MarJel 28.12.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 gatyde, tak, Karolka nasza;) Poprzednich dzienników już nie ma, a szkoda:rolleyes: O takie głupoty architekci popełniają :o Musisz się nastawić że to dopiero początek z tymi fachoffcami i wcale nie straszę Ja miałam akurat szczęście do nich, ale co tu dziewczyny się przeszły i przeżyły to:o Może ty będziesz miała farta:rolleyes: Narożnik z hf? a co to? Karolku super ciuszki, szczególnie ta pierwsza mi się podoba i jest mój rozmiar na stronce i co z tym fantem zrobić :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) W takim razie witaj w klubie "dobrych" synowych :P Mam tylko jedno zdjęcie choinki, nawet nie zdążyłam stołu wigilijnego sfotofrafować Będzie rano;) Edytowane 28 Grudnia 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Muszę się z nią przywitać No mam nadzieję że już więcej wpadek nie będzie chyba że z dzieciną a by się przydało wreszcie hihi. HF to Helvetia Furniture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 W takim razie witaj w klubie "dobrych" synowych :P Mam tylko jedno zdjęcie choinki, nawet nie zdążyłam stołu wigilijnego sfotofrafować http://raszczynski.com/files/dom_6196.jpg Madziu, ja to i tak ta lepsza...ta pierwsza(starsza) to dopiero jest znienawidzona , mnie to przynajmniej tolerują ufffff;) Dawaj choinę Muszę się z nią przywitać No mam nadzieję że już więcej wpadek nie będzie chyba że z dzieciną a by się przydało wreszcie hihi. HF to Helvetia Furniture. W takim razie życzę wpadki Zaraz poszukam co to za narożnik...ach ta babska ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 My nasz narożnik kupowaliśmy 2 lata temu. Nie ma go w ofercie już. Odpowiednikiem jest SAPHIR. Mamy kolor szarość wpadająca w czerń - śliczny kolor ( wcześniej mieliśmy brąz ale oddaliśmy do przeszycia do Helvetii i mamy nówkę hihih ciekawość to nasze drugie imię hehe:P Bardzo mi się podoba z tamtąd łóżko SCARLET ( w mniej więcej takim kolorze mamy narożnik, może ciut ciemniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.12.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 MarJel Czytałam, że Twoja teściowa Cię w końcu doceniła :o No kochana SZACUN Nie miała wyjścia -bo wszystko u Ciebie obłędne Zegarek masz śliczny, Yokasta zresztą też Perfumy DKNY to mój 1 z 3 ulubionych zapachów Wy się nie śmiejcie z facetów bo jak jak kupiliśmy auto to sama tak siedziałam Wracając na chwilę do tematu płaszczyka to nie kupiłam bo faktycznie na drobnych osóbkach on nie wyglądał dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 My nasz narożnik kupowaliśmy 2 lata temu. Nie ma go w ofercie już. Odpowiednikiem jest SAPHIR. Mamy kolor szarość wpadająca w czerń - śliczny kolor ( wcześniej mieliśmy brąz ale oddaliśmy do przeszycia do Helvetii i mamy nówkę hihih ciekawość to nasze drugie imię hehe:P Wrzuciłam w gogle grafika nazwę i coś tam sobie wyobrażam zaciekawiłam już to naszą babską..... Madziu!!!!! co z tą choiną? Bo spać idem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 To właśnie saphir a kolor taki jak łóżka ( boskie jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 MarJel Czytałam, że Twoja teściowa Cię w końcu doceniła :o No kochana SZACUN Nie miała wyjścia -bo wszystko u Ciebie obłędne Zegarek masz śliczny, Yokasta zresztą też Perfumy DKNY to mój 1 z 3 ulubionych zapachów Wy się nie śmiejcie z facetów bo jak jak kupiliśmy auto to sama tak siedziałam Wracając na chwilę do tematu płaszczyka to nie kupiłam bo faktycznie na drobnych osóbkach on nie wyglądał dobrze Tak się domyślałam z tym płaszczem, on dobrze wygląda na wysokich:rolleyes: Jak to by był dla mnie samochód też bym pewnie siedziała teraz w garażu M zasnął przy instrukcji to mogę go obgadać...powiedział że za trzy lata sprzedamy mój, a ten jego będzie dla mnie- Łaskawca :P:P Dziękuję o Panie mój [ATTACH=CONFIG]156870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]156871[/ATTACH] To właśnie saphir a kolor taki jak łóżka ( boskie jest ) Fajny, ale to łóżko też super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 28.12.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Teraz model narożnika bym wybrała inny ale cóż gusta się zmieniają dość szybko jak widać hihi:P Teraz jedyne co mogliśmy zrobić to zmienić obicie i super wyszło. A łóżko musi być moje Miłej nocy :goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Teraz model narożnika bym wybrała inny ale cóż gusta się zmieniają dość szybko jak widać hihi:P Teraz jedyne co mogliśmy zrobić to zmienić obicie i super wyszło. A łóżko musi być moje Miłej nocy :goodnight: A ile ja bym zmieniła:o Nie ma co popadać w paranoje Ja też spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.12.