żubrówka 13.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ja głosuję na numer 1:yes: Żubrówko , ja też z podlewaniem na bakier, dlatego mam nawadnianie i polecam takim leniom Poza tym siatka na krety rewelacja, nie mam ani jednego kopczyka, za to chwasty! a jakże , nawet włóknina i kamyczki im nie przeszkadzają żeby się przedrzeć Pokazałabyś kawałek domku strasznie jestem ciekawa jak się urządziłaś Będę coś kombinować z tym ogrodem, ale na razie to muszę chyba poszukać jakiś podpowiedzi typu: "jak urządzić ładny ogród dla leni":lol2: Martuś na razie to nie ma czego oglądać wszędzie czegoś brakuje, albo są rzeczy, których nie powinno być jak np. nasze stare kanapy, które będą ładnie wyglądać, ale na śmietniku:lol2: kupiłam mega wkur*****ce narzuty na nie (ciągle spadają i trzeba poprawiać) i mój m, któremu nie spieszyło się aby je wymienić, już się na to wkurza i stwierdził, że musimy jak najszybciej kupić coś nowego:lol2: muszę zacząć tak robić z resztą staroci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 13.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) na razie wygrywa 3 P.S. jest 8 Za nr 1 10 za nr 3 Magdzińskiej nie licze bo nie zdecydowana Ale nr 1 goni goni hehe P.SS. 8 za nr 1 11 za nr 3 bo Magdzinska się zdecydowała Edytowane 13 Stycznia 2013 przez gatyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 na razie wygrywa 3 :wave::wave:3 marjelko żebyś nie musiała liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.01.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 oki to nr 3 żeby było konkretniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.01.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 chyba sprzeczką z m:rolleyes: Madziu:hug: Dzięki- zgadłaś a do tego poszło jak zwykle ostatnio o moją teś....:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.01.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Dzięki- zgadłaś a do tego poszło jak zwykle ostatnio o moją teś....:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 marjelko żebyś nie musiała liczyć a co ona liczyć nie umie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Magdzinska co się na teściówkę denerwujesz, chociaż ja dzisiaj też się wq, nie cierpię jak mi ktoś dziurę w brzuchu wierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Magdzinska co się na teściówkę denerwujesz, chociaż ja dzisiaj też się wq, nie cierpię jak mi ktoś dziurę w brzuchu wierci Wygaduje głupoty, a nie ma pojęcia o rzeczywistości i tyle;) Oczywiście oberwało się nie jej, tylko mojemu m:P:P Ale już mi powoli złość mija;) Chyba ograniczę spotkania do minimum, to nie będzie problemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Martuśka zdradzisz teraz jaki jest Twój faworyt? czy czekasz na więcej głosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.01.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Mam najlepsze kumpele na świecie Najukochańsze i Najmądrzejsze Jesteście NIEOCENIONE!!!!! Dzięki Wam zaoszczędzę dwa tysie Nawet podsumowanie głosów było:o nie wierzę Ławka nr 1 i fotel były moimi faworytami , druga ławka mojego m:rolleyes: Czekam teraz na próbki tkaniny które zamówiłam i będę dalej działać Dlaczego jednak fotel? Ano przekonały mnie argumenty ... 1. Cena (2 tys. różnicy) 2. Przy ławce może zrobić się faktycznie tramwaj 3. Ławka konkurencją dla komody, a po co 4. Do fotela mogę zamówić pufę w tych samych kolorach ,(na rzucanie kurtek) już nawet zrobiłam próbę i postawiłam tam fotel z gabinetu razem z pufą i jest git:lol: DZIĘKI RAZ JESZCZE! Madzia Z okucia przy śmietniku skradły Twoje serce właśnie się tak zdziwiłam, że nikt ich nie skomentował, ty to masz oko;) Magdzińska , teściowa?!!, znowu?!!! isa nawadnianie to zraszacze, ustawiasz wszystko sobie, o której gdzie i ile i się podlewa:p, Okap to pochłaniacz tak zwany, mogłam wybrać z podłączeniem do wentylacji , ale wybrałam dizajn Daje rade nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.01.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nie dodałam ławkę nr 1 nadal kocham miłością pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 a ja wczoraj psioczyłam na te Twoje okucia i mówię do męża : pacz jaka damesa, nawet zawiasy ma na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 widzisz Marta jestesmy jedyne w swoim rodzaju:rolleyes::rolleyes: a nagroda???:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nie dodałam ławkę nr 1 nadal kocham miłością pierwszą zawsze możesz ją kupić i postawić gdzieś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.01.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 a ja wczoraj psioczyłam na te Twoje okucia i mówię do męża : pacz jaka damesa, nawet zawiasy ma na bogato A jak prawdziwe ruskie zloto widzisz Marta jestesmy jedyne w swoim rodzaju:rolleyes::rolleyes: a nagroda???:rotfl: Nagrodą jest podjęta decyzja wreszcie i to że nie będę Was już męczyć Dobra, masz jeszcze buziala http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 no jak buzial to bedziesz kwita;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 a ja wczoraj psioczyłam na te Twoje okucia i mówię do męża : pacz jaka damesa, nawet zawiasy ma na bogato Oj głuptasku, głuptasku:rotfl: Ja uwielbiam połączenie takiej ciemnej, ciepłej szarości ze złotem - mnioooodzio:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 dziewczyny łamie mnie już. czy jest dziś coś ciekawego w tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 13.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ja też chce buziaka za podliczenie głosów Dobrze że się zdecydowałaś w koncu na cos Bo już mozna zwariować Treaz będziemy jak wariatki czekać aż wrzucisz zdjęcia z mebelkiem na swoim miejscu:wave: Ale cos czuję że nr 1 i tak się znajdzie u ciebie w domku wcześniej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts