Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Baaaardzo dziękuję moje Kochane:hug: za tyle ciepłych, cudownych życzeń :hug:

Za pamięć i w ogóle, że jesteście :hug:

Gosiu umywalka w dziecięcej łazience to roca diverta, a baterie (chyba nawet wszystkie w tej łazience) to faktycznie kludi esprit.

Przy okazji wolnej chwili zrobiłam porządek w fotkach na 1wszej stronie, skasowałam przedawnione i wkleiłam bardziej aktualne:rolleyes:

Elena:o gdzieś Ty nam zginęła na tak długo:mad: Pojawiaj się więcej i pisz co u Ciebie:hug:

Święta minęły jak błyskawica:rolleyes:, tak jak pisałam wolę czas przedświąteczny niż same święta.....

U nas w domu świętowaliśmy pierwszy dzień świąt, było na tyle miło, że musiałam obiecać, że już każde Boże Narodzenie będę urządzać u siebie;):o

Zostałam wychwalona jako perfekcyjna pani domu, gospocha, kuchara i to wszytko z ust mojej teściowej(i nie tylko ;)) :o:o

Obejrzalam ponownie fotki z pierwszej strony. KOBIETO!!! Nawet jakby czlowiek chcial to nie ma sie do czego przyczepic. Jest tak idealnie ze szok. Jest slicznie gustownie i strasznie mi sie podoba. Ehhhhh kiedy ja bede miala swoj domek. :p

Gratuluje, mam nadzieje ze jak u mnie nadejdzie juz czas meblowania itp to doradzisz cos :wiggle::wiggle::wiggle:

Edytowane przez gosia-goja

Witam poświątecznie :hug:

jako ze zdjęcia sobie przejżałam po raz kolejny bo lubię Twoje wnętrza i jest aktualizacja to mam kilka pytanek:

- jaki masz model suszarki- czy jestes zadowolona ??

- czy pod schodami są szafy ??? jesli tak to czy mozesz jakies jeszcze zdjęcie pokazac jak tam masz to zabudowane ??

Uwielbiam Twoj gościnny pokoj z kroplą koloru :rolleyes:

Witam serdecznie :welcome:

Jestem pod wielkim wrażeniem całego twojego domku. Po prostu szczęka opada :jawdrop: Stół w jadalni jest przepiękny - moje marzenie :rolleyes:, kominek super ale kuchnia.... ach ta twoja kuchnia! Jest idealna w każdym calu... kolorystyka, sprzęty, blat, wszystko :hug: Z wielką przyjemnością będę śledzić twoje nowe zakupy :rolleyes:

P.S. a i rogacze oraz zegar są boskie :wave:

Pozdrawiam cię gorąco!!!

Obejrzalam ponownie fotki z pierwszej strony. KOBIETO!!! Nawet jakby czlowiek chcial to nie ma sie do czego przyczepic. Jest tak idealnie ze szok. Jest slicznie gustownie i strasznie mi sie podoba. Ehhhhh kiedy ja bede miala swoj domek. :p

Gratuluje, mam nadzieje ze jak u mnie nadejdzie juz czas meblowania itp to doradzisz cos :wiggle::wiggle::wiggle:

Eeeetam :oops::hug:, ale dzięuję.

Oczywiście że doradzę, choć specem wielkim się nie czuję, ale zawsze co dwie głowy....

no jak z ust tesciowej to musisz święta powtórzyć:lol2:

Martuśka a gdzie foty zegarka?:popcorn:

Sama też postanowiłam, że jak zdrowie pozwoli to Święta u nas jak najbardziej :rolleyes: Rodziny dużej nie mam....to czemu nie.

no to gz :)

Martuś ale przyszłam dać Tobie O-Pe-Er! Byłam na pierwszej stronie i wszystko tak chaotycznie :p

Ale że co alfabetycznie miałam powklejać :p;) Czy kolorami :p;) A może od najmniejszego do największego ;):p

Witam poświątecznie :hug:

jako ze zdjęcia sobie przejżałam po raz kolejny bo lubię Twoje wnętrza i jest aktualizacja to mam kilka pytanek:

- jaki masz model suszarki- czy jestes zadowolona ??

- czy pod schodami są szafy ??? jesli tak to czy mozesz jakies jeszcze zdjęcie pokazac jak tam masz to zabudowane ??

Uwielbiam Twoj gościnny pokoj z kroplą koloru :rolleyes:

Ivy, suszarka to prezent, jakaś beko....Na pewno są lepsze na rynku, ale mi ta wystarcza bo nie wiele w niej suszę, acz ją lubię i często się przydaje, przede wszystkim przed wyjazdami jak trzeba na szybko prać i suszyć. Zawsze też w niej suszę ręczniki bo są takie puchowe i mięciutkie:rolleyes: Wszelakie misie, podusie gdzie poszewek się nie ściąga wychodzą z niej puszyste jak nowiutkie.

Zdjęcie ze środka szafy mam tylko takie

http://img805.imageshack.us/img805/4173/20110927185051.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jest dość głęboka(tak ja całe schody) za rurą z wiszącymi kurtkami są jeszcze półki tam trzymamy buty...

Szafa jest w środku oświetlona...

a fotek nie ma

no to czekamy dalej:popcorn::popcorn::popcorn:

:popcorn:;)

Hej Martusia :)

Widziałam fotki na pierwszej stronce, dobrze ,zę odświezyłaś przykurzona galerię :D

Cudny Świateczny klimat miałaś w domu :yes:

No a słowa teściowej :o bezcenne :D

Buziaki wielkie :hug:

A dziękuję Karolka:hug:

Dobre słowo od teściowej....sama wiesz jak jest;)

no to się Spisałaś skoro nawet teściowa pochwaliła;)

Nio :lol:

Witam, witam Perfekcyjną Panią Domu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-404451.gif:lol2:

Brawo Martuś:wiggle: Domek przystroiłaś cudnie:wiggle:

A jak się udało menu?:p

Powiem Ci Aguś nie skromnie ;) że wyszło wszystko pyszne :p Każdy chwalił, mlaskał i większość zeszła chociaż sporo przygotowałam:rolleyes:

Pytali o przepisy....robili fotki...:rolleyes: chyba zadowoleni :rolleyes:

Witam serdecznie :welcome:

Jestem pod wielkim wrażeniem całego twojego domku. Po prostu szczęka opada :jawdrop: Stół w jadalni jest przepiękny - moje marzenie :rolleyes:, kominek super ale kuchnia.... ach ta twoja kuchnia! Jest idealna w każdym calu... kolorystyka, sprzęty, blat, wszystko :hug: Z wielką przyjemnością będę śledzić twoje nowe zakupy :rolleyes:

P.S. a i rogacze oraz zegar są boskie :wave:

Pozdrawiam cię gorąco!!!

Och! :oops::oops::oops: się nasłuchałam pochwał ....Dziękuję!!!!

Wpadaj i podglądaj, co raz mniej do wykończenia zostało, ale zaraz coś wymieniać pewnie będę :rolleyes:np. zasłony w salonie :lol:

Ehhh....u Marielki jest wszystko piękne:)...a ja czekam na zdjęcia zegarka:)

Dzięki Tamaro :hug:

Co do zegarka.....

Poznacie mnie do szpiku kości normalnie :p Wiecie jakie ciuchy noszę, jaki mam rozmiar biustu :lol2: itd. itp......

A nie wiecie że ja kolekcjonuję, bo to juz inaczej nazwać nie można- zegarki .....

Jestem wielką miłośniczką tej o to biżuterii nazwijmy to. Otóż nie noszę łańcuszków, pierścionków, kolczyki miałam na sobie ostatni raz na swoim ślubie :o, po dziurkach znaku prawie nie ma....Czasem jakaś bransoletka się pojawi...

Za to sklep z zegarkami mogę otworzyć:rolleyes:

Tym razem padło na męski:P

http://img195.imageshack.us/img195/7412/dz1466zdj2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Witam sie cieplutko w tak zimny dzien.Widze ze ma Pani w swoim CUUUUDNYM domku stol ktory od dawna juz mi sie podoba wiec mam pytanie w jakim kolorze jest konkretnie ten stol,czy jest to dab bielony dab czerwony czy po prostu dab?I jeszcze male pytanko o krzesla-eamsy.Jaka jest ich wytrzymalosc bo niestety moj maz do najlzejszych nie nalezy i tak obawiam sie czy jest sens je zamawiac ?Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.