Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Dzień dobry :)

Często zaglądam, choć chyba nigdy nic nie napisałam:cool:. Wątki z czasem stają się takie "bardziej prywatne" i ciężko tak "wchodzić" w towarzystwo ;).

Piszę, bo poprosiłaś o sprawdzony namiar na drewniane literki. Ja skorzystałam z oferty tego sklepu. Mają nie tylko literki, choć ja akurat też literek zapragnęłam i wzięłam w dwóch rozmiarach. Może i Tobie coś się spodoba :). Ceny całkiem normalne :yes:

:bye:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i mi tak niezręcznie 'wbijać' się w towarzystwo i zawracać głowe pierdołami... zaintrygowałaś mnie tym czarnym kibelkiem u siebie i pognałam na pierwszą strone i mnie :jawdrop:

masz prześliczny dom i ogród i altanke i wszystko...sliczna czarna łazienka - w moim przypadku tylko czarniawa, bo mam czarno-biało-czerwoną... włąsciwie to syn ma...piękny stół i krzesła..:D ja własnie nad eamsami dumam, chociaż plastik na salonie to dla mnie wielkie wyrzeczenie... sypialnia Wasza boska, no żałuje , że tak późno tu do Ciebie trafiłam:yes:

zawsze myslałam, że czarny kibel nie jest utrapieniem myjącego....

tak czy siak dom Twój PRZE-CUD-NY:yes::yes::yes:

gratuluję doboru drobiazgów i dopracowania szczegółów, szczerze zazdraszczam tej umiejętności:yes:

pozdrawiam z Nadmorza:bye: zachwycona widokami z pierwszej strony

Siemka Kochane. :hug:Jesss, jaki tu ruch:D

Widze ze namiary juz masz,Martulka:lol2: Dokładnie tam zamawialam swoje literki:yes:

Kochane, jakie spotkanie?Toć ja jestem krejzol na takie rzeczy i jade nawet dzis-no chyba, ze mnie juz nie kochacie i nie chcecie:(:(:(

Hej Kochana :bye:

Co tam słychować ???? :popcorn:

Ejjj... ja też chce privka spotkaniowego :D

Wprawdzie czasu u mnie niewiele, aleeeee :D na przy takiej okazji będę sie starać :D

Hazelko krejzolu, toż to wszyscy Cie kochają i rozumieją że producent ma niewile wolnego czasu chwilowo ;) :D

:hug: