Ilona Agata 07.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Martuś napisz proszę gdzie zamawiałaś ten czajnik i toster Brillante DeLonghi Tyle tych sklepów internetowych nie wiadomo w którym brać Dziękuję!!! Bardzo lubię do Ciebie zaglądać piękny dom i ogród, dodatkowo mamy dzieci w tym samym wieku. Pozdrawiam! Euro RTV AGD ma czajniki w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ilonka z niezniszczalnych i chyba cena jak mutsy jest baby jogger citi versa gt.Nie wiem czy jednak nie chcesz większych kółek.http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4383&%3CosCsid%3E najlepiej jednak jechać do sklepu i wypróbowac na zdjęciu każdy fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ach...no i w kwestii wózków jeszcze - dla mnie ważna była duża pakowna półka na dole - nie żadne tam torby-bagażniczki:sick: Kto ma czas na obsługę tego ustrojstwa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ilonka z niezniszczalnych i chyba cena jak mutsy jest baby jogger citi versa gt. Nie wiem czy jednak nie chcesz większych kółek. http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4383&%3CosCsid%3E najlepiej jednak jechać do sklepu i wypróbowac na zdjęciu każdy fajny:) wygląda bardzo okej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 nie wiem tylko jak z amortyzacją - bo miałam zwykła versję city mini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Maleńkie kółeczka niestety i piankowe, a zależy mi na pompowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Maleńkie kółeczka niestety i piankowe, a zależy mi na pompowanych Ale masz zagwózdkę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Maleńkie kółeczka niestety i piankowe, a zależy mi na pompowanych pompowane ma jeszcze bebecar http://www.bobowozki.com.pl/index.php?manufacturers_id=7 tak wklejam - można pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Ilonko ja miałam, a w zasadzie mam cały czas wózek emmaljunga taki : http://img560.imageshack.us/img560/1599/wzekb.jpg i jest cuuudowny!!! Mimo,ze kupiłam tylko spacerówk, służyła mi ona także za wózek tzw. głęboki Oparcie wózka rozkłąda się do zera. jest szerokie, ja do środka na ten pierwszy czas włozyłam taki śpiworek bardzo gruby typowy dla wózków w kolorze identycznym jak wózek. Na wierzchu w komplecie jest też pokrowiec ( u mnie wersja skóra a od spodu pikowana podszewka) który można zamontować by ochraniać przed zimnem czy deszczem. jest ukryta moskitiera, wygodna i przydatna latem. Julka urodziła się 24 stycznia, w opcji zupełnie rozłożonej jeżdziła do maja/ czerwca potem podnosiłam jej stopniowo oparcie, przez długi czas tylko o 1 stopień ale to dawało jej lepsza mozliwość oglądania świata Wózek prowadzi się bosko, jednym palcem bardzo lekko Jezlei masz podczas spaceru wyboisty teren nalezy zabezpieczyc pzrednie koła. Do stelażu wózka miałam adapter i montowałam w nim fotelik Jedyną wadą wózka jest to ,zę jest dość ciężki. Gdybym miała mieszczkać w bloku i taszczyć ten wózek codziennie po schodach na któreś tam piętro, to nigdy w życu Ale mieszkajac w domu, na codzienne, długie, spacery, jest świetnie zamortyzowany i wygodny dla dziecka i dla rodzica Fajne jest też to,ze budka nachylz sie tak mocno do przodu,ze może sięgnąć praktycznie do poprzecznej rączki z przodu której tzryma się później dziecko. Fajna sprawa, bo jeżeli pada, wieje itd, mozna łatwo chronić dzieciątko . No to tyle..... Pozdrawiam EDIT: kółka rzeczywiście piankowe i też kiedy kupowałam początkowo chciałam pompowane Ale po dwóch latach silnej eksploatacji wózka po różnym terenie, głównie drogach utwardzonych ( na naszym poprzednim osiedlu) koła są w stanie idealnym Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 E, taki problem to nie problem, tylko sama przyjemność Zostało jeszcze trochę czasu, największy mój problem jest taki, że w Poznaniu brak sklepów dla maluchów z prawdziwego zdarzenia, gdzie można by wszystkie wózki obejrzeć jednego dnia Jest jeden taki sklep, ale tłok w nim okrutny i panie sprzedawczynie na temat wózków wiedzą mniej ode mnie, a ja też nie wiem przecież zupełnie nic Pozostałe reklamują się na stronach internetowych czego to nie mają, a rzeczywistość wygląda tak, że mają, ale na zamówienie i wybiera się z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Bierz VICTORIĘ zanim Ci wykupią matołku!!!:P:P No zaaara , musze chyba chłopu pokazać nie?! To w końcu też jego korytarz i dom;) Na razie to mi wypomina że jeszcze do tyły jestem z odpracowaniem świątecznych zakupów : jelonki, lustro itd......a ja wczoraj też naobiecywałam i spać poszłam ukradkiem Zaraz ma przyjechać do domu na chwilę to mu pokażę fotelik i zatrzepocze rzęskami Janiela zaraz wyślę privka Pozdrawiam dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.01.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ilonko musisz sobie na spokojnie przemyśłeć no i tak jak mówisz najlepiej zobaczyć na żywo W każdym razie ten mój moge polecić Marjelka, a co ty za krzesła znowu kupujesz ????:rolleyes: musze sie cofnąć i nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.01.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Karolinko, to jest właśnie jeden z naszych typów - powiedz mi tylko, czy masz skrętne te przednie kółka, bo w sklepie (o którym pisałam powyżej) ciągle słyszę, że ta firma nie produkuje wózków ze skrętnymi kółkami Ręce można załamać, bo jak im mówię, że widziałam na stronie internetowej producenta, to twierdzą, że coś mi się pomyliło Ten wózeczek ciężki Najlżejszy z moich typów - Mutsy jest 5 kg cięższy! Podoba mi się w tym wózku wykończenie - żaden wózek nie jest tak starannie zrobiony, zwłaszcza spacerówka to mistrzostwo świata Dziecko wygląda w takim wózku jak król - daszek pięknie zabudowany osłania jak żaden inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mnie się ten Karolki wózek podoba tylko cena nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Marjelka, a co ty za krzesła znowu kupujesz ????:rolleyes: musze sie cofnąć i nadrobić Nudzi mi się , to zaczynam cudować i wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.01.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ilonko OCZYWIŚCIE,ZE SKRĘTNE!!!!! Dlatego pisąłam,ze przy bardzo dużych wybojach trzeba je blokowac,zeby nie były skrętne Wtedy lepiej się prowadzi a tak bierzesz jednym polcem i wózek obraca sie wokól osi! Ja go uwielbiam, ale wiadomo, ocena subiektywna No ciężki piorun, ale do noszenia po schodach itd. Prowadzi się ZAJEBIŚC.E! Jest naprawde cudownie wykonany, praktyczny ja jestem z niego bardzo zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venusko, no ale on jest taki 2w1, bo robił przez kilka mieisęcy za gondolkę mimo,ze wybrałam spacerówkę, wiec tu jest oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dziękuję, wahałam się nad tym wózkiem, bo nie mogłam znaleźć na jego temat praktycznie żadnych opinii, a teraz widzę, że warto Muszę tylko wydrukować zdjęcie ze strony producenta i nakrzyczeć na sprzedawców albo co Trzy razy byłam i trzy razy pytałam, powiedzieli mi, że może od nowego roku wejdzie model ze skrętnymi kółkami, ale raczej nie mam na co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 A ja się pochwalę ze właśnie przed momentem sprzedałam swój wózek :wiggle: Ilonko ja mieszkałam przy lesie bywało że nawet biegałam z malchem i trójkołowiec sprawdził się idealnie no ale to rzecz gustu natomiast parasolkę używam tylko na szybkie zakupy czy krótkie spacery i wakacyjne wypady nie wyobrażam sobie żeby był to wózek docelowy ja polecam http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=firefox-a&hs=QRD&sa=N&tbo=d&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1366&bih=540&tbm=isch&tbnid=Ewh6ocRyCmumsM:&imgrefurl=http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php%3Fproducts_id%3D991&docid=wGdDJo82uVm0LM&imgurl=http://www.bobowozki.pl/images/S4_gs07_1.jpg&w=390&h=390&ei=icPqUMDzKsjKswbyrYGgDw&zoom=1&iact=hc&vpx=133&vpy=112&dur=1378&hovh=224&hovw=224&tx=140&ty=122&sig=101160803645062013492&page=1&tbnh=140&tbnw=146&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:1,s:0,i:90 Nie znam osoby która jest z tego wózka niezadowolona Mnie też się marzył wózek retro coś teges http://m3.fmix.pl/fmm1023/d229007200019c9b50eac435/zdjecie.jpg byłam na niego już zdecydowana ale miałam okazję zobaczyć go na żywca i niestety gondola starczyłaby mojemu dziecku maksymalnie na 3 miesiaće bo moje chłopaki z tych ogromniastych po miesiącu dobijali do 6 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Karolka Druga Karolka to niezłe baranki rodziłaś też fajny miałaś wózek. Ja to tylko na wygląd póki co patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts