julianna16 06.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dzień dobry Często zaglądam, choć chyba nigdy nic nie napisałam:cool:. Wątki z czasem stają się takie "bardziej prywatne" i ciężko tak "wchodzić" w towarzystwo . Piszę, bo poprosiłaś o sprawdzony namiar na drewniane literki. Ja skorzystałam z oferty tego sklepu. Mają nie tylko literki, choć ja akurat też literek zapragnęłam i wzięłam w dwóch rozmiarach. Może i Tobie coś się spodoba . Ceny całkiem normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hej Martuś, powiedz mi kochana, a na jaki ostatecznie wzór biurka się zdecydowałaś?:popcorn: Na pewno wymyśliłaś coś superaśnego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.02.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No proszę jakie tu konszachtyto kto jeszcze sie z nami wybiera na wycieczkę do P...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A co to jest P?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.02.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziewczęta Kochane odpowiem wieczorem bo właśnie weszła banda i wanda i czekają na żarełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.02.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Martuś,widzę że privka już dostałaś (dzięki Moni ).Także miejsce i datę znasz ,szczegóły ustalimy bliżej terminu spotkania Hazelka literki zamawiała tu http://www.opifex.pl/pl/galleries/view/8/frezowanie-2d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.02.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 i mi tak niezręcznie 'wbijać' się w towarzystwo i zawracać głowe pierdołami... zaintrygowałaś mnie tym czarnym kibelkiem u siebie i pognałam na pierwszą strone i mnie masz prześliczny dom i ogród i altanke i wszystko...sliczna czarna łazienka - w moim przypadku tylko czarniawa, bo mam czarno-biało-czerwoną... włąsciwie to syn ma...piękny stół i krzesła.. ja własnie nad eamsami dumam, chociaż plastik na salonie to dla mnie wielkie wyrzeczenie... sypialnia Wasza boska, no żałuje , że tak późno tu do Ciebie trafiłam:yes: zawsze myslałam, że czarny kibel nie jest utrapieniem myjącego.... tak czy siak dom Twój PRZE-CUD-NY:yes::yes: gratuluję doboru drobiazgów i dopracowania szczegółów, szczerze zazdraszczam tej umiejętności:yes: pozdrawiam z Nadmorza:bye: zachwycona widokami z pierwszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.02.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hazelka literki zamawiała tu http://www.opifex.pl/pl/galleries/view/8/frezowanie-2d No widzisz Martuś jak fajnie się złożyło Hazelka zamawiałam literki w tym samym miejscu do którego Ci dałam namiary (2 link) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.02.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Dziewczyny coś czuję, że Wy się nie obkupicie na tym spotkaniu:D, bo jak się tyle przekupek spotka naraz to się nagadać nie zdążycie, a co dopiero zakupy:D:D:D Edytowane 6 Lutego 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 06.02.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No proszę jakie tu konszachty to kto jeszcze sie z nami wybiera na wycieczkę do P...? Mnie jak Martuśka zabierze jak wcześniej obiecywała to bardzo chętnie jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ja też kcem priva - chociaż jak na razie to mi się ciężko do fryca wyrwać ale do maja może się coś zmieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Marta chciałam przypomnieć, że już jest jutro:yes: a zdjęć jak nie było tak nie ma:popcorn: czy ja też mogę prosić info o spotkaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.02.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziewczyny,wysłałam Wam info na temat spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A mi i ja mogę prosić, może jakiś urlopik sie uda załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 marta i ola.u:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Siemka Kochane. :hug:Jesss, jaki tu ruch:D Widze ze namiary juz masz,Martulka:lol2: Dokładnie tam zamawialam swoje literki:yes: Kochane, jakie spotkanie?Toć ja jestem krejzol na takie rzeczy i jade nawet dzis-no chyba, ze mnie juz nie kochacie i nie chcecie:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.02.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hej Kochana Co tam słychować ???? Ejjj... ja też chce privka spotkaniowego Wprawdzie czasu u mnie niewiele, aleeeee na przy takiej okazji będę sie starać Hazelko krejzolu, toż to wszyscy Cie kochają i rozumieją że producent ma niewile wolnego czasu chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 07.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny może ja też bym się z Wami zabrała no taką okazje przepuścić kiedy wszystkie będziecie w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja też chce info o spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts