Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam cię cieplutko :welcome: Pomimo iż się nie odzywam cały czas śledzę twój wątek i pogaduszki :p Ogród masz jak z bajki :) Mi też się taki marzy bez zbędnych kolorów, bylin, kwiatków które stale się obsypują i trzeba sprzątać. Zabawa tylko odcieniami zieleni i formą roślinek. Cudoooooooownie!!!! :wiggle: Widzę że twoja działeczka nie jest równa. To tam jak moja :p Super sobie poradziliście z tym problemem - w niedalekiej przyszłości zgapię trochę ok?? ;) No ale w końcu mieszkamy na wyżynie to czego chcieć?? Żeby wszystkie działeczki były prościutkie?? NIEEEE :p Dzięki temu możemy się cieszyć ogrodami wielopoziomowymi :wiggle: hehe. w trące jeszcze dwa słowa (jeśli można??:p) co do twoich rozterek co dać w holu - według mnie pomysł zizi1978 http://sklep.antresola-galeria.pl/in...uble-ezio.html był najlepszy . Mebelek cudo :lol2: , tylko ta cena :jawdrop: , ale jaki byłby efekt - o matko już sobie ją u ciebie wyobrażam ahhhhhhhhhhhhh :no: pozdrowionka :rolleyes:

p.s. zapomniałam dodać że altanka i drewutnia piękne :)

Edytowane przez gatyde

Wczoraj miałam odpisywać...tak lulałam synka, że się z nim ululałam ;)

Podziękowania

Dla: :rolleyes:

Magda Bartek, Monia, Ślężanka, Majeczka, Tosia, Gumiśka- kurewna domowa ;), Daila, Venuska- zołza ;), I Ola zołza ;) ( to za tego kopniaka :p:P) Ilona, Zizi, Pasie, Isa, Anetka, Lea**, Karolcia, Tofee, Yokasta, Agatah, Beauty, Lidzia, Jola, Mariomili, Fra, Ivy, Agawi, Nesska , Kakusek, Gatyde, Magdzińska

Przytulas :hug: Buziak http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

Niedźwiadek http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif i jeszcze raz wielkie dzięki za tyle komplementów. Ja też bardzo lubię swój ogród, może i kwiotków za moło, może i kolorów nie wiele, ale świetnie się w nim czujemy, jest tak jak sobie kiedyś wymarzyłam :rolleyes:

Kochane nie musicie spać w altanie, ani drewutni ;), zapraszam do gościnnego ;) :lol2:

Odpowiedzi na pytania:rolleyes:

Tosia- jeśli masz jakieś uwagi , pomysły, coby zmienić-wal śmiało ;) może, a nóż mnie przekonasz ;) A tak szczerze chętnie wysłucham rad profesjonalisty.

Zizi, bardzo dziękuję za wymiary sofki, są co prawda idealne, ale decyzja jeszcze nie podjęta. Pokazałam mojemu m dwie sofki do wyboru, nie pokazując cen :rolleyes: i spodobało mi się ta druga za pincet na allegro:P i weź go teraz przekonaj, że tak z dwapincet jest ładniejsza :rolleyes:

Aaaa, ta druga -glamour też świetna :o, teraz to mam trudny orzech do zgryzienia :o

Gumisia , trawa z rolki, przy nawadnianiu, nie problem z podlewaniem, więc nawet po upalnym lecie, nic jej nie jest ;)

Agath , na kacu póki co , tylko mamusia ;)

Lidzia, ksiądz w tym roku, nas zaszczycił swoją obecnością :rolleyes: Wszedł dziarskim krokiem , śpiewając kolędę :rolleyes:

Fra, to co z tymi fociami, wkleiłaś jakąś jedną i ledwo co na niej widać, dawaj lepsze :popcorn:

Nesska , łóżko w gościnnym to ikea

Basiu, płyta w kuchni to teka, mi osobiście pasuje taki układ palników i jest wygodnie, a dużo gotuję :rolleyes: Jeżeli wszystkie palniki mam zajęte, to staram się stawiać garnki tak by uchwyty w nich ze sobą nie kolidowały:rolleyes: ale ogólnie jest okey.

Gatyde, pomysły ogrodowy zgapiaj ile chcesz :p Ja kiedyś strasznie ubolewałam nad tym, że nie mam równej działki, ale przecież cały urok właśnie w tych krzywiznach :rolleyes: Ludzie specjalnie nawożą ziemię i robią sobie pagórki:rolleyes: Mieszkamy na takim osiedlu, które w Lb słynie z wyżynek i dolinek ;)

Ślężanka , zmierzę jutro słupki i dam znać, takie szerokie bardzo efektownie wyglądają ;)

Ślężanka , zmierzę jutro słupki i dam znać, takie szerokie bardzo efektownie wyglądają ;)

Na Ciebie to zawsze można liczyć :hug: Bardzoooo Ci dziękuję :hug:

U Ciebie to wszystko efektownie :jawdrop:wygląda :yes:

EDIT: Pamiętaj też o podmurówce :p

Edytowane przez Ślężankaaa

lepsze focie mowisz..kiedy nie mam .. ale w najblizszym czasie może cos pstryknę i naucze sie porządnie wklejac to sobie pozwolę;)

jeszcze raz:ogród:jawdrop::jawdrop:

Mi do tej tej fotki ciężko się odnieść :p, zrób lepsze, umiesz już wklejać , więc czekamy :popcorn:

A ogród teraz wygląda tak :rolleyes:

http://img132.imageshack.us/img132/6476/20121203084936.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Na Ciebie to zawsze można liczyć :hug: Bardzoooo Ci dziękuję :hug: U Ciebie to wszystko efektownie :jawdrop:wygląda :yes:

Tym bardziej zmierzę ;)

Dzięki :hug:

Edytowane przez MarJel

A wiesz, że prawie robi zasadniczą różnicę;) A czy męża do Twojego namber łan przekona niewielka promocja sofki?

A jest na nią promocja ? :o

Słupek - szerokość i grubość :D

Podmurówka - wysokość i grubość, jeśli to nie problem :yes:

:hug:

Zazdroszczę Wam tego śniegu :rolleyes: Jak u Ciebie cudownieeeeeeee :wiggle:

Jutro spełnię twe życzenia ;)

Wczoraj przez przypadek natknęłam się na domek Karolci to może następnym razem natknę się na twój??!! ;) U mnie różnica jest prawie 1m :wtf: :p Ostatnio się rozglądałam po sklepach i wpadłam do Gali domu i tam wstąpiłam do sklepu z blatami do kuchni i facet wyliczył mi za ok 6mb blatu tego galaxy star aż 11 000 zł :bash: i teraz się zastanawiam czy to dużo czy nie?? Jak uważasz?? a wy gdzie robiliście blat??