GUMISIOWA 07.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 na przytulanki się zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 o ten ładny taco http://www.sklep.urwis.com.pl/product_info.php?products_id=9849 OFCORS,JA MAM WSZYSTKO LADNE:lol2:,tylko zaplacilam 1100zl;) w sklepie SMILE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Marta mogłaś chociaż focie zrobić z tym pufciem:P że co fotelik niby zaduży - ten z gabinetu i nie chciało Ci się tachać;) Zrobię z docelowym fotelikiem A fotel z gabinetu to olbrzym, a coś dzisiaj ja nie teges na takie przemeblowania....chyba mi ten wczorajszy kebab zaszkodził , bo jestem dziś częstym gościem w wuceciku Nawet w domu zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 oooo no to zdówka Martuś:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 nieprawda kebab nie może skrzywdzić to na pewno ta złość co to ją wczoraj na mnie wylewałaś daje Tobie teraz popalić O! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 pamiętam jak przed przeprowadzką pan, który malował salon i klatkę schodową mówił że za 2 m-c na szarych ścianach będzie widać "łapki"a ja pewna - gdzie tam - mam super farby zmywalne wszystko domyję.Po pół roku mieszkania mam cały parter do malowania oczywiście poza bawialnią.Mały uwielbia ściany a szczególnie kontakty - zapala i gasi światło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 oooo no to zdówka Martuś:hug: Nie jest źle, przynajmniej organizm się przeczyści nieprawda kebab nie może skrzywdzić to na pewno ta złość co to ją wczoraj na mnie wylewałaś daje Tobie teraz popalić O! :rotfl: Yhy na pewno nie po kababie , musiałaś zrobić lalkę Voodoo i teraz kujesz ją szpileczką w brzuszek myśląc o MarJelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 pamiętam jak przed przeprowadzką pan, który malował salon i klatkę schodową mówił że za 2 m-c na szarych ścianach będzie widać "łapki" a ja pewna - gdzie tam - mam super farby zmywalne wszystko domyję. Po pół roku mieszkania mam cały parter do malowania oczywiście poza bawialnią. Mały uwielbia ściany a szczególnie kontakty - zapala i gasi światło.... u mnie ściany tez szare, łapek u mnie sztuk 4 i wszystko pieknie się zmywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie jest źle, przynajmniej organizm się przeczyści Yhy na pewno nie po kababie , musiałaś zrobić lalkę Voodoo i teraz kujesz ją szpileczką w brzuszek myśląc o MarJelce zaczynam się bać naszej Justysi;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 zaczynam się bać naszej Justysi;);) a czym malowane macie Anetko? bo chyba na wiosnę czeka mnie malowanie - a farba którą mam podobno zmywalna schodzi ale razem z kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja mam wszedzie Jotuna, serię Lady. nie wiem czy w Pl dostepna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a czym malowane macie Anetko? bo chyba na wiosnę czeka mnie malowanie - a farba którą mam podobno zmywalna schodzi ale razem z kolorem. Ja mam farby para i też pięknie się myją, kolor nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 hmm Para u mnie sąo Jotunie nie słyszałam. Ja mam tikurille ale chyba na jakimś kijowym podkladzie - no nic nie przypilnowałam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 hmm Para u mnie są . No i co? nie zadowolona Pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No i co? nie zadowolona Pani? heheh:) w sensie są u mnie do kupienia - chyba sklep firmowy widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 07.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Martuś napisz proszę gdzie zamawiałaś ten czajnik i toster Brillante DeLonghi Tyle tych sklepów internetowych nie wiadomo w którym brać Dziękuję!!! Bardzo lubię do Ciebie zaglądać piękny dom i ogród, dodatkowo mamy dzieci w tym samym wieku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Bierz VICTORIĘ zanim Ci wykupią matołku!!!:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 pfffffff Magda mądrze rzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.01.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dziękuję wszystkim za rady Anetko, tofee u nas trójkołowiec odpada Kiedyś, przy dużym wietrze na wiadukcie o mało nie wyrzuciłam z takiego wózka dziecka (ja z tych ciamajdowatych jestem), więc zraziłam się na dobre W grę wchodzi wózek Mutsy (ale ciężki i duży po złożeniu), Maxi Cosi (ale mały i krótkie oparcie) lub Emmaljunga (ale przednie kółka w modelu ze skrętnymi są małe i boję się, że nie będzie stabilny). Z tego też względu boję się wózka Bugaboo - wokół domu mam piękne lasy i w większości to tam będę jeździła na spacery, więc potrzebuję porządnej terenówki Venus, mi też się retro wózki podobają, ale jakoś tak bardziej pasują mi dla dziewczynki, a po drugie mam wrażenie, że te cieniutkie kółeczka na naszych drogach egzaminu nie zdają Dlatego śmiałam się, że najlepiej mieć jeden wózek do lansowania się w CH, a drugi do wożenia dziecka na spacery Obserwuję ostatnio mamy z wózkami i niektóre są naprawdę piękne, nowoczesne, ale wyglądają bardzo niepraktycznie, oglądałam taki w sklepie (kolor przypadkowy): http://nenemama.pl/shop/get_product_photo/1728.jpg?s=800 można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia, ale mimo ogromnej ceny (5 tys. zł ) był bardzo niestabilny, trząsł się cały na lewo i prawo, a spacerówkę miał tak małą i pod takim kątem, jakby dziecko miało zaraz wypaść, w daszku są prześwity - nie wyobrażam sobie używać go na co dzień Chyba że właśnie jedyny spacer z dzieckiem jest uskuteczniany z samochodu do galerii handlowej i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts