Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magdzińska,

piękny, dopracowany dom - zachwyca mnie kuchnia i SCHODY!!!!!

Dywanowe?? Jaką masz grubość ściany?

Witam Sharlotka

Grubość ściany to 28 cm (mniej więcej:yes:)

Tak to są schody dywanowe. Inspiracja od Pinalolady, polecam dziennik jeśli nie odwiedzasz:yes::yes:

Pozdrawiam

:hug::hug:

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654113

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A gdzie jest kochana Marjelka ? Oczywiście nie muszę pisać, że zakupy śliczne, synek też :yes::yes::hug::hug:

Czekam na udekorowaną choinkę i cały dom:yes::yes:

Światełka tez bardzo lubię i za rok też coś będę miała, teraz ogród to gruzowisko więc nie ma sensu:D:D

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654195

MarJel - mi tam akurat oświetlone domy na święta się podobają - te co masz powieszone łańcuchy są bardzo bardzo ok:)

a renifer no coż... czego się nie robi dla dziecka:) w pełni to rozumiem - może akurat znajdzie się miejsce dla niego inne niż balkon na froncie domu - hol albo taras może jednak:)

Madziu, ale pokój synka to ten z balkonem na froncie domu:p i wyjścia nie było, renifer wisi i świeci w centralnym miejscu domu :lol2::lol2:

Kochana, no ja Ci się normalnie za tą reklamę nie wypłacę :lol2: Jak tak dalej będziesz reklamować, to normalnie zaraz zacznę Ci rzeczy za darmo dawać, jak blogerce ;):rotfl:

:lol::lol::lol:

Madziunia masz cudowny asortyment, że grzechem jest nie mieć coś od Ciebie :D

Wystarczą rabaciki jak dla mnie choć jakimś gratisem też nie pogardzę :cool:;)

marta zazdroszcze renifera:yes: szczerze nie mam go gdzie powiesić . Ale może na balkonie postawię:D nie ma u mnie dzieciaków. To dom i jest ubrany po dorosłemu:D

-------------------------------------------

a lustro ,konsolka , ozdoby bardzo świateczne/ Dodaj jeszcze ciut zielonego, jemioła z bialymi kuleczkami byłaby idealna:yes:

no bombki od Karoli piękne. śliczną choinkę będziesz miała------------------

i 2 kilo schudłas.:p:P:P:P Bąz moją dietetyczką( ja pol chudnę i zaraz przybywam z powrotem):sick: . Zapomnialam ,że ty ziemniaczkow i chleba nie jadasz. Ja się staram , zmniejszam ilość. Ale do slodkiego mnie ciągnie:yes:

i malego synka masz zabujczego . Dlatego roozumię ,że machnął rzęsami 2 razy i renifer przyfrunął

Monia, dogadałabyś się w kwestii dekoracji konsoli z moim m :D też mi truje żebym coś tam zielonego dała :D

A ja wczoraj zjadałam pudełko trufli francuskich czekoladowych :o...ja za słodkim aż tak nie przepadam! I kupiłam sukienkę w mohito i tu uwaga w rozmiarze 34 :lol: mała czarna:cool: :rotfl:

Monia nie narzekaj :mad: zgrabna, piękna dziewczyna jesteś :yes:, a na tej świątecznej kartce jak śnieżynka wyglądasz...i tu pozdrawiamy Reni :lol2::bye:

Hej Marjelka bombeczki cudne !!! Wystrój z lustrem,ozdóbki świąteczne bardzoooo ładne :)

Coś czuję że w tym roku nie dam rady;),ale za to w przyszłym będę musiała pare fajnych świecidełek i ozdób sobie nabyc bo strasznie mi się podobają u Ciebie.

Podziele sie tez z Wami przepisem na łososia :D na obiadzik

Łososia nacieram solą i pieprzem,daję bardzo dużo czosnku posiekanego w drobną kosteczkę.Polewam go dużą ilością oliwy i wkładam do lodówki na 3h.Nastepnie po 3 h wyciągam z lodówki,troszke strzepuje z nadmiaru tego czosnku i panieruje w bułce tartej i smaże na oliwie.

Nuda ?!? Pewnie każdy zna,ale dla Nas Pychota :)

W tamtym roku mieliśmy prawdziwego łososia z Norwegii na Święta.W tym roku,pewnie też będzie :lol2:

Jak coś to daj znać skasuje przepis:cool:

A Twój przepisik chętnie wypróbuję:)

Lea :hug: dzięuję za pochwały!

Oraz za przepis , wypróbuję na pewno, łososia w każdej postaci przyjmuję :D

Marta lustro bomba,wszystko kapitalnie ze sobą wygląda.A domy oświetlone na Święta to ja też uwielbiam tworzą specyficzny, uroczysty klimat.

Pasażer sań z reniferem to przystojniak jak nie wiem co.:yes:

Jolu :hug: pasażer dziś w domku, przeziębiona bida:( wczoraj w południe odebrałam go z przedszkola z gorączką:(, ale to dziecko się tak szybko regeneruję że już dziś jest ok. mam nadzieję że nic poważnego się nam nie rozwinie (na święta)

MarJel-coz ja moge napisac orginalnego-NIC -wszystko masz PIEKNE,ABSOLUTNIE OBLEDNE TE DEKORACJE-w lustrze od dawna jestem zakochana,renifery rozlozyly mnie na lopatki,wszystko,wszystko CUDNE!!!!!

Zycze Ci aby Twoje swieta byly tak piekne jak te dekoracje:hug:

Gumśku, miło że się podoba:hug:

Tobie również życzę cudownych świąt :hug:

Martusia, w środe mam fryzjera i to poza Lbn wiec nie dam rady...

Jeżeli pasuje Ci jutro albo w czwartek, piątek tak po 17.00 to daj znać to nawiedzę Cie na szybką kawusie i intensywne pogaduchy ;)

Mam do Ciebie dosłownie 2 minuty samochodem, wiec będę tak jak Ci odpowiada ;)

Buziaki :bye:

P.S

Dzięki za info w sprawie konsolki, myśląlm ,ze Twoja to ta mniejsza.... musze podjąć decyzję w sprawie jednej ze scianek na której chce postawić konsolkę niewielką, prostą... własnie taką ;)

No i szerokość ścianki zalezy od konsolki na jaką sie zdecyduję ;) Tym samym buduję dom pod konkretne meble a nie meble pod dom :lol2:

Szaleństwo :rotfl:

Karola szalona baba :lol2::lol2: Ściany pod meble :lol2:

Kochana zdzwaniajmy się okey? Nie wiem czy jutro będę uziemiona w domu, czy Bartuś już pójdzie do przedszkola....Tak czy siak o 17 powinnam być w domu, dzwoń wcześniej i przyjeżdżaj :yes::hug:

Bartuś jaki uroczy, przystojniak Ci rośnie:yes:

Lustro i ozdoby boskie:razz:

Martuś ja też lubię jak choinka jest kolorowa, jak dla mnie biało-czarna choinka nie ma takiego uroku ;)

Mario, moja będzie biała, srebrna, czarna i kropla czerwonego :p

Witam,

Mam ogromna prośbę , nie doczytałam się z jakiej firmy ma Pani okna oraz profil okien.

Prosiłabym o odpowiedź.

Pozdrawiam

Witaj groblik:)

Okna mam z oknoplast, kurcze nie pamiętam jaki profil, nie chcę zgadywać po fotkach na stronie, zapytam męża i dam jeszcze znać.

ale ładnie!! :jawdrop:

Marjelka pokaż choinę! :D

Nie mam choiny jeszcze :mad:

Może za dwie trzy godzinki m przywiezie....My już z Bartusiem od rana czekamy na ubieranie:D

Kochana Marjel i dziewczyny!!! Nie mam swojego dziennika dlatego skorzystam z gościnności forumowych koleżanek i pochwalę się cudowną dla nas nowiną, że dnia 15 grudnia przeprowadziliśmy się do swojego domku:D Niektóre gospodynie prosiły mnie o zdjęcia, dlatego zamieszczam je w dziennikach (potem usunę, żeby nie zaśmiecać:yes:) Zacznę od Majelkowego bo od niego wszystko się zaczęło:D Jeszcze nie wszystko jest skończone, ale i tak jesteśmy szczęśliwi :D Zdjęcia salonu będą jak dojdą kanapy:p

Madziu!!!! Przede wszystkim Bardzo się cieszę że już przeprowadzeni :hug: i święta w nowym domku spędzicie.

Czuję na odległość Twoje szczęście:hug:

A domek? :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Prze-pię-kny!!!!!Pasuje mi do Ciebie bardzo, jest subtelny, spokojny, bez brawury( w dobrym tego słowa), ale wszystko bardzo gustownie dobrane, kolory cud!!!!

A tak gadała, że nie ma się czym chwalić:mad:, a tu masz pół forum się zleciało z opuszczonymi koparami :D

Pięknie Madziulka, teraz powoli dopieszczaj i nam się tu chwal efektami :yes:

:hug:

No i od czego tu zacząć???Marielki cudeńka wymiatają:)nie wspomnę o małym mężczyźnie...będę czekać na choinkę:)...natomiast dom Magdzińskiej mnie tak zaskoczył, oczywiście pozytywnie, że szczena opada:)...ależ będzie piknie:)...Boszzzze jaka kuchnia:)

Witaj Tamara:hug: też czekam na choinkę :rolleyes::rolleyes:

MarJel Ależ masz piękności na konsolce :yes: Wszystko idealnie do siebie pasuje.

Synka masz przesłodkiego :D

Uwielbiam domy oświetlone lampkami - to tworzy prawdziwy świąteczny nastrój.

:hug:

Magdzińska naskrobałam do Ciebie coś u Karoliny :)

Dzięki Ślężanka, rany kiedy ja się w końcu zmobilizuję i to w reszcie o co prosiłaś pomierzę???? Weź ty mnie kopnij w d....:D Teraz pamiętam, zaraz skończę pisać posta giganta i znów zapomnę :sick: Idę po miarkę ......

Magdzinska - Ty nasza szara myszko !!!!!!!

Masz suuuuuper !!!! bardzo mi się podoba GRATULUJE PRZEPROWADZKI i jestem pod wrazeniem:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Martuś - dziękuję za privka - już zamówiłam Mam nadzieję ze dotrą do świąt :-))

Pewnie dojdą:yes: do mnie szły 3 dni. Daj znać jak je otrzymasz. I zrób Aniu fotkę co z nimi wymyśliłaś ok.?

Hello Martuś ...

Widzę, że poszalałaś :lol2:

Piękne cudeńka ... piękne :o

Magdzińska śliczny domek macie :yes: Gratki z okazji przeprowadzki :)

apropo kurtek z Zary,tego modelu co Ty masz ... pojechałam do znajomych wystrojona w nową kurteczkę a ich syn mówi do mnie, że cały targ zawalony u nas podróbkami tej kurtki :bash: :bash: :bash: Jak co drugą osobę zobaczę w prawie identycznej kurtce to chyba się zastrzelę :mad: :mad: :mad:

o który model chodzi? krótka pikowana z puchem i złote zamki?

bo mam taką i też słyszalam ploty ze tyyyyyyyyyle podróbek a nie widziałam ani jednej:)

i oczywiście komentowaly osoby które chciałby ją

Dziewczęta, ja też widziałam te kurtki w u paru osób....nawet w jednym butiku w Lublinie, (kurtki z wyciętą metką zara) Wydaje mi się że podrób nie ma.....

A granatowej na nikim nie widziałam :D beżowe i czarne.

Marta,

zakupy u Magdy i bombki od Karoli -obłędne!!!!

Lustro FENOMENALNE!!!!!!!!!

A skąd ta biała konsolka??

My się już dogadałyśmy wczoraj Sharlot na privka, w sprawie konsoli i nie tylko ;)

Hej Martus :hug:

standardowo tyle naplotlyscie przez weekend i poniedzialek, ze tylko pobieznie oblookalam te wszystkie strony :p

Zakupy super, lustro cudne :yes: mozna by sie tak zachwycac i zachwycac :yes:

Juz sie nie moge doczekac Twoich dekoracji swiatecznych :cool:

Magdzinska, a Twoj domek to kolejna rewelacja na tym forum - wszystko cudnie wyszlo :yes: czemu tak dlugo chowalas te fotki??? :mad:

A u mnie z nowosci to schody zakonczone :wiggle: brakuje kilku drobiazgow, m.in. podswietlenia schodow - bedzie do swiat, kilka kosmetycznych poprawek pewnie po Nowym Roku, ale juz teraz moge Wam pokazac efekt koncowy u siebie :D

Byłam Kamiku, widziałam i podziwiałam Twoje schodki:yes::yes::yes:, a dekoracje moje jakoś znikły na tych moich hektarach :rolleyes:, ale świąteczny akcent jest:D

A gdzie jest kochana Marjelka ? Oczywiście nie muszę pisać, że zakupy śliczne, synek też :yes::yes::hug::hug:

Czekam na udekorowaną choinkę i cały dom:yes::yes:

Światełka tez bardzo lubię i za rok też coś będę miała, teraz ogród to gruzowisko więc nie ma sensu:D:D

Jestem Madziu:D Dziś uziemiona z młodym...czekamy na choinkę :cool:

Rany Leia:hug::hug::hug:Jak ty pięknie podobierałaś kartki do osób i wnętrz !!!!!!!( widziałam na innych wątkach;)) Bardzo dziękuję za kartkę czarno-białą z rogaczem :hug: Wiedziałaś co lubię :hug::lol2:

Tobie również życzę wspaniałych, rodzinnych świąt!

Czekam na Twoją galerię i fotki domku :p

Marta,

czy możesz przypomnieć, jaką masz płytę indukcyjną???

Jaki model i szerokość?

Sharotko, mam indukcje teka rozmiar 35cm/90cm, muszę poszukać jaki to konkretnie model....

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654392

Marta

piękne duperelinki nabyłaś

lustro

cudo

o bombkach nie wspomnę :yes::lol2:

dziękuje za reklamę

a co do kurtki

to niestety ja je widziałam na targach, halach handlowych z metką PRODUKT POLSKI cena 16o zł

w różnych kolorach:mad::mad:

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654404

GUMIŚKU kofffany nasz!!!!! Bardzo dziękuję za życzenia:hug:

a z życzeniami przyjdę do Ciebie jak już po wszystkich wątkach będę chodziła i życzyła :D:p

Karolka, ja u Ciebie , ty u mnie :D

Łojtam to tylko kurtka, mam to gdzieś, niech se robią podróbki...ja choruję na futro:lol2: zaraz Wam wkleję fotkę.

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654423

GUMIŚKU kofffany nasz!!!!! Bardzo dziękuję za życzenia:hug:

a z życzeniami przyjdę do Ciebie jak już po wszystkich wątkach będę chodziła i życzyła :D:p

Karolka, ja u Ciebie , ty u mnie :D

Łojtam to tylko kurtka, mam to gdzieś, niech se robią podróbki...ja choruję na futro:lol2: zaraz Wam wkleję fotkę.

ja tez uważam ze nie ma się co przejmować :yes:

każdy orze jak moze każdy chce zarobić 'wiec albo kurteczki i inne ciuszki wypadają z tirów albo sa umiejętnie bardziej lub mniej podrabiane

tak było zawsze

Pokazuj to futro choć ja osobiście nie przepadam

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654485

bardziej mi się podoba te co w zastępstwie hehe:)

ale ja antyfutrowa - mam wrażenie, że by mnie gryzło, elektryzowałoby się i kleiło.... heheh:)

schizę mam na tym punkcie

Nic nie gryzie, wręcz przeciwnie mizia :lol2: i ciepluchne:yes:

Ja lubię takie kamizelki, kożuchowe lub futerkowe :D

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654522

MarJel Futerko dla mnie extra :yes: Mój m jak mnie zgubi w sklepie to wie że ma mnie szukać przy puchatych rzeczach :lol2:

Ja też mam kilka kamizelek futerkowych :lol2:

Kochana dla mnie teraz jest najważniejsza ta sprawa z kuchnią (wysłałam ci privka). Sypialnia może poczekać :rolleyes: Jeśli znajdziesz chwilkę aby odskrobać to bedę BARDZO wdzięczna :hug:

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654544

MarJel Futerko dla mnie extra :yes: Mój m jak mnie zgubi w sklepie to wie że ma mnie szukać przy puchatych rzeczach :lol2:

Ja też mam kilka kamizelek foterkowych :lol2:

Kochana dla mnie teraz jest najważniejsza ta sprawa z kuchnią (wysłałam ci privka). Sypialnia może poczekać :rolleyes: Jeśli znajdziesz chwilkę aby odskrobać to bedę BARDZO wdzięczna :hug:

To ja już w tej chwili lecę i mierzę zaraz odpisuję :yes:

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654550

Ja jestem fanką futerek - mam dwie futrzane kurtki, futro nawet przy puchówkach (kołnierzyki) i kilka kamizelek, a ta czarna Kasi Tusk też mi się podoba - tylko jest jakby niepraktyczna :yes:

Ja tam nie mogę się doczekać, aż będę stateczną emerytką, to chyba w futrze będę całą zimę popitalać - póki co futra z prawdziwego zdarzenia średnio do mnie pasują ;)

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654582

marta ale ci zazdroszcze tego 34. ty masz przecież 170:yes: o rany z 50 kg musisz ważyć

a kamizelka to jest nie futro( fajne futra ma Zara, prawdziwe z koz) widziałaś???????

https://forum.murator.pl/topic/157511-fotki-i-plotki-u-marjel/page/296/#findComment-5654637