Ślężankaaa 17.12.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 MarJel Ależ masz piękności na konsolce Wszystko idealnie do siebie pasuje. Synka masz przesłodkiego Uwielbiam domy oświetlone lampkami - to tworzy prawdziwy świąteczny nastrój. Magdzińska naskrobałam do Ciebie coś u Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.12.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Magdzinska pisałam już u Karoli, że macie ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.12.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Magdzinska - Ty nasza szara myszko !!!!!!! Masz suuuuuper !!!! bardzo mi się podoba GRATULUJE PRZEPROWADZKI i jestem pod wrazeniem:jawdrop::jawdrop: Martuś - dziękuję za privka - już zamówiłam Mam nadzieję ze dotrą do świąt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Hello Martuś ... Widzę, że poszalałaś Piękne cudeńka ... piękne Magdzińska śliczny domek macie Gratki z okazji przeprowadzki apropo kurtek z Zary,tego modelu co Ty masz ... pojechałam do znajomych wystrojona w nową kurteczkę a ich syn mówi do mnie, że cały targ zawalony u nas podróbkami tej kurtki :bash: Jak co drugą osobę zobaczę w prawie identycznej kurtce to chyba się zastrzelę :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Hello Martuś ... apropo kurtek z Zary,tego modelu co Ty masz ... pojechałam do znajomych wystrojona w nową kurteczkę a ich syn mówi do mnie, że cały targ zawalony u nas podróbkami tej kurtki :bash: Jak co drugą osobę zobaczę w prawie identycznej kurtce to chyba się zastrzelę :mad: o który model chodzi? krótka pikowana z puchem i złote zamki? bo mam taką i też słyszalam ploty ze tyyyyyyyyyle podróbek a nie widziałam ani jednej:) i oczywiście komentowaly osoby które chciałby ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 o który model chodzi? krótka pikowana z puchem i złote zamki? bo mam taką i też słyszalam ploty ze tyyyyyyyyyle podróbek a nie widziałam ani jednej:) i oczywiście komentowaly osoby które chciałby ją Dokładnie o tą Syn znajomych na pewno by jej nie chciał mieć ... choć w sumie, wiadomo Jutro z rana chyba sama skoczę na targ to zobaczę jak się sprawy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dokładnie o tą Syn znajomych na pewno by jej nie chciał mieć ... choć w sumie, wiadomo Jutro z rana chyba sama skoczę na targ to zobaczę jak się sprawy mają syn może nie - ale co z mamusią ja nie spotkałam w ogole ich na żywo za dużo - kilka osób od października w CH i tyle. Mam granatową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 syn może nie - ale co z mamusią ja nie spotkałam w ogole ich na żywo za dużo - kilka osób od października w CH i tyle. Mam granatową. Mamusia też nie Między nami jest paaarę lat różnicy i Ona już w takich nie gustuje Ja mam czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 khaki:P haha podbno to kolor khaki - tam mi wmawiała pani w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 khaki:P haha podbno to kolor khaki - tam mi wmawiała pani w sklepie Ale, która ma kolor khaki według pani sklepowej ... czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ale, która ma kolor khaki według pani sklepowej ... czarna tak - nie ma już ich na stronie ale jest podobna kolorem http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269183/825567/POKIWANA%20KURTKA%20Z%20PASKIEM i niby ciemne khaki a ten model co mamy to było khaki heheh a ja też uważam, że to czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 tak - nie ma już ich na stronie ale jest podobna kolorem http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269183/825567/POKIWANA%20KURTKA%20Z%20PASKIEM i niby ciemne khaki a ten model co mamy to było khaki heheh a ja też uważam, że to czarny Madzia eee nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy ??? Tą wyżej kurtkę pokazałaś jako przykład koloru ... tak ??? Bo nie o tej kurtce piszemy, tylko o tej ze złotymi zamkami, tak ??? Dla mnie jest ona czarna, czarna Przepraszam jeśli nie do końca kontaktuję, ale właśnie siedzę w papierach i tylko od czasu do czasu lukam na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Madzia eee nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy ??? Tą wyżej kurtkę pokazałaś jako przykład koloru ... tak ??? Bo nie o tej kurtce piszemy, tylko o tej ze złotymi zamkami, tak ??? Dla mnie jest ona czarna, czarna Przepraszam jeśli nie do końca kontaktuję, ale właśnie siedzę w papierach i tylko od czasu do czasu lukam na fm wszystko dobrze zrozumiałaś - mamy tą z zamkami a tą wyżej wkleiłam jako przykład koloru khaki by Zara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 wszystko dobrze zrozumiałaś - mamy tą z zamkami a tą wyżej wkleiłam jako przykład koloru khaki by Zara Ufff to dobrze, bo już myślałam, że coś poplątałam Hmmm ciekawe ... to jest kolor khaki ... bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.12.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Marta,zakupy u Magdy i bombki od Karoli -obłędne!!!!Lustro FENOMENALNE!!!!!!!!! A skąd ta biała konsolka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.12.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Magdzińska,piękny, dopracowany dom - zachwyca mnie kuchnia i SCHODY!!!!!Dywanowe?? Jaką masz grubość ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.12.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Magdzińska, piękny, dopracowany dom - zachwyca mnie kuchnia i SCHODY!!!!! Dywanowe?? Jaką masz grubość ściany? B. dziękuję:yes::hug: Schody to inspiracja od Pinacolady :yes: Zmierzę dziś i podam- synek teraz śpi w sypialni więc nie mogę otworzyć drzwi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.12.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Magdzinska pisałam już u Karoli, że macie ślicznie! Venus :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.12.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Magdzinska - Ty nasza szara myszko !!!!!!! Masz suuuuuper !!!! bardzo mi się podoba GRATULUJE PRZEPROWADZKI i jestem pod wrazeniem:jawdrop::jawdrop: Martuś - dziękuję za privka - już zamówiłam Mam nadzieję ze dotrą do świąt ) Saly :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.12.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Hej Martus standardowo tyle naplotlyscie przez weekend i poniedzialek, ze tylko pobieznie oblookalam te wszystkie strony Zakupy super, lustro cudne mozna by sie tak zachwycac i zachwycac Juz sie nie moge doczekac Twoich dekoracji swiatecznych Magdzinska, a Twoj domek to kolejna rewelacja na tym forum - wszystko cudnie wyszlo czemu tak dlugo chowalas te fotki??? A u mnie z nowosci to schody zakonczone brakuje kilku drobiazgow, m.in. podswietlenia schodow - bedzie do swiat, kilka kosmetycznych poprawek pewnie po Nowym Roku, ale juz teraz moge Wam pokazac efekt koncowy u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts