MagdaZZZ 19.12.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Za dupkę, czy za nery, nie ważne:p tak mi się spodobał że zaraz się posikam Waryjatka:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 no nie czytam, czytam o tym zarąbistym kożuszku, w końcu z ciekawości cofam się w poszukiwaniu linka ...i co : faktycznie usunięty a ja myślałam że sobie żarty robicie Marjelko, to w takim razie (jak zwykle ) fotkę proszę - jak już będziesz szczęśliwą posiadaczką oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Hej Martuś, wreszcie mam chwilunię na ploty:D Pięknie wszystko u Ciebie wygląda, szczególnie te jelonki:jawdrop: A i reniferki zewnętrzne super:lol2: Kamizelkowe futerko też piękne- tylko takie akceptuję, te o pełnych rękawach już nie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Waryjatka:rotfl::rotfl: no nie czytam, czytam o tym zarąbistym kożuszku, w końcu z ciekawości cofam się w poszukiwaniu linka ...i co : faktycznie usunięty a ja myślałam że sobie żarty robicie Marjelko, to w takim razie (jak zwykle ) fotkę proszę - jak już będziesz szczęśliwą posiadaczką oczywiście isa, to nie żart, to realia tego forum Już ja nie będę przypominać ile to razy się czymś pochwaliłam(i nie tylko ja) że zamierzam kupić, jeszcze tego samego dnia zamawiam ,a tu braki na magazynie Hej Martuś, wreszcie mam chwilunię na ploty:D Pięknie wszystko u Ciebie wygląda, szczególnie te jelonki:jawdrop: A i reniferki zewnętrzne super:lol2: Kamizelkowe futerko też piękne- tylko takie akceptuję, te o pełnych rękawach już nie:sick: Cześć Aguś Ja też pełnych futer póki co nie, ale wiesz jak to jest...moherowego beretu też nie noszę, a pewnie przyjdzie taki dzień, że zacznę Powiem Ci że jelonki są urocze!! zdjęcia w ogóle nie odzwierciedlają szczególnie ich wielkości....Zbieram się żeby zrobić porządne foty, to jak na złość mi aparat się zaciął dzisiaj , a m na śledzika wybył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja też pełnych futer póki co nie, ale wiesz jak to jest...moherowego beretu też nie noszę, a pewnie przyjdzie taki dzień, że zacznę Ty jesteś niemożliwahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif Powiem Ci że jelonki są urocze!! zdjęcia w ogóle nie odzwierciedlają szczególnie ich wielkości....Zbieram się żeby zrobić porządne foty, to jak na złość mi aparat się zaciął dzisiaj , a m na śledzika wybył. Jeszcze piękniejszych nie jestem w stanie sobie wyobrazić. :o Ja właśnie szukam takich dużych, ale z porcelany- albo są brzydnie, albo małe:mad: U nas luby kupił właśnie nowy aparat- jeszcze się go nie naumiałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.12.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Witam się tylko, futerko pooglądałam:cool: u mnie wisi takie cuś w szafie i nigdy jeszcze nie założyłam - nie mam czasu coś do tego dobrać Od roku na budowie,albo w ciąży - ale mam wymówki co Więcej pogaduch nie nadrobię Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.12.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Marjel. Ja znowu z pytaniem do Ciebie. Gdzie kupowałaś zestaw światłowodowy na klatkę schodową. Strasznie pikne to to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jessssu już już... skasowałam - ale mnie zestresowałaś Cudny nie:rolleyes: Dość cieniutki jest, ale w ostatnie dni w nim śmiało śmigam Jak się jeździ autem - to da się przeżyć Jest super, bo za pupcię, no i ma haftkę, która go ładnie zapina i tworzy taki luźny duży kołnierz - rewelacja. A już na trochę cieplejsze, słoneczne dni - no po prostu bajka:cool: idę grzebac na stronce:yes: Martabershka to mlodziezowy sklep o oni maja te rozmiary dla tych chudzinek bez dupek ( jak mówi moja teściowa):lol2:/ ja noszę M góra ( no czasami S) ja bym M brala. a czy ty czasami nie masz kurki skorzanej czarnej z rękawem 3/4 stamtąd??????( u Ali mialaś, a ja mam podobną i dlatego skojarzyłam). Mam S i jest ciasna. chodzę w niej rozpięta:yes: -------------- i czekam na fotki choinki w tych pieknych bombkach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 widzialas tąhttp://static.bershka.net/4/photos/2012/I/0/1/p/8786/323/800/8786323800_1_1_3.jpg?timestamp=1351162310068 madzia twoj kożuszek boski calkiem w twoim stylu. od razu go zauważyłam .,jasny beżowy ( kremowy)?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a ja nie lubię futrzaków w żadnej postaci:P:P:P ale fajnie Was poczytać:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 20.12.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) isa, to nie żart, to realia tego forum Już ja nie będę przypominać ile to razy się czymś pochwaliłam(i nie tylko ja) że zamierzam kupić, jeszcze tego samego dnia zamawiam ,a tu braki na magazynie . no to w takim razie jak to tak działa, to powinni Wam płacić prowizję za taaaakkką reklamę! a co, za darmo???? Edytowane 20 Grudnia 2012 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 madzia twoj kożuszek boski calkiem w twoim stylu. od razu go zauważyłam .,jasny beżowy ( kremowy)?????? W moim stylu mówisz? Ja mam ten ciemniejszy, karmelowy taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madziu na stronce chyba jest jasny:yes: Ciekawa jestem , ktory Marta zamowiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.12.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 MarJel, przyszłam się przywitać! Zobaczyłam, że strasznie ożywiona dyskusja u Ciebie się odbywa, to pomyślałam, że zajrzę No i nie dziwię się, bo temat, kto wie czy nie bardziej, porywający niż budowlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.12.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Martuśka jak tam Twoja choinka grubaska:D:hug: Nasza też wczoraj wieczorem ubrana, mój maluszek jak się dziś obudził to przez pięć minut stał zamurowany i wskazywał na choinkę Cudny widok:yes: Miłego przedświątecznego czwartku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.12.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Marta gdzie ta twoja choinka? mnie poganiasz a sama się opierdzialasz w sprawie kamizelek to sama mam dwie jedna czarna wiązana w pasie i jedna w brązach na zamek bardzo je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 marta przyszlam choinkę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ufff.... Już się bałam, że natural Ilonko kontrowersyjne może nie do końca. Ja jednak wolałabym sztuczne, ponieważ chodzi o samo powstawanie futra naturalnego - obdzieranie żywcem? Polecam obejrzeć zdjęcie "oto reszta pani futra". Ja po prostu widzę moje puchate dupki jakby je ktoś wziął i na żywo obdarł ale oki, jak sztuczne Dawaj choinkę Pracowałam w Berschce (moja pierwsza praca). Tutaj rozmiary są mniejsze niż powinny czyli np u nich L to w innych sklepach M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 20.12.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 no Martusia naobiecywała, naobiecywała, wszyscy - a przed świętami to niezdrowo - a fotek jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ufff.... Już się bałam, że natural Ilonko kontrowersyjne może nie do końca. Ja jednak wolałabym sztuczne, ponieważ chodzi o samo powstawanie futra naturalnego - obdzieranie żywcem? Polecam obejrzeć zdjęcie "oto reszta pani futra". Ja po prostu widzę moje puchate dupki jakby je ktoś wziął i na żywo obdarł ale oki, jak sztuczne Dawaj choinkę Pracowałam w Berschce (moja pierwsza praca). Tutaj rozmiary są mniejsze niż powinny czyli np u nich L to w innych sklepach M. O to właśnie chodzi, że ekolodzy pokazują tylko jedną stronę medalu - a chodzi im po prostu o wyłudzenie kasy od - uwierzcie mi - zasobnych właścicieli ferm (jak się ropa lała do Zatoki Meksykańskiej, tylko przez pierwsze miesiące to nagłaśniano, a potem buzia w ciup, bo miliony dolarów wpłynęły, gdzie miały wpłynąć; podobnie zresztą z antyreklamą Zary, która jako jedyna nie zapłaciła Greenpeacowi ani grosza, a z tego co wiem, nie tylko oni używają toksycznych materiałów) - oglądałam programy i niehumanitarne przetrzymywane oraz zabijane to rzadkość na fermach, nie mówiąc o micie obdzierania żywcem. Mój znajomy prowadzi interesy z właścicielami ferm (sprzedaje dodatki do żywności zwierząt futerkowych) i potwierdza, że nic złego się tam nie dzieje Zwierzęta żyją w lepszych warunkach niż np. stłoczone w klatkach kury (bo tutaj nikomu nie zależy na nieruszonym futerku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts