Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

4 wcale nie jest wielka :no: raczej dwójka jest malutka, czajniki z resztą z tej serii to maleństwa :). Nie bronię 4 dlatego, że taką mam tylko czy toster kupuje się po to, żeby wyglądał? Wyglądać chyba może przy okazji :D.

Zgadzam sie z Ania :)

Jesli wszyscy Martek lubicie tosty na sniadanie, ba, nawet jesli jedza je tylko Wasze dzieci to chyba jednak ten poczworny :yes: Tosty sa przeciez najlepsze kiedy sa cieple :D

Edytowane przez kamiku

Magdzińska

Dzięki :) Tobie też wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! :D Wysłałam CI życzenia świąteczne ale nic nie odpisałaś więc generalnie FOCH :p:P:P

My tutaj też mamy takie wtyczki jak w UK czyli te 3 bolcowe. Kupujemy takie reduktory które się nakłada na tą wtyczkę i tym sposobem jest przystosowana do naszych kontaktów w PL :D Po co kombinować i zmieniać wtyczkę :no:;)

Jakoś tak zeszeło że nie odpisałam:P Zresztą rzadko tam wchodzę i sprawdzam maile więc I am so sorry:p:P

Wiesz z Twojego opisu wnioskuję, że aktualnie na angielskiej wtyczce od czajnika mam coś podobnego, tzn my to nazywamy przelotka lub adapter To jest taka biała kostka do której wciska się angielską wtyczkę, a ona ma na końcu już polskie bolce;) Ale to wytłumaczyłam:P Mimo tego że kupiliśmy parę sztuk tych przelotek, to po jakimś czasie i tak "cieliśmy" kable i "montowaliśmy" polskie wtyczki szczególnie przy sprzętach częstego użytku jak np odkurzacz, bo te przelotki się niestety psują;);) Chyba że Ty piszesz o czymś zupełnie innym;)

Na Was zawsze można liczyć :rolleyes::hug:

Wzięłam pod uwagę, wszystkie za i przeciw.....i powiem szczerze, spodziewałam się że obstawicie poczwórny :rolleyes:, a tu miłe zaskoczenie.....

Jeszcze kiedyś tam, brałam pod uwagę tylko poczwórny, jakoś bardziej mi podchodził wizualnie, ale przy czajniku wydaje się wielkim koromysłem :o, a że jedno i drugie ma stać na blacie( toster nie będzie chowany) to ten podwójny subtelniejszy się wydaję.

Jeśli chodzi o względy finansowe, nie ma kolosalnej różnicy.

Natomiast jeśli chodzi o względy praktyczne, to aż takimi miłośnikami tostów nie jesteśmy i pewnie spokojnie damy radę z podwójnym, skoro teraz korzystamy z podwójnego opiekacza na tosty i jest ok. to pewnie z tosterem na grzanki też będzie....

Dziękuję bardzo za opinie :hug:

To ja ide se kliknąć i zamówić :lol: