Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif Waryjatka

Martuś bardzo proszę za stronkę:hug: Masz rację, ciut drogo i trzeba doliczyć jeszcze transport z USA:o

ale można co nie co podejrzeć i może zrobić na zamówienie?:rolleyes:

To drugie, które pokazałaś też cudne- dostępne kolory są na stronie, ale z tego co przeczytałam to nie jest dostępne do międzynarodowej wysyłki:spam: (This item is not available for international shipping) Pewnie jest za tanie:rotfl:

A z sofki nie rezygnuj- to super pomysł:wiggle:

Miłego dnia:hug::bye:

Aguś, ja biurko jednak u stolarza zamówię :rolleyes: Chciałabym u tego od moich, schodów, drewutni i altany, zresztą wstępnie to z nim uzgadniałam :rolleyes:

Tyle , że on strasznie nie terminowy , ale jak już rok bez biurka żyję, to kolejny też przeżyję :rotfl:

Matko, dziewczyny, ale macie powera:)

Martuś, uważam, że sofka bardzo fajnie by tam pasowała:yes: buziaki

Lece szukać okapu:rolleyes:

Dzięki Yuczko za opinie :hug:

Matrusia wczoraj byłam na bieżąco :rolleyes:, ale nie zdążyłam już odpisać :p

Dzisiaj już napaplałyście :p

Napisze tylko moje skromne zdanie o szarym fotelu (nie wiem czy aktualne :lol2:)

Ładny ale nie do Twojego holu :no:

Jak Ci się podoba na pewno znajdziesz dla niego miejsce :)

A przy Twojej srebrnej komodzie widziałabym coś w stylu koko - baroko :lol:

Coś bardziej zdobniejszego.... coś podobnego do tego co wkleiła Justyna http://www.westwing.pl/Fotel-LIZ-czarny-37083.html

Buziaki :hug:

Dziękuję Aguś, ale tego już nie ma -wyprzedany, a ja i tak szukam czegoś z kedrą, chcę kedrę nie ważne czy na sofie, czy na fotelu, ma być kedra :o:lol2:

ło jezu nie do nadrobienia, aczkolwiek temat mnie nie interesujący, ten wózkowy oczywiscie

Martuśka odrabia grudniowe wydatki, a to można tak później, u mnie najpierw obowiązek a potem przyjemność:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

A ja myślałam, że Ty w cug po urodzinowy wpadałaś :lol2:

U mnie można na kredyt, ale spłacić i tak muszę ;):lol2:

Sugerujesz że pożycie małżeńskie to odrabianie pańszczyzny a nie przyjemność? :p

niestety czasami tak, zwłaszcza kiedy mężowi zawsze się chce i nigdy nie jest zmęczony:D

tyś młoda mężatka więc jeszcze ciebie to nie dotyczy:lol2::lol2:

:rotfl:

Zgadzam się w 100%:p:P

Takie życie, cóż zrobić :rotfl:

Hej dziewczyny może macie linki do fajnych szafek na buty :D szukam i szukam ale sama nie wiem czego chcę może wasze propozycje mnie natchną. Z GÓRY PIĘKNIE DZIĘKUJĘ

P.S. Martuś przepraszam, że u Ciebie ale tu ostatnio najbardziej aktywnie się zrobiło :yes:

Janiela, nie szkodzi, że u mnie.

Ja nie mam ani jednej szafki na buty:rolleyes:

Ale może napisz jak duża?, zamykana?, otwierana?, kolor? jakieś szcegóły:rolleyes:

hellou

Venuska, jak tam wczorajsze goferki;)

narobiłaś smaka, a ja poszłam głodna spać ....

teraz za mną chodzą, takie z bitą śmietaną najlepiej...

A ja nie lubię gofrów :rolleyes:

Fajna :rolleyes: i nawet o czymś takim myślałam , tylko tą trzebaby było jakoś stuningować, kolor i kryształki aut:rolleyes:

Spytam sprzedawcy czy to możliwe :rolleyes:

Dziękuję Aneciu :hug:

Żyję ale wypowiadam się jak na czymś się znam ;).

Drugie dziecie ... jak się tak napatrzyłam na maleńką Julkę w wózeczku :rolleyes:, w końcu Tymo jedynak i pewnie by się ucieszył z braciszka :D. Ale chyba nie w tym roku, no chyba że mnie w pracy poważnie zdenerwują :p a do lipca mam czas na decyzję, bo wymyśliłam sobie że jeżeli drugie to kwietniowe, ew majowe :lol2:.

Tofik, a zrób dziadom na złość ;):lol2: i w wakacje zaszalej ;)

A jak Tymuś? On w domu z nianią, czy żłobek i no w ogóle jak sobie radzicie :hug:

Wielkie dzięki za info.

MarJel gdzie kupiłaś te śliczności na choinkę?

Dlaczego ja nie widzę waszych zdjęć?

Śliczności na choinkę kupowałam u Karoli - karolek59

A jakie zdjęcia chcesz widzieć?

hejka Marta:p

rzeczywiście na 2 razy nadrabiałam plotki wczorajsze:p

W końcu tu fotki i plotki :p

Martek, Ilonka, Venuska :hug:

Jesli lawka, to moze cos w tym stylu?;)

http://allegro.pl/sofa-hamilton-super-cena-i2918824732.html

albo takie cus http://allegro.pl/szezlong-pikowany-chesterfield-i2918672271.html

Stylowy szezlong ;) pewnie mogloby byc krotsze w razie potrzeby.. :)

http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/modo-szezlong-luxury-white.html

http://www.trendsetterka.com/produkt/szezlong-gondola-1/

A ja sie rozlozylam na dobre.. :cry: masakra jakas - glowa peka, z nosa leci, kaszel dusi.. :sick: heh, antybiotyk musze brac przez tydzien i dostalam poki co tyle samo zwolnienia :(

Kamiku, kolejny raz dziękuję, za te wszystkie propozycje fotekowo-sofowe, jesteś nie oceniona :hug: A ja niezdecydowana ciągle :rolleyes:

Współczuję choroby, ale tydzień zwolnienia Ci się przyda, wykurujesz się i odpoczniesz :hug: Zdrowiej!!!

Szefowa po wątkach hula, a u siebie to co?:p

Jak tam Martuś po nocy, wizja sofki się zmieniła?:lol2::lol2:

A jak!!!:lol2::lol2: Poszłam spać z myślą że jednak szezlong :lol2::lol2: rano znowu się odmieniło, aktualnie fotel :o

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, ja biurko jednak u stolarza zamówię :rolleyes: Chciałabym u tego od moich, schodów, drewutni i altany, zresztą wstępnie to z nim uzgadniałam :rolleyes:

Tyle , że on strasznie nie terminowy , ale jak już rok bez biurka żyję, to kolejny też przeżyję :rotfl:

O widzisz i jakiś konkret. Ja chyba też będę robić pod zamówienie:wiggle: A z tą terminowością, to masz rację, ze przeżyjesz:lol2::lol2:

A jak!!!:lol2::lol2: Poszłam spać z myślą że jednak szezlong :lol2::lol2: rano znowu się odmieniło, aktualnie fotel :o

Ty jesteś niemożliwa i nie do podrobieniahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

Mam zaleglości wiec przyszłam nadrobić :D

Marta o co kaman z ta sofką ??? :o gdzie Ty ją chcesz ???

Ja jakaś zamotana jestem :p

Miłego dnia :bye:

Karoluś, w tym korytarzu, gdzie srebrna komoda (tam gdzie wchodzi się do garażu) Tego ghosta chce wywalić i tam wstawić, fotel? ławkę? sofkę? szezlong? no właśnie :p:lol2:

O widzisz i jakiś konkret. Ja chyba też będę robić pod zamówienie:wiggle: A z tą terminowością, to masz rację, ze przeżyjesz:lol2::lol2:

Ty jesteś niemożliwa i nie do podrobieniahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

Eee tu na fm to sporo takich jak ja :rolleyes:

Mnie sofka tam z kolei nie pasuje po namyśle :lol2: Ale szeroki fotel owszem :D

O! a to kolejna :lol:

Dobra, to ja się pomądrzeee... ;)

Kochana, teraz jak masz krzesło, to stoi lekko po skosie prawda? I tak moim zdaniem w takim wąskim korytarzu, kiedy perspektywa jest jedynie wzdłuż kompozycji a nie na wprost - POWINNO BYĆ!

Teraz kiedy obok podłużnej komody postawisz równolegle podłużną sofkę/fotel to zrobi się przysłowiowy "tramwaj" (moje ulubione słowo;)) - podkreślisz fakt, że to wąskie pomieszczenie, że wszystko tam musi stać równiutko pod ścianą (nawet jeśli ten hol jest obiektywnie szeroki, to optycznie tak będzie odbierany).

Powinnaś tak dobrać mebel, aby ten mógł stać delikatnie skierowany w stronę komody i salonu.

Tyle mojego "mądrego" ;):lol2:

Aha. i na Largo nie ma kontrastowej kedry (lamówki). Tam są pod kedrą w kolorze przybite srebrne gwoździe tapicerskie - możesz je dodać do każdego innego fotela ;)

Martuś ja to widzę tam małą sofkę, szezlong chyba nie, bo bo leżanka jest więc tak przy wyjściu nie bardzo:no:

Duży fotel tez może być- wszystko zależy ile gratów potrzebujesz tam kłaść:rolleyes:

A coś takiego albo na wzór- niekoniecznie pikowane

http://allegro.pl/lawka-laweczka-pikowana-stylowa-125x98cm-raty-i2919865092.html

Kochana, teraz jak masz krzesło, to stoi lekko po skosie prawda? I tak moim zdaniem w takim wąskim korytarzu, kiedy perspektywa jest jedynie wzdłuż kompozycji a nie na wprost - POWINNO BYĆ!

Teraz kiedy obok podłużnej komody postawisz równolegle podłużną sofkę/fotel to zrobi się przysłowiowy "tramwaj" (moje ulubione słowo;)) - podkreślisz fakt, że to wąskie pomieszczenie, że wszystko tam musi stać równiutko pod ścianą (nawet jeśli ten hol jest obiektywnie szeroki, to optycznie tak będzie odbierany).

Powinnaś tak dobrać mebel, aby ten mógł stać delikatnie skierowany w stronę komody i salonu.

Wiecie co?

Mnie ta argumentacja przekonuje :yes:

Rzeczywiście zamiast długiej ławki lepszy byłby jakiś tapicerowany mebel po skosie :yes:

Argument Magdy sensowny ale według mnie ławka albo sofka będzie tam idealna bo oprócz "dobrego wyglądu" ten mebel powinien być funkcjonalny. Nawet jak fotel będzie mega to fatałaszki Młodego Marta będzie musiała odkładać na podłogę... Gdyby to był mój hol (żałuję że tak nie jest ) to zdecydowanie ławka , sofka...strasznie jestem ciekawa na co się Martuś zdecydujecie;)

Marta szezlong w tym miejscu to chyba pomyłka :confused:

Wiem, wiem, szezlong to był pomysł na jedną noc ;)

Aha. i na Largo nie ma kontrastowej kedry (lamówki). Tam są pod kedrą w kolorze przybite srebrne gwoździe tapicerskie - możesz je dodać do każdego innego fotela ;)

Madziu, mądrz się mądrz bo dobrze gadasz :yes: Tramwaj z sofką wyjdzie na bank :rolleyes: Fotel lepiej wizualnie na pewno, ghost też jak stoi to patrzy na salon :p fotel(jak będzie) też będzie skierowany w tą stronę:p

Ale ja dalej wiem, że nic nie wiem :sick: Taka błaha sprawa, a się pierdzielę jakby to była decyzja życia i śmierci :rolleyes::lol2:

Martuś ja to widzę tam małą sofkę, szezlong chyba nie, bo bo leżanka jest więc tak przy wyjściu nie bardzo:no:

Duży fotel tez może być- wszystko zależy ile gratów potrzebujesz tam kłaść:rolleyes:

A coś takiego albo na wzór- niekoniecznie pikowane

http://allegro.pl/lawka-laweczka-pikowana-stylowa-125x98cm-raty-i2919865092.html

Aguś i co najśmieszniejsze z Tobą też się zgadzam :lol2::lol2: Szezlong , nie , tak jak pisałam to był pomysł na chwile ,a jak juz to o takim krótkim szezlongu myślałam :rolleyes:, ale nie, nie jaki był nie był to w korytarzu nie pasuje :rolleyes:

Super ta ławka!!! Mój m każe kupować:p, mówi, że tania i jak wyjdzie tramwaj, to najwyżej w garażu postawimy i będzie na czym przycupnąć na papierosku:lol2:, a że często imprezy u nas( dla palaczy) kończą się właśnie w garażu, to byłoby miło i wygodnie :p

Wiecie co?

Mnie ta argumentacja przekonuje :yes:

Rzeczywiście zamiast długiej ławki lepszy byłby jakiś tapicerowany mebel po skosie :yes:

:rolleyes::rolleyes: Trzeba się wreszcie zdecydować:rolleyes:

Już rozumiem :yes:

No to ja jestem za krzesłem, fotelem :yes:

Jezlei zmieniasz to krzesło, to pewnie szukasz czegoś masywniejszego tak ??? Czarny byłby fajny :yes:

ławka, szezląg, sofka... chyba nie :no:

A ja dziś musze kupić dwa ghosty :D

Buziaki :hug:

Czarny na pewno Karolka.

A po co Ci ghosty? na teraz?, czy już do nowego domku?

O matko, Martuś, nie nadrobię :o

Ściski w zamian zostawię :hug:

Matko!!! już myślałam że się na mnie obraziła, tyle jej tu nie było :hug:

Argument Magdy sensowny ale według mnie ławka albo sofka będzie tam idealna bo oprócz "dobrego wyglądu" ten mebel powinien być funkcjonalny. Nawet jak fotel będzie mega to fatałaszki Młodego Marta będzie musiała odkładać na podłogę... Gdyby to był mój hol (żałuję że tak nie jest ) to zdecydowanie ławka , sofka...strasznie jestem ciekawa na co się Martuś zdecydujecie;)

Powiem Ci Anetko, `że postała tam ta pufa z gabinetu dwa dni i dziś ją zabrałam, to wszyscy krzyczeli żebym z powrotem przytargała, bo wygodnie się buty zakłada , bo dwie osoby się mieszczą( a rano wychodzą wszyscy na raz ) Krzyczą , że chcą ławkę :rolleyes:

A ja nie wiem :sick:

Jeżeli ma być praktycznie i ma być jakiś dłuższy mebel to wtedy chyba ławeczka, chociaż Ty już ich kilka masz :o :D

Ławeczka poprosty byłaby lżejsza w odbierze, no ale ja się nie znam :p

Myśl Martita, myśł ;) :hug:

Myślę choljera :rolleyes:

marta chyba w/g mnie sofka zagraci:p:p

ale fotel szeroki ok, tylko nie po skosie nie lubię skosno ułozonych mebli i Luków( ale ty zrobisz jak ci bedzie pasowało of corse):p

ławeczka chyba nie..... choć ?????:confused:

Moni tylko lekko fotelik patrzył by na salon, miałby ładny widok przynajmniej ;)

Dzięki za opinie, każda na wagę złota.

ja wypalę jak Filip z konopii, ale co nie tak z tym które teraz stoi?

czy się nudzimy już Martuska?:lol2::lol2::lol2:

Już pisałam o powodach :p ghost obija ścianę z tapetą, jest lekki i przy każdym posadzeniu małego, (a tam się ubieramy do wyjścia) wali w ścianę i niszczy tapetę :rolleyes: poza tym też mi się nudzi i chcę zmian :lol:

przesuwa się , nie jest stabilne:p bo pasuje fajnie;)

No właśnie.

Martuś,ja jestem za fotelem :yes:,ławka mi się tam nie widzi :no:,a szezlong w tym miejscu to już w ogóle :sick:,przepraszam :oops:

Nie przepraszaj , głupi pomysł , możesz wymiotować ;):rotfl:

ławeczka od Agawi rewelacyjna i może zrobi się tramwaj, ale skoro masz opcję zrobienia z niej klubo-palarni to luzik :rolleyes: Mnie ten tramwaj by chyba nie przeszkadzał, bo wyglądać będzie przecież ładnie, tylko proporcji nie zmieni a wręcz je podkreśli, ale chodzi o wygodę.

Nio mi się ona też bardzo podoba :rolleyes:, a widzisz na niej kedre? czy te srebrne pinezki ? Czy do niej nie pasują :rolleyes:

Lubię kedrę, ale niekoniecznie srebrną do czarnej tkaniny, na odwrót już tak ;) Pinezki...no nie wiem. Zamów sobie na allegro chromowane paski takiej taśmy pinezkowej tapicerskiej i jak przyjedzie to sobie zmierzysz i sama najwyżej przybijesz (chyba że takiej damesie nie przystoi :p :P )

http://allegro.pl/ralf-fotel-fotele-krzeslo-krzesla-pikowane-raty-i2920693104.html - Marta a takie dwa krzeseła? do nich pasuje i kedra i pinezki (dla mnie bardziej kedra).

Edytowane przez Venus_m