skoro się moją inspirowałaś :cool: Pokarzesz? :lol:

Martusia melduję ,ze nabyłam ostatni obrus w H&Y 150x300 :D

Biały ze srebrną lamówką, dzięki :hug:

Na mój stół 110x220 idealny będzie :yes:

Nio widzisz:D czasem MarJelkowe latanie po sklepach ma jakiś cel :lol2:

hej Martusia:bye: ależ zaszalała:o PIĘKNE te błyskotki świąteczne.

Marta jestem przed dylematem zakupu krzeseł i zastanawiam się nad białymi eamsami.... możesz wyrazić swoją opinię, czy są wygodne i nadają się na dłuższe siedzenie przy stole??? nie widziałam ich na żywo i nie miałam możliwości sprawdzenia - bardzo będę wdzięczna:cool:

ściskam:hug:

Oldzia, powiem tak....jakbym miała jeszcze raz kupować krzesła kupiłam bym eamsy :yes::yes:, jestem bardzo zadowolona, nie mogę sobie złego słowa powiedzieć. Wygodne, super w utrzymaniu czystości, ładne i w sumie nie drogie :D

Ja polecam szczerze!!!!

Ja tylko wpadłam, aby pomachać i życzyć udanej niedzieli :bye::hug:

Cześć Daluśka :hug:

cześć Martusia.

u mnie też planuję kupić choinkę we wtorek i albo ją ubierzemy od razu, albo w środę/ jeszcze od razu (lampek M dokupi bo jak powiedział on tylko się zna:lol2:).. bomki tamtoroczne :yes: i trochę pierniczkow . jeszcze chodzą za mną suszone owocki(pomarancze, cytryny). podobno robi się je w suszarce do grzybow. ja zrobię w piekarniku- jutro. zobaczę co mi z tego wyjdzie:yes:

Hej MarJel. kuchnię chętnie pokaże tylko nie mam gdzie a poza tym nie bardzo wiem jak to zrobić. jesli sie nauczę i pozwolisz mi to wkleje u Ciebie.

:yes: zaglądałam do swojej skrzynki ale nie dostałam wiadomości od Ciebie odnośnie namiarów sklepu MagdyZ.(:(chyba, że cos żle patrzę bo ja na tym forum narazie słabo sie poruszam:( pozdrawiam cieplo:hug:

cześć Martusia.

u mnie też planuję kupić choinkę we wtorek i albo ją ubierzemy od razu, albo w środę/ jeszcze od razu (lampek M dokupi bo jak powiedział on tylko się zna:lol2:).. bomki tamtoroczne :yes: i trochę pierniczkow . jeszcze chodzą za mną suszone owocki(pomarancze, cytryny). podobno robi się je w suszarce do grzybow. ja zrobię w piekarniku- jutro. zobaczę co mi z tego wyjdzie:yes:

Monia, a ja w zeszłym roku, chyba nie suszyłam plasterków pomarańczy tylko same sobie schły na ściereczce :D

U mnie też pewnie choinka jutro :cool:

Hej MarJel. kuchnię chętnie pokaże tylko nie mam gdzie a poza tym nie bardzo wiem jak to zrobić. jesli sie nauczę i pozwolisz mi to wkleje u Ciebie.

:yes: zaglądałam do swojej skrzynki ale nie dostałam wiadomości od Ciebie odnośnie namiarów sklepu MagdyZ.(:(chyba, że cos żle patrzę bo ja na tym forum narazie słabo sie poruszam:( pozdrawiam cieplo:hug:

Fra, jak najbardziej możesz u mnie wkleić kuchnie :yes::yes:

Namiar do sklepu Madzi wczoraj wysłałam.

Bardzo dobrze pamiętasz :yes::D

Ups...w takim razie dzisiaj zmierzę i napiszę privka wieczorem :D

listę podpisuje i lecę dalej:D

:bye::hug:

marta to ja czekam a cudne fotki:yes:

Jeszcze cudnych fotek nie ma,zrobię wszystkie ozdoby jak już będzie choinka, ale zaraz coś tam wrzucę:cool:

MarJel-dziękuję:yes:

A proszę :)

U nas przygotowania świąteczne pełną parą :D Wiecie że ja wolę ten czas przedświąteczny niż same święta :lol2::lol2:

Właśnie miałam tel. od teściowej i uzgodniłyśmy że pierwszy dzień świąt u nas :D Myślę nad menu.......Pieczenie ciast mam z głowy, przyniesie teściowa:lol:

(nie cierpię piec ciast)

Przyszły w piętek paczki od Karolki i Madzi Z:yes: Miały być 3, jedna od Karolki, dwie od Madzi.....ale Madziuchna postanowiła mi zrobić psikusa przedświątecznego :lol2::lol2::lol2:i doszła tylko jedna, na szczęście druga znalazła się w moim byłym mieszkaniu :lol2::lol2::lol2: Cuuud, cuuuda, cuda ogłaszają, jak to w święta BN:lol2::lol2:

To Karolkowe, przepiękne ozdoby na choinkę, plus obrączki na serwetki :D Dwie największe białe bombki z imionami dzieci to prezencik od Karolki :hug:

http://img577.imageshack.us/img577/999/20121214173854.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jeszcze mam sporo z zeszłego roku.... Jak widać choinka nie będzie zbyt kolorowa, ale będzie kropla czerwonego :D

Niestety mój syn jest bardzo zawiedziony z kolorów ozdób i musiałam z nim pójść na układ, żeby dziecku świąt nie zepsuć :lol2:

W zamian za to że choinka będzie po mojemu, obiecaliśmy mu świecącego renifera z saniami na balkon:D a że pokój jego jest od frontu domu to możecie sobie wyobrazić... :lol2:

Przez chwilę pomyślałam żeby go postawić pod konsolką (coś mi tam brakowało ;)), ale że miał czarny kabel to nie chciałam :lol: ŻARCIK oczywiście:lol2:

Widać przy okazji lustro i ozdoby od Madzi, wszystko obłędne, jak dla mnie :p Na razie wszystko stoi na konsoli ot tak, część będzie na bufecie w jadalni, ale to już po świętach.....Na bufet trzeba czekać 5tyg. :mad:

http://img846.imageshack.us/img846/4870/20121216105614.jpg

I szczęśliwy pomysłodawca w saniach :D

http://img547.imageshack.us/img547/7956/20121216105733.jpg

A tu wczoraj w trakcie wieszania światełek i reniferka na balkonie młodego. Pewnie części z Was takie ozdoby kojarzą się tandetnie, ja uwielbiam patrzeć na oświetlone świątecznie domki.....

http://img690.imageshack.us/img690/4334/20121216173209.jpg