Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Do tej pory byłam tu często, ale zawsze bez wpisu. Tym razem nie mogę.... wiem, ze żadne słowa nie są w stanie teraz pomóc i choćby trochę pocieszyć. Jedyne co pomoże to mówią,że czas....moj tata zmarł 8 lat temu a ciągle czasami tak bardzo boli i łzy płyną .Niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu, poprostu musimy się z tym pogodzić i cieszyć się najbliższymi,którzy są obok nas.Wmawiaj sobie"nie cierpi już"!

Trzymaj się dzielnie chociaż wiem jak bardzo bzdurnie te słowa brzmią dzisiaj.

Zostawiam Ci bukiet ciepłych myśli wraz z modlitwą i dla mamy światełko(*)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martusia :(:(:( Ks.Twardowski napisal "...mozna odejsc na zawsze-by stale byc blisko..." Twoja mama patrzy na Was juz tam z gory i na pewno jest jej lepiej-nie meczy jej juz choroba. Ciezki czas przed Toba ale na pewno dasz rade bo przeciez tam na gorze masz dodatkowego aniola stroza ktory chce byscie byli szczesliwi .

Dopiero co wróciłam, tyle dni bez komputera i pierwsze gdzie weszłam to Twój wątek - jakbym coś czuła :(

Tak mi przykro :(:(:( Próbuję sobie wyobrazić co przeżywasz i wyć mi się chce...

Jak czytałam o Twoich rodzicach, to jakbym czytała o swoich... nieraz się zastanawiałam jak jedno bez drugiego miałoby przeżyć :(

Bądź z Tatą - na pewno bardzo Cię teraz potrzebuje - jesteś tym kimś, w kim widzi swoją żonę, jesteś jej odbiciem... bądź przy nim - Tobie na pewno też jest w tej chwili bardzo potrzebny :hug:

Martusia, moje najszczersze kondolencje :cry: Dopiero teraz doczytałam :(

Ja też często myślałam o Tobie i Twojej mamie :( Wiem, że jesteś silną babką, ciężki okres teraz przed wami, bo musicie wesprzeć tatę, a sama też cierpisz :hug:

trzymaj się kochana i przepraszam, że tak późno piszę, ale nie zaglądam codziennie na fm