Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta mogłaś chociaż focie zrobić z tym pufciem:P że co fotelik niby zaduży - ten z gabinetu i nie chciało Ci się tachać;););)

Zrobię z docelowym fotelikiem ;)

A fotel z gabinetu to olbrzym, a coś dzisiaj ja nie teges na takie przemeblowania....chyba mi ten wczorajszy kebab zaszkodził :rolleyes:, bo jestem dziś częstym gościem w wuceciku :rolleyes: Nawet w domu zostałam :rolleyes:

pamiętam jak przed przeprowadzką pan, który malował salon i klatkę schodową mówił że za 2 m-c na szarych ścianach będzie widać "łapki"

a ja pewna - gdzie tam - mam super farby zmywalne wszystko domyję.

Po pół roku mieszkania mam cały parter do malowania oczywiście poza bawialnią.

Mały uwielbia ściany a szczególnie kontakty - zapala i gasi światło....

oooo no to zdówka Martuś:hug::hug::hug:

:hug:

Nie jest źle, przynajmniej organizm się przeczyści ;)

nieprawda :p kebab nie może skrzywdzić :p to na pewno ta złość co to ją wczoraj na mnie wylewałaś daje Tobie teraz popalić O! :rotfl: :rotfl:

Yhy na pewno nie po kababie :no:, musiałaś zrobić lalkę Voodoo i teraz kujesz ją szpileczką w brzuszek myśląc o MarJelce :p

pamiętam jak przed przeprowadzką pan, który malował salon i klatkę schodową mówił że za 2 m-c na szarych ścianach będzie widać "łapki"

a ja pewna - gdzie tam - mam super farby zmywalne wszystko domyję.

Po pół roku mieszkania mam cały parter do malowania oczywiście poza bawialnią.

Mały uwielbia ściany a szczególnie kontakty - zapala i gasi światło....

u mnie ściany tez szare, łapek u mnie sztuk 4 i wszystko pieknie się zmywa...

Dziękuję wszystkim za rady :)

Anetko, tofee u nas trójkołowiec odpada :no: Kiedyś, przy dużym wietrze na wiadukcie o mało nie wyrzuciłam z takiego wózka dziecka (ja z tych ciamajdowatych jestem), więc zraziłam się na dobre :(

W grę wchodzi wózek Mutsy (ale ciężki i duży po złożeniu), Maxi Cosi (ale mały i krótkie oparcie) lub Emmaljunga (ale przednie kółka w modelu ze skrętnymi są małe i boję się, że nie będzie stabilny). Z tego też względu boję się wózka Bugaboo - wokół domu mam piękne lasy i w większości to tam będę jeździła na spacery, więc potrzebuję porządnej terenówki :yes:

Venus, mi też się retro wózki podobają, ale jakoś tak bardziej pasują mi dla dziewczynki, a po drugie mam wrażenie, że te cieniutkie kółeczka na naszych drogach egzaminu nie zdają :no: Dlatego śmiałam się, że najlepiej mieć jeden wózek do lansowania się w CH, a drugi do wożenia dziecka na spacery ;) Obserwuję ostatnio mamy z wózkami i niektóre są naprawdę piękne, nowoczesne, ale wyglądają bardzo niepraktycznie, oglądałam taki w sklepie (kolor przypadkowy):

http://nenemama.pl/shop/get_product_photo/1728.jpg?s=800

można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia, ale mimo ogromnej ceny (5 tys. zł :o) był bardzo niestabilny, trząsł się cały na lewo i prawo, a spacerówkę miał tak małą i pod takim kątem, jakby dziecko miało zaraz wypaść, w daszku są prześwity - nie wyobrażam sobie używać go na co dzień :o Chyba że właśnie jedyny spacer z dzieckiem jest uskuteczniany z samochodu do galerii handlowej i z powrotem ;)