MarJel 06.01.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Madziu coś czuję w kościach, że wymienisz te lampy jak dojdzie duży stół Salon Twój robi wrażenie, wyszedł bardzo gustownie, przytulnie i cacy A co to za stoliczek rtv w salonie? ładny!!! Nie było takich całych czarnych? O bajuczku też myślałam żeby dokupić w salonie, ale m coś kręci nosem, że powoli zagracam mu chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Mówisz, że krzesło w korytarzu może być? To mam pierwszy głos:wiggle: Muszę szybko podjąć decyzję bo promocja na niego zaraz się kończy A ja jeszcze w pieluchach....zastanawiamy się co z obiadem:rolleyes: miałam robić schab duszony w pieczarkach, ale mam ochotę na chińszczyznę i teraz pytanie...zjeść na mieście czy zamówić do domu? Nie wiem czy mam przebierać się z piżamy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A ja jeszcze w pieluchach....zastanawiamy się co z obiadem:rolleyes: miałam robić schab duszony w pieczarkach, ale mam ochotę na chińszczyznę i teraz pytanie...zjeść na mieście czy zamówić do domu? Nie wiem czy mam przebierać się z piżamy :lol2: zostać w piżamie i zamówic do domku...leniuchować kiedys trzeba fotel zamówć...najwyżej zwrocisz jak by sie bardzo z jakiś powódów nie wpasował...mi sie podoba i chetnie sie dowiem czy wygodny bo cos takiego mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 06.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ja krzesełka zamawiałam d'kwadrat (chyba ) http://www.dkwadrat.pl/krzesla edit. lub http://www.decolab.pl/ Jesu nie pamiętam , ale na pewno nigdzie indziej! jak w którymś z tych dwóch sklepów. Marjelka ale fajny sklepik - super rzeczy w tym pierwszym - już jestem cała chora co do Twojego szarego fotela to jest piękny, tylko pytanie czy nie będzie za duży w to miejsce nie wiem ile tam faktycznie masz miejsca, bo z tego zdjęcia które pokazujesz, to ghosta prawie w ogóle nie widać - jest przeźroczysty - ten szary jest dość duży i może przytłaczać tę śliczną szarą komódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Ja robię wieeeelką nogę z indyka cudnie wygląda, ciekawe jak będzie smakować . Fajny ten fotel klubowy korzystanie w ogóle w tamtym miejscu z krzesła? Edytowane 6 Stycznia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Fajne jest to szare krzesło Podoba mi się i powinno pasować. A ja dzisiaj miałam w planach wieeelkie, dzieciowe zakupy, po czym przypomniałam sobie, że przecież święto i nic z tego I też dopiero przed chwilą wyskoczyłam z piżamy Mąż mieli mięso na obiad, bo naszła nas ochota na domowe hamburgery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Mąż mieli mięso na obiad, bo naszła nas ochota na domowe hamburgery u nas wczoraj były wielkie hamburgery a obiado - kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 zostać w piżamie i zamówic do domku...leniuchować kiedys trzeba fotel zamówć...najwyżej zwrocisz jak by sie bardzo z jakiś powódów nie wpasował...mi sie podoba i chetnie sie dowiem czy wygodny bo cos takiego mi sie podoba Chyba tak zrobię zamówię, a potem będę się zastanawiać Decyzję podjęłam zostaje w piżamie Marjelka ale fajny sklepik - super rzeczy w tym pierwszym - już jestem cała chora co do Twojego szarego fotela to jest piękny, tylko pytanie czy nie będzie za duży w to miejsce nie wiem ile tam faktycznie masz miejsca, bo z tego zdjęcia które pokazujesz, to ghosta prawie w ogóle nie widać - jest przeźroczysty - ten szary jest dość duży i może przytłaczać tę śliczną szarą komódkę Korytarz jest dość duży, mam wrażenie że ten ghost tam ginie i coś większego byłby ok. Sklepiki fajowe, buszuj może coś wynajdziesz dla siebie Ja robię wieeeelką nogę z indyka cudnie wygląda, ciekawe jak będzie smakować . Fajny ten fotel klubowy korzystanie w ogóle w tamtym miejscu z krzesła? Korzystamy Aniu, ja ubieram na nim synka, mąż zakłada buty. Tak jak wyżej pisałam korzystamy bardziej z tego wyjścia- korytarza prowadzącego do garażu, niż z wyjścia głównego przez wiatrołap na dwór. W lecie też wychodzimy na dwór przez taras Fajne jest to szare krzesło Podoba mi się i powinno pasować. A ja dzisiaj miałam w planach wieeelkie, dzieciowe zakupy, po czym przypomniałam sobie, że przecież święto i nic z tego I też dopiero przed chwilą wyskoczyłam z piżamy Mąż mieli mięso na obiad, bo naszła nas ochota na domowe hamburgery :o:o Zapomniałam że dzisiaj święto:o ale wstyd:rolleyes: Ciekawe czy czynna moja chińszczyzna bo ta moja ulubiona znajduje się w hipermarkecie.... Coś czuje że będzie jednak schab Wielkie dzieciowe zakupy? Ale co wózek, wanienki itp.? Czy ciuszki- śpioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 To ja Ci tu taką nogę pokazałam a Ty nic! Skoro korzystanie to fotel powinien być wygodny, a klubowe do takich należą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marta zamawiaj fotel, będzie pasował . Ja dziś Ikea, może coś upoluje Wczoraj robiłam zupę rybna z krewetkami nawet dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Leniuchować!!!! i zamówić do domku:P:P A co!! My wczoraj na kolacje zamówiliśmy kebaba z frytkami (wiem wiem co powiesz:P) więc dziś ryż i pierś z kurczaka ale rozmraża się też strucla z makiem mojej mamy więc Fotel kupuj, tylko nie pisz na razie skąd, bo wiesz że na tym forum jest więcej "zgapioch" jak ja i może braknąć dla Ciebie:P:P Co do lamp to na pewno masz rację My do wykończenia mamy jeszcze całą górę więc gdzieś znalazłoby się dla nich miejsce (poucina się kable i będzie oki:P) Pytałaś jaki stół bym chciała- chyba się domyślasz hehe:P Nie wiem czy będzie kasa, bo tyle jeszcze wydatków przed nami, może na komunie syna się doczekam:P:P Co do stolika rtv to jest on zzzzz Jysk'a za ok 170 zł (na promocji:rolleyes:) Taniocha a nie wygląda żle;) W środku jest grafitowy co idealnie pasuje do naszej ściany tv:wiggle: Życzę smacznego!!!!! P.S niestety nie widziałam czarnego:( Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 06.01.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marjelka, ja bym połowę rzeczy wykupiła z tego sklepu :lol2: ale na razie nie robię żadnych zakupów, tylko obchodzę się smakiem - bo ja wiem kiedy będę mogła się przeprowadzać do mojego wymarzonego domku nakupuję rzeczy, a potem będę je upychać po kątach, bo mi się w międzyczasie (tak cóś czuję po kościach że w długoczasie) zmieni koncepcja, albo moda się zdąży zmienić niestety urządzaniem i kupowaniem wyposażenia budowy nie przyspieszę - a u nas plan jest trzyletni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Madziu cudnie macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Martuśka a pada u Ciebie śnieg?? Bo u mnie tak:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.01.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Madziu cudnie macie! :hug: Witam śliczna kobieto:P Miałam już kiedyś napisać, że na tym forum są same laski- niedawno poznałam kolejną (wciąż tylko wirtulanie) - Mariomilli :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 06.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marta zamawiaj fotel, będzie pasował . Ja dziś Ikea, może coś upoluje Wczoraj robiłam zupę rybna z krewetkami nawet dobra Jak dziewczyny wcześniej pisały - dziś święto, z Ikei nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Obawiam się, że jak w hipermarkecie, to będzie zamknięte Dzieciowe zakupy, czyli przede wszystkim motki wełny, bo potrzebuję do wykończenia dekoracji w pokoju (girlanda z pomponów ) i jakieś materiały do scrapbookingu (zwierzaki na ściany), chciałam się też rozejrzeć za materacykiem, przewijakiem, wanienką, wózkiem (w styczniu miały być nowe modele) - dziewczyny, może macie jakieś typy jeśli chodzi o wózki/firmy? Zależy mi na pompowanych, potężnych kołach (wózek będzie w użyciu na krzywych, leśnych ścieżkach), przednie najlepiej skrętne (bo również w mieście), ale blokowane. Podoba mi się wózek Mutsy 4Rider, ale ma dwie wady: jest ciężki (nie będę go nosić po schodach, ale z trudem go podbijam, więc nie wiem czy dam radę na krawężnikach, jak będzie w nim dziecko) i duży po złożeniu (mamy mały bagażnik w sedanie). ivy, oglądałaś może wieczorem kanał Kuchnia+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marta zamawiaj fotel, będzie pasował . Ja dziś Ikea, może coś upoluje Wczoraj robiłam zupę rybna z krewetkami nawet dobra Też miałam w planie Ikeę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 witaj Marta: jak supermarkety zamkniete to wszystkie dziewczyny u Marty:p ja bym dala bardziej dizajnerskie krzeslo nphttp://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYKrzeslakrzeslodiamentch009diamlw-480200-jpg_845_600_normal_0_1355237642.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Co do modelu Ci nie doradzę bo każdy dostosowuje do potrzeb i kieszeni. Dla mnie podstawą były 4 duże pompowane koła, regulowana rączka, szybkie i skompresowane składanie wózka, wielkość gondoli. Akurat w naszym przednie koła nie są skrętne i to dla mnie jedyna jego wada . My mamy Mikado ox-ford 4-kołowy. Taki wybraliśmy bo nam się bardzo wygodnie prowadzi itd. Przewijak jaki planujecie? Wiem, że każdy i tak ma swoje preferencje ale z tego czego doświadczyłam wygodniej malucha przebierać przodem do siebie a nie bokiem (do czego większość przewijaków jest dostosowana). Edytowane 6 Stycznia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts