Karolina i Artur P 19.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No to proszę pokazać choineczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 hazelko ty mialaś na futro nie na torebkę patrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Zazdraszam żywej choinki Uwielbiam zapach świerków Leć do choineczki Zaraz wybuchnie wojna futrzana :lol2: EDIT: biodegradacja sztucznej choinki następuje bardzo powoli, bo rozpad związków PCV trwa co najmniej 400 lat Żeby nie było - sama nie mam prawdziwego Pisałam, że dziewczyna w moim wieku wyglądałaby w takim co najmniej karykaturalnie Tak tylko włożyłam kij w mrowisko, do przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a ja tam mam prawdziwe:yes: podostowałam , nie kupowałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) W temacie futer i kożuchów... Ja kupiłam przepiękny sztuczny kożuszek w Bershce - jest genialny:rolleyes: Czuję się w nim tak, jakbym miała milion dolców na sobie:rolleyes: Mam ten w ciemniejszym kolorze:cool: Edytowane 19 Grudnia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cześć! po raz któryś dzisiaj Choinka ubrana:cool: ładnie , ale kształtna to ona nie jest...taka jakaś kwadratowa grubaska Fotek nima , aparat się zaciął , z telefonu brzydkie wychodzą, męża niet (na śledziku) i co ja bidna mogę Pewnie jutro za dnia coś pyknę... Hazelko, torebka u Tuskowej z mango Ja na tą chwilę to z futer naturalnych mam kitkę z ochnika przy torebce Madziu!!!! genialny jest ten kożuszek!!!!! biere go powiedz mi jaki ty rozmiar wzięłaś? Wiem że Ty wysoka.....Czy rozmiarówka jest zawyżona,normalna, czy jaka? Raczej rozpięty się nosi czy się go jakoś zapina? On to taki bardziej jesienny chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Madziu wykasuj ten link bo mi wykupią zaraz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 I jaki tani Madziu kasuj, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Żeby nie było - sama nie mam prawdziwego Pisałam, że dziewczyna w moim wieku wyglądałaby w takim co najmniej karykaturalnie Tak tylko włożyłam kij w mrowisko, do przemyślenia Witam Ilonko, z tą wojną futrzaną to raczej chodzi o to cierpienie tych biednych zwierzątek i niehumanitarne zabijanie więc z dwojga złego to chyba lepsze to sztuczne zresztą takie sztuczne futra nie są chyba zmorą naszych czasów bardziej te tony plastikowych butli z których wszyscy korzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jessssu już już... skasowałam - ale mnie zestresowałaś Cudny nie:rolleyes: Dość cieniutki jest, ale w ostatnie dni w nim śmiało śmigam Jak się jeździ autem - to da się przeżyć Jest super, bo za pupcię, no i ma haftkę, która go ładnie zapina i tworzy taki luźny duży kołnierz - rewelacja. A już na trochę cieplejsze, słoneczne dni - no po prostu bajka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 W temacie futer i kożuchów... Ja kupiłam przepiękny sztuczny kożuszek w Bershce - jest genialny:rolleyes: Czuję się w nim tak, jakbym miała milion dolców na sobie:rolleyes: Mam ten w ciemniejszym kolorze:cool: Madza, cudniasty Pięknie Ci napewno w nim bo Ty taka top model ciemnowłosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 I jaki tani Madziu kasuj, no! Wariatka no :lol2: A fotki prosze dawać i sie zepsutym aparatem nie wymigiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a - i ja mam M-kę. Na ciebie na pewno eska będzie okej chudzinko:lol: No chyba, że chcesz do grubszych sweterków nosić - to jednak M-kę polecam:yes: Bo dość wąskie ma rękawy... jakby dostępna była L-ka, to bym L-kę brała:yes: Ale ja kawał baby jestem:p Ostatnio coraz większy kawał- weź na to poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Madza, cudniasty Pięknie Ci napewno w nim bo Ty taka top model ciemnowłosa Oj dawno mnie chyba nie widziałaś kochana:lol2: Ale dzięki, jesteś kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cześć Marjelko! a ja Cię właśnie przyuważyłam na fm, przybiegłam szybciutko bo pomyślałam że choinka już ubrana, a tu fotek niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam Ilonko, z tą wojną futrzaną to raczej chodzi o to cierpienie tych biednych zwierzątek i niehumanitarne zabijanie więc z dwojga złego to chyba lepsze to sztuczne zresztą takie sztuczne futra nie są chyba zmorą naszych czasów bardziej te tony plastikowych butli z których wszyscy korzystamy Mam nadzieję, że ta moja kitka przy torebce to nie ogon jakiegoś biednego liska Jessssu już już... skasowałam - ale mnie zestresowałaś Cudny nie:rolleyes: Dość cieniutki jest, ale w ostatnie dni w nim śmiało śmigam Jak się jeździ autem - to da się przeżyć Jest super, bo za pupcię, no i ma haftkę, która go ładnie zapina i tworzy taki luźny duży kołnierz - rewelacja. A już na trochę cieplejsze, słoneczne dni - no po prostu bajka:cool: Boski!!!!! Jak kupię to wkleję link z powrotem i haftkę ma i się zapina wow!!! i za pupcię sięga a nie wygląda, wydaje się krótki. Madziu, a co z tym rozmiarem, weż Ty mi jeszcze powiedz Jak się ostatnio widziałyśmy to ja trochę większa byłam teraz prawie dycha mniej...chyba s wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Wariatka no :lol2: A fotki prosze dawać i sie zepsutym aparatem nie wymigiwac Cześć Marjelko! a ja Cię właśnie przyuważyłam na fm, przybiegłam szybciutko bo pomyślałam że choinka już ubrana, a tu fotek niet Jutro bendom , obiecuję a - i ja mam M-kę. Na ciebie na pewno eska będzie okej chudzinko:lol: No chyba, że chcesz do grubszych sweterków nosić - to jednak M-kę polecam:yes: Bo dość wąskie ma rękawy... jakby dostępna była L-ka, to bym L-kę brała:yes: Ale ja kawał baby jestem:p Ostatnio coraz większy kawał- weź na to poprawkę Kawał baby , gópia no! Dzięki Madziulka , Ty to masz styl i gust do wszystkiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 19.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJelko powiedz mi jak sie nazywa ten piekny kinkiet nad biala konsolka u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Boski!!!!! Jak kupię to wkleję link z powrotem i haftkę ma i się zapina wow!!! i za pupcię sięga a nie wygląda, wydaje się krótki. Madziu, a co z tym rozmiarem, weż Ty mi jeszcze powiedz Jak się ostatnio widziałyśmy to ja trochę większa byłam teraz prawie dycha mniej...chyba s wezmę? No może, że za pupcię, to mnie poniosło Ale do pół zadka na pewno:lol2: W skrócie - nery nie wychodzą A nie macie Bershki na miejscu? Najlepiej byłoby przymierzyć, bo boję się, że źle doradzę Nie wiem o ile ta S-ka jest mniejsza od M-ki... Ja jak wzięłam M-kę, to powiem szczerze, że najpierw troszkę ciasnawa mi się zdawała w rękawach właśnie... ale nie mogłam się oprzeć tej kurteczce, i momo to wzięłam I nie żałuję, bo szybko się rozeszła i fajnie dopasowała:yes: No ale na gruby sweter swojej M-ki nie założę To fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MarJelko powiedz mi jak sie nazywa ten piekny kinkiet nad biala konsolka u Ciebie? Hej Gosiu kinkiet z lovely home http://img59.imageshack.us/img59/6163/indeksof.jpg Uploaded with ImageShack.us Ja kupiłam na allegro No może, że za pupcię, to mnie poniosło Ale do pół zadka na pewno:lol2: W skrócie - nery nie wychodzą A nie macie Bershki na miejscu? Najlepiej byłoby przymierzyć, bo boję się, że źle doradzę Nie wiem o ile ta S-ka jest mniejsza od M-ki... Ja jak wzięłam M-kę, to powiem szczerze, że najpierw troszkę ciasnawa mi się zdawała w rękawach właśnie... ale nie mogłam się oprzeć tej kurteczce, i momo to wzięłam I nie żałuję, bo szybko się rozeszła i fajnie dopasowała:yes: No ale na gruby sweter swojej M-ki nie założę To fakt Madziulka , a gdzie tam u nas w Lublinie za rok, góra dwa ma ją być już nowe galerie i będzie więcej firm do wyboru... Wymierzę się według rozmiarów i wezmę s lub m, w razie co odeślę Za dupkę, czy za nery, nie ważne:p tak mi się spodobał że zaraz się posikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts