Elena76 26.12.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Korzystając z ostatnich minut magicznego czasu zostawiam najlepsze życzenia zdrowia i wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witaj Martus, wszystkiego dobrego po Swietach Piekna choinke macie, pieknie udekorowany domek :rolleyes: A jak minal Wam ten swiateczny czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.12.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Baaaardzo dziękuję moje Kochane:hug: za tyle ciepłych, cudownych życzeń Za pamięć i w ogóle, że jesteście Gosiu umywalka w dziecięcej łazience to roca diverta, a baterie (chyba nawet wszystkie w tej łazience) to faktycznie kludi esprit. Przy okazji wolnej chwili zrobiłam porządek w fotkach na 1wszej stronie, skasowałam przedawnione i wkleiłam bardziej aktualne:rolleyes: Elena gdzieś Ty nam zginęła na tak długo:mad: Pojawiaj się więcej i pisz co u Ciebie:hug: Święta minęły jak błyskawica:rolleyes:, tak jak pisałam wolę czas przedświąteczny niż same święta..... U nas w domu świętowaliśmy pierwszy dzień świąt, było na tyle miło, że musiałam obiecać, że już każde Boże Narodzenie będę urządzać u siebie;) Zostałam wychwalona jako perfekcyjna pani domu, gospocha, kuchara i to wszytko z ust mojej teściowej(i nie tylko ) :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 27.12.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Obejrzalam ponownie fotki z pierwszej strony. KOBIETO!!! Nawet jakby czlowiek chcial to nie ma sie do czego przyczepic. Jest tak idealnie ze szok. Jest slicznie gustownie i strasznie mi sie podoba. Ehhhhh kiedy ja bede miala swoj domek. Gratuluje, mam nadzieje ze jak u mnie nadejdzie juz czas meblowania itp to doradzisz cos :wiggle: Edytowane 27 Grudnia 2012 przez gosia-goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 no jak z ust tesciowej to musisz święta powtórzyć Martuśka a gdzie foty zegarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 no to gz Martuś ale przyszłam dać Tobie O-Pe-Er! Byłam na pierwszej stronie i wszystko tak chaotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witam poświątecznie jako ze zdjęcia sobie przejżałam po raz kolejny bo lubię Twoje wnętrza i jest aktualizacja to mam kilka pytanek: - jaki masz model suszarki- czy jestes zadowolona ?? - czy pod schodami są szafy ??? jesli tak to czy mozesz jakies jeszcze zdjęcie pokazac jak tam masz to zabudowane ?? Uwielbiam Twoj gościnny pokoj z kroplą koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 a fotek nie ma no to czekamy dalej:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Hej Martusia Widziałam fotki na pierwszej stronce, dobrze ,zę odświezyłaś przykurzona galerię Cudny Świateczny klimat miałaś w domu No a słowa teściowej bezcenne Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 no to się Spisałaś skoro nawet teściowa pochwaliła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.12.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witam, witam Perfekcyjną Panią Domu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-404451.gif Brawo Martuś Domek przystroiłaś cudnie:wiggle: A jak się udało menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witam serdecznie Jestem pod wielkim wrażeniem całego twojego domku. Po prostu szczęka opada Stół w jadalni jest przepiękny - moje marzenie , kominek super ale kuchnia.... ach ta twoja kuchnia! Jest idealna w każdym calu... kolorystyka, sprzęty, blat, wszystko Z wielką przyjemnością będę śledzić twoje nowe zakupy P.S. a i rogacze oraz zegar są boskie Pozdrawiam cię gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 28.12.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ehhh....u Marielki jest wszystko piękne:)...a ja czekam na zdjęcia zegarka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Obejrzalam ponownie fotki z pierwszej strony. KOBIETO!!! Nawet jakby czlowiek chcial to nie ma sie do czego przyczepic. Jest tak idealnie ze szok. Jest slicznie gustownie i strasznie mi sie podoba. Ehhhhh kiedy ja bede miala swoj domek. Gratuluje, mam nadzieje ze jak u mnie nadejdzie juz czas meblowania itp to doradzisz cos :wiggle: Eeeetam , ale dzięuję. Oczywiście że doradzę, choć specem wielkim się nie czuję, ale zawsze co dwie głowy.... no jak z ust tesciowej to musisz święta powtórzyć Martuśka a gdzie foty zegarka? Sama też postanowiłam, że jak zdrowie pozwoli to Święta u nas jak najbardziej Rodziny dużej nie mam....to czemu nie. no to gz Martuś ale przyszłam dać Tobie O-Pe-Er! Byłam na pierwszej stronie i wszystko tak chaotycznie Ale że co alfabetycznie miałam powklejać ;) Czy kolorami ;) A może od najmniejszego do największego Witam poświątecznie jako ze zdjęcia sobie przejżałam po raz kolejny bo lubię Twoje wnętrza i jest aktualizacja to mam kilka pytanek: - jaki masz model suszarki- czy jestes zadowolona ?? - czy pod schodami są szafy ??? jesli tak to czy mozesz jakies jeszcze zdjęcie pokazac jak tam masz to zabudowane ?? Uwielbiam Twoj gościnny pokoj z kroplą koloru Ivy, suszarka to prezent, jakaś beko....Na pewno są lepsze na rynku, ale mi ta wystarcza bo nie wiele w niej suszę, acz ją lubię i często się przydaje, przede wszystkim przed wyjazdami jak trzeba na szybko prać i suszyć. Zawsze też w niej suszę ręczniki bo są takie puchowe i mięciutkie:rolleyes: Wszelakie misie, podusie gdzie poszewek się nie ściąga wychodzą z niej puszyste jak nowiutkie. Zdjęcie ze środka szafy mam tylko takie http://img805.imageshack.us/img805/4173/20110927185051.jpg Uploaded with ImageShack.us Jest dość głęboka(tak ja całe schody) za rurą z wiszącymi kurtkami są jeszcze półki tam trzymamy buty... Szafa jest w środku oświetlona... a fotek nie ma no to czekamy dalej:popcorn::popcorn: Hej Martusia Widziałam fotki na pierwszej stronce, dobrze ,zę odświezyłaś przykurzona galerię Cudny Świateczny klimat miałaś w domu No a słowa teściowej bezcenne Buziaki wielkie A dziękuję Karolka:hug: Dobre słowo od teściowej....sama wiesz jak jest;) no to się Spisałaś skoro nawet teściowa pochwaliła;) Nio Witam, witam Perfekcyjną Panią Domu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-404451.gif Brawo Martuś Domek przystroiłaś cudnie:wiggle: A jak się udało menu? Powiem Ci Aguś nie skromnie że wyszło wszystko pyszne Każdy chwalił, mlaskał i większość zeszła chociaż sporo przygotowałam:rolleyes: Pytali o przepisy....robili fotki... chyba zadowoleni Witam serdecznie Jestem pod wielkim wrażeniem całego twojego domku. Po prostu szczęka opada Stół w jadalni jest przepiękny - moje marzenie , kominek super ale kuchnia.... ach ta twoja kuchnia! Jest idealna w każdym calu... kolorystyka, sprzęty, blat, wszystko Z wielką przyjemnością będę śledzić twoje nowe zakupy P.S. a i rogacze oraz zegar są boskie Pozdrawiam cię gorąco!!! Och! :oops: się nasłuchałam pochwał ....Dziękuję!!!! Wpadaj i podglądaj, co raz mniej do wykończenia zostało, ale zaraz coś wymieniać pewnie będę :rolleyes:np. zasłony w salonie Ehhh....u Marielki jest wszystko piękne:)...a ja czekam na zdjęcia zegarka:) Dzięki Tamaro Co do zegarka..... Poznacie mnie do szpiku kości normalnie Wiecie jakie ciuchy noszę, jaki mam rozmiar biustu itd. itp...... A nie wiecie że ja kolekcjonuję, bo to juz inaczej nazwać nie można- zegarki ..... Jestem wielką miłośniczką tej o to biżuterii nazwijmy to. Otóż nie noszę łańcuszków, pierścionków, kolczyki miałam na sobie ostatni raz na swoim ślubie , po dziurkach znaku prawie nie ma....Czasem jakaś bransoletka się pojawi... Za to sklep z zegarkami mogę otworzyć Tym razem padło na męski:P http://img195.imageshack.us/img195/7412/dz1466zdj2.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.12.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witam sie cieplutko w tak zimny dzien.Widze ze ma Pani w swoim CUUUUDNYM domku stol ktory od dawna juz mi sie podoba wiec mam pytanie w jakim kolorze jest konkretnie ten stol,czy jest to dab bielony dab czerwony czy po prostu dab?I jeszcze male pytanko o krzesla-eamsy.Jaka jest ich wytrzymalosc bo niestety moj maz do najlzejszych nie nalezy i tak obawiam sie czy jest sens je zamawiac ?Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witaj fajna kobieto ( fajny nick) Stół to porostu dąb naturalny. A ile waży mąż jeśli można wiedzieć Ostatnio był u nas dość duży kolega z żoną na kolacji, krzesło wytrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Właśnie wyczytałam że jesteś z Lublina ?!?!?!?! Tym bardziej się cieszę że taki piękny domek powstał w moim mieście Też nie omieszkam się poradzić przy moim wykańczaniu domku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja osobiście też uwielbiam męskie (lub stylizowane na męskie) zegarki Do damskich trudno mnie przekonać. Problem taki, że mam tak strasznie chude ręce, że z "mocnym" zegarkiem wyglądam strasznie (nie przesadzam ), więc nie noszę wcale A Twój jest bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Mogę się odezwać bo złote duże zegarki uwielbiam . Bardzo mi się Twój nowy nabytek podoba. Mam taki http://www.zegarek.net/images/more/NY4332_9m.jpg. Chałupa jest bomba ale to już wiesz to co się będę powtarzać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 hi hi a ja w ogóle nie noszę zegarka bo nie lubię jak mi coś się po nadgarstkach majta albo uciska:P ale bez kolczyków, obrączki i pierścionka zaręczynowego nie wychodzę z domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts