MarJel 28.12.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Właśnie wyczytałam że jesteś z Lublina ?!?!?!?! Tym bardziej się cieszę że taki piękny domek powstał w moim mieście Też nie omieszkam się poradzić przy moim wykańczaniu domku:rolleyes: O proszę, tym bardziej Witam serdecznie sąsiadkę A na jakim etapie jesteście budowy, wykańczania? I jakie rejony? Ja osobiście też uwielbiam męskie (lub stylizowane na męskie) zegarki Do damskich trudno mnie przekonać. Problem taki, że mam tak strasznie chude ręce, że z "mocnym" zegarkiem wyglądam strasznie (nie przesadzam ), więc nie noszę wcale A Twój jest bardzo fajny Ilonko, wiem że Ty drobizna , ja może nie aż taka, ale rękę w nadgarstku mam taką jak moja 11latka Pan trzy razy robił podchody jak zmniejszał zegarek wyciągnął 5lub6 ogniw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A dziekuje dziekuje.Az sie boje zapytac ile wazy aktualnie-wiadomo swieta....Mysle ze ponad stowe na pewno.Jest szansa ze wytrzymaja?Ja z tych raczej szczuplych (no moze poswiateczne 2-3 kg przybylo ale to i tak nic)Tak na marginesie bylam niedawno sluzbowo we Wloszech i widzialam oryginalki tych krzeselek ale cena powala...700euro.Teraz razy 10 sztuk...chyba jednak zostane przy inspirowanych.Jeszcze tylko chcialam dodac ze nie wiem kim jestes z wyksztalcenia ale na pewno minelas sie z powolaniem.Architektura to jest to czym powinnas sie zajmowac.Niesamowite wyczucie stylu i smaku wszystko dobrane w domku z nejmniejszymi detalami.Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Mogę się odezwać bo złote duże zegarki uwielbiam . Bardzo mi się Twój nowy nabytek podoba. Mam taki http://www.zegarek.net/images/more/NY4332_9m.jpg. Chałupa jest bomba ale to już wiesz to co się będę powtarzać . Śliczny :jawdrop: i na dodatek moje ulubione perfumy mam tej firmy:rolleyes: Że też go wcześniej nie przylukałam hi hi a ja w ogóle nie noszę zegarka bo nie lubię jak mi coś się po nadgarstkach majta albo uciska:P ale bez kolczyków, obrączki i pierścionka zaręczynowego nie wychodzę z domu:lol2: Ja jeszcze o obrączce zapomniałam , też noszę.... Jak można zegarków nie lubić, ja nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Tylko u mnie zazwyczaj tarcza grubsza od ręki wystaje z dwóch stron przegubu Drobizna niekoniecznie, tylko ręce zawsze jakieś kaleczne miałam Mąż przed zaręczynami i ślubem sporo się nabiegał, żeby znaleźć złotnika, który wykona dla mnie pierścionek zaręczynowy i obrączkę - wiodące marki jubilerskie twierdziły, że się nie da i dopytywały, czy na pewno się nie pomylił. Rozmiar palca to 4 Ale ten zegarek super, ja ciągle szukam takiego, który będzie na mnie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 yokasta, boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Martuśka, lubię duże zegarki. Złote zwłaszcza. Nie wiem czemu podoba mi się jak taki sikor na ręce świeci . Mam jeszcze mały srebrny ale on taki bardziej eteryczny. Na szczęście nie kolekcjonuję i oba dostałam w prezencie . Dzięki Ilonka. Jakie Ty masz małe palce ! Biedny chłopina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 No stres przeżył straszny, bo jedyny jubiler, który się podjął, był w Krakowie, przesyłka szła bardzo długo, a weekend w spa zarezerwowany, mąż do ostatniej chwili myślał, że zaręczyny bez pierścionka musi wykombinować, ale dostał paczkę w piątek, a w sobotę rano jechaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Fajna kobieto jak stówkę czy trochę ponad to luzik.....naprawdę te krzesła może nie wyglądają, ale są porządne E no z tą architekturą to chyba nie czuję się aż tak na siłach, ale to miłe że ktoś widzi we mnie potencjał Ja lubię różne zegarki:rolleyes: preferowałam do tej pory jedną firmę, ale fajne modele się skończyły Złotego też nie mieli ładnego i ostatnio zdradziłam ich dwa razy Wiecie co? Wyjdzie że się chwalę, ale muszę...... Mam dzisiaj luzik..... Zgadnijcie gdzie od południa siedzi mój mąż? a w garażu:lol2: Odebraliśmy dzisiaj samochód, dla niego, przed chwilą zaszłam do garażu a ten siedzi w nim, muza na fula:o Zaniosłam mu dla jaj śpiwór, kanapki i termos z herbatą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Komplementy od teściowej fiu fiu- to musiała być niezła impreza:P Tak na poważnie to fajnie, że usłyszysz od niej dobre słowo bo nie każdy ma taką teściową:P Ja mam tylko dwa zegarki:P, a i tak w żadnym nie chodzę, wolę bransoletki- Twoim jednak bym nie pogardziła:P:P Miłego wieczoru życzę:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Zgadnijcie gdzie od południa siedzi mój mąż? a w garażu:lol2: Odebraliśmy dzisiaj samochód, dla niego, przed chwilą zaszłam do garażu a ten siedzi w nim, muza na fula:o Zaniosłam mu dla jaj śpiwór, kanapki i termos z herbatą :lol2: Przeczytałam ten fragment mężowi na głos. Od razu zgadł, gdzie Twój może siedzieć i co więcej - wcale się nie zdziwił Powiedział tylko: "No, nowy samochód... Też bym tak siedział" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.12.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Marta gratki dla perfekcyjnej pani domu :wiggle: ozdoby, stół cudowne zegarek świetny też uwielbiam zegarki choć jeszcze nie kolekcjonuje teraz też szukam jakiegoś w kolorze złotym bo ten który mam obecnie mimo ze wygodny już mi sie opatrzył ( choć zmieniłam mu bransoletę ) a ten co zalinkowałam Yokasta to i ja mam tylko taki i w srebrnym wykończeniu:rolleyes: http://allegro.pl/zegarek-donna-karan-dkny-ny8197-svarowski-24h-i2886951862.html mimo swoich gabarytów jest bardzo wygodny ps właśnie niedawno wróciłam z shoppingu masakra ile ludzisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Niestety jeszcze na etapie czekania na pozwolenie Maj - czerwiec zaczynamy, zobaczymy jaka zima będzie ( mam nadzieje że szybko sobie pójdzie ). Z racji że właśnie pozbyliśmy się naszego eM i tułamy się po wynajmach chcemy jak najszybciej wybudować... że niby wykończeniówka na październik zamówiona ( czy to w ogóle możliwe ?? ) i że na przyszłe święta może będziemy mieszkać - ale ja w to nie wierze:P Zbyt pięknie by było Działeczkę mamy 10 km od Lublina Ja już myślę nad kuchnią, salonem, jadalnią a ich nawet jeszcze nie ma! ale tak się cięszę i nie mogę się doczekać a twoja galeria tylko mnie napędza do działania! Dziękuję Edytowane 4 Stycznia 2013 przez gatyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.12.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Hahahaha....dobre z tym termosem i kanapkami.Moj maz jak odebral samochod z salonu to podobnie plus jeszcze co godzine do garazu schodzil czy aby na pewno stoi czy nikt nie ukradl.Ach ci wspaniali mezczyzni i ich cudowne maszyny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ps właśnie niedawno wróciłam z shoppingu masakra ile ludzisków U nas też jakaś masakra - korki takie, że przejechać nie można, a najwięcej znowu w Ikei siedzi, przez co mam utrudniony dostęp do spożywczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Komplementy od teściowej fiu fiu- to musiała być niezła impreza:P Tak na poważnie to fajnie, że usłyszysz od niej dobre słowo bo nie każdy ma taką teściową:P Ja mam tylko dwa zegarki:P, a i tak w żadnym nie chodzę, wolę bransoletki- Twoim jednak bym nie pogardziła:P:P Miłego wieczoru życzę:bye: Madziu, przecież jak bym często słyszała komplementy to by to był chleb powszedni i nie chwaliłabym się na forum nie? Dal mojej teściowej boski jej tylko jej synuś i jeszcze się taka nie urodziła która by na niego zasłużyła A ja się mieszka?, miałaś wkleić choinę i co? Przeczytałam ten fragment mężowi na głos. Od razu zgadł, gdzie Twój może siedzieć i co więcej - wcale się nie zdziwił Powiedział tylko: "No, nowy samochód... Też bym tak siedział" Ech te chłopy:rolleyes: Mój teraz studiuje instrukcje Marta gratki dla perfekcyjnej pani domu :wiggle: ozdoby, stół cudowne zegarek świetny też uwielbiam zegarki choć jeszcze nie kolekcjonuje teraz też szukam jakiegoś w kolorze złotym bo ten który mam obecnie mimo ze wygodny już mi sie opatrzył ( choć zmieniłam mu bransoletę ) a ten co zalinkowałam Yokasta to i ja mam tylko taki i w srebrnym wykończeniu:rolleyes: http://allegro.pl/zegarek-donna-karan-dkny-ny8197-svarowski-24h-i2886951862.html mimo swoich gabarytów jest bardzo wygodny ps właśnie niedawno wróciłam z shoppingu masakra ile ludzisków Karolka pokazuj coś kupiła:o Ja na wyprzedaże się nie nadaje:rolleyes: te tłumy kolejki, doprowadzają mnie do szału:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Niestety jeszcze na etapie czekania na pozwolenie Maj - czerwiec zaczynamy, zobaczymy jaka zima będzie ( mam nadzieje że szybko sobie pójdzie ). Z racji że właśnie pozbyliśmy się naszego eM i tułamy się po wynajmach chcemy jak najszybciej wybudować... że niby wykończeniówka na październik zamówiona ( czy to w ogóle możliwe ?? ) i że na przyszłe święta może będziemy mieszkać - ale ja w to nie wierze:P Zbyt pięknie by było Działeczkę mamy w Ćmiłowie I już nawet cegłę mamy także jak widzisz nosi nas hihi. Ja już myślę nad kuchnią, salonem, jadalnią a ich nawet jeszcze nie ma! ale tak się cięszę i nie mogę się doczekać a twoja galeria tylko mnie napędza do działania! Dziękuję Kochana, uwierz wszystko jest możliwe:yes: jest tu taka jedna która budowała ze mną równo dom, a już w tym czasie dwa sprzedała i trzeci buduje już mury stoją Korola Na etapie planów, jak ty teraz miała już niektóre meble kupione, tak że spoko wszystko z Tobą w porządku Trzymam kciuki za Was &&&& Hahahaha....dobre z tym termosem i kanapkami.Moj maz jak odebral samochod z salonu to podobnie plus jeszcze co godzine do garazu schodzil czy aby na pewno stoi czy nikt nie ukradl.Ach ci wspaniali mezczyzni i ich cudowne maszyny.... Ha, mój jest lepszy Tydzień temu mu się śniło, że mu samochód (którego jeszcze nie było) ukradli z garażu:rotfl: Wstał zalany potem U nas też jakaś masakra - korki takie, że przejechać nie można, a najwięcej znowu w Ikei siedzi, przez co mam utrudniony dostęp do spożywczaka To Wy koło ikei mieszkacie Ilonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 oooo nowe autko no to masz chłopa z głowy :lol2: Głównie obkupiłam dzieciaki- powymieniałam za małe lub za duże prezenty Mnie od tego tłumu tak rozbolała głowa że musiałam wziąć apap bo mysłałm ze łeb mi rozsadzi ja tylko weszłam do Zary i tam już zostałam;) a ze miałam dość kolejki w przymierzalni bo można tylko 6 szt:sick: ich starta wzięłam jeansy- rurki 3 koszule torebkę a i jeszcze walnęłam sobie pomarańczową torebkę i tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A no mam z głowy delektuje się właśnie likierkiem i nikt mi nie truje, że siedzę przy kompie, zamiast patrzeć głęboko w oczy Karolku, ale szczegółowo, szczegółowo poproszę jakieś linki, obrazki, jasnowidzem nie jestem:P Ja przed świętami dostałam ten kożuszek proponowany przez Madzie Z i jestem zachwycona:o Teraz jak dodatnia temperatura to w nim latam i naprawdę jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Widziałam jej galerię ale znalazłam tylko jej obecny dziennik a szkoda bo chciałbym zobaczyć dwa pozostałe domki Hihi przywracasz mi wiarę i Karolina też Z resztą ona chyba też jest NASZA Mam nadzieję że uda nam się szybciutko wszystko załatwić i że pójdzie lepiej niż z architektem ( bo na palanta trafiliśmy - zapomniał się podpisać na pozwoleniu i stron sobie nie ponumerował i nam cofnęli ) Dziś podziękowaliśmy mu za współpracę ( za późno niestety ) Ale ekipę do murowania, dachu i wykończeniówki mamy sprawdzoną także myślę że obędzie się już bez niespodzianek w tych przypadkach. Jedynie to obawiam się kierownika budowy bo nie z polecenia i nie wiemy czego się po nim spodziewać...zobaczymy. Miłej nocki i jeszcze raz gratulację pięknego domku:goodnight: P.S. ja już mam narożnik skórzany z HF który czeka u moich rodziców hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.12.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A no mam z głowy delektuje się właśnie likierkiem i nikt mi nie truje, że siedzę przy kompie, zamiast patrzeć głęboko w oczy Karolku, ale szczegółowo, szczegółowo poproszę jakieś linki, obrazki, jasnowidzem nie jestem:P Ja przed świętami dostałam ten kożuszek proponowany przez Madzie Z i jestem zachwycona:o Teraz jak dodatnia temperatura to w nim latam i naprawdę jest świetny http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317507/979506/BLUZKA%20Z%20%C4%86WIEKAMI%20NA%20RAMIONACH http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317507/899138/JEDWABNA%20KOSZULA http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317509/985017/JEANSOWE%20ELASTYCZNE%20SPODNIE%20RURKI jeansy super wygodne jak geterki:rolleyes: Najfajniejszej koszuli nie mogę namierzyć jest w kratkę zielono- granatowa z dzetami a torebka klasyczna w łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts