Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zazdraszam żywej choinki :D Uwielbiam zapach świerków :rolleyes:

Leć do choineczki :yes:

Zaraz wybuchnie wojna futrzana :p:lol2:

EDIT: biodegradacja sztucznej choinki następuje bardzo powoli, bo rozpad związków PCV trwa co najmniej 400 lat :sick:

Żeby nie było - sama nie mam prawdziwego :no:

Pisałam, że dziewczyna w moim wieku wyglądałaby w takim co najmniej karykaturalnie :yes:

Tak tylko włożyłam kij w mrowisko, do przemyślenia ;)

W temacie futer i kożuchów...

Ja kupiłam przepiękny sztuczny kożuszek w Bershce - jest genialny:rolleyes: Czuję się w nim tak, jakbym miała milion dolców na sobie:rolleyes::lol2:

Mam ten w ciemniejszym kolorze:cool:

Edytowane przez MagdaZZZ

Cześć! po raz któryś dzisiaj :D

Choinka ubrana:cool: ładnie :cool:, ale kształtna to ona nie jest...taka jakaś kwadratowa grubaska :lol2: Fotek nima , aparat się zaciął :p, z telefonu brzydkie wychodzą, męża niet (na śledziku) i co ja bidna mogę :D

Pewnie jutro za dnia coś pyknę...

Hazelko, torebka u Tuskowej z mango :D

Ja na tą chwilę to z futer naturalnych mam kitkę z ochnika przy torebce :lol2:

Madziu!!!! genialny jest ten kożuszek!!!!! biere go :cool: powiedz mi jaki ty rozmiar wzięłaś? Wiem że Ty wysoka.....Czy rozmiarówka jest zawyżona,normalna, czy jaka?

Raczej rozpięty się nosi czy się go jakoś zapina? On to taki bardziej jesienny chyba :rolleyes:

Żeby nie było - sama nie mam prawdziwego :no:

Pisałam, że dziewczyna w moim wieku wyglądałaby w takim co najmniej karykaturalnie :yes:

Tak tylko włożyłam kij w mrowisko, do przemyślenia ;)

Witam :welcome:

Ilonko, z tą wojną futrzaną to raczej chodzi o to cierpienie tych biednych zwierzątek i niehumanitarne zabijanie :sick:

więc z dwojga złego to chyba lepsze to sztuczne

zresztą takie sztuczne futra nie są chyba zmorą naszych czasów

bardziej te tony plastikowych butli z których wszyscy korzystamy :(

Jessssu już już... skasowałam - ale mnie zestresowałaś:rotfl:

Cudny nie:rolleyes: Dość cieniutki jest, ale w ostatnie dni w nim śmiało śmigam :lol: Jak się jeździ autem - to da się przeżyć ;) Jest super, bo za pupcię, no i ma haftkę, która go ładnie zapina i tworzy taki luźny duży kołnierz - rewelacja.

A już na trochę cieplejsze, słoneczne dni - no po prostu bajka:cool:

W temacie futer i kożuchów...

Ja kupiłam przepiękny sztuczny kożuszek w Bershce - jest genialny:rolleyes: Czuję się w nim tak, jakbym miała milion dolców na sobie:rolleyes::lol2:

Mam ten w ciemniejszym kolorze:cool:

Madza, cudniasty :yes:

Pięknie Ci napewno w nim bo Ty taka top model ciemnowłosa :)

:hug:

a - i ja mam M-kę. Na ciebie na pewno eska będzie okej chudzinko:lol:

No chyba, że chcesz do grubszych sweterków nosić - to jednak M-kę polecam:yes: Bo dość wąskie ma rękawy... jakby dostępna była L-ka, to bym L-kę brała:yes:

Ale ja kawał baby jestem:p Ostatnio coraz większy kawał- weź na to poprawkę ;)

Witam :welcome:

Ilonko, z tą wojną futrzaną to raczej chodzi o to cierpienie tych biednych zwierzątek i niehumanitarne zabijanie :sick:

więc z dwojga złego to chyba lepsze to sztuczne

zresztą takie sztuczne futra nie są chyba zmorą naszych czasów

bardziej te tony plastikowych butli z których wszyscy korzystamy :(

Mam nadzieję, że ta moja kitka przy torebce to nie ogon jakiegoś biednego liska ;)

Jessssu już już... skasowałam - ale mnie zestresowałaś:rotfl:

Cudny nie:rolleyes: Dość cieniutki jest, ale w ostatnie dni w nim śmiało śmigam :lol: Jak się jeździ autem - to da się przeżyć ;) Jest super, bo za pupcię, no i ma haftkę, która go ładnie zapina i tworzy taki luźny duży kołnierz - rewelacja.

A już na trochę cieplejsze, słoneczne dni - no po prostu bajka:cool:

Boski!!!!! Jak kupię to wkleję link z powrotem :cool: i haftkę ma i się zapina wow!!! i za pupcię sięga :rolleyes: a nie wygląda, wydaje się krótki.

Madziu, a co z tym rozmiarem, weż Ty mi jeszcze powiedz :D

Jak się ostatnio widziałyśmy to ja trochę większa byłam :sick: teraz prawie dycha mniej...chyba s wezmę?

Wariatka no :lol2: :lol2:

A fotki prosze dawać i sie zepsutym aparatem nie wymigiwac :p

Cześć Marjelko!

a ja Cię właśnie przyuważyłam na fm, przybiegłam szybciutko bo pomyślałam że choinka już ubrana, a tu fotek niet :o

Jutro bendom , obiecuję :D

a - i ja mam M-kę. Na ciebie na pewno eska będzie okej chudzinko:lol:

No chyba, że chcesz do grubszych sweterków nosić - to jednak M-kę polecam:yes: Bo dość wąskie ma rękawy... jakby dostępna była L-ka, to bym L-kę brała:yes:

Ale ja kawał baby jestem:p Ostatnio coraz większy kawał- weź na to poprawkę ;)

Kawał baby , gópia no! Dzięki Madziulka :hug:, Ty to masz styl i gust do wszystkiego!!!

Boski!!!!! Jak kupię to wkleję link z powrotem :cool: i haftkę ma i się zapina wow!!! i za pupcię sięga :rolleyes: a nie wygląda, wydaje się krótki.

Madziu, a co z tym rozmiarem, weż Ty mi jeszcze powiedz :D

Jak się ostatnio widziałyśmy to ja trochę większa byłam :sick: teraz prawie dycha mniej...chyba s wezmę?

No może, że za pupcię, to mnie poniosło ;) Ale do pół zadka na pewno:lol2: W skrócie - nery nie wychodzą ;)

A nie macie Bershki na miejscu? Najlepiej byłoby przymierzyć, bo boję się, że źle doradzę :oops: Nie wiem o ile ta S-ka jest mniejsza od M-ki... Ja jak wzięłam M-kę, to powiem szczerze, że najpierw troszkę ciasnawa mi się zdawała w rękawach właśnie... ale nie mogłam się oprzeć tej kurteczce, i momo to wzięłam :p

I nie żałuję, bo szybko się rozeszła i fajnie dopasowała:yes: No ale na gruby sweter swojej M-ki nie założę:no: To fakt :p

MarJelko powiedz mi jak sie nazywa ten piekny kinkiet nad biala konsolka u Ciebie?

Hej Gosiu kinkiet z lovely home

http://img59.imageshack.us/img59/6163/indeksof.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ja kupiłam na allegro

No może, że za pupcię, to mnie poniosło ;) Ale do pół zadka na pewno:lol2: W skrócie - nery nie wychodzą ;)

A nie macie Bershki na miejscu? Najlepiej byłoby przymierzyć, bo boję się, że źle doradzę :oops: Nie wiem o ile ta S-ka jest mniejsza od M-ki... Ja jak wzięłam M-kę, to powiem szczerze, że najpierw troszkę ciasnawa mi się zdawała w rękawach właśnie... ale nie mogłam się oprzeć tej kurteczce, i momo to wzięłam :p

I nie żałuję, bo szybko się rozeszła i fajnie dopasowała:yes: No ale na gruby sweter swojej M-ki nie założę:no: To fakt :p

Madziulka , a gdzie tam u nas w Lublinie za rok, góra dwa ma ją być już nowe galerie i będzie więcej firm do wyboru...

Wymierzę się według rozmiarów i wezmę s lub m, w razie co odeślę :yes:

Za dupkę, czy za nery, nie ważne:p tak mi się spodobał że zaraz się posikam :lol2: