MarJel 07.01.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Prosze o pomoc -zairzyj do mnie;) Lecę http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kupiłaś Zouzo? Bo wiesz jak podusia nie będzie pasować, to walniesz podkładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Marta a widziałas to? http://www.westwing.pl/Fotel-LIZ-czarny-37083.html może spróbuj na chwilkę przytachać fotel z gabinetu, Bedziesz miała poglad jak się prezentuje... Postawiłam czarną dużą pufę, fotela nie chciało mi taszczyć i jest super!!!! Musi być coś czarnego, w tkaninie, zrobiło się bardzo przytulnie:yes: Wydaje mi się że nawet taka mini kanapa wyglądała by dobrze Na tą chwilę Victoria nr. 1 Kupiłaś Zouzo? Bo wiesz jak podusia nie będzie pasować, to walniesz podkładkę Zjadłaś kluski, że się czepiasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ne - e . Teraz masz mnie w wersji lajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja w temacie wózka- bo powoli kończymy wózkowanie a ja typowa wózkomaniaczka - miałam już 3:) jako ten jedyny od początku do końca wózkowania sprawdził się bugaboo cameleon.Mura jest trochę mała dla roczniaka i powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 4 tysiące za wózek matko bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 4 tysiące za wózek matko bosko. A na dodatek Magda miała 3 wózki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a to burżujka mnie to się takie retro podobają ale cena do dizajnu też odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 miałam 3 każdy za mniej więcej tyle i każdy sprzedałam za -400 stówki maks:) polecam kupić używany - one sa niezniszczalne - nawet po 3 dziecku jest jak nowy. Lekki, zwrotny - daje radę w terenie bo kółka się da obrócić duże do przodu. w kwestii wózków chyba mam za dużą wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venuska to ja Cię dobije bo u mnie nie ma podkładek na stole ale jest cerataaaaa:P:P:P moje dzieci codziennie maluja, rysuja, lepią....mój drewniany stół nie dałby rady....Bugaboo miała moja przyjaciółka i chwaliła ale obowiazkowo trzeba dokupić zestaw większych kół bo w zimie te małe słabo rady dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 retro fajne - ale czy użyteczne? wątpie ja patrzyłam na to, żeby był zwrotny, lekki i w aucie się mieścił używany serio polecam kupić tak samo jak stokke nie no dziewczyny trzeba mieć jakieś hobby:D syn ma niecałe 2 lata i teraz 3 wózek testuję - każdy poprzedni sprzedany:) takie małe zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie wiem, ja nie dzieciata na razie kryterium głównym jest wygląd Anetka milczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Marta mogłaś chociaż focie zrobić z tym pufciem:P że co fotelik niby zaduży - ten z gabinetu i nie chciało Ci się tachać;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie wiem, ja nie dzieciata na razie kryterium głównym jest wygląd Anetka milczę Venuska "zróbcie" sobie dzidzię a najlepiej od razu dwie, Zobaczysz jak się wszystko zmieni....:P:P:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 My mamy Taco Acustic w brazowym lnie-JESTESMY MEGA ZADOWOLENI!!!!Ma nawet takie szpanerskie "mufki"z tego samego materialu na raczke wozka coby mamie raczki nie marzly-JEST SUPER WYGODNY.Jak pozyczylam parasolke od siostry jak lecialam do Londynu z malym to caly tydzien darl sie w nieboglosy jak go do parasolki wkladalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venuska "zróbcie" sobie dzidzię a najlepiej od razu dwie, Zobaczysz jak się wszystko zmieni....:P:P:lol2::lol2: Noooooo:rotfl:-punkt widzenia zmienia sie od punktu siedzenia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venuska to ja Cię dobije bo u mnie nie ma podkładek na stole ale jest cerataaaaa:P:P:P moje dzieci codziennie maluja, rysuja, lepią....mój drewniany stół nie dałby rady.... :lol: Retro fajne, ale koła mają olbrzymie i trzeba mieć wielki bagażnik , albo 3 wózki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Gumisia to Ty masz szatana nie dziecię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Gumisia to Ty masz szatana nie dziecię :P :mad:JAK SMIESZ NA MOJEGO ANIOLKA:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 o ten ładny taco http://www.sklep.urwis.com.pl/product_info.php?products_id=9849 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts