Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

gatyde, tak, Karolka nasza;) Poprzednich dzienników już nie ma, a szkoda:rolleyes:

O takie głupoty architekci popełniają :o:o

Musisz się nastawić że to dopiero początek z tymi fachoffcami i wcale nie straszę;) Ja miałam akurat szczęście do nich, ale co tu dziewczyny się przeszły i przeżyły to:o Może ty będziesz miała farta:rolleyes:

Narożnik z hf? a co to?

Karolku super ciuszki, szczególnie ta pierwsza mi się podoba :popcorn: i jest mój rozmiar na stronce :popcorn: i co z tym fantem zrobić :popcorn:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W takim razie witaj w klubie "dobrych" synowych :p:P

Mam tylko jedno zdjęcie choinki, nawet nie zdążyłam stołu wigilijnego sfotofrafować;)

http://raszczynski.com/files/dom_6196.jpg

Madziu, ja to i tak ta lepsza...ta pierwsza(starsza) to dopiero jest znienawidzona :o, mnie to przynajmniej tolerują ufffff;)

Dawaj choinę :popcorn:

Muszę się z nią przywitać :bye:

No mam nadzieję że już więcej wpadek nie będzie chyba że z dzieciną :wiggle: a by się przydało wreszcie hihi.

HF to Helvetia Furniture. :rolleyes:

W takim razie życzę wpadki ;)

Zaraz poszukam co to za narożnik...ach ta babska ciekawość:rolleyes:

My nasz narożnik kupowaliśmy 2 lata temu. Nie ma go w ofercie już. Odpowiednikiem jest SAPHIR. Mamy kolor szarość wpadająca w czerń - śliczny kolor :rolleyes: ( wcześniej mieliśmy brąz ale oddaliśmy do przeszycia do Helvetii i mamy nówkę :wiggle: hihih ciekawość to nasze drugie imię hehe:P

Bardzo mi się podoba z tamtąd łóżko SCARLET ( w mniej więcej takim kolorze mamy narożnik, może ciut ciemniejszy)

MarJel :hug:

Czytałam, że Twoja teściowa Cię w końcu doceniła :o :o No kochana SZACUN ;) :D Nie miała wyjścia -bo wszystko u Ciebie obłędne :yes:

Zegarek masz śliczny, Yokasta zresztą też :yes: Perfumy DKNY to mój 1 z 3 ulubionych zapachów :p

Wy się nie śmiejcie z facetów bo jak jak kupiliśmy auto to sama tak siedziałam :rolleyes::lol2:

Wracając na chwilę do tematu płaszczyka to nie kupiłam :( bo faktycznie na drobnych osóbkach on nie wyglądał dobrze :sick:

My nasz narożnik kupowaliśmy 2 lata temu. Nie ma go w ofercie już. Odpowiednikiem jest SAPHIR. Mamy kolor szarość wpadająca w czerń - śliczny kolor :rolleyes: ( wcześniej mieliśmy brąz ale oddaliśmy do przeszycia do Helvetii i mamy nówkę :wiggle: hihih ciekawość to nasze drugie imię hehe:P

Wrzuciłam w gogle grafika nazwę i coś tam sobie wyobrażam :rolleyes: zaciekawiłam już to naszą babską.....:p

Madziu!!!!! co z tą choiną? Bo spać idem :p

MarJel :hug:

Czytałam, że Twoja teściowa Cię w końcu doceniła :o :o No kochana SZACUN ;) :D Nie miała wyjścia -bo wszystko u Ciebie obłędne :yes:

Zegarek masz śliczny, Yokasta zresztą też :yes: Perfumy DKNY to mój 1 z 3 ulubionych zapachów :p

Wy się nie śmiejcie z facetów bo jak jak kupiliśmy auto to sama tak siedziałam :rolleyes::lol2:

Wracając na chwilę do tematu płaszczyka to nie kupiłam :( bo faktycznie na drobnych osóbkach on nie wyglądał dobrze :sick:

Tak się domyślałam z tym płaszczem, on dobrze wygląda na wysokich:rolleyes:

Jak to by był dla mnie samochód też bym pewnie siedziała teraz w garażu ;)

M zasnął przy instrukcji to mogę go obgadać...powiedział że za trzy lata sprzedamy mój, a ten jego będzie dla mnie- Łaskawca :p:P:P

Dziękuję o Panie mój :p

[ATTACH=CONFIG]156870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]156871[/ATTACH] To właśnie saphir a kolor taki jak łóżka

( boskie jest :p )

Fajny, ale to łóżko też super!!!:o

Teraz model narożnika bym wybrała inny ale cóż gusta się zmieniają dość szybko jak widać hihi:P Teraz jedyne co mogliśmy zrobić to zmienić obicie i super wyszło. A łóżko musi być moje :yes: Miłej nocy :goodnight::goodnight:

A ile ja bym zmieniła:o Nie ma co popadać w paranoje :rolleyes:

Ja też spadam :sleep:

:goodnight:

Tak się domyślałam z tym płaszczem, on dobrze wygląda na wysokich:rolleyes:

Jak to by był dla mnie samochód też bym pewnie siedziała teraz w garażu ;)

M zasnął przy instrukcji to mogę go obgadać...powiedział że za trzy lata sprzedamy mój, a ten jego będzie dla mnie- Łaskawca :p:P:P

Dziękuję o Panie mój :p

Taaaa, czytanie instrukcji jest takie wyczerpujące ;) Sprytny ten Twój mąż :p

U mnie jest odwrotnie - najlepsze mój mąż przeznacza dla mnie :rolleyes: Musi być najbezpieczniej jak się da :yes:

Taaaa, czytanie instrukcji jest takie wyczerpujące ;) Sprytny ten Twój mąż :p

U mnie jest odwrotnie - najlepsze mój mąż przeznacza dla mnie :rolleyes: Musi być najbezpieczniej jak się da :yes:

W ramach wytłumaczenia mojego łaskawcy .....

Mój brum ma 1.5 roku..... a mój m ostatnie dwa lata jeździł też moim,drugim( pomarańczowym, typowo babskim) reasumując chłopina nie miał prawie dwa lata samochodu :lol2:

Ale to długa historia.......

Dobranoc :hug:

W ramach wytłumaczenia mojego łaskawcy .....

Mój brum ma 1.5 roku..... a mój m ostatnie dwa lata jeździł też moim,drugim( pomarańczowym, typowo babskim) reasumując chłopina nie miał prawie dwa lata samochodu :lol2:

Ale to długa historia.......

W takim razie zasłużył na nagrodę :yes: bo swoje wycierpiał :lol2:

Martusia zegarek bardzo ładny :yes:

Hmmm.... ja z tych nie zegarkowych , ale moze czas to zmienić :D

Ja lubię duze pierścionki, ale nie na kazdym paluszku ;) , tylko jeden na ręce :p

Ja też zdecydowanie jestem tą "lepszą" synową, niż ta starsza (żona A. brata ) ;)

Jaki samochód kupiliście ??? :popcorn: :D

Martuśka pozdrawiam serdecznie i odwiedze Cię kochana w przyszłym roku dopiero jak pogonie te nasze choróbska :yes:

:hug:

yokasta zegarek śliczny :yes: :)

EDIT:

Poprzedni domek jest tutaj ;)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182651-Do-dwóch-razy-sztuka...-czyli-budowanie-uzależnia-)

Edytowane przez Karolina i Artur :P

To Wy koło ikei mieszkacie Ilonko?

Może nie koło, ale blisko i przez parkingi Ikei przejeżdżamy w drodze do większych sklepów spożywczych, na siłownię czy tak jak wczoraj do Obi, bo mąż się zabrał za pierwsze remonty i naprawy. :bash: nikomu nie życzę Ikei na drodze :bash: Korki 24 h/dobę bez względu na porę dnia, a w weekendy to w ogóle nieprzejezdna trasa :bash: Te tłumy to przeszkoda nie do pokonania :no: :o

cześć baby ale napaplały po świetach!!!!:wiggle::p;)

Marta gratuluję pucharu Perfekcyjnej pani Domu:p ( zdjęcia som?????)

a ja bylam po twoj kozuszek, ale nie kupilam , bo kolejka do kasy była i go albo upoluje jak szał się w sklepach skonczy, chyba już po Nowym \Roku.... albo na necie( z M byłam i się spieszył, normalka);) A MUSZ\Ę MIEĆ m. A

ALE JESZCZE NA zAROWY PŁASZCZ POLOWŁAM i go w tej akurat zarze nie było i na stronce nie ma.

ale mam buty i koszulęz P&B:p i skore też P&B) kolejek nie było. byłam wcześnie:p

a odkurzanie mnie czeka, bo zakurzyło się przez święta:p

No, ale naplotłyście :rolleyes:.

Fajne macie te zegarki, ja kiedyś też nosiłam namiętnie jak kolczyki, ale zostałam przy bransoletkach :p. O jakimś tam zegarku myślę od dawna bo jak jestem gdzieś na mieście to ciągle trzeba wyciągać telefon z torebki a tak to by nie problemu nie było :no:, a różnie nie raz jest w tych kobiecych torebkach jak coś trzeba znaleźć ;)

Zdjęcie choinki mam na facebooku:P Mąż musi mi pomóc bo znowu coś skopałam i mi nie wychodzi ;)

Mnie też zżera ciekawośc jaki samochód kupiliście :p

Ja na początku jak byłam tylko "dziewczyną" to też byłam taka nie chciana (obca, do tego M był w długim związku a teście ją znali i lubili:P), ale teraz jest już ok:P, tylko tych komplementów ciągle mało:P