Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

MarJel-CALY DOM CUDO!!!!Pokazywalam kilkakrotnie mojemu M i zabronil mi do Ciebie zagladac:lol2:FRANCJA-ELEGANCJA NORMALNIE;)

Zegarek bardzo ladny-ja mam dwa z DKNY I JEDEN Z DOLCE GABANNA I mamje juz ze cztery lata i nadal folia na nich przyklejona bo wogole w nich nie chodze...Nawet obraczki nie ubieram bo mnie denerwuje...Taka niekobieca jestem:lol2:

Co do tesciowej to gratuluje komplementow!!!Wiesz podobno zwierzeta w Wigilie mowia ludzkim glosem;)-moja szczelila focha ze nie chce sie ciagnac na Wigilie do jej rodzicow i do nas tez nie przyszla....A pozniej w Swieta przy moich gosciach w moim domu powiedziala ze ma nadzieje ze moj synek a jej wnuk charakteru po mnie nie odziedziczy...No i ewentualnie poczestuje sie czyms co zrobilam(bo wiesz ja gotowac tez nie umiem;))

No jak widac mowienie ludzkim glosem w Wigilie jej nie dotyczy:rolleyes:

BUZIALE I POMIMO ZAKAZU OD MEZA CALY CZAS SIEDZE NA TWOJEJ KANAPIE:wiggle:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj gumiśka to ty taki charaktrek i cięty jezyk do teściowej masz jak ja

Nie, no cos ty Renia-ja moze mam ciety troszke ,ale tylko jak trzeba.....

Wiesz tylko ona taka nieprzyzwyczajona,ze ktos robi inaczej w zyciu niz ona..Albo bardziej samodzielny jest niz ona by sobie tego zyczyla i matkowac caly czas nie moze.....

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Martuś dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka