MarJel 25.05.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Sypialnia dla gości nie duży pokoik, za łóżkiem tapeta, wyglądająca i przypominająca fakturą worek płócienny;) Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mam nadzieję że moi goście będą dobrze czuli się w tej sypialni, planuję tu trochę zaszaleć z dodatkami ( zasłony, narzuta, poduchy) Myślałam o turkusowym kolorze:rolleyes: rere , kurcze to może to łóżko i w Pl. wycofają i co Ty bidulko zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A Marjel pytanko : Czy pamiętasz co to za wanna? chodzi mi o link lub nazwę firmy - fajowa b mi się podoba Saluś, umknęło mi Twoje pytanko PoolSpa Future wanna wolnostojąca 180 x 85 cm http://www.mizar.pl/Poolspa/15513 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1719506824 25.05.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam, MarJel zawsze wypatrywałam Twoich fotek w Benia wątku i w innych, bo bardzo mi Twoje wnętrza sie podobają i jestem ciekawa dalszych aranżacji. Jeśli można to będę się tu zachwycać. Marzy mi się mała łazienka w czerni, ale trochę się boję, że będzie pracochłonna, a już będę miała co robić w białej lakierowanej kuchni, z której już się nie wyleczę pomimo różnych nacisków Ale nad łazienką się jeszcze zastanawiam. Upatrzyłąm sobie nawet czarne sanitariaty z Linea Blue, ale boję się, że kamień będzie bardzo na nich widoczny. My mamy twardą wodę. Także zostaję i podziwiam, jeśli można:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ci Twoi goście będą mieli klawo Ile sypialnia ma m2 jeśli można spytać? Nasza gościnna 12 ale ze skosem i się zastanawiam jak tam upchnąć wszystko Podoba mi się - tapeta jest rewelacyjna! Gdzie taką można kupić? Może bym gdzieś wcisnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Pokój na półpiętrze zwany rekreacyjnym, u nas będzie tu bawialnia dla dzieci, telewizor dla nich, zabawki, a za mniejszymi drzwiami będzie sauna. Pokój jest wielki gdyż garaż jest na dwa samochody, a pokój znajduję się nad garażem. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam, MarJel zawsze wypatrywałam Twoich fotek w Benia wątku i w innych, bo bardzo mi Twoje wnętrza sie podobają i jestem ciekawa dalszych aranżacji. Jeśli można to będę się tu zachwycać. Marzy mi się mała łazienka w czerni, ale trochę się boję, że będzie pracochłonna, a już będę miała co robić w białej lakierowanej kuchni, z której już się nie wyleczę pomimo różnych nacisków Ale nad łazienką się jeszcze zastanawiam. Upatrzyłąm sobie nawet czarne sanitariaty z Linea Blue, ale boję się, że kamień będzie bardzo na nich widoczny. My mamy twardą wodę. Także zostaję i podziwiam, jeśli można:yes: Optymistka, ale kuchnia biała na wysoki połysk jest świetna w utrzymaniu czystości, sama też taką będę miała:D.Nie jedna moja znajoma forumowa sobie chwali ten wybór. Natomiast jeśli chodzi o czarną łazienką to ja mam zamontowany uzdatniacz wody, który między innymi zmiękcza wodę, myślę że z czyszczeniem powinno być ok. Tak czy siak namawiam do czarnych łazienek, moja jest moją ulubioną ze wszystkich które mam. Dzięki za komplementy i zaglądaj do mnie jak najczęściej Yokasta, sypialnia gościnna ma 12.5 m., ale nie ma skosów, tapetę kupiłam na wyprzedaży tapet w małym sklepiku w Lublinie, tak samo jak tą w rekreacyjnym i podobno to były jakieś końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.05.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Świetne te płytki przy ostatnim prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.05.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Sypialnia gościnna będzie super Martusia mam pytanko i prośbę zarazem... poszukuje kierownika budowy... dobrego kierownika budowy... czy Ty byłaś ze swojego zadowolona, czy możesz go plecić??? jeżeli tak to proszę o namiar ... a i ile od was kosztował ? Z góry dzięki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 rere , kurcze to może to łóżko i w Pl. wycofają i co Ty bidulko zrobisz? No nic nie zrobię. Albo poczekam może ktoś jeszcze wystawi albo kupię inne. Akurat tu w UK takich metalowych pod dostatkiem A dom masz cudny. Też się do gościnnego wpraszam I na koniec przypominam się z pytaniem, bo chyba Ci umkneło;) Co to za krechy w łazience na suficie? Czy coś się odbija, czy takie płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 To i ja się witam. Chciałam wcześniej z rewizytą wpaść, ale nie było gdzie... A szkoda, szkoda, bo już wcześniej mogłybyśmy (albo moglibyśmy - czy są tu jacyś panowie? ) podziwiać te cuda Łazienka dzieci przepiękna. Zupełnie inna niż wszystkie prezentowane na tym forum - zaskoczyły mnie bardzo te maziajowate płytki. Na plus oczywiście. Super wyszło, gratuluję! No i piękne płytki w łazience glamour Poza tym, klimaty takie znajome i bliskie... Lustro http://img850.imageshack.us/img850/4840/ma14s6big.jpg Lampa do łazienki, też już jest:D http://img703.imageshack.us/img703/747/3bfaa5228489d0c130c3bb8.jpg Mar Jel bez pytań się nie obejdzie... http://img857.imageshack.us/img857/5707/dsc0233z.jpg Co to za drzwi - na zamówienie, czy gotowiec? Przy okazji, te drzwi suwane do gabinetu wpuszczane są w ścianę? http://img823.imageshack.us/img823/4541/dsc0275es.jpg Jak zamontowana jest ta bateria? Dobrze widzę, że to jest zwykła podtynkowa (chyba nawet znajoma i planowana przeze mnie Paffoni Stick) w jakiejś zabudowie? I jeszcze w temacie wanny - nie przeszkadza Ci to (i wizualnie i praktycznie), że wanna nie jest monolitem, tylko ma tę górną część "odciętą"? Ja z tego powodu przestałam brać ją pod uwagę i poszukałam monolitycznych właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Rere, nie wiem czy dobrze myślę, ale chodzi Ci o czarną łazienkę? Obok wc od sufitu do podłogi jest pas lustra, natomiast na suficie za pleksą tej samej szerokości co lustro jest pas oświetlenia. O te krechy chodzi ??? Anna, bywa tu jeden Pan o którym mi wiadomo i podczytuje-mój ciekawski mąż Drzwi szklane do wiatrołapu, były robione na zamówienie, szklane przesuwne do gabinetu chowają się w ścianę, bateria w szarej łazience to zwykła podtynkowa kludi zamontowana zwyczajnie, tyle że na zrobionym z karton gipsu słupku, który został obłożony szkłem lacobel, ( ten słupek jeszcze nie skończony) W wannie nie przeszkadza mi absolutnie pasek na górze, nawet bym powiedziała że ma on swój urok, ale to kwestia gustu oczywiście, ale tak po za tym to widzę że i tak sporo nas łączy;) Karolcia odpowiem na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 http://img163.imageshack.us/img163/2594/dsc0401k.jpg Chodzi mi o sufit w tym ujęciu. Ale po Twoich wypowiedziach domyślam się, że to tylko gra światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.05.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wow Podoba mi się bardzo! I to wszystko! Zapowiada się naprawdę kolejny świetnie urządzony domek Wszystko bardzo przemyślane i zgrane ze sobą. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.05.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 szklane przesuwne do gabinetu chowają się w ścianę To jeszcze poproszę o techniczne wyjaśnienie, jak się do tego zabraliście... Ściana do gabinetu jest murowana, czy KG? Szynę do drzwi macie wpuszczoną między dwie ścianki, czy idzie na zewnątrz? Może prościej będzie, jak swój przypadek opiszę... Planujemy teraz ścianki do gabinetu nie murować, tylko na etapie wykonczeniówki zrobić zabudowę KG. Dwie ścianki na stelażu, a w środek wpuszczona prowadnica do drzwi i zastanawiam się, czy to sensowne rozwiązanie... Macie tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 26.05.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To i ja sie przywitam.Podglądałam Twoje wnętrza w Benedykcie ale cieszę sie , że zdecydowałaś się MarJel na swoje miejsce na forum. Niezaprzeczalnie jest u Ciebie pięknie, a będzie coraz lepiej.łazienki powalają z nóg. Dolna trochę nie w moim stylu ale jest urocza.Górna za to to strzał w 10. Proszę napisz jak sie sprawuje czarna podłoga i koniecznie napisz jakie masz płytki w tej Waszej górnej łazieneczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.05.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ja się zachwycam czarną łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 rere, tak jak napisałaś, dokładnie to gra świateł Anna ścianka od salonu jest murowana, druga ściana od gabinetu z karton gipsu, szyna jest w szczelinie między ściankami i jest nie widoczna, zadowolona jestem z tego rozwiązania:D Agi, Witaj i dziękuję za komplementy. Pytasz o płytki szare i grafitowe w łazience z wanną wolno stojącą ? To hiszpańska płytka Vives - Kenion - Ceniza [45x90] - szara i Vives - Kenion - Carbon [60x60] - grafitowa http://www.domzbajki.pl/vives-kenion-c-22_1039_1040.html Na razie wiele nie powiem jak sprawują się czarne płytki, bo łazienki nie były jeszcze w ogóle sprzątane, pierwsze sprzątanie jeszcze przed nami, ale już widzę że tragedii nie będzie Diana Teresa , miło mi że coś u mnie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.05.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ło matko...jak tu pięknie....wszystko mi się podoba....rewelacja.....i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Hol na górze i ściana przy schodach na górze Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts