Magda_lena85 03.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a jaka pojemność tego czajnika? w sumie jak toster używany będzie to 4 - wiadomo przy dziecku mało czasu na wszystko.Ale jak ma stać na blacie i dodatkowo ładnie wyglądać to bym brała dwójkę. Fajna seria:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.01.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) 4 wcale nie jest wielka raczej dwójka jest malutka, czajniki z resztą z tej serii to maleństwa . Nie bronię 4 dlatego, że taką mam tylko czy toster kupuje się po to, żeby wyglądał? Wyglądać chyba może przy okazji . Zgadzam sie z Ania Jesli wszyscy Martek lubicie tosty na sniadanie, ba, nawet jesli jedza je tylko Wasze dzieci to chyba jednak ten poczworny Tosty sa przeciez najlepsze kiedy sa cieple Edytowane 3 Stycznia 2013 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 MarJelko nie ma pozaru-ja tez na szybko skrobalam bo mnie juz sumienie gryzlo ze tyle czasu zwlekam Mam teraz spory sajgon z mieszkaniem bo wychodza nowe rzeczy-tez pozniej napisze jak sie skonczylo -oby dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Magdzińska Dzięki Tobie też wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Wysłałam CI życzenia świąteczne ale nic nie odpisałaś więc generalnie FOCH :P:P My tutaj też mamy takie wtyczki jak w UK czyli te 3 bolcowe. Kupujemy takie reduktory które się nakłada na tą wtyczkę i tym sposobem jest przystosowana do naszych kontaktów w PL Po co kombinować i zmieniać wtyczkę Jakoś tak zeszeło że nie odpisałam:P Zresztą rzadko tam wchodzę i sprawdzam maile więc I am so sorry:P Wiesz z Twojego opisu wnioskuję, że aktualnie na angielskiej wtyczce od czajnika mam coś podobnego, tzn my to nazywamy przelotka lub adapter To jest taka biała kostka do której wciska się angielską wtyczkę, a ona ma na końcu już polskie bolce;) Ale to wytłumaczyłam:P Mimo tego że kupiliśmy parę sztuk tych przelotek, to po jakimś czasie i tak "cieliśmy" kable i "montowaliśmy" polskie wtyczki szczególnie przy sprzętach częstego użytku jak np odkurzacz, bo te przelotki się niestety psują;) Chyba że Ty piszesz o czymś zupełnie innym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Martuśka patrząc właśnie na ten "Twój" czajnik:P,myślę że wizualnie ładniej wyglądałby ten podwójny;) (jeśli będą stać obok siebie) Ale tak jak dziewczyny piszą- zależy czy wszyscy lubicie na śniadanko tosty? Jeśli tak to koniecznie czwóreczka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Na Was zawsze można liczyć Wzięłam pod uwagę, wszystkie za i przeciw.....i powiem szczerze, spodziewałam się że obstawicie poczwórny , a tu miłe zaskoczenie..... Jeszcze kiedyś tam, brałam pod uwagę tylko poczwórny, jakoś bardziej mi podchodził wizualnie, ale przy czajniku wydaje się wielkim koromysłem , a że jedno i drugie ma stać na blacie( toster nie będzie chowany) to ten podwójny subtelniejszy się wydaję. Jeśli chodzi o względy finansowe, nie ma kolosalnej różnicy. Natomiast jeśli chodzi o względy praktyczne, to aż takimi miłośnikami tostów nie jesteśmy i pewnie spokojnie damy radę z podwójnym, skoro teraz korzystamy z podwójnego opiekacza na tosty i jest ok. to pewnie z tosterem na grzanki też będzie.... Dziękuję bardzo za opinie To ja ide se kliknąć i zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Klikaj, klikaj:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja Ci dam miłe zaskoczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Klikaj, klikaj:wiggle: :yes: Ja Ci dam miłe zaskoczenie . Wiedziałam że przyjdzie mnie opier.....:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A tak w ogóle to widzisz jak Cię już poznałam, że wyczułam że to może być czajnik:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No to dooooobra :rolleyes: Pyknę u siebie tego 4tysięcznego posta :o Ale jestem gaduła To ja się może pożegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A tak w ogóle to widzisz jak Cię już poznałam, że wyczułam że to może być czajnik:P:P:P Do szpiku kości Madziu, aż strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 : Pyknę u siebie tego 4tysięcznego posta :o Myślałam że jakiś nowy tytuł dostanę w związku z tym , a tu nić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Krolowa jest tylko jedna!!!!!!!!http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXjQlS2dn0ZEQ1gg3ZGZViMULASv5KJN67KAFtQI2_nIOw6njF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Monia zabije !!!!!! :P:P :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Zaległe zdjęcie choinki (juz stary temat:P) ale żeby nie było że niesłowna jestem:P :bye: Chciałam usunąć zdjęcie czajnika bo jakieś takie małe, ale nie mogę ( Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Monia zabije !!!!!! :P:P :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Krolowo oszczędz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Krolowa jest tylko jedna!!!!!!!!http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXjQlS2dn0ZEQ1gg3ZGZViMULASv5KJN67KAFtQI2_nIOw6njF :lol2:PARSKNELAM W MONITOR:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 krolowa jest tylko jedna!!!!!!!!http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcqxjqls2dn0zeq1gg3zgzvimulasv5kjn67kaftqi2_niow6njf superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Magdziska rzeczywiście śliczny czajniczek:p a jaka śliczna choinka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts