Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a, rozumiem - i faktycznie często korzystasz?

Częściej z piekarnika, a w zasadzie non stop :D Parowar raz na jakiś czas, jak mamy fazę , to codziennie ;) Denerwuje mnie jego mycie.....Gdybym miała w kuchni miejsce na jeszcze jeden słupek w wysokiej zabudowie to piekarnik parowy byłby na 100%, nie mogę sobie darować, że go nie mam :rolleyes:

Śliczne te świeczki :) Wyglądają jak żywe :eek:

U mnie też już kwitną hiacynty i cudownie pachną :D

Mój m myślał że to żywe :cool:

Wyczyść proszę skrzynkę :)

:)

ale ja mam prawdziwe, nie świeczki:D

Zonkilka mam tylko swieczk0owego;)

Aaaaaa:D

Hej Martuś,

najlepszego dla Bartusia http://i95.photobucket.com/albums/l156/pinzariu81/emoticons/HappyBirthday.gif

Śliczne te nowe świeczki i z niecierpliwością czekam na fotki czajnika i tostera:popcorn::popcorn:

A kiedy będzie nowy fotelik?:D

Dziękuję Aguś za życzenia:hug:

Fotelik powinien być za około dwa tyg. może :rolleyes:

Śliczne, ale nie mają doniczek, a ja chciałam zzzz;)

Martuś,

shopingowy wypad 31 maja :yes:

mam nadzieję ,że do nas dołączysz /dołączycie :D

gdzie jest planowane to szaleństwo???

privek :)

A czy ja też mogę prosić privka :D

Co to za konspiracja? :eek: ;)

Eee baby ja tez kce privek:)

Ej ja się tak nie bawię :p Też chcę privka:eek: bo w sumie to ja też nie znam szczegółów spotkania na które się wybieram :eek::lol2:

Ale naklepałyście od rana :D

Dzięki za info o płytkach, pytałam czy śliskie, bo moja koleżanka miała takie duże, błyszczące w salonie i pamiętam jak narzekała, że nigdy więcej, bo córcia co kilka króków się przewracała. Ja wprawdzie potomstwa jeszcze nie posiadam, ale w planie jest i chciała bym, żeby przynajmniej kilka lat zęby ponosiło.

Parowar fajna sprawa, jako rasowy gadżeciarz musiałam zakupić, mi nawet smakuje jedzonko z pary, mojemu mniej to używam jak go nie ma, bezproblemowo- pakuje się wszystko i po nastwionym czasie jest gotowe, bez ingerencji, ale myć to tego faktycznie nie lubię.

Tosiu, ja nic nie chcę sugerować;), ale płytki są śliskie jak są zakurzone ;), czyste i umyte mają lepszą przyczepność:D

cześć Marta!!!!!

masz już privka od OliU????:)

Dostałam od Ciebie:) Znam miejscówkę jak własną kieszeń, swego czasu jeździłam tam po towar ;)

PROŚBA

Czy ma ktoś namiar na firmę,która by mi zrobiła drewniane dębowe literki pod wymiar?????

o takie:

(bez tych robaczków;))

http://img191.imageshack.us/img191/1387/boconceptdrewnianeliter.jpg

Uploaded with ImageShack.us

martuś widzisz ,więc trafisz na spotkanko z zamknietymi oczami. po węćhu:D

Ola Hazelka ma takie drewniane literki. do niej zadzwon

Trafię po omacku i po ciemku ;) Zawsze wyjeżdżałam w nocy , żeby być tam z samego rana :D

Hazelka przepadła na amenet , może gdzieś ją namierzę :rolleyes:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

zadzwoń do niej:yes::yes::yes::yes:

:yes:

Możesz mieć sporo racji. Nie, żeby była to kwestia niedbalstwa, ale oni jak tam zamieszkani to mieli dużo rzeczy nieskończone, ciągle coś było robione i jak na placu bydowy tego kurzu chcąc nie chcąc było sporo, nawet pomimo ciągłego sprzątania.

Pewnie tak Tosiu:) Myślę, że nie jedna, która ma gres polerowany przyzna mi rację :D