MarJel 09.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Lubię kedrę, ale niekoniecznie srebrną do czarnej tkaniny, na odwrót już tak Pinezki...no nie wiem. Zamów sobie na allegro chromowane paski takiej taśmy pinezkowej tapicerskiej i jak przyjedzie to sobie zmierzysz i sama najwyżej przybijesz (chyba że takiej damesie nie przystoi :P ) No to też pomysł z tą taśmą pinezkową A gdzież sama! żebym se jeszcze paznokcie połamała! no wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Widziałam te krzesła, ale jakieś dziwnie tanie, coś podejrzane to jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Marta jak spojrzysz na ceny wszystkich przedmiotów tego użytkownika to zobaczysz że ceny ma odpowiednie, chyba że lubisz przepłacać. Zerknij na komenty czy nikt nie pisał o jakieś odwalonej manianie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Bo to 105 zł to nie jest opcja Kup teraz tylko licytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dobry wieczór:) Ujawniam się w końcu po b.długim okresie "podczytywania":) Gratuluje pięknego i gustownego domu:) Szkoda, że zaczęłam budowę wczesniej, bo z pewnością w Twoim dzienniku znalazłabym wiele inspiracji:) A tak tylko patrzę i zazdraszczam:) Może i ja na przywitanie dorzucę swoje trzy grosze w kwestii nowego siedzenia. Popieram zadnie, że ławka stworzy "tramwaj". No chyba, że komodę przestawiłabyś w inne miejsce i jej m-ce zjełaby sama sofka, może coś w tym rodzaju:http://sklep.antresola-galeria.pl/index.php/meble-kolonialne/sofy/sofa-bergere-double-ezio.htmlZ drugiej strony komoda jest super i ja pozostawiłabym ją na swoim miejscu:) Większy fotel, tym samym cięższy, niestety też bedzie rysował tapete. Mam podobny do tego:http://www.impresje24.pl/product-pol-32-Stylowy-dekoracyjny-fotel.htmlstoi koło wytapetowanej ściany i używany jest b.sporadycznie a i tak tapeta w miejscu, gdzie fotel dotyka do niej ramą jest porysowana:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 09.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 W końcu tu fotki i plotki Martusia no właśnie: plotki i FOTKI plotek kilka stron a fotek ni ma :popcorn: PS jak można nie lubić gofrów w ogóle nie lubisz słodkich rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Bo to 105 zł to nie jest opcja Kup teraz tylko licytacja Że też na to nie wpadłam Może dlatego, że nigdy nic nie licytowałam Dobry wieczór:) Ujawniam się w końcu po b.długim okresie "podczytywania":) Gratuluje pięknego i gustownego domu:) Szkoda, że zaczęłam budowę wczesniej, bo z pewnością w Twoim dzienniku znalazłabym wiele inspiracji:) A tak tylko patrzę i zazdraszczam:) Może i ja na przywitanie dorzucę swoje trzy grosze w kwestii nowego siedzenia. Popieram zadnie, że ławka stworzy "tramwaj". No chyba, że komodę przestawiłabyś w inne miejsce i jej m-ce zjełaby sama sofka, może coś w tym rodzaju: http://sklep.antresola-galeria.pl/index.php/meble-kolonialne/sofy/sofa-bergere-double-ezio.html Z drugiej strony komoda jest super i ja pozostawiłabym ją na swoim miejscu:) Większy fotel, tym samym cięższy, niestety też bedzie rysował tapete. Mam podobny do tego: http://www.impresje24.pl/product-pol-32-Stylowy-dekoracyjny-fotel.html stoi koło wytapetowanej ściany i używany jest b.sporadycznie a i tak tapeta w miejscu, gdzie fotel dotyka do niej ramą jest porysowana:( Witaj Zizi Bardzo dziękuję za komplementy Ławka przez Ciebie zaproponowana mnie zachwyciła!!!!! Piękna jest, a szczególnie to wysokie oparcie :rolleyes:ale ta cena Najgorsze jest to, że jak mąż zobaczył, że można mieć ładną za pincet , to ta za dwapincet pewnie mu się nie spodoba Jutro mu pokażę bo dziś ma wychodne Zobaczymy co da się zrobić Coś nie widzę na stronce wymiarów, tej ławki...a to też istotne. Fotelik za bardzo królewski, jak dla mnie w to miejsce:rolleyes: Bardzo dziękuję za propozycję i zapraszam częściej. Hej isa Lubię słodkie, ale wolę słone i kwaśne, jeśli mam wybór, bez tego nie przeżyje , a bez słodkiego tak Fotek nie ma, chwilowo, ale będą...wiszę wam ogród i altankę, ale wciąż zebrać się nie mogę... Bawialnia też niebawem będzie na tapecie, bo mam parcie aby ją skończyć, choć tam już nie wiele trzeba, ale mi tam ciągle coś brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 09.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a ja lubię i takie i takie jak zjem coś słonego to muszę zaraz słodkie, potem mogę znowu słone i potem muszę słodkie itd itd nie wiem, może mam cukrzycę.... Marjelka, a jak Ci pasowała w holu pufa z gabinetu to może tam pufę albo dwie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 09.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a mam jeszcze pytanko dot. drzewek przed Twoim domkiemz przodu przy ogrodzeniu masz takie dwie wysokie kule na patyku - liściaste zawsze mi się takie cuś podobało, ale za cholerę nie wiem co to za drzewko;)podejrzewam że pewne to jakiś popularny gatunek, tylko tak formowany - pewnie wstyd że nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Isa, ale dwie pufki to nie ładnie się będę prezentować i wolę jednak coś z oparciem Żaden wstyd, ja też jeszcze rok temu nie miałam pojęcia co to za drzewko To katalpy, jest cudna....mam nadzieję że mi nie przemarzną To zdjęcie z netu: http://img839.imageshack.us/img839/9587/4099catalpabignonioides.jpg Uploaded with ImageShack.us Ma listki ala serduszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.01.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Zaglądam codziennie, tylko nie zabieram głosu:) Cieszę się, że ławka Ci się spodobała. Wymiarów faktycznie nie ma podanych, szkoda.W każdym razie na moje oko nie wygląda na jakąś szczególnie szeroką. Cena faktycznie mało zachęcająca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Zaglądam codziennie, tylko nie zabieram głosu:) Cieszę się, że ławka Ci się spodobała. Wymiarów faktycznie nie ma podanych, szkoda.W każdym razie na moje oko nie wygląda na jakąś szczególnie szeroką. Cena faktycznie mało zachęcająca:( W takim razie, proszę się więcej odzywać, bo pomysły masz fajne to Cię tu wykorzystamy (żarcik) Zobaczymy co na tą ławkę moja druga połowa...na dniach bym chciała wreszcie podjąć jakąś decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 MarJel podejmij podejmij tą decyzję bo ja wypadłam z tematu i czuję się zagubiona w tym gąszczu linków i pomysłów Drzewko śliczne! Muszę o nim poczytać bo może se takie fundne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Marta tak z ciekawości - Zabezpieczałaś jakos swoje katalpy? moje stoją bez niczego i mam nadzieję, że dadzą radę....Ławka od Zizi super tylko ...cena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Pogubiłam się i juz nie wiem na czym stanęło - zobaczę jak stanie więc tylko się przywitam i miłego dzionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Hej Martita ghosty do nowego domu, potrzebuję jednej sztuki do sypialni, to przy okazji pomyśąłm że kupię druga sztukę w razie większej ilości osób siedzących przy stole w jadalni To zawsze dwa dodatkowe miejsca,a nie będą sie tak rzucac w oczy Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Anetko, moi rodzice mają katalpę w ogrodzie od dwóch sezonów i nie zabezpieczyli jej w zeszłym roku (w tym też nie) Z drzewkiem wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Widzę, że wciąż nowe pomysły na to siedzonko, jestem ciekawa co wybierzesz bo ja to bym się pogubiła jak bym z tylu propozycji miała wybierać :D. Pilnie będę śledzić, bo co chwila to lepszy pomysł . Zapewne i tak będzie piknie. Ja tez wolę słono i kwaśne niż na słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aguś i co najśmieszniejsze z Tobą też się zgadzam :lol2: Szezlong , nie , tak jak pisałam to był pomysł na chwile ,a jak juz to o takim krótkim szezlongu myślałam , ale nie, nie jaki był nie był to w korytarzu nie pasuje Super ta ławka!!! Mój m każe kupować, mówi, że tania i jak wyjdzie tramwaj, to najwyżej w garażu postawimy i będzie na czym przycupnąć na papierosku:lol2:, a że często imprezy u nas( dla palaczy) kończą się właśnie w garażu, to byłoby miło i wygodnie Hej Martuś, to ja już się nie wtrancam Na pewno wybierzesz najlepsze rozwiązanie dla siebie:rolleyes: Tylko tą, którą ja wstawiłam traktuj jako poglądową- nic nie wiem na temat sprzedawcy, ani jakości- żeby się tylko nie zawaliła bo potem będzie na mnie. Odnoście katalp, to u moich sąsiadów młode okazy zawsze marzły i potem latem byly w połowie łyse... podobno młode trzeba zawijać. Mam nadzieję dziewczynki, ze wasze dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.01.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cześć dziewczynki Temat siedziska będzie się jeszcze ciągnął chwilunie , m wrócił w złym stanie z wczorajszego wychodnego Więc dzisiaj pewnie mu ni pokażę wczorajszych nowych pomysłów Skunks szorstkowłosy Co do katalp...ja nie okryłam, bo zima mnie zaskoczyła i nie zdążyłam, moje są posadzone na froncie i nic je nie chroni:rolleyes:, mam nadzieję, że przeżyją bo latem wyglądały obłędnie:rolleyes: Na tą chwilę wyglądają śmiesznie ...chudy długi pałąk i na nim kilka łysych gałązek, za to reszta krzewów nawet zimą, pod puchową białą pierzynką wygląda ślicznie i trawa wciąż zielona , może to zasługa że to trawa z rolki Tośka Balustrady robiła mi firma http://allmet.pl/ właśnie zerknęłam na ich stronkę i nawet są nasze i Karoli fotki Moje brzydkie bo jeszcze ze stanu nie zamieszkania Tą firmę mi polecił mój wykonawca, a ja potem karolci, jestem zadowolona. Muszę poszperać, bo ceny nie pamiętam.... Ja mam szybę podwójnie klejoną, Karola chyba miała pojedyńczą , ale pewna nie jestem Różnica w cenie jest dość spora, przy tej podwójnej, ale bezpieczeństwo większe. Jak tylko znajdę cenę dam znać. Ogrodu nie szukaj jeszcze nie wkleiłam fotek , zamierzam się, ale nie mogę się zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts