monika996 06.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 albohttp://www.decolab.pl/foto/towary/d/175.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Co do modelu Ci nie doradzę bo każdy dostosowuje do potrzeb i kieszeni. Dla mnie podstawą były 4 duże pompowane koła, regulowana rączka, szybkie i skompresowane składanie wózka, wielkość gondoli. Akurat w naszym przednie koła nie są skrętne i to dla mnie jedyna jego wada . My mamy Mikado ox-ford 4-kołowy. Taki wybraliśmy bo nam się bardzo wygodnie prowadzi itd. Przewijak jaki planujecie? Wiem, że każdy i tak ma swoje preferencje ale z tego czego doświadczyłam wygodniej malucha przebierać przodem do siebie a nie bokiem (do czego większość przewijaków jest dostosowana). Nad przewijakiem ciągle myślę - na naszą komodę pasuje ten boczny, ale ze względu na wygodę zastanawiam się nad stojakiem na przewijak i wanienkę - wówczas trzymałabym go w łazience i mogła przewijać dziecko leżące przodem A co wózka - mam wrażenie, że wybór samochodu jest łatwiejszą decyzją Każdy ma jakieś wady i stąd mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 monika, to pomarańczowe krzesło jest fajne, ale obawiam się, że nie do wnętrza MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 To ja Ci tu taką nogę pokazałam a Ty nic! Skoro korzystanie to fotel powinien być wygodny, a klubowe do takich należą . Dopiero zobaczyłam nogę Napisz czy dobra jak upieczesz, też bym taką zrobiła bo wygląda fajnie Marta zamawiaj fotel, będzie pasował . Ja dziś Ikea, może coś upoluje Wczoraj robiłam zupę rybna z krewetkami nawet dobra Chyba zamówię Leniuchować!!!! i zamówić do domku:P:P A co!! My wczoraj na kolacje zamówiliśmy kebaba z frytkami (wiem wiem co powiesz:P) więc dziś ryż i pierś z kurczaka ale rozmraża się też strucla z makiem mojej mamy więc Fotel kupuj, tylko nie pisz na razie skąd, bo wiesz że na tym forum jest więcej "zgapioch" jak ja i może braknąć dla Ciebie:P:P Co do lamp to na pewno masz rację My do wykończenia mamy jeszcze całą górę więc gdzieś znalazłoby się dla nich miejsce (poucina się kable i będzie oki:P) Pytałaś jaki stół bym chciała- chyba się domyślasz hehe:P Nie wiem czy będzie kasa, bo tyle jeszcze wydatków przed nami, może na komunie syna się doczekam:P:P Co do stolika rtv to jest on zzzzz Jysk'a za ok 170 zł (na promocji:rolleyes:) Taniocha a nie wygląda żle;) W środku jest grafitowy co idealnie pasuje do naszej ściany tv:wiggle: Życzę smacznego!!!!! P.S niestety nie widziałam czarnego:( O proszę z jyska , a nie wygląda na jysk bardzo ładny! I tu Cię zdziwię, u nas dzisiaj kebab :lol2: Chińska zamknięta Marjelka, ja bym połowę rzeczy wykupiła z tego sklepu :lol2: ale na razie nie robię żadnych zakupów, tylko obchodzę się smakiem - bo ja wiem kiedy będę mogła się przeprowadzać do mojego wymarzonego domku nakupuję rzeczy, a potem będę je upychać po kątach, bo mi się w międzyczasie (tak cóś czuję po kościach że w długoczasie) zmieni koncepcja, albo moda się zdąży zmienić niestety urządzaniem i kupowaniem wyposażenia budowy nie przyspieszę - a u nas plan jest trzyletni Skoro trzy lata ma trwać budowa, to nie kupuj, trochę za wcześnie jednak na meble , ale oglądać i planować należy Martuśka a pada u Ciebie śnieg?? Bo u mnie tak:p Nie! a U Ciebie pada? witaj Marta: jak supermarkety zamkniete to wszystkie dziewczyny u Marty:p ja bym dala bardziej dizajnerskie krzeslo nphttp://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYKrzeslakrzeslodiamentch009diamlw-480200-jpg_845_600_normal_0_1355237642.jpg albohttp://www.decolab.pl/foto/towary/d/175.jpg Monia za nowoczesne te foteliki jak dla mnie:rolleyes: tzn. ładne bardzo, ale do tej komody to mi nie pasują, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marjela mi ani Moni propozycje nie pasują ani Twoja prl-owska klubowa Jestem pewna, że znajdziesz coś lepszego WIEM! Taki fotel jak ma np w salonie różowy (u Ciebie ten kolor niekoniecznie) forumowa Kanka od Naszego Szymona (dom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A co do wózków dla dzieciaczków.... To ja nie doradzę bo ze swoich nie byłam do końca zadowolona, jak będziecie na etapie spacerówek to wtedy mogę taki jeden polecić, tylko nazwy nie pamiętam :rolleyes: zaraz może sobie przypomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marjela mi ani Moni propozycje nie pasują ani Twoja prl-owska klubowa Jestem pewna, że znajdziesz coś lepszego WIEM! Taki fotel jak ma np w salonie różowy (u Ciebie ten kolor niekoniecznie) forumowa Kanka od Naszego Szymona (dom). yyyyyyy, ale w jakim kierunku iść? prl-owski nie , nowoczesny też nie to co glamour? czy jakiś klasyczny ? sama już nie wiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Taki art deco by pasował http://galeria-kare.pl/fotele/762-kare-design-76515-fotel-art-deco-red.html http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186894-Nasz-Szymon i fotel Kanki Darling a weź spróbuj z tym fotelem co masz go w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Taki art deco by pasował http://galeria-kare.pl/fotele/762-kare-design-76515-fotel-art-deco-red.html http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186894-Nasz-Szymon i fotel Kanki Fajny, tyle że ten mój kosztuje powiedzmy końcówkę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marjel chodzi o zajawkę a nie o konkretny przedmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Zaznaczam, że napisałam że klubowy jest wygodny a nie że będzie pasował . Albo inaczej: w innym obiciu może? Np. czarnym z kontrastową lamówką? Coś odrobinę zgrabniejszego może? Marta nie wiem czy by Ci się chciało w to bawić ale możesz wyhaczyć fajny fotel na którymś z serwisów aukcyjnych i zmienić mu obicie. Wtedy będzie coś pomiędzy. Noga upieczona, za godzinę powiem czy smaczna . A spacerówkę na początek mamy do głębokiego wózka, żeby były resory. Później się zobaczy . Z głebokiego takiego jak kupiliśmy korzystały dzieci siostry, brata i wszyscy łącznie z nami zadowoleni . Jedyna wada to te cholerne nieskrętne przednie koła ale to można przeboleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 MarJel, przypominaj sobie szybciutko, bo my kupujemy od razu gondolę i spacerówkę (3w1) Też mam wrażenie, że z żadnego nie będę do końca zadowolona albo mam za duże wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aniu, nieskrętne koła to nie tragedia, wózek jest stabilniejszy i na wertepach lepiej sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ilonka, a zastanawialiście się nad fotelikiem osobno ? (bo rozumiem, że to 3 to fotelik samochodowy?). Tak tylko piszę, bo nie jestem przekonana do fotelików w zestawie do wózka . Wiem, wiem dlatego to mogę przeżyć na naszych wyboistych drogach przynajmniej wózek nie będzie uciekał dlatego nawet się nie rozglądałam za innym modelem, z tego jestem zadowolona gorzej tylko jak się żadnego nie ma sprawdzonego bo wybór jest spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Mój chrześniak miał nieskrętne koła przeklinałam za każdym spacerem, bo prowadzić musiałam ja, a nie mama, bo moje i przecież nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marjel chodzi o zajawkę a nie o konkretny przedmiot To jak znajdziesz taką zajawkę w mniej konkretnej cenie daj znać Zaznaczam, że napisałam że klubowy jest wygodny a nie że będzie pasował . Albo inaczej: w innym obiciu może? Np. czarnym z kontrastową lamówką? Coś odrobinę zgrabniejszego może? Marta nie wiem czy by Ci się chciało w to bawić ale możesz wyhaczyć fajny fotel na którymś z serwisów aukcyjnych i zmienić mu obicie. Wtedy będzie coś pomiędzy. Noga upieczona, za godzinę powiem czy smaczna . A spacerówkę na początek mamy do głębokiego wózka, żeby były resory. Później się zobaczy . Z głebokiego takiego jak kupiliśmy korzystały dzieci siostry, brata i wszyscy łącznie z nami zadowoleni . Jedyna wada to te cholerne nieskrętne przednie koła ale to można przeboleć . Czarnym z konrastową lamówką to dobry pomysł i mi się podoba ... To jak posmakujesz to i przepis poproszę. Wózek ze skrętnymi kółkami miałam i faktycznie fajna sprawa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A no tak, 2w1 (pomyliłam), fotelik samochodowy dostajemy w prezencie z firmy męża, więc musi być oddzielnie na fakturce. Venus jednak jakieś plusy pracy w korporacji Ja nie wiem, ale dla mnie to szare krzesło klubowe jest jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Bujaniec eamsowy chyba też by tu nie pomógł zwłaszcza przy ubieraniu Może uszak? Albo Art deco za zamówienie. Admete ma taki pikowany z czerwoną kedrą tylko nie weim czy akurat jej model wpisuje się w art deco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dziewczynki mi chodzi o tkz. parasolkę czyli ten drugi wózek jak już dzidziuś chodzący. Wózek lżejszy i mniejszy dobry na wyjazdy( lepszy do bagażnika) Ja myślę że te wszystkie wózki 3czy 5 w jednym są świetne, ale jak już brzdąc ma ok. 1.5 roku zamarzycie o czymś mniejszym i lżejszym.Ja przy jednym i drugim dziecku miałam parasolkę( na wakacje, wyjazdy, zakupy większe, nie wyobrażałam sobie brać tego wielkiego koromysła do bagażnika, samolotu... ) gdzie jeszcze oprócz tego 4 walizy... Ja osobiście tego wózka nie miałam, tylko moja przyjaciółka, ale była, jest (bo drugie korzysta) zadowolona. Spacerówka maclaren, nawet ona ma w tych kolorach co na fotceMoże teraz są lepsze modele, nie wiem, ten był chiciorem jak mój syn miał roczek, czyli jakieś trzy lata temu.http://img39.imageshack.us/img39/6786/540x405spacerowkamaclar.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Magdzińska , właśnie zaczął padać deszcz ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts