kakusek 30.07.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Marta mozesz podac mi namiar na sprzedawce ktorego polecila Ci Ania do lamp Caboche? Nie kupuje teraz tej lampy ale chcialam sprawdzic czy ma on w swojej ofercie dmuchawca bo na te obecnie mam chrapke Boje sie zamawiac w ciemno zwlaszcza ze lampy ida az z Chin (rozumiem ze dostalas namiar z ebaya ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Tak na szybciutko wpadałam, na Wasze posty odpowiem wieczorkiem, kakusku tobie już wysyłam priva. Wczoraj mi się zaczęła montować kuchnia (na razie korpusy, na fronty trzeba będzie troszkę poczekać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.07.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 MarJel Dla Ciebie medal za mocne nerwy i cierpliwość Skąd Ty ją (tą cierpliwość) Kobieto bierzesz????? Piękny dom, wykończenie no sama wiesz że Ci wszystkie zazdrościmy:yes: - tak pozytywnie oczywiscie A ta na spokojnie sobie kuchnie robi , na fronty będzie trzeba poczekać , luzik z przeprowadzką ma czas..... Buziaki i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Wczoraj mi się zaczęła montować kuchnia (na razie korpusy, na fronty trzeba będzie troszkę poczekać) Oby szybko były te fronty, bo strasznie jestem ciekawa tej Twojej kuchni . Ale fotkami samych szafek możesz się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Oby szybko były te fronty, bo strasznie jestem ciekawa tej Twojej kuchni . Ale fotkami samych szafek możesz się pochwalić rere, chciałaś powiedzieć żebym nie zapomniała zabrać ze sobą aparatu:P;) Ok. pakuję i zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Tak właśnie . Dobrze, że odświeżyłam Ci pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Kuchnia kuchnia Tak sie ciesze jakbym sama miala w niej gotowac Milego dnia i popstrykaj duo fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Już ci kuchnę montują a Ty niedawno pisałaś że zmieniłaś stolarza- jakaś porządna firma musi być. Pakuj aparat i czekamy na kuchnie. Przeprowadzka tuż, tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Oldzia, czy w PL masz taki sam dostęp do netu, jaki miałaś w NO? wydaję mi się że teraz rzadziej zaglądasz.... Dzieci w wieku szkolnym zmuszają do powrotu, wśród moich znajomych też tak się dzieję, ja tam się cieszę bo znów mam ich blisko siebie:) bluezee, witam i dziękuję bardzo, twój salonik z czerwonymi dodatkami też robi wrażenie:yes: blekitna, fenkju weri macz;) anna-maria, już Ci mówiłam że jesteś nie oceniana i bardzo pomocna, dziękuję za wszystkie namiary które dostaję od ciebie. Lamp jeszcze nie zamówiłam na razie wysłałam zapytanie o rabat przy zakupie dwóch tzn. wiszącej i plafonu, a co;) Tamara, zaglądaj, zaglądaj będzie mi bardzo miło:) Karolcia, wreszcie jesteś! :hug:pewnie wyglądasz jak murzynka;), cieszę się ogromie że dostaliście pozwolenie, znając cię zaraz będziesz meble kupować , ach już się nie mogę doczekać. Jednak nasz wyjazd przesunął się na ostanie dwa tyg. sierpnia, więc jakby co możemy się spotkać nicol, witaj, bardzo dziękuję za komplementy:), jeśli chodzi o lampę ze światłowodów, to nie jest to gotowa lampa, a zrobiona na zamówienie. Natomiast jeśli chodzi o oświetlenie w lustrach łazienkowych, to nie było to jakieś wielkie zamówienie specjalne, ale obowiązuje pewna kolejność montażu oświetlenia, otóż otwór w lustrze musi być zrobiony za nim lustro przykleimy do ściany, a wcześniej oczywiście wybrany kinkiet, aby było wiadomo jak duży ma być ten otwór. india 83, witaj, dziękuję bardzo i wpadaj kiedy tylko masz ochotę, a jeśli chodzi o tapety to przejrzyj sobie jeszcze tapety artfunk spory wybór mają, ja akurat do pokoju synka u nich zamawiałam http://www.tapety-artfunk.ig.pl/ kakusku, masz już namiar na tego dmuchawca? mi tez się bardzo podoba gdzie chcesz u