Barbara74 31.07.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 MarJel ponieważ jest późno to szybciutko, przejrzałam 36 stron Twojej galerii -strasznie się cieszę , że tutaj przywedrowałam.Wiele inspiracji znalazłam.Ale te światłowody... znalazłam to czego szukałam ... czy możesz mi przesłac na priva wszelkie informacje na temat Twojej światłowodowej lampy?łącznie z ceną.Postanowiłam ,że u mnie szafki w garderobie też szare.Dzieci mają rewelacyjną lazienkę i pokoiki.Nie mogę pisać o wszystkim co mi się podoba , bo nie pójdę spać dzisiaj:) Czekam na nowe zdjęcia. Ale nie, napiszę inaczej- wszystko mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.08.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Powiem krótko - zatkało mnie. Te szarości, jejku, jak ja teraz żałuję, że mam białą garderobę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.08.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 MarJel wpuszczany zlew w granitowym blacie jest swietny -tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.08.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) ja też jestem za zlewem wpuszczanym:D, ale czy u mnie taki będzie:confused: hmmmmmmm - pokażą- czas i pieniądze;) Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 wpuszczany zlew jest super, my się bardzo upieraliśmy przy nim ale gwarancji nikt nie chciał dać skoro blat nie kamienny ja bym się nawet nie zastanawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Marta obowiazkowo wpuszczany, nie bedziesz żałować, bo ja żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.08.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ja bym się nawet nie zastanawiała Ja tez się już nie zastanawiam dzisiaj został zamówiony wpuszczany zlew Blaty będą na 5cm, wszystkie, łącznie z wyspą i jej bocznymi też z kamienia nogami, ociekacz będzie zrobiony w kamieniu. Wszystko dzisiaj zostało ustalone, ale jeszcze nie wycenione:rolleyes:, mam nadzieję że po wycenie nie będę się śmiać baranim głosem Dzięki za rady i głosy w tej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.08.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 oczywiście wpuszczany zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ociekacz zrobiony w kamieniu -też chce tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.08.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 oczywiście wpuszczany zlew Cześć Basia, zaraz ci wyślę odpowiedź na priv na na twoje wcześniejsze pytanie na temat lampy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jak tu przytulnie! Jakoś mi wątek umykał i umykał ale w końcu go złapałam! Zlew podblatowy/wpuszczany piękny jest oj piękny. Duża różnica w cenie? Dwukrotna czy mniej. Zastanów się, bo jak zrobisz tańszą wersję możesz potem żałować i kombinować, żeby kiedyś to zmienić Czarny zlew to dla mnie odjazd. Bardzo mi się podoba. Jak ja bym chciała mieć drugą (a co!) nowoczesną (a jak!) kuchnię! Na wysoki połysk najlepiej.... Superancko wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.08.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 kakusku, opaskę w około zabudowy zmierzyłam na górze 26cm, po bokach ok.30cm. Podcięcie na ścianie w kuchni, a owszem mam, tam będzie szkło które będzie się licowało z tym podcięciem, czyli równało się ze ścianą dzięki czemu np.nie będzie się osiadał kurz, a i efekt wizualny też lepszy. Jest to zrobione z karton gipsu, pomyśl może jednak nie jest jeszcze za późno:rolleyes: Karolinka w takim razie jest okazja na spotkanko, ale w beniu, przyjdziesz może spacerkiem z niunią, jak to tylko dwie uliczki od nas, a ja wcześniej dam ci znać że będę yokasta, tak już przywykłam do twoich domowych klimatów, że nie wyobrażam sobie jak urządzasz się nowocześnie, szkło, mdf na wysoki połysk jakoś mi do ciebie nie pasuję choć kiedyś faktycznie wspominałaś że masz czasem ciągoty.Z drugiej strony ktoś może nie uwierzyć że ja nie do końca jestem zadowolona że wybrałam styl nowoczesny, w głębi duszy uwielbiam domy w klimatach takich jak twój i ślinię się oglądając fotki takich wnętrz. Najchętniej chciałabym dwa różne domy:o Ze wstępnych wyliczeń wychodzi że dwa razy tyle wyniesie mnie ta opcja którą wybrałam, ale konkretną wycenę dostanę na dniach, to się pochwalę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.08.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 juz zobaczyłam:) ale zakręt ze mnie:-P MarJelko, muszę Cię jeszcze zapytac o to siedzisko pod prysznicem. Mam nadzieje, ze nie dubluje. Jak ono jest zrobione??Jest wymurowane? W projekcie architekt tego nie zawarł, a ja zapomniałam o tym kompletnie:-( Z góry dziekuje:hug: Jakoś mi się zapomniało jak to było robione, ale podpytam i opowiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 02.08.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Nie wiem dlaczego dopiero do Ciebie dotarłam Ale udalo mi się przez cały temat z opadnietą szczęką przebrnąć (choć nie ukrywam, że na fotkach przede wszystkim się skupiłam). Czas się przywitać Pięknie się urządzasz! Chętnie zostanę twoim stałym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 MarJel zdziwiłabyś się, nasz dom to efekt zauroczenia domami w tym stylu. Mam nadzieję, że już na zawsze bo baaaardzo mi się podoba. Wchodzę do tych na razie niewykończonych wnętrz i czuję się jak.... w domu "u siebie" i to uczucie bardzo mi się podoba . Ultra nowoczesne rozwiązania nie są dla mnie, ale kuchnia na wysoki połysk z kamiennym blatem (mąż by mnie zabił za kamień bo nienawidzi ), piekarnik i inne sprzęty inox, lodówa side by side (czemu ich nie robią w jakichś rozmiarach do zabudowy standardowymi drzwiami ) - czemu nie? Jednakowoż jak to pisałam pomyślałam, że mogłabym mieć taki domek na miesiąc-dwa w roku żeby nie zwariować . Na cały rok chyba nie bo wolę usiąść w zimie przy ceglanym kominku czując zapach jabłecznika z cynamonem....który wyjątkowo nie pasuje mi do kuchni wysokopołyskowej . Biorąc pod uwagę, że jeszcze dwa lata temu marzyłam o jakimkolwiek swoim domu chyba nie musze pisać jaka jestem wniebowzięta . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie wiem dlaczego dopiero do Ciebie dotarłam : Aga , lepiej później niż wcale;), a tak poważnie do dopiero u mnie zaczął się najmilszy czas, dopieszczanie i meblowanie:D Yokasta, ciesz się że mąż nienawidzi kamienia na blatach, dziś dostałam wycenę A wracając do dopieszczania wnętrz:rolleyes:, dziś zajęłam się sypialnia gościnną, pisałam już chyba że dokupie jeszcze jeden stolik nocny:yes: kuferki wylecą do córki na chwilkę zapchałam dziurę. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Przymierzyłam tez pikowaną narzutkę u siebie, ale jednak zostanie ta co była wcześniej:rolleyes: http://img820.imageshack.us/img820/8007/dsc0569xh.jpg Uploaded with ImageShack.us ps. jakby ktoś był zainteresowany, to w jysku jest w promocji koc biały gena imitacja futra ze 139zl na 60 zł chwilowo rzuciłam do nas w nogi, docelowo będzie u córki pełnił funkcję narzutki;) http://img41.imageshack.us/img41/8166/1005k.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 kolorki boskie - tylko zazdrościć Twoim gościom;) tworzysz cudniaste klimaty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ps. jakby ktoś był zainteresowany, to w jysku jest w promocji koc biały gena imitacja futra ze 139zl na 60 zł Ooooooo, ja bardzo zainteresowana i akurat jutro koło Jyska będę. Dzięki za info. Mam nadzieję, że promocja we wszystkich sklepach jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Sypialnia dla gości spokojna, stonowana mimo koloru - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts