Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Właśnie wyczytałam że jesteś z Lublina ?!?!?!?! :wiggle: Tym bardziej się cieszę że taki piękny domek powstał w moim mieście :rotfl: Też nie omieszkam się poradzić przy moim wykańczaniu domku:rolleyes:

O proszę, tym bardziej Witam serdecznie sąsiadkę :D

A na jakim etapie jesteście budowy, wykańczania?

I jakie rejony?:rolleyes:

Ja osobiście też uwielbiam męskie (lub stylizowane na męskie) zegarki :yes: Do damskich trudno mnie przekonać.

Problem taki, że mam tak strasznie chude ręce, że z "mocnym" zegarkiem wyglądam strasznie (nie przesadzam :no:), więc nie noszę wcale :(

A Twój jest bardzo fajny :yes:

Ilonko, wiem że Ty drobizna ;), ja może nie aż taka, ale rękę w nadgarstku mam taką jak moja 11latka :rolleyes::lol2: Pan trzy razy robił podchody jak zmniejszał zegarek :o wyciągnął 5lub6 ogniw :rolleyes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dziekuje dziekuje.Az sie boje zapytac ile wazy aktualnie-wiadomo swieta....Mysle ze ponad stowe na pewno.Jest szansa ze wytrzymaja?Ja z tych raczej szczuplych (no moze poswiateczne 2-3 kg przybylo ale to i tak nic)Tak na marginesie bylam niedawno sluzbowo we Wloszech i widzialam oryginalki tych krzeselek ale cena powala...700euro.Teraz razy 10 sztuk...chyba jednak zostane przy inspirowanych.Jeszcze tylko chcialam dodac ze nie wiem kim jestes z wyksztalcenia ale na pewno minelas sie z powolaniem.Architektura to jest to czym powinnas sie zajmowac.Niesamowite wyczucie stylu i smaku wszystko dobrane w domku z nejmniejszymi detalami.Podziwiam

Mogę się odezwać bo złote duże zegarki uwielbiam :D. Bardzo mi się Twój nowy nabytek podoba.

Mam taki http://www.zegarek.net/images/more/NY4332_9m.jpg.

Chałupa jest bomba ale to już wiesz to co się będę powtarzać :p.

Śliczny :o:jawdrop: i na dodatek moje ulubione perfumy mam tej firmy:rolleyes:

Że też go wcześniej nie przylukałam :p

hi hi a ja w ogóle nie noszę zegarka bo nie lubię jak mi coś się po nadgarstkach majta albo uciska:P ale bez kolczyków, obrączki i pierścionka zaręczynowego nie wychodzę z domu:lol2:

Ja jeszcze o obrączce zapomniałam :rolleyes:, też noszę....

Jak można zegarków nie lubić, ja nie wiem!:p

Tylko u mnie zazwyczaj tarcza grubsza od ręki :( wystaje z dwóch stron przegubu :o

Drobizna niekoniecznie, tylko ręce zawsze jakieś kaleczne miałam :bash: Mąż przed zaręczynami i ślubem sporo się nabiegał, żeby znaleźć złotnika, który wykona dla mnie pierścionek zaręczynowy i obrączkę - wiodące marki jubilerskie twierdziły, że się nie da i dopytywały, czy na pewno się nie pomylił. Rozmiar palca to 4 :o

Ale ten zegarek super, ja ciągle szukam takiego, który będzie na mnie pasował :yes:

Martuśka, lubię duże zegarki. Złote zwłaszcza. Nie wiem czemu :D podoba mi się jak taki sikor na ręce świeci :rotfl:. Mam jeszcze mały srebrny ale on taki bardziej eteryczny. Na szczęście nie kolekcjonuję i oba dostałam w prezencie :lol2:.

Dzięki Ilonka. Jakie Ty masz małe palce :jawdrop: ! Biedny chłopina :).

No stres przeżył straszny, bo jedyny jubiler, który się podjął, był w Krakowie, przesyłka szła bardzo długo, a weekend w spa zarezerwowany, mąż do ostatniej chwili myślał, że zaręczyny bez pierścionka musi wykombinować, ale dostał paczkę w piątek, a w sobotę rano jechaliśmy :lol2:

Fajna kobieto jak stówkę czy trochę ponad to luzik.....naprawdę te krzesła może nie wyglądają, ale są porządne :yes:

E no z tą architekturą to chyba nie czuję się aż tak na siłach, ale to miłe że ktoś widzi we mnie potencjał ;):hug:

Ja lubię różne zegarki:rolleyes: preferowałam do tej pory jedną firmę, ale fajne modele się skończyły ;):lol2: Złotego też nie mieli ładnego i ostatnio zdradziłam ich dwa razy :rolleyes:

Wiecie co? Wyjdzie że się chwalę, ale muszę......:rotfl:

Mam dzisiaj luzik.....

Zgadnijcie gdzie od południa siedzi mój mąż? a w garażu:lol2::lol2:

Odebraliśmy dzisiaj samochód, dla niego, przed chwilą zaszłam do garażu a ten siedzi w nim, muza na fula:o

Zaniosłam mu dla jaj śpiwór, kanapki i termos z herbatą :lol2::lol2::lol2:

Komplementy od teściowej fiu fiu- to musiała być niezła impreza:P Tak na poważnie to fajnie, że usłyszysz od niej dobre słowo bo nie każdy ma taką teściową:p:P ;)

Ja mam tylko dwa zegarki:P, a i tak w żadnym nie chodzę, wolę bransoletki- Twoim jednak bym nie pogardziła:P:P

Miłego wieczoru życzę:bye::bye:

Zgadnijcie gdzie od południa siedzi mój mąż? a w garażu:lol2::lol2:

Odebraliśmy dzisiaj samochód, dla niego, przed chwilą zaszłam do garażu a ten siedzi w nim, muza na fula:o

Zaniosłam mu dla jaj śpiwór, kanapki i termos z herbatą :lol2::lol2::lol2:

Przeczytałam ten fragment mężowi na głos. Od razu zgadł, gdzie Twój może siedzieć i co więcej - wcale się nie zdziwił :no:

Powiedział tylko: "No, nowy samochód... Też bym tak siedział" :lol2:

Marta

gratki dla perfekcyjnej pani domu :wiggle::wiggle::confused:

ozdoby, stół cudowne

zegarek świetny

też uwielbiam zegarki choć jeszcze nie kolekcjonuje teraz też szukam jakiegoś w kolorze złotym

bo ten który mam obecnie mimo ze wygodny już mi sie opatrzył ( choć zmieniłam mu bransoletę )

a ten co zalinkowałam Yokasta to i ja mam :wiggle:

tylko taki i w srebrnym wykończeniu:rolleyes:

http://allegro.pl/zegarek-donna-karan-dkny-ny8197-svarowski-24h-i2886951862.html

mimo swoich gabarytów jest bardzo wygodny

ps właśnie niedawno wróciłam z shoppingu masakra ile ludzisków :o

Niestety jeszcze na etapie czekania na pozwolenie :evil: Maj - czerwiec zaczynamy, zobaczymy jaka zima będzie ( mam nadzieje że szybko sobie pójdzie :p ). Z racji że właśnie pozbyliśmy się naszego eM i tułamy się po wynajmach chcemy jak najszybciej wybudować... że niby wykończeniówka na październik zamówiona ( czy to w ogóle możliwe ?? ) i że na przyszłe święta może będziemy mieszkać - ale ja w to nie wierze:P Zbyt pięknie by było :lol2: Działeczkę mamy 10 km od Lublina :p :lol2: Ja już myślę nad kuchnią, salonem, jadalnią a ich nawet jeszcze nie ma! :wiggle: ale tak się cięszę i nie mogę się doczekać a twoja galeria tylko mnie napędza do działania! Dziękuję:hug: Edytowane przez gatyde

Komplementy od teściowej fiu fiu- to musiała być niezła impreza:P Tak na poważnie to fajnie, że usłyszysz od niej dobre słowo bo nie każdy ma taką teściową:p:P ;)

Ja mam tylko dwa zegarki:P, a i tak w żadnym nie chodzę, wolę bransoletki- Twoim jednak bym nie pogardziła:P:P

Miłego wieczoru życzę:bye::bye:

Madziu, przecież jak bym często słyszała komplementy to by to był chleb powszedni i nie chwaliłabym się na forum nie?:p Dal mojej teściowej boski jej tylko jej synuś i jeszcze się taka nie urodziła która by na niego zasłużyła :lol2:

A ja się mieszka?, miałaś wkleić choinę i co?

Przeczytałam ten fragment mężowi na głos. Od razu zgadł, gdzie Twój może siedzieć i co więcej - wcale się nie zdziwił :no:

Powiedział tylko: "No, nowy samochód... Też bym tak siedział" :lol2:

Ech te chłopy:rolleyes::lol2: Mój teraz studiuje instrukcje :lol2:

Marta

gratki dla perfekcyjnej pani domu :wiggle::wiggle::confused:

ozdoby, stół cudowne

zegarek świetny

też uwielbiam zegarki choć jeszcze nie kolekcjonuje teraz też szukam jakiegoś w kolorze złotym

bo ten który mam obecnie mimo ze wygodny już mi sie opatrzył ( choć zmieniłam mu bransoletę )

a ten co zalinkowałam Yokasta to i ja mam :wiggle:

tylko taki i w srebrnym wykończeniu:rolleyes:

http://allegro.pl/zegarek-donna-karan-dkny-ny8197-svarowski-24h-i2886951862.html

mimo swoich gabarytów jest bardzo wygodny

ps właśnie niedawno wróciłam z shoppingu masakra ile ludzisków :o

Karolka pokazuj coś kupiła:o Ja na wyprzedaże się nie nadaje:rolleyes: te tłumy kolejki, doprowadzają mnie do szału:rolleyes:

Niestety jeszcze na etapie czekania na pozwolenie :evil: Maj - czerwiec zaczynamy, zobaczymy jaka zima będzie ( mam nadzieje że szybko sobie pójdzie :p ). Z racji że właśnie pozbyliśmy się naszego eM i tułamy się po wynajmach chcemy jak najszybciej wybudować... że niby wykończeniówka na październik zamówiona ( czy to w ogóle możliwe ?? ) i że na przyszłe święta może będziemy mieszkać - ale ja w to nie wierze:P Zbyt pięknie by było :lol2: Działeczkę mamy w Ćmiłowie :p :lol2: I już nawet cegłę mamy także jak widzisz nosi nas hihi. Ja już myślę nad kuchnią, salonem, jadalnią a ich nawet jeszcze nie ma! :wiggle: ale tak się cięszę i nie mogę się doczekać a twoja galeria tylko mnie napędza do działania! Dziękuję:hug:

Kochana, uwierz wszystko jest możliwe:yes: jest tu taka jedna która budowała ze mną równo dom, a już w tym czasie dwa sprzedała i trzeci buduje już mury stoją :lol2: Korola :bye:

Na etapie planów, jak ty teraz miała już niektóre meble kupione, tak że spoko wszystko z Tobą w porządku :p

Trzymam kciuki za Was &&&&

Hahahaha....dobre z tym termosem i kanapkami.Moj maz jak odebral samochod z salonu to podobnie plus jeszcze co godzine do garazu schodzil czy aby na pewno stoi czy nikt nie ukradl.Ach ci wspaniali mezczyzni i ich cudowne maszyny....

Ha, mój jest lepszy ;) Tydzień temu mu się śniło, że mu samochód (którego jeszcze nie było) ukradli z garażu:rotfl: Wstał zalany potem :lol2:

U nas też jakaś masakra - korki takie, że przejechać nie można, a najwięcej znowu w Ikei siedzi, przez co mam utrudniony dostęp do spożywczaka :bash:

To Wy koło ikei mieszkacie Ilonko?

oooo nowe autko

no to masz chłopa z głowy :D:lol2:

Głównie obkupiłam dzieciaki- powymieniałam za małe lub za duże prezenty

Mnie od tego tłumu tak rozbolała głowa że musiałam wziąć apap bo mysłałm ze łeb mi rozsadzi

ja tylko weszłam do Zary i tam już zostałam;);)

a ze miałam dość kolejki w przymierzalni bo można tylko 6 szt:sick:

ich starta

wzięłam jeansy- rurki

3 koszule

torebkę

a i jeszcze walnęłam sobie pomarańczową torebkę:wiggle:

i tyle;)

A no mam z głowy :popcorn: delektuje się właśnie likierkiem i nikt mi nie truje, że siedzę przy kompie, zamiast patrzeć głęboko w oczy ;):lol2:

Karolku, ale szczegółowo, szczegółowo poproszę :p jakieś linki, obrazki, jasnowidzem nie jestem:P

Ja przed świętami dostałam ten kożuszek proponowany przez Madzie Z i jestem zachwycona:o Teraz jak dodatnia temperatura to w nim latam i naprawdę jest świetny :rolleyes:

Widziałam jej galerię ale znalazłam tylko jej obecny dziennik a szkoda bo chciałbym zobaczyć dwa pozostałe domki :rolleyes: Hihi przywracasz mi wiarę i Karolina też :no: Z resztą ona chyba też jest NASZA :wiggle: Mam nadzieję że uda nam się szybciutko wszystko załatwić i że pójdzie lepiej niż z architektem ( bo na palanta trafiliśmy - zapomniał się podpisać na pozwoleniu i stron sobie nie ponumerował i nam cofnęli :bash: ) Dziś podziękowaliśmy mu za współpracę ( za późno niestety ) Ale ekipę do murowania, dachu i wykończeniówki mamy sprawdzoną także myślę że obędzie się już bez niespodzianek w tych przypadkach. Jedynie to obawiam się kierownika budowy bo nie z polecenia i nie wiemy czego się po nim spodziewać...zobaczymy. Miłej nocki i jeszcze raz gratulację pięknego domku:goodnight:

P.S. ja już mam narożnik skórzany z HF który czeka u moich rodziców hehe

A no mam z głowy :popcorn: delektuje się właśnie likierkiem i nikt mi nie truje, że siedzę przy kompie, zamiast patrzeć głęboko w oczy ;):lol2:

Karolku, ale szczegółowo, szczegółowo poproszę :p jakieś linki, obrazki, jasnowidzem nie jestem:P

Ja przed świętami dostałam ten kożuszek proponowany przez Madzie Z i jestem zachwycona:o Teraz jak dodatnia temperatura to w nim latam i naprawdę jest świetny :rolleyes:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317507/979506/BLUZKA%20Z%20%C4%86WIEKAMI%20NA%20RAMIONACH

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317507/899138/JEDWABNA%20KOSZULA

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317509/985017/JEANSOWE%20ELASTYCZNE%20SPODNIE%20RURKI

jeansy super wygodne jak geterki:rolleyes:

Najfajniejszej koszuli nie mogę namierzyć

jest w kratkę zielono- granatowa z dzetami

a torebka klasyczna w łódkę