siebie go powiesić? Do września nie daleko czekam na foty elewacji:yes: ps. ale ty to się masz z tym swoim mężem, zawsze się uśmieję jak o nim piszesz saluś, bo ja na pierwsze mam marjel, a na drugie luzara szczęściara, a tak poważnie życzę każdemu tak bezstresowej budowy i takich fachowców, dzięki nim mój luz i optymizm:popcorn: mariomili, tak stolarz od kuchni zmienił mi się niespełna dwa tygodnie temu, projekt kuchni dostał tydzień temu:jawdrop:, jest to ten sam stolarz który robi u mnie wszystkie zabudowy łazienek, garderobę, szafy, spiżarnie, pralnie. Jakby nie trzeba było czekać na uchwyty blat i fronty 2-3 tygodnie to kuchnia pewnie byłaby skończona w przyszłym tygodniu, a tak trzeba poczekać dwa tygodnie. Żyć nie umierać!!!! Plitu, plitu, gadu, gadu, a ja mam trochę świeżutkich zdjątek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No to Kochana dawaj dawaj bardzo lubimy oglądać zdjęcia - a twoje to już w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) Kuchnia, nie wiele jeszcze widać i nie ma się czym zachwycać, ale wklejam jako dowód że się zaczęła robić Jak na razie zamontowane sprzęty: chłodziarka, zamrażarka, kawiarka, piekarnik z funkcją mikrofali i zmywarka, nie widać na fotkach ale wyspa też już skręcona. Jak na dwa dni roboty jednego pana, który tydzień temu dostał projekt mojej kuchni to chyba dużo.... Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Och, ja też czekam na świeżutkie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Jak wiadomo decyzja że blaty, czarne granitowe dawno już podjęta, teraz dylemat jaka grubość.......??? Mój stolarz i wykonawca namawiają mnie żeby dać na bogato, tzn. masywne grube blaty. Na wyspie blat i dwie nogi z kamienia grubość ok.8cm, reszta blatów przy oknie ok. 5cm:rolleyes: A ja się zastanawiam nadal czy nogi w wyspie robić granitowe, czy szerokie ale białe na wysoki połysk a tylko góra granitowa i w ogóle jaką wybrać grubość blatów, żeby nie przedobrzyć, ale żeby efekt jakiś był:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Marta, kuchnia się zapowiada super :D Fronty będą białe, tak ? A jaki blat w końcu będziesz miała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 W tym samym czasie pisałyśmy o blacie A jaka grubość blatu zmieści ci się przy oknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 MarJeluśJa takze przymierzam sie do granitowych blatów - robiłam rozeznanie W/g mnie 5 cm to " świat i ludzie" zazwyczaj proponują 4 cm 8 - moim zdaniem będzie za dużo 5 jest grubo i fajnie to wyglądaJa bym zrobiła nogi wyspy tez z granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) Chwale się skończoną garderobą, przy naszej sypialni, ( te druciki wysuwane to wieszaki na spodnie ) [ Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 super:D kochana, ale czy ja dobrze widzę? Mas zosobną dużą chłodziarkę i osobną małą zamrażarkę? Też tak planowałam, ale potem jakoś mi się odwidziało... A teraz jak to zobaczyłam, to znowu mi się chce:D Jakie modele, marki masz tych sprzętów? 8 cm blat??? Toż to jacyś szaleńcy;) 5 cm to już bardzo dużo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Garderoba rewelacyjna!!! ach.... kiedy moja będzie? A powiedz mi MarJelko, wyposażenie tej garderoby, a wszczególnosci wieszaki na spodnie, to skąd brałaś? Sama ich szukałaś, czy to już stolarz się tym zajął? Bo ja znam tylko taki system jak ma ikea - te druciki/spodnie są jakby koło siebie, a nie jesden za drugim. A ten patent bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Lidzia zmieści się każda grubość blatu wymieniona wyżej,Saluś 5cm chcę przy oknie, a na wyspie chciałam żeby był grubszy niż ten przy oknie i nie wiem jaka grubosc byłby najlepsza. Też mnie chyba korcą nogi wyspy granitowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts