Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

a gdzie fotki czajnisia?

helloł:hug:

Heloł , zrobie focie jak ogarnę bajzel w kuchni ;)

marta mały lotnik rośnie????;)m

torcik sliczny,pyszny był\?|?????

Kiedy Maja leci?????

pokaż te cuda kuchenne;)

Moniś, torcik śmietanowy z owocami, lekki, mało słodki, winny, bardzo smaczny, właśnie pożeram do kawusi :)

Majunia leci 11 w poniedziałek:yes:, a we wtorek D do Londynu na 5 dni i zostawiają mnie samą z Bartusiem :cry:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wave::wave::wave::wave:będą pogaduchy

A czemu do D leci skad????może z krk;)

Nooo, pewnie w tym czasie pół dnia na fm przesiedzę na plotach ;)

D leci dokładnie do Manchesteru , a loty ze Świdnika nie obejmują jeszcze tych stron , więc z W-wy, lub Rzeszowa, allleee coś wspominał mi ostatnio o jakimś wyjeździe do Krk służbowym z noclegiem w hotelu i mówił że mogłabym się z nim wybrać:cool: Pod warunkiem że miałbym się gdzie podziać na pół dnia....co Ty na to Moni? :D

Nooo, pewnie w tym czasie pół dnia na fm przesiedzę na plotach ;)

D leci dokładnie do Manchesteru , a loty ze Świdnika nie obejmują jeszcze tych stron , więc z W-wy, lub Rzeszowa, allleee coś wspominał mi ostatnio o jakimś wyjeździe do Krk służbowym z noclegiem w hotelu i mówił że mogłabym się z nim wybrać:cool: Pod warunkiem że miałbym się gdzie podziać na pół dnia....co Ty na to Moni? :D

a ja na to jak na lato:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Heloł , zrobie focie jak ogarnę bajzel w kuchni ;)

Moniś, torcik śmietanowy z owocami, lekki, mało słodki, winny, bardzo smaczny, właśnie pożeram do kawusi :)

Majunia leci 11 w poniedziałek:yes:, a we wtorek D do Londynu na 5 dni i zostawiają mnie samą z Bartusiem :cry:

Mniam :D Właśnie takie lekkie torciki uwielbiam http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif

Martuś nic się nie martw - my się Tobą zaopiekujemy ;) :hug: :D

może u nas nie ma takich sklepow jak w Wawie......ale kawa za to smakuje lepiej:yes::yes::yes:

załapałam to lato:D

Przede wszystkim Monia ja w Krakowie jeszcze nie byłam :eek:, a zawsze marzyłam :) Czort z kawą i ciuchami, myślę że to miasto ma taki klimat, że wyjątkowo mogę wrócić do domu bez toreb z nowymi ciuchami ;)

Przede wszystkim Monia ja w Krakowie jeszcze nie byłam :eek:, a zawsze marzyłam :) Czort z kawą i ciuchami, myślę że to miasto ma taki klimat, że wyjątkowo mogę wrócić do domu bez toreb z nowymi ciuchami ;)
pewnie .plaskie buty i jeden dzień na zwiedzanie starczy:)

e no sklepy też są, w każdym razie Ikea:D jest i to po remoncie, stara była maskrycznie zniszczona:eek:
Jest ogromna, nowa. Byłam ze 4 razy w nowej;) a teraz jeszcze nową Galerię tam budują:yes: będę miała blisko.:yes:

e no sklepy też są, w każdym razie Ikea:D jest i to po remoncie, stara była maskrycznie zniszczona:eek:

W ikea będę w poniedziałek w W-wie, jak Mańkę będę zawozić na lotnisko to przy okazji zahaczę , chciałam kupić dywan i dwie komody do bawialni, jakieś pudełka kolejne na zabawki, bo tych przybywa co rusz :D

jaką galerię i gdzie?

mi obok ikea brakuje galerii, bo do tych którę są mam juz daleko

Zaraz za Ikeą budują olbrzymią Galerię (tytpu Bonarka )

http://www.galeriabronowice.pl/

marta w Ikei zawsze można się obkupić

i jeszcze nowośc w Galerii Krakowskiej otworzyli ZARA HOME( jeszcze nie byłam)