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Tak się domyślałam z tym płaszczem, on dobrze wygląda na wysokich:rolleyes: Jak to by był dla mnie samochód też bym pewnie siedziała teraz w garażu M zasnął przy instrukcji to mogę go obgadać...powiedział że za trzy lata sprzedamy mój, a ten jego będzie dla mnie- Łaskawca :P:P Dziękuję o Panie mój Taaaa, czytanie instrukcji jest takie wyczerpujące Sprytny ten Twój mąż U mnie jest odwrotnie - najlepsze mój mąż przeznacza dla mnie Musi być najbezpieczniej jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Taaaa, czytanie instrukcji jest takie wyczerpujące Sprytny ten Twój mąż U mnie jest odwrotnie - najlepsze mój mąż przeznacza dla mnie Musi być najbezpieczniej jak się da W ramach wytłumaczenia mojego łaskawcy ..... Mój brum ma 1.5 roku..... a mój m ostatnie dwa lata jeździł też moim,drugim( pomarańczowym, typowo babskim) reasumując chłopina nie miał prawie dwa lata samochodu Ale to długa historia....... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.12.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Gaduly!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.12.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 W ramach wytłumaczenia mojego łaskawcy ..... Mój brum ma 1.5 roku..... a mój m ostatnie dwa lata jeździł też moim,drugim( pomarańczowym, typowo babskim) reasumując chłopina nie miał prawie dwa lata samochodu Ale to długa historia....... Dobranoc W takim razie zasłużył na nagrodę bo swoje wycierpiał Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.12.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Martusia zegarek bardzo ładny Hmmm.... ja z tych nie zegarkowych , ale moze czas to zmienić Ja lubię duze pierścionki, ale nie na kazdym paluszku , tylko jeden na ręce Ja też zdecydowanie jestem tą "lepszą" synową, niż ta starsza (żona A. brata ) Jaki samochód kupiliście ??? Martuśka pozdrawiam serdecznie i odwiedze Cię kochana w przyszłym roku dopiero jak pogonie te nasze choróbska yokasta zegarek śliczny EDIT: Poprzedni domek jest tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182651-Do-dwóch-razy-sztuka...-czyli-budowanie-uzależnia-) Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 To Wy koło ikei mieszkacie Ilonko? Może nie koło, ale blisko i przez parkingi Ikei przejeżdżamy w drodze do większych sklepów spożywczych, na siłownię czy tak jak wczoraj do Obi, bo mąż się zabrał za pierwsze remonty i naprawy. nikomu nie życzę Ikei na drodze Korki 24 h/dobę bez względu na porę dnia, a w weekendy to w ogóle nieprzejezdna trasa Te tłumy to przeszkoda nie do pokonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 cześć baby ale napaplały po świetach!!!!;) Marta gratuluję pucharu Perfekcyjnej pani Domu:p ( zdjęcia som?????) a ja bylam po twoj kozuszek, ale nie kupilam , bo kolejka do kasy była i go albo upoluje jak szał się w sklepach skonczy, chyba już po Nowym \Roku.... albo na necie( z M byłam i się spieszył, normalka) A MUSZ\Ę MIEĆ m. A ALE JESZCZE NA zAROWY PŁASZCZ POLOWŁAM i go w tej akurat zarze nie było i na stronce nie ma. ale mam buty i koszulęz P&B:p i skore też P&B) kolejek nie było. byłam wcześnie:p a odkurzanie mnie czeka, bo zakurzyło się przez święta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 29.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No, ale naplotłyście . Fajne macie te zegarki, ja kiedyś też nosiłam namiętnie jak kolczyki, ale zostałam przy bransoletkach . O jakimś tam zegarku myślę od dawna bo jak jestem gdzieś na mieście to ciągle trzeba wyciągać telefon z torebki a tak to by nie problemu nie było , a różnie nie raz jest w tych kobiecych torebkach jak coś trzeba znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.12.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Zdjęcie choinki mam na facebooku:P Mąż musi mi pomóc bo znowu coś skopałam i mi nie wychodzi Mnie też zżera ciekawośc jaki samochód kupiliście Ja na początku jak byłam tylko "dziewczyną" to też byłam taka nie chciana (obca, do tego M był w długim związku a teście ją znali i lubili:P), ale teraz jest już ok:P, tylko tych komplementów ciągle mało:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts