pepejeans 31.12.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://img69.imageshack.us/img69/9164/happynewyear20137crop.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.12.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Martusia zegarek bardzo ładny Hmmm.... ja z tych nie zegarkowych , ale moze czas to zmienić Ja lubię duze pierścionki, ale nie na kazdym paluszku , tylko jeden na ręce Ja też zdecydowanie jestem tą "lepszą" synową, niż ta starsza (żona A. brata ) Jaki samochód kupiliście ??? Martuśka pozdrawiam serdecznie i odwiedze Cię kochana w przyszłym roku dopiero jak pogonie te nasze choróbska yokasta zegarek śliczny EDIT: Poprzedni domek jest tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182651-Do-dwóch-razy-sztuka...-czyli-budowanie-uzależnia-) Karolka, wszystko wiesz z privków:p Muszę obczaić te Twoje perfumy Może nie koło, ale blisko i przez parkingi Ikei przejeżdżamy w drodze do większych sklepów spożywczych, na siłownię czy tak jak wczoraj do Obi, bo mąż się zabrał za pierwsze remonty i naprawy. nikomu nie życzę Ikei na drodze Korki 24 h/dobę bez względu na porę dnia, a w weekendy to w ogóle nieprzejezdna trasa Te tłumy to przeszkoda nie do pokonania Uuuuuu, no to faktycznie nie ciekawie, a szczególnie w ten przedświąteczny czas masakra:o:o cześć baby ale napaplały po świetach!!!!;) Marta gratuluję pucharu Perfekcyjnej pani Domu:p ( zdjęcia som?????) a ja bylam po twoj kozuszek, ale nie kupilam , bo kolejka do kasy była i go albo upoluje jak szał się w sklepach skonczy, chyba już po Nowym \Roku.... albo na necie( z M byłam i się spieszył, normalka) A MUSZ\Ę MIEĆ m. A ALE JESZCZE NA zAROWY PŁASZCZ POLOWŁAM i go w tej akurat zarze nie było i na stronce nie ma. ale mam buty i koszulęz P&B:p i skore też P&B) kolejek nie było. byłam wcześnie:p a odkurzanie mnie czeka, bo zakurzyło się przez święta:p Moni, musisz upolować kożuszek bo jest boski:p, ja go uwielbiam:p Płaszczyk też bardzo elegancki, rzadziej go noszę, ale jak już to czuję się jak pani prezes U nas nie ma zary póki co, więc mało lasek śmiga w zarowych ciuszkach Ja też wypucowałam domek, teraz było trochę wolnego to biegałam ze ściereczką (P.Ania chora), ale nawet mi to na rękę bo siama też lubię(raz na jakiś czas:P) A tak naprawdę to czasu nie mam, sama wiesz jak jest, opowiadałam przez tel. No, ale naplotłyście . Fajne macie te zegarki, ja kiedyś też nosiłam namiętnie jak kolczyki, ale zostałam przy bransoletkach . O jakimś tam zegarku myślę od dawna bo jak jestem gdzieś na mieście to ciągle trzeba wyciągać telefon z torebki a tak to by nie problemu nie było , a różnie nie raz jest w tych kobiecych torebkach jak coś trzeba znaleźć Daila, jak ty żyjesz bez zegarka na ręku:o;) Zdjęcie choinki mam na facebooku:P Mąż musi mi pomóc bo znowu coś skopałam i mi nie wychodzi Mnie też zżera ciekawośc jaki samochód kupiliście Ja na początku jak byłam tylko "dziewczyną" to też byłam taka nie chciana (obca, do tego M był w długim związku a teście ją znali i lubili:P), ale teraz jest już ok:P, tylko tych komplementów ciągle mało:P Madzia napiszę priva, żeby Cię ta ciekawość nie zżarła Ciekawe jakimi my będziemy teściowymi , szczególnie te które mają synów.....bo zięciów się o dziwo lubi, to dlaczego synowe nie:rolleyes: MarJel-CALY DOM CUDO!!!!Pokazywalam kilkakrotnie mojemu M i zabronil mi do Ciebie zagladac:lol2:FRANCJA-ELEGANCJA NORMALNIE;) Zegarek bardzo ladny-ja mam dwa z DKNY I JEDEN Z DOLCE GABANNA I mamje juz ze cztery lata i nadal folia na nich przyklejona bo wogole w nich nie chodze...Nawet obraczki nie ubieram bo mnie denerwuje...Taka niekobieca jestem:lol2: Co do tesciowej to gratuluje komplementow!!!Wiesz podobno zwierzeta w Wigilie mowia ludzkim glosem;)-moja szczelila focha ze nie chce sie ciagnac na Wigilie do jej rodzicow i do nas tez nie przyszla....A pozniej w Swieta przy moich gosciach w moim domu powiedziala ze ma nadzieje ze moj synek a jej wnuk charakteru po mnie nie odziedziczy...No i ewentualnie poczestuje sie czyms co zrobilam(bo wiesz ja gotowac tez nie umiem;)) No jak widac mowienie ludzkim glosem w Wigilie jej nie dotyczy:rolleyes: BUZIALE I POMIMO ZAKAZU OD MEZA CALY CZAS SIEDZE NA TWOJEJ KANAPIE:wiggle: Gumiś siedź sobie na kanapie do woli, nawet Ci kawkę zrobię, tylko czasem mi się nie kładź w sypialni Ta twoja teściowa do do zabicia normalnie :o:o Współczuję, nie dawaj się Marta wczoraj zwiałam bo młody się obudził jak ci sie podoba to kupuj bardzo leży ja jeszcze rozmyślam co by se czarnej nie strzelić Karolku spoczko. Aktualnie na buty poluję, tzn. czaję się na razie...... Marta w garażu siedzisz???>????? a jak Sylwester???? już coś wymysliliście???? E no! na drugi dzień o odebraniu samochodu, miałam osobistego kierowcę , cały dzień mój m mnie woził, przywoził, zawoził, podwoził :o:o, nie dał mi wsiąść w swój samochód i samej gdzieś pojechać ;) Wczoraj już ja go woziłam, musiałam udowodnić, że umiem jeździć takim dużym i w razie wu mi będzie pożyczał U Martuśki od dzis 3 razy S sauna sex i samochód :lol2: dobre:rotfl: :P:P:P:P:P APROPOS TECIOWYCH: Wiecie ile kawałów jest o teściowej????? Żadnego !!!!! ..... Bo to wszystko prawda :p:p Święta prawda Gosiu Ja już dzisiaj życzę http://img571.imageshack.us/img571/8311/nowyrokrs.jpg Dziękuję Beatko Marjelko - witam się jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam, ale kiedyś wątek śledziłam;) pozdrawiam i do zobaczenia:p Witaj Natalko! A to dlaczego kiedyś śledziłaś, a teraz już nie? Natalko, ja póki co mam w pamięci Twoją kuchnię, jest tak śliczna że zostaje w pamięci na długo..... Resztę nadrobię i ujawnię się również Martuśka już dziś życzę szampańskiej zabawy i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! :bye: Martuś,witam się po świątecznie,u mnie cały dom chory włącznie z psem,także Sylwek romantycznie we dwoje,w erotycznej flanelowej piżamie;) z czerwonym zasmarkanym nosem:mad: http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us Martuś dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka http://s9.postimage.org/qt7uzyx5b/syl.jpg picture hosting Roku bez trosk i zmartwień, życia w miłości, przyjaźni i szczęściu. Oby najskrytsze marzenia znalazły urzeczywistnienie, a każdy dzień przynosił tylko radość i uśmiech http://img69.imageshack.us/img69/9164/happynewyear20137crop.jpg Madziu, Jolu, Anetko, Kamiku, Pepe bardzo dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.12.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Szczęsliwego Nowego Roku 2013!!!!!!!!! Co robisz w Sylwestra pani Prezes???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Martunia ja o Zare zachaczyłam wczoraj w rzeszowie ,a le tylko na chwilkę i na szybko kupiłam żakieciko/krteczkę Arturowi spodnie i sweterek i dalej szybko załatwiać sprawy bo byłam bardzije przejazdem Samochód macie BOSKI!!!! bo taki jak sam jak nasze tylko Wasz jeszcze nowiutka sztuka pachnący Jaki kolor na zewnątzr i w środku ???? U nas oba czerne, Artura ma rudą skóre a mój ma kremową Kochana w Nowym Roku saaamych cudownych chwil, spełnienia marzeń oraz duuużo zdrówka http://img37.imageshack.us/img37/8923/roknowy2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://www.tapeta-rok-nowy-2013.na-pulpit.com/zdjecia/rok-nowy-2013.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 aleśmy się z Karolą zdublowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.12.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Kochani!!!! Chciałabym Wam złożyć noworoczne życzenia..... Dla mnie miniony rok był wbrew pozorom najgorszym w moim dotychczasowym życiu....Pewnie trudno w to uwierzyć znając mnie wesołą na fm.... świat internetowy to inny świat....przy Was starałam się nie pokazywać swoich słabości, nie mówić o swoich problemach, zniknęłam na jakiś czas, by walczyć...Rzeczywistość była okrutna, ale jestem, znaczy dałam radę! Wiele trudnych spraw, przykrych sytuacji, trudnych decyzji..... I ktoś z boku sobie pomyśli o czym ona gada!!!!! przecież ma wszystko!!!!....i tak by mogło się wydawać, patrząc na nas z boku....Pieniądze to nie wszystko, za nie kupie prawdziwej miłości, zaufania, zdrowia, i szczerych przyjaciół..... I tego chciałam Wam z całego serca życzyć, w nowym 2013 roku...tej miłości, tego zdrowia.... My pierwszy raz od wielu lat odmówiliśmy znajomym balów, domówek i imprez, sylwestra spędzamy we czworo, My i dzieci Choć kiecka kupiona, włos zrobiony, rzęsy;) itp. wczoraj podjęłam decyzję: nigdzie nie idę Przy okazji szampańskiego dnia w moim wątku stuknął ponad milion odwiedzin i tu jest mi bardzo miło, bo nie spodziewałam się że tyle osób będzie do mnie zaglądać (pewnie pół miliona to moje wejścia:P) Bardzo Wam jeszcze raz dziękuję, że jesteście, kibicujecie, piszecie, trzymacie kciuki http://img716.imageshack.us/img716/597/431do.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Martusia w takim razie życzę Ci aby kolejny rok był dla Ciebie i dla Was wszystkich LEPSZY Wszystkiego najlepszego I pięknie miałaś na święta (bo chyba wcześniej nie komentowałam, ale fotki widziałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.12.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Drugie pół miliona wejść to moje:p Martuś oby ten 2013 był lepszy:hug: My też mielismy iść na domówkę ale każdy chory:sick:, wiec siedzimy w domku i jakoś ie jest mi smutno z tego powodu, barek mam zaopatrzony to najwazniejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 A mi fotki na pierwszej stronie nie chcą sie cholery otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.12.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/548021_385924161502352_486625959_n.jpg życzy Emilia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 31.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 31.12.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) MarJel Wiele radości i miłości , sukcesów i pomyślności, niech Wam zdrowie dopisuje, a niczego nie brakuje w 2013 roku!!!!! http://images39.fotosik.pl/1888/ab3be5072ab960a1med.jpg Wczoraj spędziłam z mężem ponad 8,5 h na zakupach (byliśmy w 4 centrach handlowych). Było tyleeeeeeeeee ludzi jakby wszystko za darmo rozdawali Wszędzie leżały ciuchy - obraz jak po wojnie U nas pomimo wszędzie wywieszonych tabliczek "wyprzedaż" raczej ciuchy w regularnych cenach A teraz perełka - byłam w butiku Prady,Louis Vuitton, Miu Miu i jeszcze paru innych marek - torebka która mi wpadła w oko kosztowała jedyne 8 tys. zł EDIT: Gratuluję myliona wejść Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 31.12.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Marjelko, ja Tobie też życzę, żeby 2013 rok był "z górki", no i przede wszystkim szampańskiej zabawy w tak doborowym towarzystwie tak naprawdę Oni są najważniejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Martusia mimo,ze mijjacy rok dał Ci mocno w tyłek Uważam i Ty to pewnie samam wiesz, ze w Nowy Rok wkroczysz milion razy silniejsza!!! Mam nadzije,zę mimio, tych wszytkich przeżyć, pijąc o połnocy łyk szampana pomyślisz,ze nie ma tego złego .... Jestem pewna ,ze Nowy Rok będzie udany!!! P.S Julka chora i nie chchemy jej na cała noc samej zostawiać z teściami Więc też nigdzie nie idziemy A,ze obawiam sie inprez w sąsiednich szeregowcach, to postanowiliśmy się na tą noc ewakuować do teściów Będziemy więc kochana witały Nowy Rok 2013 w lini prostej od siebie jakieś 150 metrów buziaki ogromne :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Martuśhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=157414&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Martuś :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 31.12.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Martusiu, W Nowym Roku życzę Ci wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze,oby wydarzenia minionego roku przenigdy się nie powtórzyły,a Twój uśmiech i szczęście gościł na twarzy przez cały rok i jeszcze dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 31.12.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Nowego Lepszego Roku 2013, pełnego miłości, zdrowia, beztroski, rodzinnego ciepła, oby ta 13 była symbolem szczęścia życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 31.12.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Marielka ja również dołączam do życzeń...aby ten Nowy Rok spełnił Twoje oczekiwania, życzę spokoju i ciepła rodzinnego, bo to najważniejsze w życiu:)...a ja właśnie wybieram się na tańce:)...do miliona wejść też się przyczyniłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts