Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Martusia

pisałaś niedawno u kogoś o schodach z białego konglomeratu - nie pamiętasz może gdzie to było :D

bo ja stara jestem i mam sklerozę ...

WITAM

O schodach pisalysmy i GUMISIOWEJ mozesz poczytac.

Takie schody planuje ja i lenka25

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?201858-Galeria-gumisiowej-%29&p=5723208#post5723208

Martuś, to nie dywan tylko wykładzina z komfortu:lol2: ta sama którą mam w sypialni. Długo szukałam gotowego dywanu w takim kolorku i wymyśliłam takei rozwiązanie. Z tym że, musiałam kupić dwa takie okrągłe dywaniki, ponieważ sama wykładzina ma taki wymiar, że w komforcie po wycięciu jednego kółka , pozostała część była liczona jako skrawki, za które też trzeba było zapłacić. Tym sposobem kupiłam dwa takie same dywaniki,jeden jest u Mai, a drugi w bawialni, tam też ściany są w kolorze wrzosu więc wyszło ok.

Dzięki za info. W takim razie lece na stronkę Komfortu. Coś czuję w kościach, że przekonałaś męża do sofki number łan :)

Dziewczyny, przy buszowaniu w necie natknelam sie na "TAKIE COS" i nie mam wiecej pytan

looknijcie sobie :)

http://czasnawnetrze.pl/mieszkanie-i-dom/inspirujace-wnetrza/14037-loft-w-stylu-glamour-wnetrze-przytulne-i-funkcjonalne

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Takie bardzo glamour:rolleyes: piękne wnętrze:yes:

Cześć Martusia

pisałaś niedawno u kogoś o schodach z białego konglomeratu - nie pamiętasz może gdzie to było :D

bo ja stara jestem i mam sklerozę ...

Edit: już wiem, u GUMISI

Tak u Gumisi :yes:

No gdzie mi z ziemią do altanki??!!:no: To ma być tylko coś w rodzaju osłonki- trzeba to skrócić, wyłożyć folią, żeby drewno nie zagniwało i dopiero wstawić doniczki z kwiatkami ( wierzch przysypać np kamykiem, żeby widać nie było.

Tylko trochę mam wątpliwości jak tam będzie ze światłem:-?, dlatego może lepiej faktycznie zrobić stoliki i coś postawić.

Ja bym przy altanie dała niebieski clematis dla kontrastu a białe róże- przy murku.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: kolorem pasuje do lawendy:rolleyes::rolleyes:może to i dobry pomysł:rolleyes: i przy tej białej altanie też by się pięknie odznaczał :rolleyes:

Na pewno skorzystam, bo ja to nawet do plewienia się nie nadaję:lol2: ewentualnie mogę coś podlać, ale mam tendencje do zapominania nawet o tym, dlatego jedyne kwiatki w domu to takie, które nie wymagają regularnego podlewania ;)

Mieszka się całkiem dobrze, ale denerwują mnie wszystkie braki jakie jeszcze są i niedoróbki:mad: Ja to z tych niecierpliwych i wszystko bym chciała na już, no ale niestety się nie da więc powoli jakoś uzupełniam to czego nie ma;) Pewnie jeszcze z rok i będzie tak jak to sobie wymyśliłam:lol2: No chyba, że w totka wygram to wtedy troszkę wcześniej:p

Żubrówko , ja też z podlewaniem na bakier, dlatego mam nawadnianie :p i polecam takim leniom ;)

Poza tym siatka na krety rewelacja, nie mam ani jednego kopczyka, za to chwasty! a jakże , nawet włóknina i kamyczki im nie przeszkadzają żeby się przedrzeć :sick:

Pokazałabyś kawałek domku :rolleyes: strasznie jestem ciekawa jak się urządziłaś :rolleyes:

Pewnie poproszę :lol2: zawsze to jakaś różnica. Tu 2 tys, tam 2 tys i już jest na stół do jadalni :p Dziewczynki dziękuję na wszystkie namiary. Jak się zorientuję gdzie najtaniej dam znać ;) Pozdrawiam

Proszę bardzo;)

Dzięki za info. W takim razie lece na stronkę Komfortu. Coś czuję w kościach, że przekonałaś męża do sofki number łan :)

Jeszcze decyzja nie zapadła :rolleyes:, ale robię co w mojej babskiej mocy ;)

Miłej niedzieli życzę:hug::hug::hug:

Dzięki Madziulka, Tobie również, a co ty dzisiaj taka małomówna ?

balwan stoi;)

:no: śnieg był zbyt sypki.... Za to dzieci wróciły do domu jak bałwany :lol:

Kochane wrócę po raz ostatni mam nadzieję :p do tematu siedziska na korytarz :rolleyes: Daliście mi dużo linków, propozycji i zamiast mi ułatwić to było co raz więcej do wyboru i co raz trudniej się na coś zdecydować ;) Żarcik :lol: oczywiście jesteście niezastąpione i bardzo dziękuję :hug:

Spośród wszystkich mebelków, wybrałam 3 szt. które szczególnie mnie zauroczyły i teraz po między nimi toczy się walka ;) Pomożecie ostatni raz? (w tym temacie) oczywiście ;)

1)

http://img203.imageshack.us/img203/8127/2929934224.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2)

http://img843.imageshack.us/img843/7592/2919865092.jpg

3)

Czarne ze srebrną kedrą- zamówiłam próbki tkanin

http://img521.imageshack.us/img521/2788/2918687256.jpg

Ja mam swój typ, mój m też, to są różne typy :p kazał zrobić kasting i powiedział że Was posłucha :rolleyes::jawdrop::eek:

Chyba we mnie zwątpił :o

Marta wiem ,że te dwuosobowe są praktyczniejsze:p ale chyba za bardzo zagracą:p

stawiam na nr 3:wiggle:

1 bardzo mi się podoba , ale nie bedziesz jej mogła dać pod kątem. a w szeregu z komoda , może zagracić

----------------

luz- bluz:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

jutro ćwiczenia i potem sklepy i kawa w galerii taka leniwa:p

i

KUREWNO PANSTWOWA;)

Mnie sie straszliwie podoba FORMA tej pierwszej sofy!!!!!!!!!!STRASZLIWIE!!!!!!Za to zolc fotela bardzo by orzywila te szara sciane....ALE ZDECYDOWANIE JAK DLA MNIE PIERWSZA SOFKA;)

byłby moja Kurewno czarny fotel z srebną kedrą:p nie żolty:no::no:

STANOWCZO NR 3 - ale ta opinia cię chyba nie zaskoczy ;)

2 - jakaś taka pospolita, 1 - bardzo fajna ale nie do Cię:no:

Kochana - ogród PRZE-PIĘ-KNY:jawdrop:

A już najbardziej mnie urzekły te grafitowe drzwi od szopy/śmietnika/czy-czeg-tam ze złotymi okuciami - MISTRZOSTWO ♥♥♥