Magdzinska 19.12.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Magdzińska, piękny, dopracowany dom - zachwyca mnie kuchnia i SCHODY!!!!! Dywanowe?? Jaką masz grubość ściany? Witam Sharlotka Grubość ściany to 28 cm (mniej więcej:yes:) Tak to są schody dywanowe. Inspiracja od Pinalolady, polecam dziennik jeśli nie odwiedzasz:yes: Pozdrawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.12.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A gdzie jest kochana Marjelka ? Oczywiście nie muszę pisać, że zakupy śliczne, synek też :yes::hug: Czekam na udekorowaną choinkę i cały dom:yes: Światełka tez bardzo lubię i za rok też coś będę miała, teraz ogród to gruzowisko więc nie ma sensu:D:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Martuś specjalnie dla Ciebie http://i1.fmix.pl/fmi1266/a52630480021e19550d19bfc/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.12.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Magdzińska, dzięki serdeczne za info - znam znam dziennik Pinacoladki oczywiście! Nie dziwię się, że się wzorowałaś na Jej schodach! I zakładaj galerię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.12.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marta,czy możesz przypomnieć, jaką masz płytę indukcyjną???Jaki model i szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.12.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJelka-CUDOWNYCH SWIAT BOZEGO NARZODZENIA ORAZ WSZYSTKIEGO CO TYLKO WYMARZYSZ DLA SIEBIE I SWOJEJ RODZINY I OCZYWISCIE SAMYCH ZYCZLIWYCH LUDZI W NOWYM ROKU 2013 zyczy gumiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJel - mi tam akurat oświetlone domy na święta się podobają - te co masz powieszone łańcuchy są bardzo bardzo ok:) a renifer no coż... czego się nie robi dla dziecka:) w pełni to rozumiem - może akurat znajdzie się miejsce dla niego inne niż balkon na froncie domu - hol albo taras może jednak:) Madziu, ale pokój synka to ten z balkonem na froncie domu:p i wyjścia nie było, renifer wisi i świeci w centralnym miejscu domu :lol2: Kochana, no ja Ci się normalnie za tą reklamę nie wypłacę Jak tak dalej będziesz reklamować, to normalnie zaraz zacznę Ci rzeczy za darmo dawać, jak blogerce :lol: Madziunia masz cudowny asortyment, że grzechem jest nie mieć coś od Ciebie Wystarczą rabaciki jak dla mnie choć jakimś gratisem też nie pogardzę marta zazdroszcze renifera:yes: szczerze nie mam go gdzie powiesić . Ale może na balkonie postawię nie ma u mnie dzieciaków. To dom i jest ubrany po dorosłemu:D ------------------------------------------- a lustro ,konsolka , ozdoby bardzo świateczne/ Dodaj jeszcze ciut zielonego, jemioła z bialymi kuleczkami byłaby idealna:yes: no bombki od Karoli piękne. śliczną choinkę będziesz miała------------------ i 2 kilo schudłas.:P:P:P Bąz moją dietetyczką( ja pol chudnę i zaraz przybywam z powrotem) . Zapomnialam ,że ty ziemniaczkow i chleba nie jadasz. Ja się staram , zmniejszam ilość. Ale do slodkiego mnie ciągnie:yes: i malego synka masz zabujczego . Dlatego roozumię ,że machnął rzęsami 2 razy i renifer przyfrunął Monia, dogadałabyś się w kwestii dekoracji konsoli z moim m też mi truje żebym coś tam zielonego dała A ja wczoraj zjadałam pudełko trufli francuskich czekoladowych ...ja za słodkim aż tak nie przepadam! I kupiłam sukienkę w mohito i tu uwaga w rozmiarze 34 mała czarna:cool: Monia nie narzekaj zgrabna, piękna dziewczyna jesteś , a na tej świątecznej kartce jak śnieżynka wyglądasz...i tu pozdrawiamy Reni Hej Marjelka bombeczki cudne !!! Wystrój z lustrem,ozdóbki świąteczne bardzoooo ładne Coś czuję że w tym roku nie dam rady;),ale za to w przyszłym będę musiała pare fajnych świecidełek i ozdób sobie nabyc bo strasznie mi się podobają u Ciebie. Podziele sie tez z Wami przepisem na łososia na obiadzik Łososia nacieram solą i pieprzem,daję bardzo dużo czosnku posiekanego w drobną kosteczkę.Polewam go dużą ilością oliwy i wkładam