Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Madziu coś czuję w kościach, że wymienisz te lampy jak dojdzie duży stół :p

Salon Twój robi wrażenie, wyszedł bardzo gustownie, przytulnie i cacy :rolleyes:

A co to za stoliczek rtv w salonie? ładny!!! Nie było takich całych czarnych? :p

O bajuczku też myślałam żeby dokupić w salonie, ale m coś kręci nosem, że powoli zagracam mu chałupę :p

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mówisz, że krzesło w korytarzu może być? To mam pierwszy głos:wiggle: Muszę szybko podjąć decyzję bo promocja na niego zaraz się kończy :o

A ja jeszcze w pieluchach....zastanawiamy się co z obiadem:rolleyes: miałam robić schab duszony w pieczarkach, ale mam ochotę na chińszczyznę i teraz pytanie...zjeść na mieście czy zamówić do domu? Nie wiem czy mam przebierać się z piżamy :lol2::lol2:

A ja jeszcze w pieluchach....zastanawiamy się co z obiadem:rolleyes: miałam robić schab duszony w pieczarkach, ale mam ochotę na chińszczyznę i teraz pytanie...zjeść na mieście czy zamówić do domu? Nie wiem czy mam przebierać się z piżamy :lol2::lol2:

zostać w piżamie i zamówic do domku...leniuchować kiedys trzeba ;)

fotel zamówć...najwyżej zwrocisz jak by sie bardzo z jakiś powódów nie wpasował...mi sie podoba i chetnie sie dowiem czy wygodny bo cos takiego mi sie podoba :rolleyes:

Ja krzesełka zamawiałam d'kwadrat (chyba :rolleyes:) http://www.dkwadrat.pl/krzesla

edit. lub http://www.decolab.pl/

Jesu nie pamiętam :o, ale na pewno nigdzie indziej! jak w którymś z tych dwóch sklepów.

:welcome: Marjelka

ale fajny sklepik - super rzeczy w tym pierwszym - już jestem cała chora :o

co do Twojego szarego fotela to jest piękny, tylko pytanie czy nie będzie za duży w to miejsce :confused:

nie wiem ile tam faktycznie masz miejsca, bo z tego zdjęcia które pokazujesz, to ghosta prawie w ogóle nie widać - jest przeźroczysty - ten szary jest dość duży i może przytłaczać tę śliczną szarą komódkę

Fajne jest to szare krzesło :yes:

Podoba mi się i powinno pasować.

A ja dzisiaj miałam w planach wieeelkie, dzieciowe zakupy, po czym przypomniałam sobie, że przecież święto i nic z tego :no: :( I też dopiero przed chwilą wyskoczyłam z piżamy :o Mąż mieli mięso na obiad, bo naszła nas ochota na domowe hamburgery :wiggle:

zostać w piżamie i zamówic do domku...leniuchować kiedys trzeba ;)

fotel zamówć...najwyżej zwrocisz jak by sie bardzo z jakiś powódów nie wpasował...mi sie podoba i chetnie sie dowiem czy wygodny bo cos takiego mi sie podoba :rolleyes:

Chyba tak zrobię zamówię, a potem będę się zastanawiać ;)

Decyzję podjęłam zostaje w piżamie :popcorn:

:welcome: Marjelka

ale fajny sklepik - super rzeczy w tym pierwszym - już jestem cała chora :o

co do Twojego szarego fotela to jest piękny, tylko pytanie czy nie będzie za duży w to miejsce :confused:

nie wiem ile tam faktycznie masz miejsca, bo z tego zdjęcia które pokazujesz, to ghosta prawie w ogóle nie widać - jest przeźroczysty - ten szary jest dość duży i może przytłaczać tę śliczną szarą komódkę

Korytarz jest dość duży, mam wrażenie że ten ghost tam ginie i coś większego byłby ok. :rolleyes:

Sklepiki fajowe, buszuj może coś wynajdziesz dla siebie ;)

Ja robię wieeeelką nogę z indyka :o cudnie wygląda, ciekawe jak będzie smakować :D.

Fajny ten fotel klubowy :rolleyes: korzystanie w ogóle w tamtym miejscu z krzesła?

Korzystamy Aniu, ja ubieram na nim synka, mąż zakłada buty.

Tak jak wyżej pisałam korzystamy bardziej z tego wyjścia- korytarza prowadzącego do garażu, niż z wyjścia głównego przez wiatrołap na dwór. W lecie też wychodzimy na dwór przez taras :rolleyes:

Fajne jest to szare krzesło :yes:

Podoba mi się i powinno pasować.

A ja dzisiaj miałam w planach wieeelkie, dzieciowe zakupy, po czym przypomniałam sobie, że przecież święto i nic z tego :no: :( I też dopiero przed chwilą wyskoczyłam z piżamy :o Mąż mieli mięso na obiad, bo naszła nas ochota na domowe hamburgery :wiggle:

:o:o:o Zapomniałam że dzisiaj święto:o ale wstyd:rolleyes:

Ciekawe czy czynna moja chińszczyzna :o bo ta moja ulubiona znajduje się w hipermarkecie....

Coś czuje że będzie jednak schab :rolleyes:

Wielkie dzieciowe zakupy? Ale co wózek, wanienki itp.? Czy ciuszki- śpioszki :rolleyes:

Leniuchować!!!!:p i zamówić do domku:P:P A co!!

My wczoraj na kolacje zamówiliśmy kebaba z frytkami (wiem wiem co powiesz:P) więc dziś ryż i pierś z kurczaka :p ale rozmraża się też strucla z makiem mojej mamy więc :p

Fotel kupuj, tylko nie pisz na razie skąd, bo wiesz że na tym forum jest więcej "zgapioch" jak ja i może braknąć dla Ciebie:P:P

Co do lamp to na pewno masz rację :rolleyes: My do wykończenia mamy jeszcze całą górę więc gdzieś znalazłoby się dla nich miejsce (poucina się kable i będzie oki:P) Pytałaś jaki stół bym chciała- chyba się domyślasz hehe:P Nie wiem czy będzie kasa, bo tyle jeszcze wydatków przed nami, może na komunie syna się doczekam:P:P

Co do stolika rtv to jest on zzzzz Jysk'a za ok 170 zł (na promocji:rolleyes:) Taniocha a nie wygląda żle;) W środku jest grafitowy co idealnie pasuje do naszej ściany tv:wiggle:

Życzę smacznego!!!!!

P.S niestety nie widziałam czarnego:(

Edytowane przez Magdzinska

Marjelka, ja bym połowę rzeczy wykupiła z tego sklepu :lol2::lol2:

ale na razie nie robię żadnych zakupów, tylko obchodzę się smakiem - bo ja wiem kiedy będę mogła się przeprowadzać do mojego wymarzonego domku :confused:

nakupuję rzeczy, a potem będę je upychać po kątach, bo mi się w międzyczasie (tak cóś czuję po kościach że w długoczasie) zmieni koncepcja, albo moda się zdąży zmienić

niestety urządzaniem i kupowaniem wyposażenia budowy nie przyspieszę - a u nas plan jest trzyletni ;)

Obawiam się, że jak w hipermarkecie, to będzie zamknięte :(

Dzieciowe zakupy, czyli przede wszystkim motki wełny, bo potrzebuję do wykończenia dekoracji w pokoju (girlanda z pomponów :lol2:) i jakieś materiały do scrapbookingu (zwierzaki na ściany), chciałam się też rozejrzeć za materacykiem, przewijakiem, wanienką, wózkiem (w styczniu miały być nowe modele) - dziewczyny, może macie jakieś typy jeśli chodzi o wózki/firmy? Zależy mi na pompowanych, potężnych kołach (wózek będzie w użyciu na krzywych, leśnych ścieżkach), przednie najlepiej skrętne (bo również w mieście), ale blokowane. Podoba mi się wózek Mutsy 4Rider, ale ma dwie wady: jest ciężki (nie będę go nosić po schodach, ale z trudem go podbijam, więc nie wiem czy dam radę na krawężnikach, jak będzie w nim dziecko) i duży po złożeniu (mamy mały bagażnik w sedanie).

ivy, oglądałaś może wieczorem kanał Kuchnia+? :lol2:

Co do modelu Ci nie doradzę bo każdy dostosowuje do potrzeb i kieszeni. Dla mnie podstawą były 4 duże pompowane koła, regulowana rączka, szybkie i skompresowane składanie wózka, wielkość gondoli. Akurat w naszym przednie koła nie są skrętne i to dla mnie jedyna jego wada :). My mamy Mikado ox-ford 4-kołowy. Taki wybraliśmy bo nam się bardzo wygodnie prowadzi itd.

Przewijak jaki planujecie? Wiem, że każdy i tak ma swoje preferencje ale z tego czego doświadczyłam wygodniej malucha przebierać przodem do siebie a nie bokiem (do czego większość przewijaków jest dostosowana).

Edytowane przez yokasta