mariomili 30.07.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Kuchnia zapowiada się interesująco, dziewczyny mają rację 5cm chyba wystarczy, zobaczysz będzie pięknie! Garderoba świetna niby prosta a wygląda na "pojemną"i te szare szafki:yes:Marjel co masz za piekarnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Madzia sprzęty wszystkie simens, teraz w domu mam olbrzymią lodówę i nie wyobrażam sobie mieć mniejszej, a te do zabudowy są jakieś takie tycie, a że taki układ kuchni był najlepszy i nie dało się wcisnąć większej lodówki, to tak sobie wymyśliłam:) Wszystko zamawiał stolarz, ja wcześniej tych wynalazków na oczy nie widziałam, ale mu zaufałam:lol2:, nawet jakieś wieszaczki na krawaty są, tylko na zdjęciach nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 aaa Madzia, dzwoniliśmy do kamieniarza odnośnie białego blatu, powiedział że jak kto woli można go zwać kwarcytogranit, szukam definicji w necie na tą nazwę i nie ma!, rozumiesz coś z tego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Marjel co masz za piekarnik? Piekarnik z funkcją mikrofali SIEMENS HB 86P572 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Ku pamięci i dla zainteresowanych Lodówka SIEMENS KI 42FP60 Ekspres SIEMENS TK 76K573 Piekarnik SIEMENS HB 86P572 Zmywarka SIEMENS SN 66T095EU Zamrażarka SIEMENS GI 14DA50 Pralka SIEMENS WM 16S890EU Suszarka BECO Okap elica TWIN IX/F/90 Płyta indukcyjna teka GKST 90-35 i4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.07.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Bo łątwiej znaleźć to pod hasłem konglomerat kwarcytowy. Ten kwarcyt może być łączony z granitem, marmurem i in. Ale właśnie kwarcytogranity mają najlepsze właściwości. W każdym razie zamiennie z nazwą kwarcyt tego nie można stosować, bo jak wspomniałam kwarcyt to nie konglomerat, tylko kamień z rodziny piaskowców. No ale nie istotne;) Najważniejsze, że to TO:D Ty to naprawdę masz farta do tych fachowców;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Piekarnik z funkcją mikrofali SIEMENS HB 86P572 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) Lecimy dalej z koksem;) Pokój na pół pietrze( nad garażem) tkz. rekreacyjny z sauną, u nas bawialnia i telewizyjno-gierkowy dla dzieci;) sauna dla rodziców;)Zaczynamy powoli urządzać. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) Na koniec komoda ( która wczoraj doszła), niebawem stanie na jednej z czarnych ścian w pewnym jednym korytarzu;) Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Bo łątwiej znaleźć to pod hasłem konglomerat kwarcytowy. Ten kwarcyt może być łączony z granitem, marmurem i in. Ale właśnie kwarcytogranity mają najlepsze właściwości. W każdym razie zamiennie z nazwą kwarcyt tego nie można stosować, bo jak wspomniałam kwarcyt to nie konglomerat, tylko kamień z rodziny piaskowców. No ale nie istotne;) Najważniejsze, że to TO:D Dobrze że bystrzacha z Ciebie , dokładnie wszystko to co napisałaś zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No i jak tu spać!! Rozszalałaś się z fotkami. Komoda cudo gdzie ją dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No i jak tu spać!! Rozszalałaś się z fotkami. Komoda cudo gdzie ją dostałaś To ty jeszcze nie śpisz;) już godzinę temu pisałaś dobranoc:lol2: komoda z planeta design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Coś tak czułam że będzie więcej fotek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.07.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Coś tak czułam że będzie więcej fotek;) Ma się tą kobiecą intuicję Na mnie też już czas:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Garderoba wygląda super. Ten patent na wieszanie spodni świetny. Aż się nie mogę doczekać swoich garderób, które będą się montowały pod koniec przyszłego tygodnia A jutro mam zamiar jechać do Ikei i wykupić wszystkie drewniane wieszaki na ubrania dla nas i dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Aaaa, i zapomniałam napisać, że komoda cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.07.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Arielko dmuchawca nie kupiłam bo wynikły "komplikackje" ale bede dalej szukac okazji i jesli na cos natrafie dam Ci znac .Ja te lampe widziałabym u siebie w wiatrołapie Kuchnia nawet bez frontow prezentuje sie fajnie.Masz bardzo podobny układ do mojego.Rowniez bede miec potrojny słupek w wysokiej zabudowie "opasany" szara wstega (odgapione od Efilki ) o obok wneka zasłonieta zaluzja . Jakiej szerokosci masz u siebie opaske wokol zabudowy?Ja rozrysowałam sobie ja na 20 cm-myslisz ze bedzie ok? Powiedz jeszcze czy ktos doradzał Ci akurat te modele siemensa ktore wybrałas? Okap bedziesz miała boski -zazdroszcze Jesli chodzi o blaty to ja dałabym takie grubosci jakie proponuje Ci stolarz.Mysle ze grubszy blat na wyspie (razemz nogami ) bedzie wygladal swietnie i zaakcentuje jej dostojnosc :)Podaj mi prosze swojego maila na priv to Ci cos przesle Komoda nie do konca jest w moim stylu ale u Ciebie pasuje IDEALNIE .Nawet sufit w pokoju nad garazem fajnie zgrywa sie z mebelkami Ikea Calusy i tez zmykam do wyra ps W kuchni masz oprawy paseo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.07.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Człowiek jeden wieczór wypuści się na grilla a tu tyle nowości ...oj dzieje się u Was dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 31.07.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Martuś przez pierwsze 2 tyg. nie miałam dostępu do netu:(, ale mój m zamontował mi cuś, bo już nie mogłam wytrzymać, żeby do Ciebie i reszty zajrzeć. Fakt, że w NO miałam więcej czasu, w Pl więcej się dzieje i czuję się bardziej szczęśliwsza:rolleyes:. Cieszę się, że tutaj jestem, ale z drugiej strony mam obawy, jak to będzie po wyjeździe mojego m:(. Kurna - zawsze jakieś dylematy.... A teraz odnośnie Twoich zdjęć domku - byłam już taka spokojna, dałam na luz z robotami budowlanymi, ale jak patrzę na Twoje cudniaste wnętrza nabieram chęci na szybkie zamieszkanie;). Wszystko jest tak w moim guście, że zazdraszczam Ci (tak pozytywnie oczywiście), że nie jestem na takim etapie:eek:. WIELKI SZACUN KOCHANA!!! jestem pod wielkim wrażeniem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Marta garderoba superowa, mozesz powiedzieć ile tak mniej wiecej te meble się kosztowały, tak pytam z ciekawości, o kuchni jeszcze nie wiele mozna powiedzieć ale biorąc pod uwagę ze będzie biała to i pewno będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts