Ilona Agata 20.12.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Yokasta, to ja chłop a raczej chłopka jestem bo ja już teraz nie jem A to dobrze, bo ja słyszałam wypowiedzi lekarzy - lepiej kupować droższe mięso (chodziło przede wszystkim o wędliny, że im droższa tym mniej chemii) i jeść je rzadziej, bo kto powiedział, że trzeba jeść codziennie? Z medycznego punktu widzenia to podobno niewskazane. Tylko powiedzcie o tym lokatorowi w moim brzuchu Szlachcic się znalazł Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No widzisz, wniosek jest taki, że nie umiałam go po prostu przyrządzić - dobry przepis załatwił sprawę A z tego przepisu niestety nie skorzystam - w moim stanie nie mogę patrzeć na drób Kiedyś tylko drób jadłam, a teraz mam apetyty męża - tłuste mięcho i tylko mięcho Nawet na deser Ilonko, a co? Ty w ciąży??? Jeśli tak, to ściskam i gratuluję Przy okazji Yokasię nieśmiało podpytam - hop-hop, jesteś??? Yoka czy Tyś również w stanie błogosławionym??? Pytam nieśmiało, bo parę razy natknęłam się na wypowiedzi i różne aluzje sugerujące, że tak:yes: Ale nigdy nie przeczytałam tego wprost... no i tak wstydziłam się zapytać Ale skoro już taka okazja się trafiła, to pytam Mam nadzieję, że się nie obrazisz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Yokasta, to ja chłop a raczej chłopka jestem bo ja już teraz nie jem Martuś choinka przepięknahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gif http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif Stonowana i elegancka:yes: Lubię czerwone dodatki:D Danko mięsne mniam- może posłużyć również na świąteczny obiad... Ja w zeszłym roku w Święta piekłam całego indora w pomarańczach:cool: Indora w pomarańczach (ślinotok:lol2:) Jak wyjdzie dobre to mięsko to upiekę i jako wędlinkę podam, bo danie na gorąco, jako świąteczny obiad już mam inne w planach:D Też indyk, ale nie indor , nie filet, a sznycle z indyka duszone z żurawiną, rodzynkami i kawałkami jabłka- pyyycha!!! Zawsze mi wychodzi i to moje popisowe danie Podaje z ryżem, jakąś świeżą surówką lub duszoną marchewką z groszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć Madzia w 7 miesiącu kochana . Za co mam się obrażać nie żartuj . Ściskam Cię cieplutko . Ilonka i mają rację Ci lekarze . Mniej, rzadziej a lepsze jakościowo . Ludzie kupują oczami, jeszcze nie widziałam drugiej takiej jak ja co by ślęczała nad ladą i czytała składy wszystkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A z tego przepisu niestety nie skorzystam - w moim stanie nie mogę patrzeć na drób Kiedyś tylko drób jadłam, a teraz mam apetyty męża - tłuste mięcho i tylko mięcho Nawet na deser Ja w ciąży, tak jak ty drobiu nie tolerowałam i tak jeszcze po ciąży ze dwa lata na niego patrzeć nie mogłam, ale mi minęło A wiecie, że ja też tak miałam I teraz - przeszło 3 lata po porodzie - nadal nie przepadam Ale już zjem, jak dobrze przyrządzone... A kiedyś samymi kurczakami żyłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.12.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Choinka wygląda jak idealna grubaska:lol2: MArtuśka u Was w domu, tylko Ty możesz być idealnie proporcjonalna chudzinka:D:D A tak na poważnie to wygląda bardzoooo ładnie:yes: Te sople są superrr, widziałam je już u Karolki w dzienniku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć Madzia w 7 miesiącu kochana . Za co mam się obrażać nie żartuj . Ściskam Cię cieplutko . Ilonka i mają rację Ci lekarze . Mniej, rzadziej a lepsze jakościowo . Ludzie kupują oczami, jeszcze nie widziałam drugiej takiej jak ja co by ślęczała nad ladą i czytała składy wszystkiego . O matko:o Ile mnie tu nie było, że ja takie wieści przegapiłam???:mad: Strasznie, strasznie się cieszę I gratuluję I ściskam mocno (ale nie za mocno, żeby brzusiowi nic się nie stało) A co będzie? Chłopaczek? Dziewczynka??? Pokaż pokoik:lol: Na pewno masz już wszystko na tip top gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madzia, a Tobie chyba te brzuchate nasze forumki ( Ania, Ilonka) przysłoniły moją kwadratową choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Martuśka super ta choinka - aleś na nią nagadała:mad: Ślicznie przybrana:rolleyes: Normalnie aż zazdroszczę (bo ja w tym roku choinkę sobie odpuściłam:oops:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madzia, a Tobie chyba te brzuchate nasze forumki ( Ania, Ilonka) przysłoniły moją kwadratową choinkę A ja tu własnie płodziłam swojego posta:lol2: Tylko wiesz - powoli. Z wprawy się wyszło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Madziu, bardzo Ci dziękuję to strasznie miłe będziemy mieli synka . Pokoik niegotowy, jeszcze łóżeczko, fotel, zasłony, pierdoły. Gdzieś wrzucę całość jak już będzie . Edytowane 20 Grudnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Choinka wygląda jak idealna grubaska:lol2: MArtuśka u Was w domu, tylko Ty możesz być idealnie proporcjonalna chudzinka:D:D A tak na poważnie to wygląda bardzoooo ładnie:yes: Te sople są superrr, widziałam je już u Karolki w dzienniku:yes: Dzięki Madziu , a masz focie swojej choiny? Powiem Ci że sople są genialne!!!Kupiłam u Karolki 3 paki i nie żałuję, bo dodają bardzo dużo uroku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Fajny ten Twój świąteczny przepisik:D Takiego chyba jeszcze nie przyrządzałam... W tym roku nie zamartwiam się przepisami, bo będziemy w gościach. Za to muszę przyrządzić Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć Madzia w 7 miesiącu kochana . Za co mam się obrażać nie żartuj . Ściskam Cię cieplutko . Ilonka i mają rację Ci lekarze . Mniej, rzadziej a lepsze jakościowo . Ludzie kupują oczami, jeszcze nie widziałam drugiej takiej jak ja co by ślęczała nad ladą i czytała składy wszystkiego . Ja też staram się świadomie kupować Panie za ladą dziwnie na mnie patrzą, kiedy przed pokrojeniem wędliny czy sera proszę o plakietkę ze składem (w Carrefourach, Realach skład jest z drugiej strony, a klient widzi tylko cenę ). Madziu, dziękuję Ja też dotychczas tylko kurczaki, indyk - a teraz mam jakiś wstręt i jestem ciekawa, czy przejdzie, a przede wszystkim: czy dziecko będzie miało taki sam wstręt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Chłopak? Super:) Pokoik cudny Aniu Jak skończycie pokoik, to możesz śmiało pochwalić się nim u mnie - będę zaszczycona:lol: Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madziu, dziękuję Ja też dotychczas tylko kurczaki, indyk - a teraz mam jakiś wstręt i jestem ciekawa, czy przejdzie, a przede wszystkim: czy dziecko będzie miało taki sam wstręt? Ja jeszcze takiego jadłowstrętu na owoce morza dostałam A wcześniej uwielbiałam:rolleyes: I też dopiero mi powoli ta niechęć przechodzi... wczoraj zjadłam pyszne krewetki:lol: A u Was co Ilonko??? Błekity czy róże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dzięki Madziu . Ilonko, pamiętam raz mniej więcej takie zakupy. Klientka "proszę 20 dag szynki, takiej bez konserwantów" na co Pani za ladą "tutaj mamy taką szynkę, ona nie jest konserwowa" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madziu Z ( bo teraz u mnie dwie na plotach) Jak wyjeżdżasz na święta to nie było sensu ubierać , chociaż było te skarpety z zeszłego roku wyciągnąć, czy też sobie odpuściłaś Aniu, nie kasuj:mad: cóż za słodki widok, te body.... Czy ja się zawsze muszę wzruszać na myśl o niemowlęciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Eee Martuś zanim doczytałam to już skasowałam żeby nie śmiecić jak coś jeszcze będzie to z chęcią pokażę. To zdecydowanie mój ulubiony pokój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Fajny ten Twój świąteczny przepisik:D Takiego chyba jeszcze nie przyrządzałam... W tym roku nie zamartwiam się przepisami, bo będziemy w gościach. Za to muszę przyrządzić Wigilię Dlatego ja miałam prawo wyboru i wybrałam u siebie pierwszy dzień świąt, bo w te klocki jestem lepsza Z barszczem czerwonym i całą resztą wigilijnych potraw jestem na bakier, acz uwielbiam je jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts