Magdzinska 03.01.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Do szpiku kości Madziu, aż strach się bać MArtuśka bez obaw ja nieszkodliwa jestem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Magdziska rzeczywiście śliczny czajniczek:p a jaka śliczna choinka:wiggle:[/b] Dziękuję:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dziołchy widzę raz dwa podłapały królową i tez będą parskać na monitory, padać i robić podśmiech...i ;) Madziu nic nie kasuj, pięknie się prezentuje w kuchni ten czajnik , choina śliczna, a powiedz jeśli jest w doniczce to się chyba nie sypie? dużo pije wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.01.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Madzia i jaki ladny kominek-z czego masz zrobiona szar poleczke? Cos tam kiedys wspominalas ze pokazesz salon Martus a jaki tytul by ci pasil?-zawsze mozemy wnioskowac do admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Podlewałąm ją dopiero dwa razy, od świąt w sumie o nią nie dbam Narazie nic się nie sypie:no: W niedzielę ją rozbieram bo Kubuś już się do niej dobiera, zreszta dla mnie po świętach choinki tracą urok i wręcz mnie wkurzają ( w święta uwielbiam:)) Szukam czegoś na jej miejsce, bo będzie tam pusto, pytałam u Karolci o te latarenki i wysokie doniczki bo chciałabym tam coś postawić;) Planujemy wsadzić ją do ogrodu (ktory aktualnie jest złomowiskiem i gruzowiskiem!!) to dopiero byłby widok na forum haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Madzia i jaki ladny kominek-z czego masz zrobiona szar poleczke? Cos tam kiedys wspominalas ze pokazesz salon Martus a jaki tytul by ci pasil?-zawsze mozemy wnioskowac do admin Kakusku pułeczka czeka na jakieś płytki, albo granit (jak będzie kasa- to mój pierwszy wybór) Aktualnie jest tylko pomalowana na grafitowy kolor jaki mamy w kuchni na podwieszanym suficie;) Dzięki temu nie widać aż tak bardzo sadzy;) Ale to tymczasowe rozwiązanie;) P.S Salon pokaże, z opóźnieniem ale pokaże:P Może w weekend uda się zrobić jakieś fotki, bo wtedy mąż coś pstryknie a ja dziecko "przytrzymam" żeby nie bałaganiło w tym czasie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.01.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Magdzińska Oby to było ostatni razhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif O czym takim właśnie mówię Powiem ci że my mamy mega wytrzymałe bo ja tłukę kablem z tą końcówką po podłodze i nic się z tym nie dzieje a mamy je od ponad 3 lat. Dużo mamy tych końcówek w PL i odpukać nic się nie dzieje ale wiadomo każdy ma swoje rozwiązania Fajny kominek i choineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2013 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Martusia, Wszystkiego najlepszegow Nowym Roku A co tutaj się u Ciebie dzieje?http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cheese.gif:lol2: W sprawie tostera, to dwójki są zwykle dość małe, ale znacznie zgrabniejsze. Widziałam ten Twój na żywo w obu wersjach. Wszystko zależy czy masz rano czas, żeby dłużej czekać na tosty;) Od Świąt użytkujemy czajnik DeLonghi Icona Vintage w wersji beżowo-brązowej i jest BOSKI, także niezdecydowanym dziewczynkom polecam:wiggle: Lecę dalej, bo późno. Dobrze, ze do poniedziałku mamy z lubym wolne:wiggle: Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 04.01.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dziołchy widzę raz dwa podłapały królową i tez będą parskać na monitory, padać i robić podśmiech...i ;) choina śliczna, a powiedz jeśli jest w doniczce to się chyba nie sypie? dużo pije wody? Martek, my mamy nasza w takim stojaku, do ktorego nalewa sie wode i z choinki nic a nic sie nie sypie doslownie jakiej pojedyncze igly zbieram Drzewko pije jak glupie szczegolnie przez pierwsze dni - potrafilo wypic nawet 1,5 l wody w jeden dzien teraz zadawala sie 0,5 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 martusiu wybaczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.01.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dzień dobry Królowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.01.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Chcialam sie pochwalic ze jestem juz po malym tescie krzeselek typu eamsy na mezu.Wczoraj wchodzimy do biura podrozy a tu przy biurku pana sprzedawcy trzy piekne biale eamsy.Pan sprzedawca "zapraszam panstwa"a ja mysle sobie...no teraz bedzie proba.I co?Krzeslo wytrzymalo pod moim mezusiem nawet nie zatrzeszczalo!!!W tej sytuacji nie ma sie nad czym zastanawiac kupujemy eamsiki!Tylko gdybys tak byla dobra MarJelko i dala jakis namiar sprawdzony bo na Allegro jest troche ale nie chce sie nadziac na jakis bubel.Te oryginalne sobie odpuszcze bo za duzo ich potrzebuje (10sztuk)wiec cena za calosc zwala z nog.Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Martusia, Wszystkiego najlepszegow Nowym Roku A co tutaj się u Ciebie dzieje?http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cheese.gif:lol2: W sprawie tostera, to dwójki są zwykle dość małe, ale znacznie zgrabniejsze. Widziałam ten Twój na żywo w obu wersjach. Wszystko zależy czy masz rano czas, żeby dłużej czekać na tosty;) Od Świąt użytkujemy czajnik DeLonghi Icona Vintage w wersji beżowo-brązowej i jest BOSKI, także niezdecydowanym dziewczynkom polecam:wiggle: Lecę dalej, bo późno. Dobrze, ze do poniedziałku mamy z lubym wolne:wiggle: Buziaki:bye: Heloł Aguś, te Twoje godziny wpisów , wstałaś , czy dopiero idziesz spać http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Rodzina tych czajników, tosterów jest śliczna, ja się długo nie mogłam zdecydować czy zamawiać klasyczny czy ten brylantowy W twojej kuchni vintage wygląda obłędnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Martek, my mamy nasza w takim stojaku, do ktorego nalewa sie wode i z choinki nic a nic sie nie sypie doslownie jakiej pojedyncze igly zbieram Drzewko pije jak glupie szczegolnie przez pierwsze dni - potrafilo wypic nawet 1,5 l wody w jeden dzien teraz zadawala sie 0,5 l Ja też mam z zeszłego roku taki stojak na wodę, ale że nie podlewałam choinki ( leń ) to w tym roku kupiłam ładny kuty i czarny, a ten na wodę miałam zielony i nie lubiłam go Moje choinki nie są podlewane , ale nie sypią się jakoś koszmarnie....chociaż w kominku palimy codziennie i temperatura nie wpływa dobrze. martusiu wybaczyłaś http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif Dzień dobry Królowo Osz Ty , ja Ci dam królową http://emotikona.pl/emotikony/pic/2patyk.gif Chcialam sie pochwalic ze jestem juz po malym tescie krzeselek typu eamsy na mezu.Wczoraj wchodzimy do biura podrozy a tu przy biurku pana sprzedawcy trzy piekne biale eamsy.Pan sprzedawca "zapraszam panstwa"a ja mysle sobie...no teraz bedzie proba.I co?Krzeslo wytrzymalo pod moim mezusiem nawet nie zatrzeszczalo!!!W tej sytuacji nie ma sie nad czym zastanawiac kupujemy eamsiki!Tylko gdybys tak byla dobra MarJelko i dala jakis namiar sprawdzony bo na Allegro jest troche ale nie chce sie nadziac na jakis bubel.Te oryginalne sobie odpuszcze bo za duzo ich potrzebuje (10sztuk)wiec cena za calosc zwala z nog.Pozdrawiam cieplutko. Fajna kobieto , no pewnie że nie ma się nad czym zastanawiać, bedzie Pani i Pan mąż zadowolony Ja krzesełka zamawiałam d'kwadrat (chyba ) http://www.dkwadrat.pl/krzesla edit. lub http://www.decolab.pl/ Jesu nie pamiętam , ale na pewno nigdzie indziej! jak w którymś z tych dwóch sklepów. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dziewczęta, a co myślicie o moim kolejnym szalonym pomyśle http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Pamiętacie mój korytarz z czarną ścianą, szarą srebrną glamour komodą i ghostem ? Nie?! To Wam przypomnę http://img705.imageshack.us/img705/769/dsc0952e.jpg Uploaded with ImageShack.us Chciałabym się pozbyć tego ghosta,(ghost wyleci do mojej sypialni), a w zamian postawić ciekawy fotel-krzesło.... Drzwi z lustrem prowadzą do garażu, na przeciwko czarnej ściany pod schodami jest wielka biała szafa. Ja codziennie wchodzę i wychodzę drzwiami prowadzącymi do garażu. Głównymi przez wiatrołap w ciągu roku weszłam i wyszłam ok 3 x Wygląda to tak, pewnie dlatego że nie chodzę na spacery po osiedlu:P, nie ma sklepu w pobliżu, dlatego w większości wożę zadek brumem Ale to nie o tym chciałam..... Znalazłam dość fajne krzesło i teraz pytanie będzie pasować czy nie będzie? http://emotikona.pl/emotikony/pic/grozny.gif, aaaa jeszcze zapomniałam powiedzieć z jakich ważnych powodów chcę tej zmiany Otóż na tym plastikowym lekkim ghoście, z twardym oparciem, ubieram syna i krzesło jest na tyle lekkie, że zawsze mi się przesuwa i obija ścianę i jest już ryska , a na ścianie jest tapeta, której nie chcę jeszcze wymieniać, wolę wymienić krzesło :lol: Dobra, pokazuję krzesło (zwróćcie uwagę, że nogi ma w kolorze schodów i w kształcie i kolorze nóg eamesów w jadalni ), ale czy pasuje do komody i w ogóle w tym miejscu:rolleyes: http://img19.imageshack.us/img19/2718/maxwinzersesselkrzesone.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Madziu bosko i stoliczek jak fajnie pasuje i kanapy i wszystko A w jadalni będą tylko 4 krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Madziu jeszcze powiedz czy zadowolona jesteś z krzesła bujanego? Czy on tylko ma wyglądać?, bo wygląda u Ciebie świetnie ? A te lampy w jadalni nie za małe? Albo ja mam za duże:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.01.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Madziu bosko i stoliczek jak fajnie pasuje i kanapy i wszystko A w jadalni będą tylko 4 krzesła? MArtuśka nie nie... Ten stoł jest tymczasowy;) Wiem wygląda bardzo skromnie, przyjechał z nami z UK, więc narazie musi zostać Tam koniecznie musi być większy i oczywiście inne krzesła, ale kasy narazie brak więc musi być co jest;) Stolik uwielbiamy. Baliśmy się że bedzie troche zaduży bo ten salonik nie jest wielkich rozmiarów, ale jest idealny:wiggle: Na zdjęciu wygląda dużawy do tej powierzchni ale jest super!! Wszystkie imprezy tam się kończą, na sofach, przy stoliku:) Troche rzeczy brakuje. Teraz czekam na "twoje lustro" w rzezbionej ramie. Ma być w tym tygodniu. Zamówiłam w czerwcu w Avai!!!! Będzie wisieć na tej pustej ścianie w holu po lewj stronie:) Zaraz moge pokazać mój widok z okna:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Zaraz moge pokazać mój widok z okna:P:P Za nim pokażesz to się wypowiedz na temat mojego krzesła :P A jaki stół planujesz ostatecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Madziu jeszcze powiedz czy zadowolona jesteś z krzesła bujanego? Czy on tylko ma wyglądać?, bo wygląda u Ciebie świetnie ? A te lampy w jadalni nie za małe? Albo ja mam za duże:P Martuśka masz "perfekcyjne " oko:) Te lampy sa maławe, choć w rzeczywistości nie jest aż tak żle jak na zdjęciu;) A jak kiedyś dojdzie większy stoł to pewnie zginą Na szczęscie były bardzo tanie więc nie będzie mi żal ich wymienić dziękuję za szczerość, to pokazuje że jak chwalisz inne rzeczy to szczerze Powiem Ci, że jadalnia jest najmniej wykończonym miejscem, przez co nie jest moim ulubionym;) Za to salonik uwielbiam i czujemy się bardzoo dobrze!! Powód czemu wzięłam te lampy był taki, że bałam się aby nie było tego oświetlnia za dużo;) Stół nie jest zbyt daleko od sof więc i od tej lampy caboche;) nie chciałam żeby było zbyt dużo za wielkich wiszących "rzeczy" jeśli mnie rozumiesz. Jak zmienimy stół będę myśleć jak bedzie kasa:) Co do "bujaka" to ja go uwiebiam. Przeszłam o niego boje, bo na tym miescu stał fotel mojego męża (stary ochydny jeszcze z UK) ale za to bardzo wygodny. On nie chciał się zgodzić na plastykowe krzesło;) Ile ja się nasłuchałam:P Ale teraz widzę, że często na jim siedzi:P I nasi goście również Każdy chce "spróbować" się "pobujać". Tak więc polecam. ładnie wyglada i jest wygodne (może nie na wiele godzin) ale ja nie narzekam;) Ja ma z decolab. pl Ale się upisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.01.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Znam ten probem z przesuwaniem się krzesła.W wiatrołapie mam ghosta, ale taboret na którym też ubieram syna;) Martuśka mnie się wszystko podoba co Ty pokazujesz- zawsze:P Co widać po moim domu:P:P Oczywiście nie śmiem go porównywać do Twojego:rolleyes: Jeśli faktycznie korzystacie z krzesła przy drzwiach non stop, to czemu nie mieć ładnie ale i wygodnie:P:P Ghost idealnie pasuje do tej komódki, ale co nie znaczy że ten fotel nie będzie. Tak jak piszesz, będzie fajnie nawiązywał do schodów i innych krzesełke na dole;) Ja bym brała:P Masz duży dom więc jeśli nawet się okazę że tam nie będzie idealny to napewno znajdziesz dla niego miesce;) Może salon:P Ale myślę, że masz rację że to byłoby fajne rozwiązanie i jak zwykle ciekawe (jak to wszystko u Ciebie!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts