MarJel 03.02.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam Was Kochane!!! Dziękuję za wsparcie, współczucie, słowa otuchy:hug: Ja jakoś się trzymam....tata i brat też, wiadomo jak jest...żal, tęsknota i smutek są i będą Nie zamykam się w domu, normalnie funkcjonuję, chce mi się do ludzi, chce mi się pogadać więc jestem i tu z powrotem. Jutro są 4 urodziny mojego synka, zaraz jadę dla niego po prezenty (jak zwykle w ostatnią chwilę) Czajnik z tosterem mają być jutro lub pojutrze ( realizacja miała być w ciągu 10dni roboczych, a tu już prawie miesiąc miną) Fotel na korytarz też już się robi.... To tak pokrótce....Ściskam i dziękuję raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.02.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jesteś Martuś :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Oo bendom fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jesteś Martuś :hug: Stęskniłam się bardzo Oo bendom fotki:) Przecież nie mówiłam, że bendom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ale fajnie ze jesteś :hug: tez się za tobą stęskniłam będzie z kim o szmatach pogadać A co kupujesz młodemu na urodzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 U nas za tydzień ferie jedno dziecko na tydzień mamy z głowy, leci na tydzień do mojej przyjaciółki do Szkocji, zastanawiamy się gdzie wysłać drugie:rolleyes: Jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Stęskniłam się bardzo Ja też się stęskniłam Bez Ciebie tak smutno i pusto Naważniejsze że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ale fajnie ze jesteś :hug: tez się za tobą stęskniłam będzie z kim o szmatach pogadać A co kupujesz młodemu na urodzinki? Karolcia, no właśnie o szmatach... za tydzień jestem w W-wie bo wywożę córcię na lotnisko i na pewno skorzystam z tej okazji coby odświeżyć garderobę Mam w planach jeszcze ikea, chciałam kupić dywan i dwie komody do bawialni i pewnie coś jeszcze wyhaczę Dla synka kolejne dinozaury i kolejne zestawy lego miłośnik tego i tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.02.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Karolcia, no właśnie o szmatach... za tydzień jestem w W-wie bo wywożę córcię na lotnisko i na pewno skorzystam z tej okazji coby odświeżyć garderobę Mam w planach jeszcze ikea, chciałam kupić dywan i dwie komody do bawialni i pewnie coś jeszcze wyhaczę Dla synka kolejne dinozaury i kolejne zestawy lego miłośnik tego i tego Ale ci zazdroszczę wizyty w stolicy na pewno zaszalejesz i przywieziesz świetne szmatki ja zbieram kasę na wypad z Olcią więc chwilowo http://forum.barcis.pl/images/smilies/stop.gif Mój 5 latek tez uwielbia lego i dinusie choć ostatnio pokochał tez wszelkie konsole i tablety i ciągle o nich marudzi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ale ci zazdroszczę wizyty w stolicy na pewno zaszalejesz i przywieziesz świetne szmatki ja zbieram kasę na wypad z Olcią więc chwilowo http://forum.barcis.pl/images/smilies/stop.gif Mój 5 latek tez uwielbia lego i dinusie choć ostatnio pokochał tez wszelkie konsole i tablety i ciągle o nich marudzi:mad: Z Olcią umawiacie się w P....u ? Ja już też odkładam sobie kasiorkę i staram się nie patrzeć na wystawy sklepowe... Mojego w ogóle nie interesują tego typu sprzęty, woli tradycyjne zabawki, za to Maja mogła by spać przytulona do laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Bendom, bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ja też się stęskniłam Bez Ciebie tak smutno i pusto Naważniejsze że już jesteś Smutno?eeeee:rolleyes: Muszę zajrzeć co tam u Was...nie wierzę że nic się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Bendom, bendom a już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.02.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 03.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Marta jestem cichą fanką Twojego domu Fajnie, że jesteś bo ruch się zrobi zaraz w interesie. Jak już się pojawiłaś to powiedz mi co to za lampa ta " koronkowa" w pokoju córci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.02.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Marta ,cudownie ,że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Fajnie, że jesteś Marta ,cudownie ,że już jesteś Mi też od razu weselej się zrobiło, jak tu znowu zagościłam Marta jestem cichą fanką Twojego domu Fajnie, że jesteś bo ruch się zrobi zaraz w interesie. Jak już się pojawiłaś to powiedz mi co to za lampa ta " koronkowa" w pokoju córci ? Milenko Witaj! ruch w interesie mówisz U córci jest Italux Lampa sufitowa CARVER V2481LB-white, coś nie mogę jej namierzyć w żadnym sklepie internetowym ...czyżby była wycofana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zmykam kochane na łowy do galerii:rolleyes: lista prezentów jest...teraz to wszystko kupić i zdobyć Odwiedzę wasze wątki niebawem bom ciekawa co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Fajnie, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.02.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Martuś ciesze sie, ze juz jesteś :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts