mariomili 05.02.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a mówiłam ze bendom fotki ha:cool: Tylko nie mów ze torcik sama robiłas, bo Ci nie uwierzę smakowicie wyglada. Sprzataj ta kuchnie i foteczki poprosze:D:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.02.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Marta nie marudz tylko fotki rob:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.02.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 WITAM gospodynię!! Byłam u rodziców i ominął mnie Twój "powrót";) Super, że JESTEŚŚŚ!! Zara Home w Galerii krakowskiej już otwarta:yes: Byłam wczoraj:D Dużo rzeczy łazienkowych;) i mdlący zapach (jak dla mnie) Sklep Ok, ale nie mnie nie zachwycił;) Przywiozłam kilka dupereli z H&Y,a w Zara Home tylko pooglądałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a mówiłam ze bendom fotki ha:cool: Tylko nie mów ze torcik sama robiłas, bo Ci nie uwierzę smakowicie wyglada. Sprzataj ta kuchnie i foteczki poprosze:D:popcorn: Emilko, wątpisz w moje zdolności kulinarne ;) Dzisiaj mam lenia i strajkuję , nie sprzątam na picuś glancuś tylko po łebkach, także kuchnia nie nadaje się do pokazywania publicznego Kupiłam w h&y takie trzy świeczki, też stoją w kuchni na półeczce http://img845.imageshack.us/img845/2301/swiecajonquille.jpg Uploaded with ImageShack.us Powoli zmieniam dekorację na wiosenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 no to jak za ikeą to zajebiscie, to mi pasi, czyli Katowice i silesia :bye: ja własnie do ikea lubię do krakowa bo szybciej ale do galerii juz mi się nie chce, więc do katowic jadę ale jeśli zara home jest w krakowskiej to muszę podjechać już otwarta?nie wiem ....ale szyld widziałam .trzeba na informację Galerii krakowskiej zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Martamam tego narcyza z tamtego roku. kupiłam ostatniego . Więc przejadę się po następne do pary:yes: ja mam prawdziwe hijacynty na parapecie już Ale pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Marta nie marudz tylko fotki rob:yes: Aneciu, jutro zrobiem WITAM gospodynię!! Byłam u rodziców i ominął mnie Twój "powrót";) Super, że JESTEŚŚŚ!! Zara Home w Galerii krakowskiej już otwarta:yes: Byłam wczoraj:D Dużo rzeczy łazienkowych;) i mdlący zapach (jak dla mnie) Sklep Ok, ale nie mnie nie zachwycił;) Przywiozłam kilka dupereli z H&Y,a w Zara Home tylko pooglądałam:D Cze Madziula , nic Cię ominęło , mam nadzieję już nie znikać... Coś tam pokupowała? jakie duperele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Martamam tego narcyza z tamtego roku. kupiłam ostatniego . Więc przejadę się po następne do pary:yes: ja mam prawdziwe hijacynty na parapecie już Ale pachną Monia, ja też bym wolała te hiacynty z zeszłego roku, ale w tym roku były tylko żonkile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.02.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Fotelik który zamówiłam będzie stał w korytarzu prowadzącym do garażu, obok srebrnej komody. U mnie będzie taki... Czyli zdecydowalas sie Martek na moja propozycje Ciesze sie, ze moglam pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.02.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wykorzystałam gift card (prezent parapetówkowy) i wzięłam taką lampę (na żywo wygląda ciekawiej:D) http://home-you.com/pl/salon-lampy/166998487-Lampa-Snakeskin-5901162212704.html jeszcze jakieś czarne poszewki na poduszki i kubki;) nic wielkiego;) Mąż "zarządził" oszczędzanie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.02.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Martuśka, witaj!!! Słuchaj, pisałaś u Reni, że masz parowar? Jaki? Czy sprawdza się w walce o szczupłą pupę? Bo że KA się nie sprawdza, to już wiemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Bo że KA się nie sprawdza, to już wiemy slonko ma KA od 2 lat i zaręczała że duupa nie rośnie:D:D:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 aaaa skoro tak, to biorę w ciemno:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 aaaa skoro tak, to biorę w ciemno:lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Czyli zdecydowalas sie Martek na moja propozycje Ciesze sie, ze moglam pomoc Tak Kamiku, to dzięki Tobie Wykorzystałam gift card (prezent parapetówkowy) i wzięłam taką lampę (na żywo wygląda ciekawiej:D) http://home-you.com/pl/salon-lampy/166998487-Lampa-Snakeskin-5901162212704.html jeszcze jakieś czarne poszewki na poduszki i kubki;) nic wielkiego;) Mąż "zarządził" oszczędzanie:D:D Bardzo ładna lampa nawet na fotce:yes: Mój też zarządził, ale ja udaję że nie słyszę Martuśka, witaj!!! Słuchaj, pisałaś u Reni, że masz parowar? Jaki? Czy sprawdza się w walce o szczupłą pupę? Bo że KA się nie sprawdza, to już wiemy:lol2: Mam od lat taki najzwyklejszy, jakiś suwenir od firmy dostaliśmy http://img203.imageshack.us/img203/7735/parowarzelmer37z010.jpg Uploaded with ImageShack.us Nie mam porównania z innymi, a na pewno teraz na rynku są lepsze, ten dostałam za darmo kilka lat temu i nie mam potrzeby kupowania lepszego, bo spełnia swoją funkcję jak najbardziej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.02.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a, rozumiem - i faktycznie często korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.02.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Śliczne te świeczki Wyglądają jak żywe U mnie też już kwitną hiacynty i cudownie pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.02.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wyczyść proszę skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Monia, ja też bym wolała te hiacynty z zeszłego roku, ale w tym roku były tylko żonkile ale ja mam prawdziwe, nie świeczki:D Zonkilka mam tylko swieczk0owego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Martuś, najlepszego dla Bartusia http://i95.photobucket.com/albums/l156/pinzariu81/emoticons/HappyBirthday.gif Śliczne te nowe świeczki i z niecierpliwością czekam na fotki czajnika i tostera:popcorn: A kiedy będzie nowy fotelik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts