Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Witam Was Kochane!!!:hug:

Dziękuję za wsparcie, współczucie, słowa otuchy:hug:

Ja jakoś się trzymam....tata i brat też, wiadomo jak jest...żal, tęsknota i smutek są i będą:(

Nie zamykam się w domu, normalnie funkcjonuję, chce mi się do ludzi, chce mi się pogadać więc jestem i tu z powrotem.

Jutro są 4 urodziny mojego synka, zaraz jadę dla niego po prezenty (jak zwykle w ostatnią chwilę:rolleyes:)

Czajnik z tosterem mają być jutro lub pojutrze ( realizacja miała być w ciągu 10dni roboczych, a tu już prawie miesiąc miną:rolleyes:)

Fotel na korytarz też już się robi....

To tak pokrótce....Ściskam i dziękuję raz jeszcze :hug:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale fajnie ze jesteś :hug::hug:

tez się za tobą stęskniłam

będzie z kim o szmatach pogadać :D

A co kupujesz młodemu na urodzinki?

Karolcia, no właśnie o szmatach... :rolleyes: za tydzień jestem w W-wie bo wywożę córcię na lotnisko i na pewno skorzystam z tej okazji coby odświeżyć garderobę :cool: Mam w planach jeszcze ikea, chciałam kupić dywan i dwie komody do bawialni i pewnie coś jeszcze wyhaczę :D

Dla synka kolejne dinozaury i kolejne zestawy lego :rolleyes: miłośnik tego i tego :D

Karolcia, no właśnie o szmatach... :rolleyes: za tydzień jestem w W-wie bo wywożę córcię na lotnisko i na pewno skorzystam z tej okazji coby odświeżyć garderobę :cool: Mam w planach jeszcze ikea, chciałam kupić dywan i dwie komody do bawialni i pewnie coś jeszcze wyhaczę :D

Dla synka kolejne dinozaury i kolejne zestawy lego :rolleyes: miłośnik tego i tego :D

Ale ci zazdroszczę wizyty w stolicy

na pewno zaszalejesz i przywieziesz świetne szmatki

ja zbieram kasę na wypad z Olcią więc chwilowo http://forum.barcis.pl/images/smilies/stop.gif

Mój 5 latek tez uwielbia lego i dinusie

choć ostatnio pokochał tez wszelkie konsole i tablety i ciągle o nich marudzi:mad:

Ale ci zazdroszczę wizyty w stolicy

na pewno zaszalejesz i przywieziesz świetne szmatki

ja zbieram kasę na wypad z Olcią więc chwilowo http://forum.barcis.pl/images/smilies/stop.gif

Mój 5 latek tez uwielbia lego i dinusie

choć ostatnio pokochał tez wszelkie konsole i tablety i ciągle o nich marudzi:mad:

Z Olcią umawiacie się w P....u ?:cool:

Ja już też odkładam sobie kasiorkę i staram się nie patrzeć na wystawy sklepowe...

Mojego w ogóle nie interesują tego typu sprzęty, woli tradycyjne zabawki, za to Maja mogła by spać przytulona do laptopa :rolleyes:

Fajnie, że jesteś :wave:

Marta ,cudownie ,że już jesteś:wave::hug:

Mi też od razu weselej się zrobiło, jak tu znowu zagościłam :hug:

Marta jestem cichą fanką Twojego domu :D Fajnie, że jesteś bo ruch się zrobi zaraz w interesie. Jak już się pojawiłaś to powiedz mi co to za lampa ta " koronkowa" w pokoju córci ?

Milenko Witaj! ruch w interesie mówisz :lol2:

U córci jest Italux Lampa sufitowa CARVER V2481LB-white, coś nie mogę jej namierzyć w żadnym sklepie internetowym ...czyżby była wycofana ?