zizi1978 15.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ta lamapa z azzardo jest boska:) Ale czy nie za duża nad stół? No chyba że masz stół 3 metrowej długości A jak, wzgledm tej lampy nad stołem usytuowany ma być drugi żyrandol? W linii prostej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Szukam lampy nad stół do salonu, Salon ma ok 55m. (jadalnia+ wypoczynek) połączony z otwartą kuchnią jakieś 18m więc przestrzeń jest spora, dodatkowo jest to salon z antresolą więc jest wysoko, sufin jest "połamany". Lampa musi być spora, żeby było ją widać i koniecznie na długim łańcuchu, bo to było moje marzenie. Nad stolikiem chciała bym coś takiego : http://www.cudownelampy.pl/sklep/2078,pl_lampa-wiszaca-diablo-firmy-azzardo.html albo http://www.bajkowelampy.pl/Sklep/Lampa-Max-Light-Lanta-P0031,2,0,2394,13425.htm albo http://alejka.pl/lampa-sufitowa-borena-452895-sanneli-design.html Co o tym myślicie??? I mam problem z lampą nad stół- bladego pojęcia nie mam jak to połączyć: 1. dać drugą taką samą? 2. dać inną? ale jaką?? podłużną?? dwie obok siebie?? co by do tego w ogóle pasowało?? Tosia-powiem tylko tyle(pewnie wcale nie bedac pomocna...)-ze widzialam w Bielsku w salonie te pierwsza- i JEST OBLEDNIE BAJKOWA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 wreszcie zawitałam włóczyłam się dzisiaj to tu tam Ślężanka wymiary ogrodzenia dla Ciebie ...tak około wszystko Szerokość słupów ok. 87 cm Podmurówka grubość ok. 24 cm Podmurówka wysokość ok. 45 cm Jak o czymś zapomniałam , daj znać Zizi , cieszę się , że masz dobrą opinie o firmie od fotela, póki co też z Panią dobrze mi się mailuje. Na razie jesteśmy na etapie czekania na próbki tkanin, a potem dalej działamy. Myślę też intensywnie nad pufą do tego krzesła, ale to dopiero jak dojdzie fotelik i stanie na docelowym miejscu.. Prawdopodobnie też zamiast srebrnej kedry będą ozdobne srebrne gwoździe, o takie... http://img826.imageshack.us/img826/6121/82888075.jpg Wtedy efekt będzie taki jak w krześle largo , czyli sama wiesz, ale może inni nie http://img9.imageshack.us/img9/9471/28019267.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Aguś, , bardzo dziękuję za kolejne propozycje, ty jesteś ze swoją pomocą zawsze i wszędzie:hug: Decyzję jednak podjęłam zobaczymy czy nie będę się cieszyć baranim głosem Kiedyś o którymś z proponowanych przez Ciebie fotelików myślałam by dać do sypialni:rolleyes: Nic nie kasuj, może ktoś inny skorzysta. Monia, zakupy i inne obgadałyśmy przez tel. a tych spodni z zameczkiem już nie ma s-ek a fajowe Hazelko , ja czekam ty wiesz na co Fra, dzięki za wsparcie i wiarę we mnie Madziulka , o fotelu napisałam wyżej, to pochwal się przynajmniej jak to moje lustro na które tyle czekałaś się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.01.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Marjel dam uciać rękę, że bedziesz zadowolona z wykonania fotela Rozumiem, że już przebolałaś sofkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Tosia lampę nr. 2 ta czarna i kinkiet z tej samej serii widziąłam na zywo, jest bardzo fajna i sama o niej kiedyś myśłałam do domu nr.2 ale okazała sie za mała do otwartej przesytrzeni i tej wysokości Natomiast tzrecia propozycja też bardzo mi sie podoba Tosia ja dostałam od Ciebie kiedyś fotkę domku ale wrzuc wiecej to łatwiej bedzie doradzać no i jaki wystrój planujesz Jak coś zapraszam do mnie na wklejanie fotek Buziaki :*** Martita Ja takie pinezki będe miała w łóżku sypailnianym A jaki kolor tego fotela wziełaś ??? Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Martuśka lustro powieszone jest pionowo, jak masz w sypialni:rolleyes: Jestem bardzoo zadowolona (mimo tego okresu oczekiwania) bo to miejsce gdzie wisi było dla niego "stworzone" mimo, że wyszło tak przez przypadek;) Nie myślałam o tym na etapie budowy;) więc tym bardziej się cieszę i jak zwykle wyszłam dobrze ufając Twojemu gustowi :P:P Bo to chyba Ty zaczęłaś epidemię na to lustro, chyba że się mylę Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Marta ja mam jeszcze pytanie dot. poduszki, tej pikowanej która leży u Ciebie na ławeczce w wiatrołapie, gdzie ją kupiłaś, jeśli to nie tajemnica:) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Marjel dam uciać rękę, że bedziesz zadowolona z wykonania fotela Rozumiem, że już przebolałaś sofkę..... Jak się nie ma co się lubi..... Martita Ja takie pinezki będe miała w łóżku sypailnianym A jaki kolor tego fotela wziełaś ??? Na razie czekam na próbki czarnych tkanin Tosia , mi się najbardziej podoba pierwsza lampa azzardo , pozostałe dwie tak sobie Do tej pierwszej to nawet proste też białe, duże abażury nad stół mogłyby pasować dwa lub trzy w rzędzie obok siebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Martuśka lustro powieszone jest pionowo, jak masz w sypialni:rolleyes: Jestem bardzoo zadowolona (mimo tego okresu oczekiwania) bo to miejsce gdzie wisi było dla niego "stworzone" mimo, że wyszło tak przez przypadek;) Nie myślałam o tym na etapie budowy;) więc tym bardziej się cieszę i jak zwykle wyszłam dobrze ufając Twojemu gustowi :P:P Bo to chyba Ty zaczęłaś epidemię na to lustro, chyba że się mylę Oj już nie przesadzaj z tym moim dobrym gustem Ale też u ciebie wisi w sypialni? Nawet nie wiem, czy to ja zaczęłam tą epidemie lustrzaną bardzo możliwe że u kogoś podpatrzyłam Natomiast epidemie na lustra w szklanej ramie to chyba ja zapoczątkowałam Marta ja mam jeszcze pytanie dot. poduszki, tej pikowanej która leży u Ciebie na ławeczce w wiatrołapie, gdzie ją kupiłaś, jeśli to nie tajemnica:) ? Kurcze , która poduszka? na ławce? nie mam poduszki:o Martuś przepraszam za zaśmiecanie, fotki usunę Spoko Tosia, u mnie wolna amerykanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Tosia na moje oko wypadałoby powiesić dwie takie same lampy, bo odleglość je dzieląca nie jest jakaś straszna. Ale to jest tylko moje zdanie;-) Ja kiedyś chorowałam na taką lampę, ale dla mnie była za długa:http://www.lumenpro.pl/lampy-wiszace/60578-lampa-wiszaca-nowoczesna-inspirowana-projektem-josephine-dla-metalarte-potrojna-czarna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 U nas wisi w holu, zaraz za wiatrołapem Nie mamy jeszcze drzwi (i może nigdy nie będzie) dzielących wiatrołap od holu. Więc jak się wchodzi to lustro robi pierwsze wrażenie mam to duże 170 wysokie więc super się prezentuje. (pokarzę fotkę kiedyś) Te w lustrzanej ramie też są super:yes: U nas za 2 tyg parapetówka więc dobrze, że dotarło bo byłabym zła:mad: Kurczę kasa na dom już się upłynniła, a ja jeszcze tyleeeee bym dokupiła:rolleyes: Wy tutaj ciągle takie cuda pokazujecie że aż miło oko nacieszyć Zdjęcia Twojego ogrodu oglądałam kilkaaa razy! Cud miód!! U nas w ogrodzie naraze stoi wanna - tak tak! stara żeliwna wanna wyniesiona z dziadkowej piwnicy:P:P:P Na szczęście nie widać jej od ulicy:P Nie zdążyliśmy uprzątnąć ogrodu przed wiosną. Gruzu mamy pełno;) Ale na wiosnę działamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Marjel w wiatrołapie na białej ławeczce leży takie szare pikowane siedzisko, a nie poduszka:p Źle sie wyraziłam piszac poduszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 U nas wisi w holu, zaraz za wiatrołapem Nie mamy jeszcze drzwi (i może nigdy nie będzie) dzielących wiatrołap od holu. Więc jak się wchodzi to lustro robi pierwsze wrażenie mam to duże 170 wysokie więc super się prezentuje. (pokarzę fotkę kiedyś) Te w lustrzanej ramie też są super:yes: U nas za 2 tyg parapetówka więc dobrze, że dotarło bo byłabym zła:mad: Kurczę kasa na dom już się upłynniła, a ja jeszcze tyleeeee bym dokupiła:rolleyes: Wy tutaj ciągle takie cuda pokazujecie że aż miło oko nacieszyć Zdjęcia Twojego ogrodu oglądałam kilkaaa razy! Cud miód!! U nas w ogrodzie naraze stoi wanna - tak tak! stara żeliwna wanna wyniesiona z dziadkowej piwnicy:P:P:P Na szczęście nie widać jej od ulicy:P Nie zdążyliśmy uprzątnąć ogrodu przed wiosną. Gruzu mamy pełno;) Ale na wiosnę działamy!! No to na pewno piknie prezentuje się na wejściu koniecznie fotkę kcem jako chrzestna lustra Madzia, znaczy się na ogrodzie masz dżakuzi w stylu retro bo żeliwne Marjel w wiatrołapie na białej ławeczce leży takie szare pikowane siedzisko, a nie poduszka:p Źle sie wyraziłam piszac poduszka;) Aaaa o materacyk chodzi:rolleyes: zamawiłam go tam gdzie tą drugą ławeczkę na czarnych giętych nóżkach, ale uprzedzam od razu, nie opłacało się! wyniosło prawie tyle co cała ławka ( ta na giętych nóżkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 MarJel Czekałam na Ciebie z utęsknieniem Normalnie I loffff ju http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Dzięki Ci BARDZO http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aaaa o materacyk chodzi:rolleyes: zamawiłam go tam gdzie tą drugą ławeczkę na czarnych giętych nóżkach, ale uprzedzam od razu, nie opłacało się! wyniosło prawie tyle co cała ławka ( ta na giętych nóżkach) A co to za sklep, sprzedawca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A to dowód że nie kłamię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Martus ja do Ciebie nie powinnam teraz wchodzic bo z wrazenia po obejrzeniu zdjec (chyba z 20 razy do nich wracalam ) Twoj ogrod, altanka i drewutnia mnie powalily:jawdrop: a ja do domu jutro chce isc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 MarJel Czekałam na Ciebie z utęsknieniem Normalnie I loffff ju http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Dzięki Ci BARDZO http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif już do stóp padać nie musiałaś A co to za sklep, sprzedawca??? Nie pamiętam , ale agawi wie na pewno, to jej zapytam jak się pojawi na fm A to dowód że nie kłamię :P [ATTACH=CONFIG]161549[/ATTACH] :jawdrop: tam jakieś tornado przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 MarJel Musiałam Wdzięczna jestem ogromnie Magdzińska Ale Was sprzątanie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie pamiętam , ale agawi wie na pewno, to jej zapytam jak się pojawi na fm Marjel:hug:a teraz żegnam towarzystwo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts