Ilona Agata 20.12.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja jeszcze takiego jadłowstrętu na owoce morza dostałam A wcześniej uwielbiałam:rolleyes: I też dopiero mi powoli ta niechęć przechodzi... wczoraj zjadłam pyszne krewetki:lol: A u Was co Ilonko??? Błekity czy róże? Owoce morza całe szczęście jem. Krewetki i te bardziej swojskie - śledzie Nawet sushi jadam (nie wytrzymałabym tyle miesięcy bez ), oczywiście z usmażoną rybką, nie na surowo U nas też chłopaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Eee Martuś zanim doczytałam to już skasowałam żeby nie śmiecić jak coś jeszcze będzie to z chęcią pokażę. To zdecydowanie mój ulubiony pokój . Śmiecić!? phi! Zdecydowanie pokoiki dziecięce u mnie mile widziane Jak się skończy urządzać to proszę mi tu wkleić na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.12.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jeszcze fotek nie ma, ale jutro niespodziewanie dojadą sofy, to może namówię męża na małą sesyjkę razem z choinką :D Słodkich snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dlatego ja miałam prawo wyboru i wybrałam u siebie pierwszy dzień świąt, bo w te klocki jestem lepsza Spryciula:P:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jeszcze fotek nie ma, ale jutro niespodziewanie dojadą sofy, to może namówię męża na małą sesyjkę razem z choinką :D Słodkich snów:hug: Koniecznie Madziu, zrób sesyjkę, to pierwsza wasza żywa choinka i musi byc doceniona Dobranoc kochana, ja też zmykam. Spryciula:P:P:lol2: Ja uciekam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ilonko, pamiętam raz mniej więcej takie zakupy. Klientka "proszę 20 dag szynki, takiej bez konserwantów" na co Pani za ladą "tutaj mamy taką szynkę, ona nie jest konserwowa" . Mój szwagier jest tym diabłem od konserwantów Tzn. płacą mu, żeby wymyślał receptury, dzięki którym będzie mniej mięsa w mięsie W tej chwili potrafią dać 50% na 50%. Im więcej wody, tym więcej chemii oczywiście, żeby to związać. A pokoik - napiszę to po raz kolejny - piękny. Mój niestety nie będzie taki słodki Na razie w ogóle nic mi w nim nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madziu Z ( bo teraz u mnie dwie na plotach) Jak wyjeżdżasz na święta to nie było sensu ubierać , chociaż było te skarpety z zeszłego roku wyciągnąć, czy też sobie odpuściłaś [/size] No nawet nie mogłam skarpet powiesić, bo haczyki w sklepie:rotfl: Poza tym na świąteczne dekoracje się napatrzyłam dzień w dzień od 1 grudnia praktycznie - można mieć dość No i właśnie fakt, że wyjeżdżamy na tydzień... ehhh, jakoś uznaliśmy, że nie ma sensu Choć jak patrzę na Wasze, to trochę mi żal:rolleyes: Mam nadzieję, ze rodzice się spiszą i ładną choineczkę zapodadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ilonka, nie biadol, w ogóle się z Tobą nie zgadzam masz jeszcze troszkę czasu i Ci sie wyklaruje co i jak, przeciez już zaczęliście i idzie dobrze ! Kochana, my to chyba już spać powinnyśmy, co ? A fuj z tymi wszystkimi E, soją itd.! Marta, będę pamiętać, dziękuję . I dobranoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dobranoc wszystkim Ale się zasiedziałam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.12.2012 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Bosze ale masz piękną choinkę A u mnie święta w nowym domku szlag trafił Marta miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.12.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Marta masz PIĘKNĄ choineczkę !!!! nie wiem co Ty od niech chcesz ??? Przecież Ty wysoka jesteś i zdjęcie z góry robiłaś, dlatego taka szerokawa wyszła Cieszę się, że trafiłam z kartką świąteczną Miłego dnia Martuś !!!!! Ale Wy tu klepiecie jak nakręcone =========================================== Yokasta, Ilona ogromne gratulacje !!!!!!! Jaki wspaniały a zarazem trudny czas Was czeka Super wieści Yoka Ty siódmy miesiąc ?! Toż to już zaraz maleństwo się wykluje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.12.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 marta choinka cudna, co od niej chcesz. dorodna i ogromnaświecidełka cudne, sople i te pierzaki mnie urzekły:D Magda odpocznij od roboty. poodpoczywaj u rodziców. dziewczyny cięzarówki gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.12.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Choinka piekna,nie wiem co Ty od niej chcesz:yes: Fajnie ze dalas czerwone wstarzeczki, nie jest taka surowa:cool: Pokazuj plaszczyk:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Martuśka, Ty kłamczuchu Choinka, ściczna, mi się zawsze bardziej podobają takie pękate Baaardzo ładna Z obu przepisów Twoich musze skorzystać U mnie urwanie głowy ostatnio i wczoraj mysłeąm ,zę Cię nawiedze, alenawet nie dzwoniłam, bo Artur ciut się rozchorował i zamiast zostawić go Julką, musiałam bardziej separować A ja się na fotki dziecięcego pokoju nie załapałam Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.12.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Marta, Choinka piękna, taka naturalna. Takie choinki właśnie pamiętam z dzieciństwa, bo teraz wszystkie jednakowe jak z fabryki Cudnie ją przybrałaś. Piękne drzewko. My tak jak MagdaZ, wyjeżdżamy i jedynym akcentem jest "kocia choinka" (sztuczna choinka ok. 80 cm wys. praktycznie pozbawiona ozdób). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Leia, dzięki skarbie jeszcze troszkę czasu zostało choć faktycznie niewiele . Fajnie, że wróciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Bosze ale masz piękną choinkę A u mnie święta w nowym domku szlag trafił Marta miłego dnia Aga, Ty się w ogóle nie przejmuj:hug: Jeszcze nie jedne święta przed wami, nie ma co na wariata, zdrowie najważniejsze Marta masz PIĘKNĄ choineczkę !!!! nie wiem co Ty od niech chcesz ??? Przecież Ty wysoka jesteś i zdjęcie z góry robiłaś, dlatego taka szerokawa wyszła Cieszę się, że trafiłam z kartką świąteczną Miłego dnia Martuś !!!!! Ale Wy tu klepiecie jak nakręcone =========================================== : Dziękuję Leia Choina w sumie może być, nawet polubiłam tą moją grubaskę Również życzę miłego dnia! Choinka piekna,nie wiem co Ty od niej chcesz:yes: Fajnie ze dalas czerwone wstarzeczki, nie jest taka surowa:cool: Pokazuj plaszczyk:yes: Płaszczyk? czy kożuszek? Martuśka, Ty kłamczuchu Choinka, ściczna, mi się zawsze bardziej podobają takie pękate Baaardzo ładna Z obu przepisów Twoich musze skorzystać U mnie urwanie głowy ostatnio i wczoraj mysłeąm ,zę Cię nawiedze, alenawet nie dzwoniłam, bo Artur ciut się rozchorował i zamiast zostawić go Julką, musiałam bardziej separować A ja się na fotki dziecięcego pokoju nie załapałam Buziaki Karolka, właśnie tak pomyślałam że i ty latasz i nie będziesz miała czasu, więc też nie dzwoniłam, choć wieczorem już byłam w domu i czekałam jakby co Może w tej przerwie świąteczno - sylwestrowej przyjedziesz? Marta, Choinka piękna, taka naturalna. Takie choinki właśnie pamiętam z dzieciństwa, bo teraz wszystkie jednakowe jak z fabryki Cudnie ją przybrałaś. Piękne drzewko. [ATTACH=CONFIG]155757[/ATTACH] My tak jak MagdaZ, wyjeżdżamy i jedynym akcentem jest "kocia choinka" (sztuczna choinka ok. 80 cm wys. praktycznie pozbawiona ozdób). Hej illusjon, a miło mi że się i Tobie grubaska podoba Pyknęłam więcej fotek ozdobionego świątecznie domu, zaraz wklejam, a potem zabieram się do roboty....a mam jej trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 marta choinka cudna, co od niej chcesz. dorodna i ogromnaświecidełka cudne, sople i te pierzaki mnie urzekły:D Magda odpocznij od roboty. poodpoczywaj u rodziców. dziewczyny cięzarówki gratuluję Oj Monia minęłam Cię :hug: Odpiszę dłużej wieczorkiem na pw oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Miłego oglądania życzę Mam nadzieję że nie przesadziłam:sick:, Biało... srebrno...z kroplą czerwonego :rolleyes: http://img202.imageshack.us/img202/5763/dsc0213va.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img855.imageshack.us/img855/8277/dsc02062g.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img689.imageshack.us/img689/7761/dsc02072r.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img571.imageshack.us/img571/5430/dsc0206hv.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img822.imageshack.us/img822/4332/dsc0210ou.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img703.imageshack.us/img703/8288/dsc02142lt.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img16.imageshack.us/img16/5825/dsc0209nmn.jpg Uploaded with ImageShack.us Zegarek ustrojony Monia chciała coś zielonego na konsoli, są listki http://img152.imageshack.us/img152/1271/dsc02122bf.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img11.imageshack.us/img11/715/dsc0211xc.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img194.imageshack.us/img194/2407/dsc0216vz.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img11.imageshack.us/img11/990/dsc02152tr.jpg Uploaded with ImageShack.us Zaraz druga część salonu......:lol: Edytowane 26 Grudnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Monia dzięki Marta uwielbiam Twój dom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts