Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello Martuś ...

Widzę, że poszalałaś :lol2:

Piękne cudeńka ... piękne :o

Magdzińska śliczny domek macie :yes: Gratki z okazji przeprowadzki :)

apropo kurtek z Zary,tego modelu co Ty masz ... pojechałam do znajomych wystrojona w nową kurteczkę a ich syn mówi do mnie, że cały targ zawalony u nas podróbkami tej kurtki :bash: :bash: :bash: Jak co drugą osobę zobaczę w prawie identycznej kurtce to chyba się zastrzelę :mad: :mad: :mad:

Hello Martuś ...

apropo kurtek z Zary,tego modelu co Ty masz ... pojechałam do znajomych wystrojona w nową kurteczkę a ich syn mówi do mnie, że cały targ zawalony u nas podróbkami tej kurtki :bash: :bash: :bash: Jak co drugą osobę zobaczę w prawie identycznej kurtce to chyba się zastrzelę :mad: :mad: :mad:

o który model chodzi? krótka pikowana z puchem i złote zamki?

bo mam taką i też słyszalam ploty ze tyyyyyyyyyle podróbek a nie widziałam ani jednej:)

i oczywiście komentowaly osoby które chciałby ją

o który model chodzi? krótka pikowana z puchem i złote zamki?

bo mam taką i też słyszalam ploty ze tyyyyyyyyyle podróbek a nie widziałam ani jednej:)

i oczywiście komentowaly osoby które chciałby ją

Dokładnie o tą :yes:

Syn znajomych na pewno by jej nie chciał mieć ... choć w sumie, wiadomo :lol2:

Jutro z rana chyba sama skoczę na targ to zobaczę jak się sprawy mają :mad:

Dokładnie o tą :yes:

Syn znajomych na pewno by jej nie chciał mieć ... choć w sumie, wiadomo :lol2:

Jutro z rana chyba sama skoczę na targ to zobaczę jak się sprawy mają :mad:

syn może nie - ale co z mamusią :)

ja nie spotkałam w ogole ich na żywo za dużo - kilka osób od października w CH i tyle.

Mam granatową.

Ale, która ma kolor khaki według pani sklepowej ... czarna :eek:

tak - nie ma już ich na stronie ale jest podobna kolorem http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269183/825567/POKIWANA%20KURTKA%20Z%20PASKIEM i niby ciemne khaki a ten model co mamy to było khaki :) heheh a ja też uważam, że to czarny

tak - nie ma już ich na stronie ale jest podobna kolorem http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269183/825567/POKIWANA%20KURTKA%20Z%20PASKIEM i niby ciemne khaki a ten model co mamy to było khaki :) heheh a ja też uważam, że to czarny

Madzia eee nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy ???

Tą wyżej kurtkę pokazałaś jako przykład koloru ... tak ??? Bo nie o tej kurtce piszemy, tylko o tej ze złotymi zamkami, tak ???

Dla mnie jest ona czarna, czarna ;)

Przepraszam jeśli nie do końca kontaktuję, ale właśnie siedzę w papierach i tylko od czasu do czasu lukam na fm ;)

Madzia eee nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy ???

Tą wyżej kurtkę pokazałaś jako przykład koloru ... tak ??? Bo nie o tej kurtce piszemy, tylko o tej ze złotymi zamkami, tak ???

Dla mnie jest ona czarna, czarna ;)

Przepraszam jeśli nie do końca kontaktuję, ale właśnie siedzę w papierach i tylko od czasu do czasu lukam na fm ;)

wszystko dobrze zrozumiałaś - mamy tą z zamkami a tą wyżej wkleiłam jako przykład koloru khaki by Zara :)

Hej Martus :hug:

standardowo tyle naplotlyscie przez weekend i poniedzialek, ze tylko pobieznie oblookalam te wszystkie strony :p

Zakupy super, lustro cudne :yes: mozna by sie tak zachwycac i zachwycac :yes:

Juz sie nie moge doczekac Twoich dekoracji swiatecznych :cool:

Magdzinska, a Twoj domek to kolejna rewelacja na tym forum - wszystko cudnie wyszlo :yes: czemu tak dlugo chowalas te fotki??? :mad:

A u mnie z nowosci to schody zakonczone :wiggle: brakuje kilku drobiazgow, m.in. podswietlenia schodow - bedzie do swiat, kilka kosmetycznych poprawek pewnie po Nowym Roku, ale juz teraz moge Wam pokazac efekt koncowy u siebie :D