Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu Z, Aluś, Majeczko, Yokasto, Venusik, Tamaro, Bauty, Kasiu, Kakusku, Tosiu, Moniczko, Olu, Gumisiu, Agawi, Kamiku, Reni, Mariomili, Karolciu, Pasiu, Ślężanka, Rere, Daila, Słońce, Joliska, Ilonka, Fra, Anetko, Żubrówko, Zizi, Jolu

Witam Was również cieplutko po przerwie i dziękujemy bardzo za życzenia dla Bartusia :hug:

Bartuś, nie dostał antybiotyku, póki co oskrzela czyste, ale kaszel ma okropny....syrop przepisany przez P. doktor chyba okazuje się skuteczny bo dziś już widać poprawę:) Tydzień siedzenia w domku jednak nie unikniony, ale są też tego plusy, dzisiaj zwlekliśmy się z łóżka po 9 :cool:

Urodziny się wczoraj odbyły, lego i diozaury już od rana w ruchu;) a młody przeszczęśliwy:D

Majeczko, oczywiście, że się nie gniewam ,przecież po to wklejamy tu fotki, by móc się wzajemnie inspirować ;)

Baeuty Fotelik który zamówiłam będzie stał w korytarzu prowadzącym do garażu, obok srebrnej komody. U mnie będzie taki...z tym że w kolorze czarnym, plus srebrne gwoździe ozdobne, tak jak jak w largo- tym krzesełku poniżej :yes:

Czyli w miejscu gdzie kedra, będą gwoździe ozdobne

http://img72.imageshack.us/img72/2788/2918687256.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Largo

http://img688.imageshack.us/img688/7065/66610507.jpg

Bardzo fajną czarną tkaninę wybrałam , która niby ma nie obłazić, mam nadzieję że wyjdzie ok. Fotelik pewnie za ok. 2 tyg. powinien być:)

Ten Admete jest śliczny, też nad nim dumałam;) Moim zdaniem pasowałby też do sypialni:yes: Ma tak niezobowiązujący wzór, jest prosty bez udziwnień, że powinien wpasować się w każdy kąt :D

Tosiu, jestem zadowolona z moich płytek w salonie, absolutnie nie są śliskie, jeszcze nikt nigdy nie wyrżną ;) Co do utrzymania w czystości też nie narzekam , szczególnie latem, gdy latamy wszyscy w klapkach z ogrodu do domu, czy tarasu, wtedy nosi się niemiłosiernie, ale serce nie boli, że często trzeba przemyć, gdzie w przypadku drewna, czy paneli pewnie różnie mogłoby to się skończyć...Aaa i jak przyjdzie jakaś Paniusia w szpileczkach to też nie każe ściągać butów;)

Słonko , pamiętam o Twoim tacie, bardzo Ci współczuję, my w tym czasie jeszcze zmagaliśmy się z chorobą mamy, jak ty opłakiwałaś jego odejście...:( Też mocno przytulam Kochana :hug:

Olu, ja na majowy wypad jak najbardziej się piszę :yes: Ustaliłyście już jakieś szczegóły?

Częstujcie się Kobiałki Bartusiowym torcikiem:D

http://img560.imageshack.us/img560/222/dsc01602km.jpg

Aaaaa, wczoraj wreszcie doszedł czajnik i toster:wave: jestem zachwycona, zadowolona, podoba mi się i pasuje w mojej kuchni idealnie, , tak stwierdziłam ja- skromnisia :D