Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Martuś napisz proszę gdzie zamawiałaś ten czajnik i toster Brillante DeLonghi :D

Tyle tych sklepów internetowych nie wiadomo w którym brać ;) Dziękuję!!!

Bardzo lubię do Ciebie zaglądać piękny dom i ogród, dodatkowo mamy dzieci w tym samym wieku. Pozdrawiam!

Euro RTV AGD ma czajniki w dobrej cenie :yes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonka z niezniszczalnych i chyba cena jak mutsy jest baby jogger citi versa gt.

Nie wiem czy jednak nie chcesz większych kółek.

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4383&%3CosCsid%3E

najlepiej jednak jechać do sklepu i wypróbowac na zdjęciu każdy fajny:)

wygląda bardzo okej:yes:

Ilonko ja miałam, a w zasadzie mam cały czas wózek emmaljunga taki :

http://img560.imageshack.us/img560/1599/wzekb.jpg

i jest cuuudowny!!!

Mimo,ze kupiłam tylko spacerówk, służyła mi ona także za wózek tzw. głęboki :yes:

Oparcie wózka rozkłąda się do zera. jest szerokie, ja do środka na ten pierwszy czas włozyłam taki śpiworek bardzo gruby typowy dla wózków w kolorze identycznym jak wózek. Na wierzchu w komplecie jest też pokrowiec ( u mnie wersja skóra a od spodu pikowana podszewka) który można zamontować by ochraniać przed zimnem czy deszczem.

jest ukryta moskitiera, wygodna i przydatna latem.

Julka urodziła się 24 stycznia, w opcji zupełnie rozłożonej jeżdziła do maja/ czerwca potem podnosiłam jej stopniowo oparcie, przez długi czas tylko o 1 stopień ale to dawało jej lepsza mozliwość oglądania świata ;)

Wózek prowadzi się bosko, jednym palcem :yes: bardzo lekko :yes:

Jezlei masz podczas spaceru wyboisty teren nalezy zabezpieczyc pzrednie koła.

Do stelażu wózka miałam adapter i montowałam w nim fotelik :yes:

Jedyną wadą wózka jest to ,zę jest dość ciężki. Gdybym miała mieszczkać w bloku i taszczyć ten wózek codziennie po schodach na któreś tam piętro, to nigdy w życu :no: Ale mieszkajac w domu, na codzienne, długie, spacery, jest świetnie zamortyzowany i wygodny dla dziecka i dla rodzica :yes:

Fajne jest też to,ze budka nachylz sie tak mocno do przodu,ze może sięgnąć praktycznie do poprzecznej rączki z przodu której tzryma się później dziecko.

Fajna sprawa, bo jeżeli pada, wieje itd, mozna łatwo chronić dzieciątko .

No to tyle..... ;) :p

Pozdrawiam :bye:

EDIT:

kółka rzeczywiście piankowe i też kiedy kupowałam początkowo chciałam pompowane :yes:

Ale po dwóch latach silnej eksploatacji wózka po różnym terenie, głównie drogach utwardzonych ( na naszym poprzednim osiedlu) koła są w stanie idealnym :yes:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

E, taki problem to nie problem, tylko sama przyjemność :)

Zostało jeszcze trochę czasu, największy mój problem jest taki, że w Poznaniu brak sklepów dla maluchów z prawdziwego zdarzenia, gdzie można by wszystkie wózki obejrzeć jednego dnia :yes: Jest jeden taki sklep, ale tłok w nim okrutny i panie sprzedawczynie na temat wózków wiedzą mniej ode mnie, a ja też nie wiem przecież zupełnie nic :no: Pozostałe reklamują się na stronach internetowych czego to nie mają, a rzeczywistość wygląda tak, że mają, ale na zamówienie i wybiera się z katalogu.

Bierz VICTORIĘ zanim Ci wykupią matołku!!!:p:P:P

No zaaara , musze chyba chłopu pokazać nie?! To w końcu też jego korytarz i dom;)

Na razie to mi wypomina że jeszcze do tyły jestem z odpracowaniem świątecznych zakupów : jelonki, lustro itd......a ja wczoraj też naobiecywałam i spać poszłam ukradkiem :D

Zaraz ma przyjechać do domu na chwilę to mu pokażę fotelik i zatrzepocze rzęskami :rolleyes:

Janiela zaraz wyślę privka :)

Pozdrawiam dzieciaczki :bye:

Karolinko, to jest właśnie jeden z naszych typów - powiedz mi tylko, czy masz skrętne te przednie kółka, bo w sklepie (o którym pisałam powyżej) ciągle słyszę, że ta firma nie produkuje wózków ze skrętnymi kółkami :no: Ręce można załamać, bo jak im mówię, że widziałam na stronie internetowej producenta, to twierdzą, że coś mi się pomyliło :o

Ten wózeczek ciężki :o Najlżejszy z moich typów - Mutsy jest 5 kg cięższy!

Podoba mi się w tym wózku wykończenie - żaden wózek nie jest tak starannie zrobiony, zwłaszcza spacerówka to mistrzostwo świata :yes: Dziecko wygląda w takim wózku jak król - daszek pięknie zabudowany osłania jak żaden inny :yes:

Ilonko OCZYWIŚCIE,ZE SKRĘTNE!!!!! :yes: :D

Dlatego pisąłam,ze przy bardzo dużych wybojach trzeba je blokowac,zeby nie były skrętne ;) Wtedy lepiej się prowadzi a tak bierzesz jednym polcem i wózek obraca sie wokól osi! Ja go uwielbiam, ale wiadomo, ocena subiektywna :D

No ciężki piorun, ale do noszenia po schodach itd.

Prowadzi się ZAJEBIŚC.E! Jest naprawde cudownie wykonany, praktyczny ja jestem z niego bardzo zadowolona!

Dziękuję, wahałam się nad tym wózkiem, bo nie mogłam znaleźć na jego temat praktycznie żadnych opinii, a teraz widzę, że warto :yes:

Muszę tylko wydrukować zdjęcie ze strony producenta i nakrzyczeć na sprzedawców albo co :confused: Trzy razy byłam i trzy razy pytałam, powiedzieli mi, że może od nowego roku wejdzie model ze skrętnymi kółkami, ale raczej nie mam na co liczyć :o

A ja się pochwalę ze właśnie przed momentem sprzedałam swój wózek

:wiggle::wiggle::wiggle:

Ilonko ja mieszkałam przy lesie bywało że nawet biegałam z malchem i trójkołowiec sprawdził się idealnie

no ale to rzecz gustu

natomiast parasolkę używam tylko na szybkie zakupy czy krótkie spacery i wakacyjne wypady

nie wyobrażam sobie żeby był to wózek docelowy

ja polecam

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=firefox-a&hs=QRD&sa=N&tbo=d&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1366&bih=540&tbm=isch&tbnid=Ewh6ocRyCmumsM:&imgrefurl=http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php%3Fproducts_id%3D991&docid=wGdDJo82uVm0LM&imgurl=http://www.bobowozki.pl/images/S4_gs07_1.jpg&w=390&h=390&ei=icPqUMDzKsjKswbyrYGgDw&zoom=1&iact=hc&vpx=133&vpy=112&dur=1378&hovh=224&hovw=224&tx=140&ty=122&sig=101160803645062013492&page=1&tbnh=140&tbnw=146&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:1,s:0,i:90

Nie znam osoby która jest z tego wózka niezadowolona

Mnie też się marzył wózek retro coś teges

http://m3.fmix.pl/fmm1023/d229007200019c9b50eac435/zdjecie.jpg

byłam na niego już zdecydowana ale miałam okazję zobaczyć go na żywca

i niestety gondola starczyłaby mojemu dziecku maksymalnie na 3 miesiaće

bo moje chłopaki z tych ogromniastych

po miesiącu dobijali do 6 kg