Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Ja głosuję na numer 1:yes:

Żubrówko , ja też z podlewaniem na bakier, dlatego mam nawadnianie :p i polecam takim leniom ;)

Poza tym siatka na krety rewelacja, nie mam ani jednego kopczyka, za to chwasty! a jakże , nawet włóknina i kamyczki im nie przeszkadzają żeby się przedrzeć :sick:

Pokazałabyś kawałek domku :rolleyes: strasznie jestem ciekawa jak się urządziłaś :rolleyes:

Będę coś kombinować z tym ogrodem, ale na razie to muszę chyba poszukać jakiś podpowiedzi typu: "jak urządzić ładny ogród dla leni":lol2:

Martuś na razie to nie ma czego oglądać:no: wszędzie czegoś brakuje, albo są rzeczy, których nie powinno być:mad: jak np. nasze stare kanapy, które będą ładnie wyglądać, ale na śmietniku:lol2: kupiłam mega wkur*****ce narzuty na nie (ciągle spadają i trzeba poprawiać) i mój m, któremu nie spieszyło się aby je wymienić, już się na to wkurza i stwierdził, że musimy jak najszybciej kupić coś nowego:lol2: muszę zacząć tak robić z resztą staroci:rotfl:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magdzinska co się na teściówkę denerwujesz, chociaż ja dzisiaj też się wq, nie cierpię jak mi ktoś dziurę w brzuchu wierci :mad:

Wygaduje głupoty, a nie ma pojęcia o rzeczywistości i tyle;):p

Oczywiście oberwało się nie jej, tylko mojemu m:P:P

Ale już mi powoli złość mija;) Chyba ograniczę spotkania do minimum, to nie będzie problemu ;);)

:jawdrop:

Mam najlepsze kumpele na świecie :jawdrop: Najukochańsze :hug: i Najmądrzejsze :rolleyes: Jesteście NIEOCENIONE!!!!! Dzięki Wam zaoszczędzę dwa tysie :lol:

Nawet podsumowanie głosów było:o nie wierzę :jawdrop:

Ławka nr 1 i fotel były moimi faworytami , druga ławka mojego m:rolleyes:

Czekam teraz na próbki tkaniny które zamówiłam i będę dalej działać:rolleyes:

Dlaczego jednak fotel? Ano przekonały mnie argumenty ...

1. Cena (2 tys. różnicy)

2. Przy ławce może zrobić się faktycznie tramwaj

3. Ławka konkurencją dla komody, a po co ;)

4. Do fotela mogę zamówić pufę w tych samych kolorach ,(na rzucanie kurtek) już nawet zrobiłam próbę i postawiłam tam fotel z gabinetu razem z pufą i jest git:lol:

DZIĘKI RAZ JESZCZE! :hug:

Madzia Z okucia przy śmietniku skradły Twoje serce :lol2: właśnie się tak zdziwiłam, że nikt ich nie skomentował, ty to masz oko;)

Magdzińska , teściowa?!!, znowu?!!!:sick:

isa nawadnianie to zraszacze, ustawiasz wszystko sobie, o której gdzie i ile i się podlewa:p,

Okap to pochłaniacz tak zwany, mogłam wybrać z podłączeniem do wentylacji , ale wybrałam dizajn ;) Daje rade nie narzekam ;)

:rotfl: a ja wczoraj psioczyłam na te Twoje okucia i mówię do męża : pacz jaka damesa, nawet zawiasy ma na bogato :p

A jak :p prawdziwe ruskie zloto ;)

widzisz Marta jestesmy jedyne w swoim rodzaju:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

a nagroda???:rotfl::rotfl:

Nagrodą jest podjęta decyzja wreszcie :rolleyes: i to że nie będę Was już męczyć ;)

Dobra, masz jeszcze buziala http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif