gatyde 13.01.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Pewnie poproszę zawsze to jakaś różnica. Tu 2 tys, tam 2 tys i już jest na stół do jadalni Dziewczynki dziękuję na wszystkie namiary. Jak się zorientuję gdzie najtaniej dam znać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 13.01.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cześć Martusia pisałaś niedawno u kogoś o schodach z białego konglomeratu - nie pamiętasz może gdzie to było bo ja stara jestem i mam sklerozę ... WITAM O schodach pisalysmy i GUMISIOWEJ mozesz poczytac. Takie schody planuje ja i lenka25 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?201858-Galeria-gumisiowej-%29&p=5723208#post5723208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Martuś, to nie dywan tylko wykładzina z komfortu:lol2: ta sama którą mam w sypialni. Długo szukałam gotowego dywanu w takim kolorku i wymyśliłam takei rozwiązanie. Z tym że, musiałam kupić dwa takie okrągłe dywaniki, ponieważ sama wykładzina ma taki wymiar, że w komforcie po wycięciu jednego kółka , pozostała część była liczona jako skrawki, za które też trzeba było zapłacić. Tym sposobem kupiłam dwa takie same dywaniki,jeden jest u Mai, a drugi w bawialni, tam też ściany są w kolorze wrzosu więc wyszło ok. Dzięki za info. W takim razie lece na stronkę Komfortu. Coś czuję w kościach, że przekonałaś męża do sofki number łan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.01.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Miłej niedzieli życzę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 balwan stoi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.01.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Dziewczyny, przy buszowaniu w necie natknelam sie na "TAKIE COS" i nie mam wiecej pytan looknijcie sobie http://czasnawnetrze.pl/mieszkanie-i-dom/inspirujace-wnetrza/14037-loft-w-stylu-glamour-wnetrze-przytulne-i-funkcjonalne :jawdrop: Takie bardzo glamour:rolleyes: piękne wnętrze:yes: Cześć Martusia pisałaś niedawno u kogoś o schodach z białego konglomeratu - nie pamiętasz może gdzie to było bo ja stara jestem i mam sklerozę ... Edit: już wiem, u GUMISI Tak u Gumisi No gdzie mi z ziemią do altanki??!! To ma być tylko coś w rodzaju osłonki- trzeba to skrócić, wyłożyć folią, żeby drewno nie zagniwało i dopiero wstawić doniczki z kwiatkami ( wierzch przysypać np kamykiem, żeby widać nie było. Tylko trochę mam wątpliwości jak tam będzie ze światłem:-?, dlatego może lepiej faktycznie zrobić stoliki i coś postawić. Ja bym przy altanie dała niebieski clematis dla kontrastu a białe róże- przy murku. :rolleyes: kolorem pasuje do lawendy:rolleyes::rolleyes:może to i dobry pomysł i przy tej białej altanie też by się pięknie odznaczał Na pewno skorzystam, bo ja to nawet do plewienia się nie nadaję ewentualnie mogę coś podlać, ale mam tendencje do zapominania nawet o tym, dlatego jedyne kwiatki w domu to takie, które nie wymagają regularnego podlewania Mieszka się całkiem dobrze, ale denerwują mnie wszystkie braki jakie jeszcze są i niedoróbki:mad: Ja to z tych niecierpliwych i wszystko bym chciała na już, no ale niestety się nie da więc powoli jakoś uzupełniam to czego nie ma;) Pewnie jeszcze z rok i będzie tak jak to sobie wymyśliłam:lol2: No chyba, że w totka wygram to wtedy troszkę wcześniej:p Żubrówko , ja też z podlewaniem na bakier, dlatego mam nawadnianie i polecam takim leniom Poza tym siatka na krety rewelacja, nie mam ani jednego kopczyka, za to chwasty! a jakże , nawet włóknina i kamyczki im nie przeszkadzają żeby się przedrzeć Pokazałabyś kawałek domku strasznie jestem ciekawa jak się urządziłaś Pewnie poproszę zawsze to jakaś różnica. Tu 2 tys, tam 2 tys i już jest na stół do jadalni Dziewczynki dziękuję na wszystkie namiary. Jak się zorientuję gdzie najtaniej dam znać Pozdrawiam Proszę bardzo;) Dzięki za info. W takim razie lece na stronkę Komfortu. Coś czuję w kościach, że przekonałaś męża do sofki number łan Jeszcze decyzja nie zapadła , ale robię co w mojej babskiej mocy Miłej niedzieli życzę:hug: Dzięki Madziulka, Tobie również, a co ty dzisiaj taka małomówna ? balwan stoi;) śnieg był zbyt sypki.... Za to dzieci wróciły do domu jak bałwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 u nas koło domu pięknie bialo....a w mieście chlapa. moje chlopaki pojechali na Słowację do wtorku:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.01.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Kochane wrócę po raz ostatni mam nadzieję do tematu siedziska na korytarz Daliście mi dużo linków, propozycji i zamiast mi ułatwić to było co raz więcej do wyboru i co raz trudniej się na coś zdecydować Żarcik oczywiście jesteście niezastąpione i bardzo dziękuję Spośród wszystkich mebelków, wybrałam 3 szt. które szczególnie mnie zauroczyły i teraz po między nimi toczy się walka Pomożecie ostatni raz? (w tym temacie) oczywiście 1) http://img203.imageshack.us/img203/8127/2929934224.jpg Uploaded with ImageShack.us 2) http://img843.imageshack.us/img843/7592/2919865092.jpg Uploaded with ImageShack.us 3) Czarne ze srebrną kedrą- zamówiłam próbki tkanin http://img521.imageshack.us/img521/2788/2918687256.jpg Uploaded with ImageShack.us Ja mam swój typ, mój m też, to są różne typy kazał zrobić kasting i powiedział że Was posłucha Chyba we mnie zwątpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Marta wrzuć zdjęcie holu , gdzie ma stanąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.01.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Monia to masz do wtorku luz bluz A proszę http://img197.imageshack.us/img197/5839/dsc0952j.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.01.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ja oddaję głos na sofkę namber łan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 KUREWNO PANSTWOWA;) Mnie sie straszliwie podoba FORMA tej pierwszej sofy!!!!!!!!!!STRASZLIWIE!!!!!!Za to zolc fotela bardzo by orzywila te szara sciane....ALE ZDECYDOWANIE JAK DLA MNIE PIERWSZA SOFKA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Marta wiem ,że te dwuosobowe są praktyczniejsze:p ale chyba za bardzo zagracą stawiam na nr 3:wiggle: 1 bardzo mi się podoba , ale nie bedziesz jej mogła dać pod kątem. a w szeregu z komoda , może zagracić ---------------- luz- bluz:wiggle::wiggle::wiggle: jutro ćwiczenia i potem sklepy i kawa w galerii taka leniwa:p i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 KUREWNO PANSTWOWA;) Mnie sie straszliwie podoba FORMA tej pierwszej sofy!!!!!!!!!!STRASZLIWIE!!!!!!Za to zolc fotela bardzo by orzywila te szara sciane....ALE ZDECYDOWANIE JAK DLA MNIE PIERWSZA SOFKA;) byłby moja Kurewno czarny fotel z srebną kedrą nie żolty:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.01.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) MarJel dla mnie faworytem jest nr 1 Mój m przypadkowo załapał się na casting i oddaje swój głos na nr 2 Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 13.01.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Kurcze MarJel wszystkie sa fajne. Ciezki wybor. Ale wydaje mi sie w kolorze czarnym by paswoala laweczka namber ONE :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 STANOWCZO NR 3 - ale ta opinia cię chyba nie zaskoczy 2 - jakaś taka pospolita, 1 - bardzo fajna ale nie do Cię Kochana - ogród PRZE-PIĘ-KNY:jawdrop: A już najbardziej mnie urzekły te grafitowe drzwi od szopy/śmietnika/czy-czeg-tam ze złotymi okuciami - MISTRZOSTWO ♥♥♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 mi fszystkie tszysie podobają ale chyba za 3 jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.01.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Martuś moje serce skradł nr 1 ( poproszę o namiar, nie musi być w tej chwili ) Ale do Twojego holu chyba jednak ten czarny chesterfieldek zwycięża Czy mi się wydawało, czy krąży tutaj jakiś Twój przepis na łososia ??? Napiszesz jeszcze raz, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.01.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Czy mi się wydawało, czy krąży tutaj jakiś Twój przepis na łososia ??? Napiszesz jeszcze raz, proszę Mmajeczkaa przepis MarJel na łososia znajduje się na stronie 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts