Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

pozwolilam sobie na samowolke i zatrzymalam zdjecia ogrodu do inspiracji - super Wam wyszlo. super kolor trawy!!

a co do siedliska do przedpokoju to jesli moge oddac nadal glos to krzeslo opcja ne3 w takim kanarkowym kolorze. choc patrzac na strone producenta to raczej to jest zielen. ale tak czy inanczej bylaby ciekawym akcetem na ciemnej scianie i chyba srebrna komoda by jeszcze zyskala przy niej.....

dobra, ide dalej ogladac zdjecia i posty bo dawno do Ciebie nie zagladalam a tu tyle slicznosci!

Dziewuszki u nas było wielkie tornado z burzą gruzową :lol2::lol2:

Pisałam kiedyś, że my robiliśmy przebudowę starego domu i do niego nową dobudówkę :p Tak więc w naszym ogrodzie znajduje się stary dach, ściany z całej góry która była burzona i stawiana na nowo i wiele wiele ciekawych eksponatów jak ta żeliwna wanna:lol2::lol2:

Cztery kontenery już wyjechały (które są całkiem drogie, co na pewno wiecie :mad:) ale czeka nas jeszcze wywóz pewnie czterech kolejnych, do tego wycinamy tą jabłonkę co stoi w środku ogródka:P:P i mnóstwo innej pracy:o

Tosiu bardzo dziękuję za propozycję, chętnie skorzystam bo kasy na pewno nie będzie, żeby ktoś nam to fachowo zrobił tylko znowu będę siedzieć godzinami na necie i urządzać ogród:sick: a wiem o tym tylko tyle, że drzewa są zielono brązowe:lol2::lol2:

Miłego dnia wszystkim życzę!

witam się w końcu po ponad roku podglądania ;)

pytanie mam odnoście halogenów w prysznicu dzieciowym, tym z siedziskiem,

co to są za okazy i gdzie zostały kupione, bo mi sprzedawcy cuda na kiju opowiadają i nic konkret w Lbl znaleźć nie mogę

z góry dzięki

Mam nadzieję że Marjelka mnie nie zabije jak skorzystam z okazji i zaproszę wszystkie was do rzucenia okiem na mój dziennik i doradzenie tu i tam. Też bym chciała żeby u mnie tak piknie jak u was było. A piszę u Marjelki bo te wnętrza to codziennie mogę oglądać i pewnie by mi się nie znudziło.

Zapraszam!

Jabym moze zdala za pierwszym razem-gdybym do niej wogole podeszla:rolleyes::lol2:

Gumiśka, mój kuzyn co zdawał za 2 razem i to jakoś na raty powiedział, że za pierwszym razem zdają same LAMUSY co to nic innego w życiu nie robią tylko w książkach ryją.... th_connieswatfly.gif

Ja ci dam do niego numer, on ci przebuduje filozofię "naukową" w pół godziny... dłużej nie zdzierżysz... wallbash.gif :bash:

Madzia ile ty masz tej działki? Szklarnia też wasza?? Nie wiem jaką macie zielmię, ale jak ciężką to piasek przyda się bardzo jak już nie jest potrzebny to już jedna górka mniej :D

Tosia działka ma ok 1000 m2 (cała, razem z domem) Szklarnia tez nasza:D, tzn postawiona przez dziadka- ja chcę zburzyć, mąż ma ochotę odnowić i bawić się w ogrodnika:yes: Wiem, że nic z tego nie wyjdzie (duże chęci, słomiany zapał, ogrom obowiązków) nie wiem też jakby zareagowała jego rodzina na wieść o usunięciu tego "zabytka" bo wszyscy mają ochotę na domowe pomidory ;)

Piasek się na pewno przyda, ziemi tez trzeba będzie nawieźć żeby wyrównać :yes:

Garaż też nasz- do gruntownego remontu :D

czasem są tylko brązowe :lol2::lol2: jak się nie ma do tego "ręki"

:D

Ja każdego kwiatka potrafię "uśmiercić" :D

Dlatego teraz do kuchni kupiłam sobie małe kaktusiki :p

MArtuśka to znowu ja- muszę coś jeszcze napisać:D

Dziś przeglądałam dziennik Gumisiowej i trafiłam na wątek o teściowych i popłakałam się ze śmiechu (poważnie i dosłownie:yes:) jak przeczytałam Twój tekst o pudełeczku z kałem Mai "zapodany" do obiadu przez Twoją teściową :lol2::lol2::lol2::lol2: Nie mogłam, aż czytałam mojemu m, on też się uśmiechnął pod wąsem mimo, że on z tych sztywnych jest:lol2::lol2:

Edytowane przez joliska
serie postów tylko właściciel ;)

Gumiśka, mój kuzyn co zdawał za 2 razem i to jakoś na raty powiedział, że za pierwszym razem zdają same LAMUSY co to nic innego w życiu nie robią tylko w książkach ryją.... [ATTACH=CONFIG]161843[/ATTACH]

Ja ci dam do niego numer, on ci przebuduje filozofię "naukową" w pół godziny... dłużej nie zdzierżysz... [ATTACH=CONFIG]161844[/ATTACH] :bash:

NO THANKS:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

MArtuśka to znowu ja- muszę coś jeszcze napisać:D

Dziś przeglądałam dziennik Gumisiowej i trafiłam na wątek o teściowych i popłakałam się ze śmiechu (poważnie i dosłownie:yes:) jak przeczytałam Twój tekst o pudełeczku z kałem Mai "zapodany" do obiadu przez Twoją teściową :lol2::lol2::lol2::lol2: Nie mogłam, aż czytałam mojemu m, on też się uśmiechnął pod wąsem mimo, że on z tych sztywnych jest:lol2::lol2:

NO I ZNOWU SIE ZALAPALAM NA COS SZTYWNEGO:lol2::lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez joliska