do lodówki na 3h.Nastepnie po 3 h wyciągam z lodówki,troszke strzepuje z nadmiaru tego czosnku i panieruje w bułce tartej i smaże na oliwie. Nuda ?!? Pewnie każdy zna,ale dla Nas Pychota W tamtym roku mieliśmy prawdziwego łososia z Norwegii na Święta.W tym roku,pewnie też będzie Jak coś to daj znać skasuje przepis:cool: A Twój przepisik chętnie wypróbuję Lea dzięuję za pochwały! Oraz za przepis , wypróbuję na pewno, łososia w każdej postaci przyjmuję Marta lustro bomba,wszystko kapitalnie ze sobą wygląda.A domy oświetlone na Święta to ja też uwielbiam tworzą specyficzny, uroczysty klimat. Pasażer sań z reniferem to przystojniak jak nie wiem co. Jolu pasażer dziś w domku, przeziębiona bida:( wczoraj w południe odebrałam go z przedszkola z gorączką, ale to dziecko się tak szybko regeneruję że już dziś jest ok. mam nadzieję że nic poważnego się nam nie rozwinie (na święta) MarJel-coz ja moge napisac orginalnego-NIC -wszystko masz PIEKNE,ABSOLUTNIE OBLEDNE TE DEKORACJE-w lustrze od dawna jestem zakochana,renifery rozlozyly mnie na lopatki,wszystko,wszystko CUDNE!!!!! Zycze Ci aby Twoje swieta byly tak piekne jak te dekoracje:hug: Gumśku, miło że się podoba:hug: Tobie również życzę cudownych świąt Martusia, w środe mam fryzjera i to poza Lbn wiec nie dam rady... Jeżeli pasuje Ci jutro albo w czwartek, piątek tak po 17.00 to daj znać to nawiedzę Cie na szybką kawusie i intensywne pogaduchy Mam do Ciebie dosłownie 2 minuty samochodem, wiec będę tak jak Ci odpowiada Buziaki P.S Dzięki za info w sprawie konsolki, myśląlm ,ze Twoja to ta mniejsza.... musze podjąć decyzję w sprawie jednej ze scianek na której chce postawić konsolkę niewielką, prostą... własnie taką No i szerokość ścianki zalezy od konsolki na jaką sie zdecyduję Tym samym buduję dom pod konkretne meble a nie meble pod dom Szaleństwo Karola szalona baba :lol2: Ściany pod meble Kochana zdzwaniajmy się okey? Nie wiem czy jutro będę uziemiona w domu, czy Bartuś już pójdzie do przedszkola....Tak czy siak o 17 powinnam być w domu, dzwoń wcześniej i przyjeżdżaj Bartuś jaki uroczy, przystojniak Ci rośnie:yes: Lustro i ozdoby boskie:razz: Martuś ja też lubię jak choinka jest kolorowa, jak dla mnie biało-czarna choinka nie ma takiego uroku Mario, moja będzie biała, srebrna, czarna i kropla czerwonego Witam, Mam ogromna prośbę , nie doczytałam się z jakiej firmy ma Pani okna oraz profil okien. Prosiłabym o odpowiedź. Pozdrawiam Witaj groblik:) Okna mam z oknoplast, kurcze nie pamiętam jaki profil, nie chcę zgadywać po fotkach na stronie, zapytam męża i dam jeszcze znać. ale ładnie!! Marjelka pokaż choinę! Nie mam choiny jeszcze Może za dwie trzy godzinki m przywiezie....My już z Bartusiem od rana czekamy na ubieranie:D Kochana Marjel i dziewczyny!!! Nie mam swojego dziennika dlatego skorzystam z gościnności forumowych koleżanek i pochwalę się cudowną dla nas nowiną, że dnia 15 grudnia przeprowadziliśmy się do swojego domku:D Niektóre gospodynie prosiły mnie o zdjęcia, dlatego zamieszczam je w dziennikach (potem usunę, żeby nie zaśmiecać) Zacznę od Majelkowego bo od niego wszystko się zaczęło:D Jeszcze nie wszystko jest skończone, ale i tak jesteśmy szczęśliwi Zdjęcia salonu będą jak dojdą kanapy:p Madziu!!!! Przede wszystkim Bardzo się cieszę że już przeprowadzeni i święta w nowym domku spędzicie. Czuję na odległość Twoje szczęście:hug: A domek? :jawdrop: Prze-pię-kny!!!!!Pasuje mi do Ciebie bardzo, jest subtelny, spokojny, bez brawury( w dobrym tego słowa), ale wszystko bardzo gustownie dobrane, kolory cud!!!! A tak gadała, że nie ma się czym chwalić, a tu masz pół forum się zleciało z opuszczonymi koparami Pięknie Madziulka, teraz powoli dopieszczaj i nam się tu chwal efektami No i od czego tu zacząć???Marielki cudeńka wymiatają:)nie wspomnę o małym mężczyźnie...będę czekać na choinkę...natomiast dom Magdzińskiej mnie tak zaskoczył, oczywiście pozytywnie, że szczena opada:)...ależ będzie piknie:)...Boszzzze jaka kuchnia:) Witaj Tamara:hug: też czekam na choinkę :rolleyes: MarJel Ależ masz piękności na konsolce Wszystko idealnie do siebie pasuje. Synka masz przesłodkiego Uwielbiam domy oświetlone lampkami - to tworzy prawdziwy świąteczny nastrój. Magdzińska naskrobałam do Ciebie coś u Karoliny Dzięki Ślężanka, rany kiedy ja się w końcu zmobilizuję i to w reszcie o co prosiłaś pomierzę???? Weź ty mnie kopnij w d.... Teraz pamiętam, zaraz skończę pisać posta giganta i znów zapomnę Idę po miarkę ...... Magdzinska - Ty nasza szara myszko !!!!!!! Masz suuuuuper !!!! bardzo mi się podoba GRATULUJE PRZEPROWADZKI i jestem pod wrazeniem:jawdrop::jawdrop: Martuś - dziękuję za privka - już zamówiłam Mam nadzieję ze dotrą do świąt ) Pewnie dojdą do mnie szły 3 dni. Daj znać jak je otrzymasz. I zrób Aniu fotkę co z nimi wymyśliłaś ok.? Hello Martuś ... Widzę, że poszalałaś Piękne cudeńka ... piękne Magdzińska śliczny domek macie Gratki z okazji przeprowadzki apropo kurtek z Zary,tego modelu co Ty masz ... pojechałam do znajomych wystrojona w nową kurteczkę a ich syn mówi do mnie, że cały targ zawalony u nas podróbkami tej kurtki :bash: Jak co drugą osobę zobaczę w prawie identycznej kurtce to chyba się zastrzelę :mad: o który model chodzi? krótka pikowana z puchem i złote zamki? bo mam taką i też słyszalam ploty ze tyyyyyyyyyle podróbek a nie widziałam ani jednej:) i oczywiście komentowaly osoby które chciałby ją Dziewczęta, ja też widziałam te kurtki w u paru osób....nawet w jednym butiku w Lublinie, (kurtki z wyciętą metką zara) Wydaje mi się że podrób nie ma..... A granatowej na nikim nie widziałam beżowe i czarne. Marta, zakupy u Magdy i bombki od Karoli -obłędne!!!! Lustro FENOMENALNE!!!!!!!!! A skąd ta biała konsolka?? My się już dogadałyśmy wczoraj Sharlot na privka, w sprawie konsoli i nie tylko Hej Martus standardowo tyle naplotlyscie przez weekend i poniedzialek, ze tylko pobieznie oblookalam te wszystkie strony Zakupy super, lustro cudne mozna by sie tak zachwycac i zachwycac Juz sie nie moge doczekac Twoich dekoracji swiatecznych Magdzinska, a Twoj domek to kolejna rewelacja na tym forum - wszystko cudnie wyszlo czemu tak dlugo chowalas te fotki??? A u mnie z nowosci to schody zakonczone brakuje kilku drobiazgow, m.in. podswietlenia schodow - bedzie do swiat, kilka kosmetycznych poprawek pewnie po Nowym Roku, ale juz teraz moge Wam pokazac efekt koncowy u siebie Byłam Kamiku, widziałam i podziwiałam Twoje schodki:yes::yes:, a dekoracje moje jakoś znikły na tych moich hektarach , ale świąteczny akcent jest:D A gdzie jest kochana Marjelka ? Oczywiście nie muszę pisać, że zakupy śliczne, synek też :yes::hug: Czekam na udekorowaną choinkę i cały dom:yes: Światełka tez bardzo lubię i za rok też coś będę miała, teraz ogród to gruzowisko więc nie ma sensu:D:D :hug: Jestem Madziu:D Dziś uziemiona z młodym...czekamy na choinkę Martuś specjalnie dla Ciebie http://i1.fmix.pl/fmi1266/a52630480021e19550d19bfc/zdjecie.jpg Rany Leia:hug::hug:Jak ty pięknie podobierałaś kartki do osób i wnętrz !!!!!!!( widziałam na innych wątkach;)) Bardzo dziękuję za kartkę czarno-białą z rogaczem Wiedziałaś co lubię Tobie również życzę wspaniałych, rodzinnych świąt! Czekam na Twoją galerię i fotki domku Marta, czy możesz przypomnieć, jaką masz płytę indukcyjną??? Jaki model i szerokość? Sharotko, mam indukcje teka rozmiar 35cm/90cm, muszę poszukać jaki to konkretnie model.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.12.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marta piękne duperelinki nabyłaś lustro cudo o bombkach nie wspomnę dziękuje za reklamę a co do kurtki to niestety ja je widziałam na targach, halach handlowych z metką PRODUKT POLSKI cena 16o zł w różnych kolorach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 GUMIŚKU kofffany nasz!!!!! Bardzo dziękuję za życzenia:hug: a z życzeniami przyjdę do Ciebie jak już po wszystkich wątkach będę chodziła i życzyła Karolka, ja u Ciebie , ty u mnie Łojtam to tylko kurtka, mam to gdzieś, niech se robią podróbki...ja choruję na futro:lol2: zaraz Wam wkleję fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.12.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 GUMIŚKU kofffany nasz!!!!! Bardzo dziękuję za życzenia:hug: a z życzeniami przyjdę do Ciebie jak już po wszystkich wątkach będę chodziła i życzyła Karolka, ja u Ciebie , ty u mnie Łojtam to tylko kurtka, mam to gdzieś, niech se robią podróbki...ja choruję na futro:lol2: zaraz Wam wkleję fotkę. ja tez uważam ze nie ma się co przejmować każdy orze jak moze każdy chce zarobić 'wiec albo kurteczki i inne ciuszki wypadają z tirów albo sa umiejętnie bardziej lub mniej podrabiane tak było zawsze Pokazuj to futro choć ja osobiście nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No właśnie Karolka A futro takie http://img132.imageshack.us/img132/7149/kamizelkidieseldieselka.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img6.imageshack.us/img6/9193/dsc0670wio.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img594.imageshack.us/img594/9416/dsc0675cl.jpg Uploaded with ImageShack.us Z dużym kapturem . http://img41.imageshack.us/img41/4527/dsc0792jg.jpg Uploaded with ImageShack.us Na razie w zastępstwie kupiłam kilka dni temu takie :lol2: http://img138.imageshack.us/img138/4066/zp502528.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.12.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 bardziej mi się podoba te co w zastępstwie hehe:)ale ja antyfutrowa - mam wrażenie, że by mnie gryzło, elektryzowałoby się i kleiło.... heheh:) schizę mam na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a mnie średnio to futro się podoba, będzie zimno w ręce a gorąco przy klatce piersiowej, kamizelka lepsza, a na zdjeciu to Tuskowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 bardziej mi się podoba te co w zastępstwie hehe:) ale ja antyfutrowa - mam wrażenie, że by mnie gryzło, elektryzowałoby się i kleiło.... heheh:) schizę mam na tym punkcie Nic nie gryzie, wręcz przeciwnie mizia i ciepluchne:yes: Ja lubię takie kamizelki, kożuchowe lub futerkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a mnie średnio to futro się podoba, będzie zimno w ręce a gorąco przy klatce piersiowej, kamizelka lepsza, a na zdjeciu to Tuskowa? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJel Futerko dla mnie extra Mój m jak mnie zgubi w sklepie to wie że ma mnie szukać przy puchatych rzeczach Ja też mam kilka kamizelek futerkowych Kochana dla mnie teraz jest najważniejsza ta sprawa z kuchnią (wysłałam ci privka). Sypialnia może poczekać Jeśli znajdziesz chwilkę aby odskrobać to bedę BARDZO wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJel Futerko dla mnie extra Mój m jak mnie zgubi w sklepie to wie że ma mnie szukać przy puchatych rzeczach Ja też mam kilka kamizelek foterkowych Kochana dla mnie teraz jest najważniejsza ta sprawa z kuchnią (wysłałam ci privka). Sypialnia może poczekać Jeśli znajdziesz chwilkę aby odskrobać to bedę BARDZO wdzięczna To ja już w tej chwili lecę i mierzę zaraz odpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja jestem fanką futerek - mam dwie futrzane kurtki, futro nawet przy puchówkach (kołnierzyki) i kilka kamizelek, a ta czarna Kasi Tusk też mi się podoba - tylko jest jakby niepraktyczna Ja tam nie mogę się doczekać, aż będę stateczną emerytką, to chyba w futrze będę całą zimę popitalać - póki co futra z prawdziwego zdarzenia średnio do mnie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJel Ja Ciebie normalnie LOVE za tą pomoc :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 marta ale ci zazdroszcze tego 34. ty masz przecież 170:yes: o rany z 50 kg musisz ważyć a kamizelka to jest nie futro( fajne futra ma Zara, prawdziwe z koz) widziałaś??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts