MarJel 05.02.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a gdzie fotki czajnisia? helloł Heloł , zrobie focie jak ogarnę bajzel w kuchni marta mały lotnik rośnie????;)m torcik sliczny,pyszny był\?|????? Kiedy Maja leci????? pokaż te cuda kuchenne;) Moniś, torcik śmietanowy z owocami, lekki, mało słodki, winny, bardzo smaczny, właśnie pożeram do kawusi Majunia leci 11 w poniedziałek:yes:, a we wtorek D do Londynu na 5 dni i zostawiają mnie samą z Bartusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A toster mały czy duży? Nie wiem, chyba przegapiłam, na czym w końcu stanęło. Fotel powinien się fajnie wkomponować Ilonko , toster mały i chwała mi za to bo i tak jest bardzo duży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 :wave::wave:będą pogaduchy A czemu do D leci skad????może z krk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a ja samą kawkę z ciasteczkami Z lidla kruchymi;) po pilatesie trzeba ciut kalorii uzupełnic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 :wave::wave:będą pogaduchy A czemu do D leci skad????może z krk;) Nooo, pewnie w tym czasie pół dnia na fm przesiedzę na plotach D leci dokładnie do Manchesteru , a loty ze Świdnika nie obejmują jeszcze tych stron , więc z W-wy, lub Rzeszowa, allleee coś wspominał mi ostatnio o jakimś wyjeździe do Krk służbowym z noclegiem w hotelu i mówił że mogłabym się z nim wybrać Pod warunkiem że miałbym się gdzie podziać na pół dnia....co Ty na to Moni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nooo, pewnie w tym czasie pół dnia na fm przesiedzę na plotach D leci dokładnie do Manchesteru , a loty ze Świdnika nie obejmują jeszcze tych stron , więc z W-wy, lub Rzeszowa, allleee coś wspominał mi ostatnio o jakimś wyjeździe do Krk służbowym z noclegiem w hotelu i mówił że mogłabym się z nim wybrać Pod warunkiem że miałbym się gdzie podziać na pół dnia....co Ty na to Moni? a ja na to jak na lato:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Heloł , zrobie focie jak ogarnę bajzel w kuchni Moniś, torcik śmietanowy z owocami, lekki, mało słodki, winny, bardzo smaczny, właśnie pożeram do kawusi Majunia leci 11 w poniedziałek:yes:, a we wtorek D do Londynu na 5 dni i zostawiają mnie samą z Bartusiem Mniam Właśnie takie lekkie torciki uwielbiam http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif Martuś nic się nie martw - my się Tobą zaopiekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ja tam bym chętnie zobaczyła rozpierduchę w twojej kuchni, bo zawsze taka wyśmichtana szmatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mniam Właśnie takie lekkie torciki uwielbiam http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif Martuś nic się nie martw - my się Tobą zaopiekujemy całkiem dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ja tam bym chętnie zobaczyła rozpierduchę w twojej kuchni, bo zawsze taka wyśmichtana szmatką a u Marty jest w ogóle kiedykolwiek rozpierducha??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a ja na to jak na lato:yes::yes::yes: Ale ten wyjazd to na wiosnę nie na lato Pokazałabyś mi fajne sklepy;) jakaś kawusia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ale ten wyjazd to na wiosnę nie na lato Pokazałabyś mi fajne sklepy;) jakaś kawusia.... może u nas nie ma takich sklepow jak w Wawie......ale kawa za to smakuje lepiej:yes::yes: załapałam to lato:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dziewuszki, co prawda rzadko ta rozpierducha u mnie w kuchni, ale się zdarza szczególnie wtedy gdy zalegam na fm z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 może u nas nie ma takich sklepow jak w Wawie......ale kawa za to smakuje lepiej:yes::yes: załapałam to lato:D Przede wszystkim Monia ja w Krakowie jeszcze nie byłam , a zawsze marzyłam Czort z kawą i ciuchami, myślę że to miasto ma taki klimat, że wyjątkowo mogę wrócić do domu bez toreb z nowymi ciuchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 e no sklepy też są, w każdym razie Ikea:D jest i to po remoncie, stara była maskrycznie zniszczona:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Przede wszystkim Monia ja w Krakowie jeszcze nie byłam , a zawsze marzyłam Czort z kawą i ciuchami, myślę że to miasto ma taki klimat, że wyjątkowo mogę wrócić do domu bez toreb z nowymi ciuchami pewnie .plaskie buty i jeden dzień na zwiedzanie starczy:) e no sklepy też są, w każdym razie Ikea:D jest i to po remoncie, stara była maskrycznie zniszczona:eek:Jest ogromna, nowa. Byłam ze 4 razy w nowej;) a teraz jeszcze nową Galerię tam budują będę miała blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 jaką galerię i gdzie? mi obok ikea brakuje galerii, bo do tych którę są mam juz daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 e no sklepy też są, w każdym razie Ikea:D jest i to po remoncie, stara była maskrycznie zniszczona:eek: W ikea będę w poniedziałek w W-wie, jak Mańkę będę zawozić na lotnisko to przy okazji zahaczę , chciałam kupić dywan i dwie komody do bawialni, jakieś pudełka kolejne na zabawki, bo tych przybywa co rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 jaką galerię i gdzie? mi obok ikea brakuje galerii, bo do tych którę są mam juz daleko Zaraz za Ikeą budują olbrzymią Galerię (tytpu Bonarka ) http://www.galeriabronowice.pl/ marta w Ikei zawsze można się obkupić i jeszcze nowośc w Galerii Krakowskiej otworzyli ZARA HOME( jeszcze nie byłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 no to jak za ikeą to zajebiscie, to mi pasi, czyli Katowice i silesia :bye: ja własnie do ikea lubię do krakowa bo szybciej ale do galerii juz mi się nie chce, więc do katowic jadę ale jeśli zara home jest w krakowskiej to muszę podjechać już otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts