MarJel 19.12.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ilonko, ja może fanką futrzaną nie jestem , ale lubię, baardzo lubię zakupy ciuchowe:cool: i tak wymyślam co rusz, żeby sobie wytłumaczyć, a tego jeszcze nie mam Wyobrażam już sobie Ciebie jako elegancką emerytkę Ślężanka , szukałam, szukałam i znalazłam te modele, przy okazji wklejam wszystko, bo Sharlotka pytała o model indukcji. Nie wiem kochana czy to są niestandardowe rozmiary, musisz sobie posprawdzać i porównać Lodówka SIEMENS KI 42FP60 Ekspres SIEMENS TK 76K573 Piekarnik SIEMENS HB 86P572 Zmywarka SIEMENS SN 66T095EU Zamrażarka SIEMENS GI 14DA50 Pralka SIEMENS WM 16S890EU Suszarka bębnowa BECO Okap elica TWIN IX/F/90 Płyta indukcyjna teka GKST 90-35 i4 Moni, nie przesadzaj , raptem kilka sztuk wcisnęłam w rozmiarze 34, na wdechu , pewnie w tej sukience wystąpię Monia gdzież 50kg:sick:, nawet tyle bym nie chciała ważyć wyglądałabym jak szkielet przy moim wzroście:p Zaraz pooglądam te z zary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marta gdzie choinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marta gdzie choinka? Cholera jedzie i dojechać nie może ! Dzwoniłam przed chwilą...wybiera ....:rolleyes: Mówi że same chabazie A my tu już z Bartusiem wszystkie ozdoby na stół wyciągnęliśmy i czekamy w oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.12.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Merci kochana Mar-Jelko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marta i ja uwielbiam ciuchowe.... ale dziś dla siebie odpuściłam( mam ostatnio byle jaki okres i nie mam ochoty na ciuchy:sick:). futra ja widzialam w tamtym roku tylko w 1 Zarze w Krk i na stronie internetowej, a 2 lata temu kupilam krotki kożuch , pilotke i wiesz co mało w nim chodzę , bo krotki. I jak zimno dupsko mi marżnie. A jak cieplej to tylko na podkoszulke i wtedy gorąco i tak. Więc malo praktyczny. niestety. a dziś w Galerii już przemeblowywali ciuchy na wyprzedaże. Pewnie poświętach zaraz się zaczną. To poszaleje. zawsze kupię więcej i o to chodzi:yes: i może humorek mi się polepszy:yes: ------------------- a zielonym to mówisz,że i mąż chce zielonego na konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Idę se ...będę wiązać kokardki czerwone na czarnych bombkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cholera jedzie i dojechać nie może ! Dzwoniłam przed chwilą...wybiera ....:rolleyes: Mówi że same chabazie A my tu już z Bartusiem wszystkie ozdoby na stół wyciągnęliśmy i czekamy w oknie... Ucaluj Bartusia lepiej mu??? a ja mam od wczoraj choinkę na tarasie. Jeżdziłam za cieplymi ledami na zielonym kablu . I nigdzie nie ma:sick: będą więc biale zimne na zielonym. Ja czekam ,aż mlody się obudzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Idę se ...będę wiązać kokardki czerwone na czarnych bombkach No proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJel Dziękujęęęęęęęęęęęęęęę http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/buziaczek.gif Miłego wiązania Czekam na Twoją pięknie ubraną choineczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Merci kochana Mar-Jelko!!!! Proszę Marta i ja uwielbiam ciuchowe.... ale dziś dla siebie odpuściłam( mam ostatnio byle jaki okres i nie mam ochoty na ciuchy:sick:). futra ja widzialam w tamtym roku tylko w 1 Zarze w Krk i na stronie internetowej, a 2 lata temu kupilam krotki kożuch , pilotke i wiesz co mało w nim chodzę , bo krotki. I jak zimno dupsko mi marżnie. A jak cieplej to tylko na podkoszulke i wtedy gorąco i tak. Więc malo praktyczny. niestety. a dziś w Galerii już przemeblowywali ciuchy na wyprzedaże. Pewnie poświętach zaraz się zaczną. To poszaleje. zawsze kupię więcej i o to chodzi:yes: i może humorek mi się polepszy:yes: ------------------- a zielonym to mówisz,że i mąż chce zielonego na konsolkę Monia, a czemu to humor nie taki mam nadzieję że nic poważnego Ja aktualnie na zegarek pozłacany poluję i nawet upolowałam Z ciuchami muszę przystopować, jeszcze sporo z metkami wisi w garderobie..... Ucaluj Bartusia lepiej mu??? a ja mam od wczoraj choinkę na tarasie. Jeżdziłam za cieplymi ledami na zielonym kablu . I nigdzie nie ma:sick: będą więc biale zimne na zielonym. Ja czekam ,aż mlody się obudzi:yes: Bartuś niby dobrze, wścika się od rana, chyba jutro pójdzie do przedszkola... Ja też mam paczkę ledowych , ale czy one zimne czy ciepłe? nie wiem jak je określić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJel Dziękujęęęęęęęęęęęęęęę http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/buziaczek.gif Miłego wiązania Czekam na Twoją pięknie ubraną choineczkę Nie ma za co Sypialnie też zmierzę, ale teraz zabieram się za te kokardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Przyjechała choinka Już na stojaczku, czekamy aż jej gałązki opadną i lód się stopi i ubieramy Ale zapach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Przyjechała choinka Już na stojaczku, czekamy aż jej gałązki opadną i lód się stopi i ubieramy Ale zapach!!!!! będziemy rowno ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblik 19.12.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Przyjechała choinka Już na stojaczku, czekamy aż jej gałązki opadną i lód się stopi i ubieramy Ale zapach!!!!! Witam, Dziękuje za odpowiedź,profil zapewne platinium evolution. Są piekne. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marjelka a to futro to stuczne czy natural? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 będziemy rowno ubierać Witam, Dziękuje za odpowiedź,profil zapewne platinium evolution. Są piekne. Wesołych Świąt Pewnie ten platinum Również życzę Wesołych Świąt! Marjelka a to futro to stuczne czy natural? Sztuczne Justyś Jacie:o Mam kałuże w salonie...choina była tak oblodzona, że non stop z niej cieknie woda. W przyszłym roku ja wybieram choinkę, coś mój mąż nie ma nosa do ładnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 To wygląda na sztuczne. A ja już prędko ubiegam pretensje ekologów - sztuczne futro wcale nie jest bardziej ekologiczne, wyobraźcie sobie ile chemii idzie w atmosferę, żeby je wyprodukować (to raz), dwa: rozkłada się chyba setki tysięcy lat w przeciwieństwie do naturalnego, a trzy: jak już sobie babka trzaśnie futro z prawdziwego zdarzenia, to trzy pokolenia będą w nim chodzić (w przeciwieństwie do sztucznego, które się szybko zużywa i jest tańsze, więc nie żal wyrzucić). Wiem, kontrowersyjne mam poglądy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 :d:d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Zazdraszam żywej choinki Uwielbiam zapach świerków Leć do choineczki Zaraz wybuchnie wojna futrzana :lol2: EDIT: biodegradacja sztucznej choinki następuje bardzo powoli, bo rozpad związków PCV trwa co najmniej 400 lat Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Martusia, fiu-fiu ale futerko se szczeliłaś, Ty nasza Damesso:-DA ja kcem taka toreeeeeebkę jak ma Kasia Tusk.....Jaka to marka?Marulka, zazdroszcze choinki. U nas tez bedzie zywa ale dopiero w pt-juz sie nie moge doczekaaaaaac:-)Sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts