Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no nie :o

czytam, czytam o tym zarąbistym kożuszku, w końcu z ciekawości cofam się w poszukiwaniu linka

...i co : faktycznie usunięty :lol2:

a ja myślałam że sobie żarty robicie :cool:

Marjelko, to w takim razie (jak zwykle :D) fotkę proszę - jak już będziesz szczęśliwą posiadaczką oczywiście :rotfl:

Waryjatka:rotfl::rotfl::rotfl:

:p

no nie :o

czytam, czytam o tym zarąbistym kożuszku, w końcu z ciekawości cofam się w poszukiwaniu linka

...i co : faktycznie usunięty :lol2:

a ja myślałam że sobie żarty robicie :cool:

Marjelko, to w takim razie (jak zwykle :D) fotkę proszę - jak już będziesz szczęśliwą posiadaczką oczywiście :rotfl:

isa, to nie żart, to realia tego forum :cool: Już ja nie będę przypominać ile to razy się czymś pochwaliłam(i nie tylko ja) że zamierzam kupić, jeszcze tego samego dnia zamawiam ,a tu braki na magazynie :sick::lol2:

Hej Martuś,

wreszcie mam chwilunię na ploty:D

Pięknie wszystko u Ciebie wygląda, szczególnie te jelonki:jawdrop: :rolleyes: A i reniferki zewnętrzne super:lol2:

Kamizelkowe futerko też piękne- tylko takie akceptuję, te o pełnych rękawach już nie:sick:

Cześć Aguś:hug: Ja też pełnych futer póki co nie, ale wiesz jak to jest...moherowego beretu też nie noszę, a pewnie przyjdzie taki dzień, że zacznę :lol2:

Powiem Ci że jelonki są urocze!! zdjęcia w ogóle nie odzwierciedlają szczególnie ich wielkości....Zbieram się żeby zrobić porządne foty, to jak na złość mi aparat się zaciął dzisiaj :mad:, a m na śledzika wybył.

Ja też pełnych futer póki co nie, ale wiesz jak to jest...moherowego beretu też nie noszę, a pewnie przyjdzie taki dzień, że zacznę :lol2:

Ty jesteś niemożliwahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif:hug:

Powiem Ci że jelonki są urocze!! zdjęcia w ogóle nie odzwierciedlają szczególnie ich wielkości....Zbieram się żeby zrobić porządne foty, to jak na złość mi aparat się zaciął dzisiaj :mad:, a m na śledzika wybył.

Jeszcze piękniejszych nie jestem w stanie sobie wyobrazić.:o :o Ja właśnie szukam takich dużych, ale z porcelany- albo są brzydnie, albo małe:mad:

U nas luby kupił właśnie nowy aparat- jeszcze się go nie naumiałam:D

Jessssu już już... skasowałam - ale mnie zestresowałaś:rotfl:

Cudny nie:rolleyes: Dość cieniutki jest, ale w ostatnie dni w nim śmiało śmigam :lol: Jak się jeździ autem - to da się przeżyć ;) Jest super, bo za pupcię, no i ma haftkę, która go ładnie zapina i tworzy taki luźny duży kołnierz - rewelacja.

A już na trochę cieplejsze, słoneczne dni - no po prostu bajka:cool:

idę grzebac na stronce:yes:

Martabershka to mlodziezowy sklep :cool: o oni maja te rozmiary dla tych chudzinek bez dupek ( jak mówi moja teściowa):lol2:/ ja noszę M góra ( no czasami S)

ja bym M brala.

a czy ty czasami nie masz kurki skorzanej czarnej z rękawem 3/4 stamtąd??????( u Ali mialaś:yes:, a ja mam podobną i dlatego skojarzyłam). Mam S i jest ciasna. chodzę w niej rozpięta:yes:

--------------

i czekam na fotki choinki w tych pieknych bombkach:yes:

:p

isa, to nie żart, to realia tego forum :cool: Już ja nie będę przypominać ile to razy się czymś pochwaliłam(i nie tylko ja) że zamierzam kupić, jeszcze tego samego dnia zamawiam ,a tu braki na magazynie :sick::lol2:.

no to w takim razie jak to tak działa, to powinni Wam płacić prowizję za taaaakkką reklamę! a co,:cool: za darmo????

Edytowane przez isa99

Ufff....

Już się bałam, że natural :( Ilonko kontrowersyjne może nie do końca. Ja jednak wolałabym sztuczne, ponieważ chodzi o samo powstawanie futra naturalnego - obdzieranie żywcem? Polecam obejrzeć zdjęcie "oto reszta pani futra". Ja po prostu widzę moje puchate dupki jakby je ktoś wziął i na żywo obdarł :cry:

ale oki, jak sztuczne :yes:

Dawaj choinkę :popcorn:

Pracowałam w Berschce (moja pierwsza praca). Tutaj rozmiary są mniejsze niż powinny czyli np u nich L to w innych sklepach M.

Ufff....

Już się bałam, że natural :( Ilonko kontrowersyjne może nie do końca. Ja jednak wolałabym sztuczne, ponieważ chodzi o samo powstawanie futra naturalnego - obdzieranie żywcem? Polecam obejrzeć zdjęcie "oto reszta pani futra". Ja po prostu widzę moje puchate dupki jakby je ktoś wziął i na żywo obdarł :cry:

ale oki, jak sztuczne :yes:

Dawaj choinkę :popcorn:

Pracowałam w Berschce (moja pierwsza praca). Tutaj rozmiary są mniejsze niż powinny czyli np u nich L to w innych sklepach M.

O to właśnie chodzi, że ekolodzy pokazują tylko jedną stronę medalu - a chodzi im po prostu o wyłudzenie kasy od - uwierzcie mi - zasobnych właścicieli ferm (jak się ropa lała do Zatoki Meksykańskiej, tylko przez pierwsze miesiące to nagłaśniano, a potem buzia w ciup, bo miliony dolarów wpłynęły, gdzie miały wpłynąć; podobnie zresztą z antyreklamą Zary, która jako jedyna nie zapłaciła Greenpeacowi ani grosza, a z tego co wiem, nie tylko oni używają toksycznych materiałów) - oglądałam programy i niehumanitarne przetrzymywane oraz zabijane to rzadkość na fermach, nie mówiąc o micie obdzierania żywcem. Mój znajomy prowadzi interesy z właścicielami ferm (sprzedaje dodatki do żywności zwierząt futerkowych) i potwierdza, że nic złego się tam nie dzieje :no: Zwierzęta żyją w lepszych warunkach niż np. stłoczone w klatkach kury (bo tutaj nikomu nie zależy na nieruszonym futerku).